Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (28 μέλη και 225 επισκέπτες)

vagiacodios

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Μηνύματα
62
Like
34
Πόντοι
0
Αγκυρας 12 Α  18.00  Σουζη μαζεμενη  μινιον  με μαλλι κλεοπατρα  και  Βανα  νταρντανα  με βυζαρες  μαυρο κομπινεζον  καμουφλαζ .
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.352
Πόντοι
41.447
Βολτίτσα σε μερικά.
Διδύμου 16 ήταν η Αλίνα..μιλφάρα ευτραφής μελαχροινή με κωλάρα φαρδιά για πολύ σκίσιμο...δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

Διδύμου 18 η τουμπανίσια Αλιονάρα..έχει παραπαχύνει αλλά μου αρέσει...έσταζε καυλα το βλέμμα της με ελευθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 20 Η Αννα ρωσσίδα παλιά πλέον στο κουρμπέτι όμορφη γυναίκα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Αλκαμένους 117 ηταν η Αλέξια καινούρια άφιξη..σώμα με πιασιματα αρμονικα κατανεμημένα πολύ όμορφη υπέροχη κωλάρα..δε την έχω ξαναδεί..αν ξέρει καποιος κάτι ας ενημερώσει...σε ελευθερο στοματικο ..οχι τελειωτικό...σαλοναρισμα με πολύ θετική ενέργεια..μαζί της η γυρολογος χριστίνα καστανη ψηλή..με περάσματα σχεδόν από παντού Διδύμου δροσοπουλου αλκιβιαδου κτλ κτλ..ελευθερο στοματικό τελειωτικό..Καλή συνέχεια

:headbaning1: :headbaning2:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας!
Ας δούμε ποιες κοπέλες δούλευαν σήμερα στην απογευματινή βάρδια στα σπιτάκια του εικοσάρικου.
Στο Εξηκίου 18 στο ισόγειο αριστερά, ήταν η Μελίνα,μιλφ ημεδαπή, σώμα με πιασιματάκια,βυζάρες,μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η κοπέλα εργαζόταν την ίδια βάρδια σταθερά και δίπλα στον όροφο.
Στο Εξηκίου 18 στον όροφο ήταν η Όλια, σχετικά καινούρια Ρωσόφωνη,μιλφ, κοντή,αδύνατη,με λευκό δέρμα,μαλλιά καστανά σγουρά κοντά.Σε ελεύθερο στοματικό.Η κοπέλα αυτή εργαζόταν δίπλα στο ισόγειο που είδα την Μελίνα καθώς και Βέργας 2.
Στο Εξηκίου 18 στο ισόγειο δεξιά κλασσικά η Έλλη η "μπουζουκτσού",μιλφ, σώμα κανονικό με πιασίματα,μαλλιά ξανθά σγουρά ως τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Λιοσίων 79 στο ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα που περιέγραψε ο φίλος Digweed και ο συναγωνιστής πιο πάνω με όνομα Βίκη.Πρόκειται για νεαρή, αθίγγανη,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.Ο όροφος κλειστός.
Στο Βέργας 3 multiplex, στο ισόγειο αριστερά η Λειλά,νεαρή,λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα ως τους ώμους περίπου και τατού κάτι φτερά πίσω στις ωμοπλάτες.Σε κανονικό πρόγραμμα πλέον εδώ και πολύ καιρό από ελεύθερο στοματικό που έκανε αρχικά.
Στο ισόγειο δεξιά ήταν η Καμήλα, σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά κοντά καστανόξανθα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στον όροφο ήταν η Εύα,κοντή, σώμα ελαφρώς γεμάτο κάπως ατσούμπαλο,μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Βέργας 2 στο υπόγειο ήταν η Μαίρη,κοπέλα που δεν έχω πετύχει ξανά,ψηλή,με σώμα κανονικό,μαύρα μακριά μαλλιά,όμορφα βυζιά.Καλά Ελληνικά λίγο σπαστά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Βέργας 6 στο υπόγειο ήταν η Νάνσυ δηλαδή η πρώην Άννα η Βουλγάρα, ώριμη, σώμα με πιασίματα,μαλλιά κοντά καστανόμαυρα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Με θητεία σε Περγάμου 27, Αλκαμένους 117,Αλκαμένους 113 και Διδύμου 16.
Στο Βέργας 6 στον ημιόροφο δύο μεγαλοκοπέλες,Η ημεδαπή Μαρίνα,γεματούλα,με μαλλιά ξανθά σγουρά κάτω απο τους ώμους σε ελεύθερο στοματικό και η Ναταλύ Τσιαντάκης σε πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα με τελειωτικό και αυταρχικό,γεματούλα με μαλλιά μαύρα προς το καρέ.
Στο Βέργας 7 στον καινούριο οίκο που άνοιξε παρουσιάστηκε κοπέλα,ψηλή, γεροδεμένη με σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα και μαλλιά καστανόμαυρα πάνω απο τους ώμους.Γνωστή φυσιογνωμικά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδυμου 27 δύο κοπέλες σε ντουέτο.Η πρώτη ήταν η Βίκη, ψηλή,γεροδεμένη,με μαλλιά μαύρα κάτω απο τους ώμους,γερή κατασκευή με λίγα παραπανίσια κιλά.Η δεύτερη ήταν η Αλίσα, κοπέλα ψηλή,αδύνατη,με μαλλιά κοντά καστανά.Πρόκειται για την Βίκη που είχα πάρει στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο με καλές εντυπώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξατε στην κριτική μου.Και οι δύο κοπέλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η παρτούζα στα 30 ευρώ.
Στο Διδύμου 22 ήταν δύο κοπέλες Ρωσόφωνες.Η πρώτη κλασσικά η Μόνικα,σχετικά καινούρια,κοντούλα,λεπτή,με μαλλιά ξανθά καρέ,ωραία μάτια και κώλο.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της. Η δεύτερη είναι καινούρια κοπέλα μόλις 2 ημερών που περιέγραψε ο φίλος Digweed και έσπευσε να εκτελέσει ο φίλος Joe Smith με όνομα Λούτσια. Κοντούλα και αυτή σχετικά αν κατέβει απο τα τακούνια, σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια, βυζάρες 100% φυσικές,στητές με ωραιά αίσθηση που καμαρώνει για αυτές, μαλλιά σχετικά κοντά,σγουρά και ξανθά,πρόσωπο στρόγγυλο με μαγουλάκια.Η Λούτσια κάνει και τελειωτικό στο στόμα της.Δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις.
