quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Απλά ρωτάω αν είναι πάντα έτσι...Στάνταρ είσαι omorfopaido
Απλά ρωτάω αν είναι πάντα έτσι...Στάνταρ είσαι omorfopaido
δεν είναι κάθε βράδυ εκεί μου είπε
βλέπω όπως και γω και άλλοι συναγωνιστές αλλού θέλουν να πάνε και αλλού γαμάνε τι γίνεται ρε γαμώτο μας ψεκάζουν
Οταν λες καλο σωμα? Απλα καλο οχι υπερπαραγωγη?π.χ σαν της σονιας? Και γω στο εν λογο μαγαζι καμια εμπιστοσυνη πλεον
Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα, και ήθελα να κάνω κάτι πολύ cult, κάτι πολύ hardcore. Τι πιο extreme από το να καταπλακωθώ από τους τεράστιους βύζους της Τζούλιας, από το Κολωνού-47 όροφο!!! Πήγα το μεσημεράκι, και είδα 2 τεράστιους βυζικούς όγκους μέσα σε μια σατεν νυχτικιά. Έδωσα το παράβολο, χωρίς να ξέρω γιατί το κάνω αυτό, μπήκα στο δωμάτιο (έχουν βάψει τους τοίχους, καλύπτωντας όλα τα ποιήματα και της ζωγραφιές της Βραζιλιάνας της Τερέζας), και περίμενα τη Τζούλια. Μετά από λίγο ήρθε χαμογελαστή και πρόσχαρη, έβγαλε το νυχτικό, και εμφανίστηκαν 2 τεράστιοι βυζικοί όγκοι!! Αν και είχα ξαναπάει πολύ παλιά μαζί της, είχα ξεχασει το ακριβές μέγεθος των μαστών της. Έγλυφα πότε το ένα, πότε το άλλο, τα ζουλούσα, έγλυφα και τις 2 ρώγες μαζί, και τα ρουφούσα σαν να μην υπάρχει αύριο. Αφού πήρα μια καλή δόση, την έβαλα να μου κάνει ακα τσιμπούκι, το οποίο ήταν αρκετά βαθύ, γρήγορο και με πολύ σάλιο. Τα μπαλάκια τα καραμέλωσε πολύ ωραία, και γενικά φρόντισε και όλη την γύρω περιοχή!!! Ως καλή κοπέλα, με στράγγιξε εντελώς, και τα έφτυσε στο νιπτύρα. Σηκώθηκα να τη χαιρετίσω, και για αντίο της ρούφηξα τα μαστάρια για ακόμα μια φορά!!΄Έφυγα από τον οίκο, μη μπορώντας ακόμα να καταλάβω γιατί πήγα με μια γυναίκα που έχει 1,5 φορά τα κιλά μου, και η οποία κανονικά θα έπρεπε να πληρώσει εμένα με πολύ μεγαλύτερο ποσό για να πάω μαζί της!!! Την εμφάνιση της δεν την σχολιάζω άλλο. Όποιος όμως θέλει να καταπλακωθεί από 2 τεράστια βυζια, και να τα ρουφήξει δίχως αύριο, τότε είναι η πιο κατάλληλη, ενώ και η πίπα της είναι πολύ βαθιά, με πολύ καλό καραμέλωμα στα μπαλάκια!
Αυτή δουλεύει και στην Κνίδου?
χωλαίνει το σύστημα όλα τα μπουρδέλα άδεια ... όλοι στη βόλτα είναι .. εχει πέσει πείνα
Η Καίτη αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή είναι απογευματινή-Σάββατο και Κυριακή είναι πρωινή.
Παιδιά άνοιξαν τα πρώτα μπουρδέλα με σιλικονάτες κούκλες, στην Αυστρία και Γερμανία !Στάνταρ είσαι omorfopaido
Λοιπόν, έχω να "σκοτώσω" 15 ευρώ... Ποιός ξέρει πια από τις Ντορίνα από Κολ.15 και Άννα Κολ.11 Ισ. θα μου βγει λιγότερο παλτό;
Ναι, για πες αν ξέρεις τίποτα για αυτές.....με δεκα πεντε ευρω τρως 3 μερες πιττογυρα στον Αριστο στο σουβλατζιδικο- μπουρδελο Αχαρνων 85.Εισαι σιγουρος οτι θες να τα φας σε πιθανα κομοδινα μονοκουκι???
Καλησπέρα σύντροφε, εγω έγραψα τη μια κριτική για τη Ροζαλία και την προτείνω, είναι ευγενική γυναίκα πολύ, κάνεις οτι θες... τις αλλες δεν τις εχω δοκιμάσει ακόμα.Καλησπέρα αλάνια. Πρωινή βάρδια, ποιες από αυτές δουλεύουν;
Διδύμου 7Α - Νάνσυ
Διδύμου 16Α - Ροζαλία
Διδύμου 18Β - Ντιάνα
Επίσης, ποια από αυτές προτείνετε; Υπάρχει μόνο μία κριτική για την κάθε μία...
Ειναι μερα παρα μερα φιλε μου..σημερα απογευμα θα ειναι εκει και μετα μεθαυριο παλι.δεν είναι κάθε βράδυ εκεί μου είπε
Αν σου αρεσουν οι κωλαρες η Ντιανα ειναι σταθερη αξια και πολυ καλη μεσα χωρις βιασυνες.Αρκει να μην τρομαξεις με την φατσα..και επισης σε αυτον τον οικο δεν εχεις θεμα χρονου και ειδικα με την Ντιανα.Καλησπέρα αλάνια. Πρωινή βάρδια, ποιες από αυτές δουλεύουν;
Διδύμου 7Α - Νάνσυ
Διδύμου 16Α - Ροζαλία
Διδύμου 18Β - Ντιάνα
Επίσης, ποια από αυτές προτείνετε; Υπάρχει μόνο μία κριτική για την κάθε μία...