kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Καλημέρα τύποι!!! Καμμιά ξανθιά θωρηκτό (βυζιά-κώλο κλπ) μικρή ή μιλφ δε με νοιάζει,υπάρχει πρωινή βάρδια;;;; Την καλημέρα μου κι ευχαριστώ!!!
Τύπε μου,όπως συνηθίζει,θα κάνει κανένα 3μηνο-6μηνο διάλειμμα και μετά πάλι!!!Οποιος εντοπισει την Αθηνα ξανα σε καποιο οικο ας ενημερωσει!μου ανεφεραν οτι απο φωκαιας εφυγε!
Συναγωνιστη, εχω να σου προτείνω τη Τζουλια το βυζο-θωρηκτο, στο Κολωνου-47 όροφο, μετα τις 12 το μεσημερι, μεχρι το απόγευμα στις 5. Εχει τεραστιους βυζικους ογκους και κωλαρα 2 στρεματων, ζυγιζει γυρω στα 130-140 κιλα , κανει καλο ακα τσιμπουκι τελειωτικο και καλα προκαταρκτικα, αλλά είναι μελαχρινη! Εσυ αποφασίζεις...Καλημέρα τύποι!!! Καμμιά ξανθιά θωρηκτό (βυζιά-κώλο κλπ) μικρή ή μιλφ δε με νοιάζει,υπάρχει πρωινή βάρδια;;;; Την καλημέρα μου κι ευχαριστώ!!!
130;;;;; Πάρα πολλά τύπε μου!!! ευχαριστώ πολύ πάντως!!!Συναγωνιστη, εχω να σου προτείνω τη Τζουλια το βυζο-θωρηκτο, στο Κολωνου-47 όροφο, μετα τις 12 το μεσημερι, μεχρι το απόγευμα στις 5. Εχει τεραστιους βυζικους ογκους και κωλαρα 2 στρεματων, ζυγιζει γυρω στα 130-140 κιλα , κανει καλο ακα τσιμπουκι τελειωτικο και καλα προκαταρκτικα, αλλά είναι μελαχρινη! Εσυ αποφασίζεις...
13 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα έγραψε χτες το χρονόμετροΔεκαπενταλεπτο στη μοντελοαλυσιδα!!!
Καλημέρα τύποι!!! Καμμιά ξανθιά θωρηκτό (βυζιά-κώλο κλπ) μικρή ή μιλφ δε με νοιάζει,υπάρχει πρωινή βάρδια;;;; Την καλημέρα μου κι ευχαριστώ!!!
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 1 δεξιά: Χριστίνα. Πολύ γλυκό κορίτσι αυτό.
Άλλο ένα ωραίο μου γαμήσι αφιερωμένο στο μουνάκι του rigormortis.
130;;;;; Πάρα πολλά τύπε μου!!! ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
Μυστη εχεις δικιο .ξεχασα να την αναφερω,εκει ηταν η Αννα-το υπουλο κλεφτρονιΟ φίλτατος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ να ενημερώνει το νήμα για τη βρωμιάρα της Κολωνού 27Β (υπόγειο) που τιμώρησε με ήπιο σχετικά τρόπο κι οφείλετε οι υπόλοιποι λάτρεις του Μεταξουργείου να την τιμωρήσετε ανάλογα. Κρίμα που δεν είμαι εκεί πάνω....
Εγαμηθη σημερα βραδακυ η Λολα,απο Ιασωνος 23,'Ανακτορο'
θα ακολουθησει κριτικη :S :S :S
Στο Κολωνού 27 ισόγειο που γάμησα πριν καιρό τη Λωρενα (φόλα αλλα μουναρα) παιζει ματακιας εξω απο το παράθυρο. Τον άκουσα, ανοιξα το παράθυρο (παντζούρι μισανοιχτο) και άκουσα να τρέχει δεν είδα φάτσα μεσα στο σκοτάδι.