Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (23 μέλη και 210 επισκέπτες)

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
δεν είναι κάθε βράδυ εκεί μου είπε

Άλλη Τζώρτζια μας βρήκε, κατάλαβα :P Κατεβαίνω τακτικά, οπότε σίγουρα θα την πετύχω! Εννοώ για βράδυ, πρωινά δύσκολα.. εκτός και εάν υπάρχει κενό.

βλέπω όπως και γω και άλλοι συναγωνιστές αλλού θέλουν να πάνε και αλλού γαμάνε τι γίνεται ρε γαμώτο μας ψεκάζουν

Μα αυτό είναι λογικό. Ξέρεις πόσες φορές έχω κινήσει για να πάω στη Βερονίκη από Φυλής 86 όροφος και μέσα στην τσάρκα με έχουν μαγνητίσει (δυστυχώς, βέβαια, καθώς τις περισσότερες φορές δε μου βγαίνει σε καλό) κοπέλες που ούτε καν είχα σκεφτεί να επισκεφθώ; Είναι μέσα στη φάση της διάθεσης, της στιγμής που θα ΣΕ πετύχεις και που θα ΤΗΝ πετύχεις. Ίσως να είναι και η μαγεία του αγοραίου, αυτό το ακαθόριστο, ορισμένες φορές τουλάχιστον..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Δύσκολο να γαμήσει ο κόσμος με αυτές τις κωλολαϊκές αγορές κάθε Τετάρτη σε Μιχ. Βόδα και σε Φυλής.

Λιοσίων 73
Χριστίνα Κου, Ισαμπέλα και Ηλέκτρα.
Συνόδευσα την Ηλέκτρα.
Κατάλαβα γιατί τη λένε Ηλέκτρα: Καθώς πεοθηλάζει, παράγει έναν ήχο σαν μικρό ταχυζυμωτήριο, ή σαν μίξερ, δηλαδή σαν μικρή Ηλεκτρική συσκευή.
Πρόκειται για μελανούρι που έχει βάψει τα μαλλιά του ξανθά.
Ωραιότατη νεαρά, σμιλεμένα κωλομέρια, μπούτια και βυζιά.
Δήλωσε Ρωσίς, δε μιλάει Ελληνικά, αλλά Αγγλικά.
Τυπικό γαμήσι λαϊκού πορνείου.

Το μπουρδέλο ως κτίριο, είναι όπως ο ναός, το σινεμά. το κατάστημα, είναι ένα μέρος του αστικού τοπίου.
Ο μπουρδελάκιας έχει μνήμες από το κτίριο αυτό.
Συνδέει ονειρωδώς το κτίριο με πρόσωπα (πουτάνες) και με καταστάσεις (γαμήσια).
Ξαναπηγαίνει στο μπουρδέλο στο οποίο πήγαινε παλιά, αναπολώντας κάποια θεσπέσια γαμήσια του παρελθόντος και ξεχνώντας τις φόλες.
Πίσω από την ταπεινή πόρτα του μπουρδέλου κρύβεται το Παλάτι των Κρυστάλλων.

Επισκέπτης
Οταν λες καλο σωμα? Απλα καλο οχι υπερπαραγωγη?π.χ σαν της σονιας? Και γω στο εν λογο μαγαζι καμια εμπιστοσυνη πλεον

το σωμα της σονιας για μενα ειναι μια καλη απομιμιση του σωματος της κατερινας απο φωκ9 πρωην 134 , η σονια μονο καλητερο στηθος εχει αλλα με μικρη διαφορα και παλυ εμενα η ρωγα ειναι που με ενδιαφερει και της κατερινας ειναι καλυτερη εκει που η σονια ειναι πραγματικα καλυτερη ειναι οι υπηρεσιες , η νικη ειναι ποιο γυμνασμενη απ τις τρεις αλλα δε την εχω δοκιμασει και κακως γιατι τη πετυχα μια φορα βραδυ και απο τοτε μαλλον ειναι μονο πρωι , φαντασου μια ξανθια σονια ναζιαρα και χαχανιαρα με σαφως ποιο γυμνασμενο σωμα

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα, και ήθελα να κάνω κάτι πολύ cult, κάτι πολύ hardcore. Τι πιο extreme από το να καταπλακωθώ από τους τεράστιους βύζους της Τζούλιας, από το Κολωνού-47 όροφο!!! Πήγα το μεσημεράκι, και είδα 2 τεράστιους βυζικούς όγκους μέσα σε μια σατεν νυχτικιά. Έδωσα το παράβολο, χωρίς να ξέρω γιατί το κάνω αυτό, μπήκα στο δωμάτιο (έχουν βάψει τους τοίχους, καλύπτωντας όλα τα ποιήματα και της ζωγραφιές της Βραζιλιάνας της Τερέζας), και περίμενα τη Τζούλια. Μετά από λίγο ήρθε χαμογελαστή και πρόσχαρη, έβγαλε το νυχτικό, και εμφανίστηκαν 2 τεράστιοι βυζικοί όγκοι!! Αν και είχα ξαναπάει πολύ παλιά μαζί της, είχα ξεχασει το ακριβές μέγεθος των μαστών της. Έγλυφα πότε το ένα, πότε το άλλο, τα ζουλούσα, έγλυφα και τις 2 ρώγες μαζί, και τα ρουφούσα σαν να μην υπάρχει αύριο. Αφού πήρα μια καλή δόση, την έβαλα να μου κάνει ακα τσιμπούκι, το οποίο ήταν αρκετά βαθύ, γρήγορο και με πολύ σάλιο. Τα μπαλάκια τα καραμέλωσε πολύ ωραία, και γενικά φρόντισε και όλη την γύρω περιοχή!!! Ως καλή κοπέλα, με στράγγιξε εντελώς, και τα έφτυσε στο νιπτύρα. Σηκώθηκα να τη χαιρετίσω, και για αντίο της ρούφηξα τα μαστάρια για ακόμα μια φορά!!΄Έφυγα από τον οίκο, μη μπορώντας ακόμα να καταλάβω γιατί πήγα με μια γυναίκα που έχει 1,5 φορά τα κιλά μου, και η οποία κανονικά θα έπρεπε να πληρώσει εμένα με πολύ μεγαλύτερο ποσό για να πάω μαζί της!!! Την εμφάνιση της δεν την σχολιάζω άλλο. Όποιος όμως θέλει να καταπλακωθεί από 2 τεράστια βυζια, και να τα ρουφήξει δίχως αύριο, τότε είναι η πιο κατάλληλη, ενώ και η πίπα της είναι πολύ βαθιά, με πολύ καλό καραμέλωμα στα μπαλάκια!
Αυτή δουλεύει και στην Κνίδου?

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
ξερουμε αν η καιτη απο πιπινου ειναι ακομα εκει?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Η Καίτη αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή είναι απογευματινή-Σάββατο και Κυριακή είναι πρωινή.

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
Η Καίτη αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή είναι απογευματινή-Σάββατο και Κυριακή είναι πρωινή.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. ξερουμε αν ειναι και τωρα εκει?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σήμερα ήταν πρωινή.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

spirolondon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Κριτικές
15
Like
533
Πόντοι
290
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Xaris_0026

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια. Πρωινή βάρδια, ποιες από αυτές δουλεύουν;
Διδύμου 7Α - Νάνσυ
Διδύμου 16Α - Ροζαλία
Διδύμου 18Β - Ντιάνα

Επίσης, ποια από αυτές προτείνετε; Υπάρχει μόνο μία κριτική για την κάθε μία...

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Παίχτη μου εγώ δεν πάω από Φυλής επομένως αυτό που λες είναι άτοπο , γιατί εκεί είναι το ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε , αν θέλεις να ευχαριστηθείς καλύτερα να επισκεφτείς άλλες περιοχές και όχι αλυσίδες

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Λοιπόν, έχω να "σκοτώσω" 15 ευρώ... Ποιός ξέρει πια από τις  Ντορίνα από Κολ.15 και Άννα Κολ.11  Ισ. θα μου βγει λιγότερο παλτό;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Λοιπόν, έχω να "σκοτώσω" 15 ευρώ... Ποιός ξέρει πια από τις  Ντορίνα από Κολ.15 και Άννα Κολ.11  Ισ. θα μου βγει λιγότερο παλτό;

....με δεκα πεντε ευρω τρως 3 μερες πιττογυρα στον Αριστο στο σουβλατζιδικο- μπουρδελο Αχαρνων 85.Εισαι σιγουρος οτι θες να τα φας σε πιθανα κομοδινα μονοκουκι???

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
....με δεκα πεντε ευρω τρως 3 μερες πιττογυρα στον Αριστο στο σουβλατζιδικο- μπουρδελο Αχαρνων 85.Εισαι σιγουρος οτι θες να τα φας σε πιθανα κομοδινα μονοκουκι???
Ναι, για πες αν ξέρεις τίποτα για αυτές.

spirolondon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Κριτικές
15
Like
533
Πόντοι
290
Διδύμου 7Α - Νάνσυ
Διδύμου 16Α - Ροζαλία
Διδύμου 18Β - Ντιάνα

Καλησπέρα σύντροφε, εγω έγραψα τη μια κριτική για τη Ροζαλία και την προτείνω, είναι ευγενική γυναίκα πολύ, κάνεις οτι θες... τις αλλες δεν τις εχω δοκιμάσει ακόμα.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Διδύμου 7Α - Νάνσυ
Διδύμου 16Α - Ροζαλία
Διδύμου 18Β - Ντιάνα

Αν σου αρεσουν οι κωλαρες η Ντιανα ειναι σταθερη αξια και πολυ καλη μεσα χωρις βιασυνες.Αρκει να μην τρομαξεις με την φατσα..και επισης σε αυτον τον οικο δεν εχεις θεμα χρονου και ειδικα με την Ντιανα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom