howbawdat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2017
- Κριτικές
- 15
- Like
- 670
- Πόντοι
- 291
Δε θες να γίνεις πορνοστάρ στο μαγευτικό Μεταξουργείο τύπε?
λες να ειχε και καμερα τυπε :S :S :SΔε θες να γίνεις πορνοστάρ στο μαγευτικό Μεταξουργείο τύπε?
Φυλής 84 ισόγειο:
Σόνια,κλασσικά σε δωμάτιο-δύο συναγωνιστές έκαναν το λάθος να ρωτήσουν τον κυρ Βασίλη αν "θα αργήσει;" για να εισπράξουν "ρε φιλαράκι μπετά θα ρίξει ή τίποτα κολώνες για ν'αργήσει;"
Φυλής 86 όροφος:
Βερόνικα,δίχως πρωκτικό απόψε-την ξεκωλιάσατε σύντροφοι
Στο Κολωνού 27 ισόγειο που γάμησα πριν καιρό τη Λωρενα (φόλα αλλα μουναρα) παιζει ματακιας εξω απο το παράθυρο. Τον άκουσα, ανοιξα το παράθυρο (παντζούρι μισανοιχτο) και άκουσα να τρέχει δεν είδα φάτσα μεσα στο σκοτάδι.
Φιλαράκια μια Σαμπρίνα που δούλευε Φωκαίας 27 και Φιλλιπίδου και μετά Μεταξουργείο που είναι τώρα, μια μελαχρινή στο δέρμα;
Η Γιάννα έχει διάσπαρτα τατουάζ; και τι ώρα πέρασες γιατί πριν τις 11 δεν τις πετυχαίνω...Αργά το βράδυ στην Κολωνού όπου κυκλοφορούσε αρκετός κόσμος( (οι περισσότεροι μάλιστα Έλληνες πιτσιρικάδες!) και με πολλές κοπέλες σε δωμάτιο...
Στο Κολωνού 11 ισόγειο,ήταν η Γιάννα.
Έχει ξανθά μαλλιά,με ιεντυπωσιακά ράστα και είναι λευκόσαρκη.
Σχετικά κοντή κοπέλα με πιασιματάκια (κοιλίτσα και γεμάτα μπουτάκια) και με γλυκό πρόσωπο-παρουσιάζεται σαν Ρωσίδα.
Στα 15 ευρώ,υποτίθεται με μόνο Έλληνες αλλά...
Πιτσιρικάδες Έλληνες που την ζαχάρωναν και ήταν έτοιμοι να μπουν,λάκισαν μόλις είδαν ντιπ σκούρο να βγαίνει από δωμάτιο!
Στο Κολωνού 30 ισόγειο,ήταν η Μαρία και η Κατερίνα.
Μελαχροινή,ψηλή,θηλυκή και πληθωρική μιλφάρα η παλαιά Κατερίνα,βγήκε στο σαλόνι με αέρα γυναικάρας η άτιμη!
Ζητάνε πολλά κι αναρωτιέμαι... :Αξίζει τον κόπο;;; Όσες έχω ρωτήσει,οι περισσότερες αρνήθηκαν και όσες το συζητούσαν,ζήτησαν περισσότερα από call girl.Ίσως φταίει που δεν είμαι και τακτικός πελάτης ούτε μόνιμος και φοβούνται.Καταρχας σορρυ για το οφ τοπικ...
Μολις εφυγε απο το σπιτι μου γνωστη κορασιδα
η οποία με ενα σεβαστο αντίτιμο ηρθε στην κατοικια μου.
Είχα βαρεθεί να κανω αγχωτικα γαμησια του 10λεπτου μεσα
στα βρωμερά μπουρδελα που γαμαει η σαρα και η μαρα και
ετσι την εφερα σπίτι μου για πάρτη μου ολοδικια μου
οπου πραγματικά τα κάναμε ολα.Συγνωμη που δε μπορω να σας πω
ποια είναι αλλα σιγουρα οι περισσότεροι την ξέρετε.
Πάρτε μια κορασίδα σπιτι σας και περαστε καλα..
για τα λεφτα τα κανουν ολα αυτη ειναι η
συμβουλή μου για σήμερα.
Καταρχας σορρυ για το οφ τοπικ...
Μολις εφυγε απο το σπιτι μου γνωστη κορασιδα
η οποία με ενα σεβαστο αντίτιμο ηρθε στην κατοικια μου.
Είχα βαρεθεί να κανω αγχωτικα γαμησια του 10λεπτου μεσα
στα βρωμερά μπουρδελα που γαμαει η σαρα και η μαρα και
ετσι την εφερα σπίτι μου για πάρτη μου ολοδικια μου
οπου πραγματικά τα κάναμε ολα.Συγνωμη που δε μπορω να σας πω
ποια είναι αλλα σιγουρα οι περισσότεροι την ξέρετε.
Πάρτε μια κορασίδα σπιτι σας και περαστε καλα..
για τα λεφτα τα κανουν ολα αυτη ειναι η
συμβουλή μου για σήμερα.
Ζητάνε πολλά κι αναρωτιέμαι... :Αξίζει τον κόπο;;; Όσες έχω ρωτήσει,οι περισσότερες αρνήθηκαν και όσες το συζητούσαν,ζήτησαν περισσότερα από call girl.Ίσως φταίει που δεν είμαι και τακτικός πελάτης ούτε μόνιμος και φοβούνται.
η Ντορινα ειναι , λεγε ποσα σου ζητησε ?
........
Τροφωνίου 13 όροφος:
Μπέτυ,η μιλφάρα με λίγο πιο σκούρο μαλλί,αεράτη και στυλάτη στο σαλόνι-έχει αρχίσει και τροφαντεύει.