Στο Διδύμου 20 η μιλφ Άννα,μουνάρα,παλιά καραβάνα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο κλασσικά η Ντιάνα,μιλφ,Αλβανέζα,με πιασίματα,μεγάλη φαρδιά κωλάρα,μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά, πρόσωπο τραχύ.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Αλίνα,πρόκειται για μιλφ, γεματούλα,με μαλλιά κοντά καστανόμαυρα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Έλλης 3 ο δεύτερος γύρος στην μιλφ Ελένη,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πολύ καλές υπηρεσίες όπως πάντα.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο η μιλφ Ρωσόφωνη Ντιάνα,ψηλή,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,μεγάλο τατού που καλύπτει όλο της σχεδόν τον μηρό.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 56 ήταν η Άννα-Ιλόνα η οποία εμφανίστηκε εντελώς ξεβράκωτη αναστατώνοντας τους παρευρισκόμενους στο σαλόνι.Ψηλή,με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της και όμορφο λεπτό σώμα.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Αλεξάνδρα σε ελεύθερο στοματικό και κώλο, η πρώην Ελένη-Ανδριάννα λεπτή με μαλλιά ξανθά πλατινέ στο ύψος των ώμων της.Φόλα μέσα.
Στο Φυλής 72 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα μάλλον Ελένη πρέπει να την είπαν, κοντή, σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά κοντά αγορέ καστανόμαυρα,πρόσωπο τραχύ,κώλος χαμηλός και κάπως πλαδαρός.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο δεξιά κλασσικά η Ειρήνη με κώλο στο πρόγραμμα της.Σώμα κανονικό με όμορφα πιασίματα,μαλλιά μαύρα πιασμένα σε αλογοουρά.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Τίνα,κοπέλα ελαφρώς γεμάτη με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους.Με πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο ανοιχτό ήταν το ισόγειο δεξιά όπου και ήταν η Έμυ ή αλλιώς ελληνιστί Αιμιλία. Λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα με ανταύγειες κάτω απο τους ώμους της.Σε γυμνό τσιμπούκι και νομίζω και κώλο.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο ήταν η Μικαέλα, σώμα όμορφο κανονικό με πολλά τατού και μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω. Χαρακτηριστικό τατού τα δύο φιογκάκια πίσω στους δύο μηρους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο η Θεοδώρα,κοπέλα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαύρα μακριά μαλλιά.Σώμα με πολλά τατού με χαρακτηριστικό και αυτηνής τα δύο φιογκάκια όπως και της Μικαέλα πίσω στους μηρούς.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Αλίνα,μιλφάκι όμορφο,με λεπτό σώμα και μαλλιά ξανθά σγουρά σχεδόν στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.Η Αλίνα παλιότερα δούλευε στην μοντελοαλυσίδα.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο σε ντουέτο η Ρόξη και η Καρολίνα. Η πρώτη λεπτή,με μαλλιά καστανά ίσια στο ύψος των ώμων της και δέρμα σκούρο.Σε κανονικό πρόγραμμα.Η δεύτερη,κοντή,με λευκό δέρμα,μαλλιά ξανθά μακριά,σώμα με πιασιματάκια, σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο δύο κοπέλες.Η πρώτη η Νικόλ απο Μολδαβία,κοντή,σώμα κανονικό με πιασίματα,κωλάρα,μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και καλά. Μαζί της μία καινούρια κοπέλα, κοντή αρκετά γύρω στο 1,55,αρκετά αδύνατη,με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της.Σόνια το όνομα της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Αγκύρας 12 η Αναστασία,Ρωσόφωνη,γεματούλα με μαλλιά καστανά πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η Αντωνία,κοπέλα με σώμα κανονικό με πιασιματάκια,λευκό δέρμα και μαλλιά μαύρα μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες. Την μία δεν πρόλαβα να την δω καλά.Η άλλη είναι η Έλενα απο το Κωλονού 27 ισόγειο και Κωλονού 32 υπόγειο.Ρουμάνα,λεπτή,με μαλλιά μαύρα πιασμένα σε αλογοουρά,δέρμα λευκό.Σε ελεύθερο στοματικό.Σε αυτό το σπίτι δεν γνωρίζω με πιο όνομα δουλεύει.
Στο Φυλής 86 στον όροφο τέλος το κλασσικό ντουέτο της Βερόνικα και Άνυ.Δεν περιγράφω γιατί τις ξέρετε.Σε φουλ πρόγραμμα αμφότερες και με δωμάτια και κόσμο σε αναμονή.
Καλό Σαββατοκύριακο!



 

pipinoskistis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.181
Κριτικές
12
Like
2.724
Πόντοι
1.873

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Ευχαριστώ, συνάδελφε. Θα την τιμήσω μάλλον αύριο. Χτες πήρα την Ντορίτα, Κολωνού. Πολύ όμορφο πλάσμα και γλυκό.
ολοι εκεί είμασταν  :grin:  :grin: γλύκα ήταν  :smitten: :smitten: αν έφτιαχνε και λίγο από υπηρεσίες θα έκανε πάταγο
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.094
Κριτικές
52
Like
17.445
Πόντοι
10.686
Ευχαριστώ, συνάδελφε. Θα την τιμήσω μάλλον αύριο. Χτες πήρα την Ντορίτα, Κολωνού. Πολύ όμορφο πλάσμα και γλυκό.
Την ξανατίμησα πριν από λίγο,σταθερά καλή και αγαπησιάρα,δουλεύει δίδυμο με την άλλη Ρωσίδα μilf Αλιόνα.
 

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Μηνύματα
142
Κριτικές
5
Like
323
Πόντοι
21
2:30 Κολωνού 27Β, το υπόγειο.
"Μόνικα" από "Ρουμανία", "20" χρονών 10 μέρες στην Ελλάδα. Ντόμπρος τσάτσος, με γραβάτα λυμένη, μου λέει το ποίημα και αφού μου εξηγεί πως δεν μιλάει ελληνικά /αγγλικά η δεσποινίδα, μου λέει και για 69. Λογικά θα νόμιζε πως είμαι αυτοκτονικός.
Μπαίνει, γεια σου - γειά σου - όχι στα 4 λέει η κυρία!!  :-(
Πίπα γλυκιά, αργή, με λάστιχο πάντα, το οποίο και έβαλε στα 3“ λέγοντας μου ότι την έχω μικρή.  :birdman:  Ενώ δεν είχε βγάλει ούτε σουτιέν... Έπαρση σημαίας με πίπα, ιεραποστολικό και λήξη στα 8'. Απύθμενη + τζελ, πεσμένο κωλαράκι όταν είναι όρθια αλλά όχι τραγικό. Ωραίο βυζί, φυσικό νομίζω 2,5. Κατά την πίπα ζήτησα 69 να δω αντίδραση, και ορμάει ωπ πάνω μου αλλά σε μάπα πόζα. Φαρδιά ακόμη και εξ όψεως. Για Μετάξι, όχι άσχημα γενικά.
Στο φεύγα περνάει σκούτερ και φεύγοντας μου κάνει  :thumbsup:
Λογικά, αυτός μου την ξεχείλωσε. Καλό βράδυ σε όλους!
 

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Μηνύματα
249
Like
210
Πόντοι
21
ωραιος για την αναφορα σου. γελασα αρκετα με την φραση << μου λέει και για 69.Λογικά θα νόμιζε πως είμαι αυτοκτονικός.>>
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.398
Κριτικές
508
Like
68.660
Πόντοι
41.129
2:30 Κολωνού 27Β, το υπόγειο.
"Μόνικα" από "Ρουμανία", "20" χρονών 10 μέρες στην Ελλάδα. Ντόμπρος τσάτσος, με γραβάτα λυμένη, μου λέει το ποίημα και αφού μου εξηγεί πως δεν μιλάει ελληνικά /αγγλικά η δεσποινίδα, μου λέει και για 69. Λογικά θα νόμιζε πως είμαι αυτοκτονικός.

τυπε εισαι νεος στα μπουρδελα μου φαίνεται...
πιες μουνοζουμο απο πιστοποιημένη κορασίδα και αμα αρρωστήσεις ολο το χειμωνα γραψε μου. εμβόλιο ειναι το μουνοζουμο.
 

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Μηνύματα
941
Like
246
Πόντοι
26
2:30 Κολωνού 27Β, το υπόγειο.
"Μόνικα" από "Ρουμανία", "20" χρονών 10 μέρες στην Ελλάδα. Ντόμπρος τσάτσος, με γραβάτα λυμένη, μου λέει το ποίημα και αφού μου εξηγεί πως δεν μιλάει ελληνικά /αγγλικά η δεσποινίδα, μου λέει και για 69. Λογικά θα νόμιζε πως είμαι αυτοκτονικός.
Μπαίνει, γεια σου - γειά σου - όχι στα 4 λέει η κυρία!!  :-(
Πίπα γλυκιά, αργή, με λάστιχο πάντα, το οποίο και έβαλε στα 3“ λέγοντας μου ότι την έχω μικρή.  :birdman:  Ενώ δεν είχε βγάλει ούτε σουτιέν... Έπαρση σημαίας με πίπα, ιεραποστολικό και λήξη στα 8'. Απύθμενη + τζελ, πεσμένο κωλαράκι όταν είναι όρθια αλλά όχι τραγικό. Ωραίο βυζί, φυσικό νομίζω 2,5. Κατά την πίπα ζήτησα 69 να δω αντίδραση, και ορμάει ωπ πάνω μου αλλά σε μάπα πόζα. Φαρδιά ακόμη και εξ όψεως. Για Μετάξι, όχι άσχημα γενικά.
Στο φεύγα περνάει σκούτερ και φεύγοντας μου κάνει  :thumbsup:
Λογικά, αυτός μου την ξεχείλωσε. Καλό βράδυ σε όλους!
Αυτος ο τσατσος παντα γραβατα φοραει οποτε και αν πας
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.382
Κριτικές
61
Like
42.449
Πόντοι
22.785
τυπε εισαι νεος στα μπουρδελα μου φαίνεται...
πιες μουνοζουμο απο πιστοποιημένη κορασίδα και αμα αρρωστήσεις ολο το χειμωνα γραψε μου. εμβόλιο ειναι το μουνοζουμο.
...........

...........  εμβόλιο ειναι το μουνοζουμο.

:kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :hi: :kneel: :kneel: :rockon: :kneel: :kneel:
 

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Μηνύματα
569
Κριτικές
35
Like
3.733
Πόντοι
2.836
Καταδρομικη πριν από λίγο στη θεία Όλγα στο Τροφωνίου 13. Σταθερή αξία η άτιμη...
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Μηνύματα
431
Κριτικές
83
Like
2.123
Πόντοι
3.875
Χθες βράδυ έψαχνα την Μαρίνα χωρίς αποτέλεσμα...πάω Κολωνού 32Γ, κατεβαίνω τα σκαλιά και πετυχαίνω τον γνωστό τσάτσο με τη γραβάτα και μου έλεγε για την Στεφανία που δούλευε εκεί 2η βάρδια.
Του λέω "πού πήγε η Μαρίνα από απέναντι?"
Μου λέει "δουλεύει τώρα στο Κεραμεικού 15, αλλά κάτσει να βγει η Στεφάνια να την δεις"
Πριν τελειώσει τη φράση του, πετάγεται η Στεφανία μέσα από το δωμάτιο και λέει "Μεγάλου Αλεξάνδρου 28"
Πολύ μου άρεσε...είναι καλές φίλες είπε ο τσάτσος...
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.094
Κριτικές
52
Like
17.445
Πόντοι
10.686

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Μηνύματα
98
Like
108
Πόντοι
0
professor μας εχεις κατακαυλωσει με τις βυζαρες τις λουτσια...αλλα δεν κανεις καμμια αναφορα για το μεγεθος...ετσι ωστε να αποφασισουμε εμεις οι λιγοι βυζολαγνοι αν αξιζει να την επισκεφτουμε
 

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Μηνύματα
99
Like
10
Πόντοι
0
kyrioi ξερουμε που παιζει μπαλα η καυλιουσκα;;; πρεπει ν την εκανε απο το 32 υπογειο γιατι τις 2 τελ φορες βρηκα μια στεφανια. ξερουμε σε ποιο σπιτακι ειναι τωρα;;;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
professor μας εχεις κατακαυλωσει με τις βυζαρες τις λουτσια...αλλα δεν κανεις καμμια αναφορα για το μεγεθος...ετσι ωστε να αποφασισουμε εμεις οι λιγοι βυζολαγνοι αν αξιζει να την επισκεφτουμε
Tριάρια είναι σίγουρα σε πολύ καλή κατάσταση μπορεί και τριαμισάρια.Τα πολύ μεγάλα μεγέθη που ψάχνετε είναι δυσεύρετα και σίγουρα αν είχε σκάσει κάτι πελώριο θα το γράφαμε.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom