Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (42 μέλη και 297 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Από την ερώτησή σου, φίλε μου, καταλαβαίνω ότι δύσκολα θα σου αρέσει. Όχι, δε θα έλεγα ότι είναι "ωραίο πεταχτό κωλαράκι βραζιλιάνικο" που λες. Τέτοιο θα έλεγα ότι είναι της Τζώρτζιας από Διδύμου που είναι ο ωραιότερος που έχω δει ποτέ.

Είναι μια γυναίκα τύπου μιλφ. Είναι εύσωμη, νταρντάνα, έχει δηλαδή τα κιλάκια της σίγουρα και το ατού της είναι ο (πολύ) μεγάλος κώλος της. Δεν είναι αψεγάδιαστος αλλά είναι αρκετά καλός για την ηλικία της παρά τα φυσικά ίχνη κυτταρίτιδας. Είναι πεταχτός, γερός για το σωματότυπο και την ηλικία της και για πρωκτικό ό,τι πρέπει.. Το θέμα είναι να παρακάμψεις τη φάτσα Δρακουμέλ και είσαι έτοιμος για μάχη!
Εισουν κατατοπιστηκοτατος τυπε μου θα παω να τσεκαρο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Πρωινή στοχευμένη έφοδος στο Ιάσονος 2 πάνω για την ξανθιά Ρωσίδα μιλφογκίλφ Μαργαρίτα κι έπεσα μπίνγκο,πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τρεις μήνες που έλειπε και την πέτυχα σε μεγάλα κέφια για σεξ,όπως ξέρουν να κάνουν οι γυναίκες που εκτιμούν τους σωστούς πελάτες!Μου είπε ότι θα δουλεύει το παλιό ωράριο,δηλαδή 6π.μ.-6μ.μ.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Την Ελένη gilf απο το υπόγειο Βέργας 6 ποτε τη βρίσκουμε; Ήξερα ήταν νύχτα αλλα δευτερα αργα ήταν μια αλλη gilf με κοντό μαλλί.
Ξέρετε αν δουλεύει και Δίδυμου 18 υπόγειο ;

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καλημερα. Ξερουμε τι ωρες θα ναι σημερα η Ντιανα στο διδυμου?

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Μεσημεριανη επισκεψη πριν από λιγο στη Ναταλια, στο κολωνου -23 υπογειο. Πολύ καλο service, με ακα στοματικο τελειωτικο. Δε σηκωθηκε από το κρεβατι, χωρις να βεβαιωθεί ότι δεν ειχε αφησει εστω και 1 σταγονα σπερματος εντος του πεους μου !! Εγραψα και αντιστοιχη κριτικη (όταν εκανα λογαριασμο στο bourdela, μπερδεψα τα μπούτια μου και μαλακιστηκα, κι ενώ στα σχολια μου εδώ στο forum εμφανίζομαι ως skatakis, στις κριτικες που γραφω εμφανίζομαι ως brujeria69) Στο τσιμπουκι και στο γαμησι τα δινει όλα, και το σωμα της είναι αρκετα καλο για την ηλικια της, αλλα είναι αυστηρα για λατρεις των milf/gilf !!

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Μήπως το γκιλφ με το κοντό μαλλί ήταν η Ινκα;Η ξανθιά με τις φακιδες;Ευχαριστώ.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Μαύρο στην Εμμυ απο Φωκαιας 7.
Αφενός έχει πολύ δόντι η πίπα της και αφ'εταίρου ενώ ήταν φουλ γριπιασμένη συνέχιζε και εξασκούσε το επάγγελμα.
Μου το είπε εκ των υστέρων .

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μαύρο στην Εμμυ απο Φωκαιας 7.
Αφενός έχει πολύ δόντι η πίπα της και αφ'εταίρου ενώ ήταν φουλ γριπιασμένη συνέχιζε και εξασκούσε το επάγγελμα.
Μου το είπε εκ των υστέρων .

Αυτό που κάνουν μερικές πουτάνες είναι απαράδεκτο.Για να μη χάσουν αυτές το μεροκάματο δημιουργούν πρόβλημα στους πελάτες.Αν έχεις γρίπη μωρή κάτσε σπίτι σου,ο άλλος τι φταίει να μην πάει στη δουλειά του ή/και να κολλήσει στους οικείους του τη γρίπη σου;Καλά έκανες και το έγραψες εδώ,αυτές πρέπει να τρώνε μαύρο και να μην πατάει κανείς εκεί.Μου έχει τύχει παλαιότερα,με κόλλησε μια μαλακισμένη ίωση και μετά από δύο ημέρες είχα και επαγγελματικό ταξίδι και το ακύρωσα....Πλέον δεν πηγαίνω σε πουτάνες πριν το ταξίδι ποτέ.

kostashrd

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
38
Πόντοι
0
πέρασα πριν λιγο απο διδυμου 7Α (το αριστερο 2η βαρδια) και η τσατσα παρουσίασε μια Τατιανα (ξανθο πιτσιρίκι 19 χρ ειπε) με πολυ ωραιο κώλο..... εχουμε πουθενά κριτικές να διαβασω για αυτη γιατι δεν βρίσκω τιποτα... ευχαριστω

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Αν είναι η γνωστή Τατιάνα,στο Φυλής 66α και στο Φυλής 56 έχει από μία κριτική και στο Φυλής 54β έχει τρεις.

maxii

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Την Μπιούτι που την βρίσκουμε και πότε???Έχω κατεβεί ειδικά για αυτήν 4 φορές και δεν την έχω πετύχει  πουθενά.Έχω παει στο φυλής 65 και 84 και Φώκαιας 25Α,τα απογεύματα

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Την Μπιούτι που την βρίσκουμε και πότε???Έχω κατεβεί ειδικά για αυτήν 4 φορές και δεν την έχω πετύχει  πουθενά.Έχω παει στο φυλής 65 και 84 και Φώκαιας 25Α,τα απογεύματα

Τελευταία φορά την πέτυχα στο 84 την Κυριακή. Είναι πάντα απογεύματα αλλά αλλάζει σπίτια τακτικά. Πάντως, κατά τη γνώμη μου αξίζει εάν σου αρέσουν οι μαύρες νταρντάνες!

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Φυλ.65 ισόγειο:απογευμα

• Like
Αντιδράσεις: maxii

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Αυτό που κάνουν μερικές πουτάνες είναι απαράδεκτο.Για να μη χάσουν αυτές το μεροκάματο δημιουργούν πρόβλημα στους πελάτες.Αν έχεις γρίπη μωρή κάτσε σπίτι σου,ο άλλος τι φταίει να μην πάει στη δουλειά του ή/και να κολλήσει στους οικείους του τη γρίπη σου;Καλά έκανες και το έγραψες εδώ,αυτές πρέπει να τρώνε μαύρο και να μην πατάει κανείς εκεί.Μου έχει τύχει παλαιότερα,με κόλλησε μια μαλακισμένη ίωση και μετά από δύο ημέρες είχα και επαγγελματικό ταξίδι και το ακύρωσα....Πλέον δεν πηγαίνω σε πουτάνες πριν το ταξίδι ποτέ.
Άμα πηγαίνεις συχνά στα μπουρδέλα, αποκτάς ισχυρά αντισώματα.
Τύφλα να έχουν τα εμβόλια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Άμα πηγαίνεις συχνά στα μπουρδέλα, αποκτάς ισχυρά αντισώματα.
Τύφλα να έχουν τα εμβόλια.

και τα μουνοζουμα απο κορασιδα κανουν πολυ καλο στον οργανισμό μας.
οσο μπορούμε περισσοτερο γλειφομουνι στις κοπέλες και τα πινουμε ολα.
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Παρασκευή 20.10.2017 απόγευμα πήρα στο Αγκύρας 12α την Σούζυ.
Ρωσόφωνη ξανθούλα λεπτούλα, γλυκειά κοπέλα.
Θεωρώ ότι ειναι στανταράκι.

Ξέχασα ότι γύρισε η Ρενάτα στο Φυλ.66 και
σύντομα θα την τιμήσω.
Πρώτη φορά την έχω πάρει στο Ξανθίππης και Λιοσίων 137
εν έτει σωτηρίω 2010 !
Εκεί πρωτοπήρα και την Ιλόνα - Άννα που λεγόταν
τότε Τζούλια.

Τη Ρενάτα δεν χορταίνω να τη γαμάω.

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Παρασκευή απόγευμα με την Μαρία από Φιλιππίδου 11Α.

Επιτέλους, κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο από κάθε άποψη, καλοί μου φίλοι..

Ακολουθεί κριτική ;)

Manolis Honda

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
48
Πόντοι
0
Από την ερώτησή σου, φίλε μου, καταλαβαίνω ότι δύσκολα θα σου αρέσει. Όχι, δε θα έλεγα ότι είναι "ωραίο πεταχτό κωλαράκι βραζιλιάνικο" που λες. Τέτοιο θα έλεγα ότι είναι της Τζώρτζιας από Διδύμου που είναι ο ωραιότερος που έχω δει ποτέ.

Είναι μια γυναίκα τύπου μιλφ. Είναι εύσωμη, νταρντάνα, έχει δηλαδή τα κιλάκια της σίγουρα και το ατού της είναι ο (πολύ) μεγάλος κώλος της. Δεν είναι αψεγάδιαστος αλλά είναι αρκετά καλός για την ηλικία της παρά τα φυσικά ίχνη κυτταρίτιδας. Είναι πεταχτός, γερός για το σωματότυπο και την ηλικία της και για πρωκτικό ό,τι πρέπει.. Το θέμα είναι να παρακάμψεις τη φάτσα Δρακουμέλ και είσαι έτοιμος για μάχη!

Ποια εχει πιο μεγαλο κωλο η Γιαννα απο Τροφωνιου 11 η η Ντιανα απο Διδυμου 18;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom