Επισκέπτης
πως το καταφέρνεις αυτό; βάζεις και δόντι όταν τους γλείφεις τις πατούσες;Ωραία τότε, ούτε εγώ τους γουστάρω αυτούς. Μάλιστα μου αρέσει να γαμάω σκληρά τις πουτάνες που έχουν αγαπητικό.
πως το καταφέρνεις αυτό; βάζεις και δόντι όταν τους γλείφεις τις πατούσες;Ωραία τότε, ούτε εγώ τους γουστάρω αυτούς. Μάλιστα μου αρέσει να γαμάω σκληρά τις πουτάνες που έχουν αγαπητικό.
....
παω για πανω και καθως βγαινω στις σκαλες μια φωνη απο το υπερπεραν λεει :
περαστε και πανω πολυκαλες υπρεσιεςκαλό σεξ ...περαστε και πανω πολυκαλες υπρεσιεςκαλό σεξ!!!!
ρε φιλε συγχαρητηρια.αυτος ο τροπος που βαζεις και βαθμολογια μου αρεσει.Σήμερα, πρωινές ώρες
Καλύμνου 36
Ειρήνη, μιλφ αγροτικού τύπου (πολλά κιλά, κωμικοτραγική φάτσα, κτλ), 4/10
Καλύμνου 48 άνω
Χριστίνα, σοβιετική μιλφ, λίγα παραπάνω κιλά, ωραίος μεγάλος κώλος, 6/10
Καλύμνου 48 κάτω
Πωλίνα, αλλοδαπή μιλφ, λαϊκό προσκύνημα στο θάλαμο αναμονής και επιδείξεων, λεφούσι συναγωνιστών ανέμενε να γαμήσει, 7,5/10
Μαγνησίας 1
Σοφία, βραχύσωμη μιλφ, μαλλί μπόλικο και κατσαρό, ενδιαφέρον βυζί, 5/10
Μαγνησίας 11
Α) Σούζι, μιλφ, μιγάς, κωλάρες, μπουτάρες, βυζάρες, ολίγον υπέρβαρη, 6/10
Β) Ελένη, μιλφ, ξανθό καρέ μαλλί, ολίγον υπέρβαρη, 6/10
Φ109 κάτω
Α) Μαρία, μαυριδερή νεαρά, βλήμα μου φάνηκε, κιλάκια, κυτταρίτις, 4,5/10
Β) Αρίνα, ξανθοκάστανη νεαρά, λεπτοφυής, ενδιαφέρουσα, 7,5/10
Φ109 άνω
Ναταλία, υπέρβαρη, ξανθή, δυστυχής, με παρακάλαγε γονατιστή να της κάνω σεφτέ, 4,5/10
Φ134 άνω
Ελένη, δεν την είδα.
Φ134 υπόγειο
Ηλέκτρα, ημεδαπή.
Αλαφροΐσκιωτη, μοιάζει εκπληκτικά με τον spiderdom, κι αυτή γονάτισε παρακαλώντας με να τη γαμήσω, 3/10
Αγκύρας αριστερά
Μια πολική άρκτος που έδειχνε με περηφάνια τα παχόβυζά της, 4/10
Αγκύρας δεξιά
Α) Αλίσα, ευειδής μιλφ, πλαστικά βυζιά, τυπική στην κλινοπάλη, 7/10
Β) Σούζι, νεαρή Ρωσίς, καρέ ξανθό μαλλί, λεπτοφυής, μέτριο πρόσωπο, 6/10.
Την ξάπλωσα για να τηνε γαμήσω.
Τα χεράκια της παγωμένα, το μουνάκι της κατακλυσμένο από KY-Gel.
Τα βυζάκια της γτπ, το κωλαράκι της πολύ κομψό.
Χαμογελά ευγενικά ενώ τον παίρνει.
Στο πισωκολλητό, επειδή είχε ψιλιστεγνώσει το λιπαντικό και φοβήθηκε μήπως την ξεμουνιάσω, προσπάθησε να κλέψει κάμπτοντας τον κορμό. Τότε την έπιασα από το ισχίο, τη σήκωσα και απομάκρυνα τα γόνατά της από το στρώμα, οπότε στηριζόταν μόνο στα χεράκια της. Μετά από λίγο δεν άντεξαν τα χεράκια της και έμεινε με το μουτράκι στο σεντόνι.
Από εκεί κι ύστερα, την έκανα ότι ήθελα.
Την καταγάμησα εντελώς.
Κατι άσχετο.. γνωριζει καποιος τα σπιτάκια της Φυλής ποιας χρονολογίας ειναι χτισμένα?
Οι σκληροί μύστες πουτανιάρηδες (σαν εσένα) αυτή την έχουν για πρωινό,μη μασάς.
Όρμα Τζακ.
Η Ανίτα συνηθίζει να ρεπάρει τις Δευτέρες.χθες το βραδυ κατα τις 9 κατηφόρισα.....
...ερωτηση δλδ ολα τα καλα στανταρακια ρεπαρουν δευτερα ?? (και το αννιτοσπιτο
ηταν κλειστο) για να ξερουμε δλδ να μην την ξαναπατησουμε... :-(
Γαμαει και αυτη λενε.Αδύνατον να τη γαμήσω :S
ενας δικος μου μολις εμαθε που ειναι..πηγε και της εσκασε το πενηνταρι..τυπικες υπηρεσιες..ουτε καν ελευθερο στοματικο....ασε που εχει πλαδαρεψει...Αν σε παίρνει να δώσεις πενηντάρι τράβα προς το Θεσσαλίας 136...
Άστα τύπε, η βαθμολόγηση και η αριστεία διώκονται στις μέρες μας, κυρίως από την τρέχουσα κυβέρνηση, η οποία λέει ότι όλοι είναι ίσοι και ικανοί.ρε φιλε συγχαρητηρια.αυτος ο τροπος που βαζεις και βαθμολογια μου αρεσει.
...
..........Άστα τύπε, η βαθμολόγηση και η αριστεία διώκονται στις μέρες μας, κυρίως από την τρέχουσα κυβέρνηση, η οποία λέει ότι όλοι είναι ίσοι και ικανοί.
Εγώ τολμώ να βαθμολογώ, αλλά το πληρώνω, γιατί στο διαγωνισμό Mr. Malakas 2017 με ψηφίζουν μαζικά οι κομμουνιστοσυμμορίτες, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγομαι στους κορυφαίους υποψήφιους.
αυτα συμπαικτες μου ...ερωτηση δλδ ολα τα καλα στανταρακια ρεπαρουν δευτερα ?? (και το αννιτοσπιτο
Εξαιτίας κάποιων...(καλή ώρα σαν τον φίλο σου)...ορισμένες,νομίζουν ότι είναι "κάποιες" κ έτσι κερδίζουν τον χρόνο της παράτασης μέχρι να λογικευτούν (αν λογικευτούν)...ή να πάνε στο Μετάξι (όταν σφίξουν τα λουριά,από οικονομικής άποψης)...ενας δικος μου μολις εμαθε που ειναι..πηγε και της εσκασε το πενηνταρι..τυπικες υπηρεσιες..ουτε καν ελευθερο στοματικο....ασε που εχει πλαδαρεψει...
Θα γραψω βιβλείο η οδείσια του κατακαβλομένουχθες το βραδυ κατα τις 9 κατηφόρισα.....
παω πρωτα στο αγκυρας το αριστερο καθοτι συναγωνιστης ανεφερε ρωσικο βυζι ονοματι Αννα
εκει ηταν η αναστασια ευτραφης νεαρα απο διδύμου 20 22 αν δεν απατώμαι...
διπλα ηταν η σουζι και μια αλισσα ...
δεν ειχα και πολυ ορεξη να παω πιο μακρια και μπαινω στη αναστασια
που εκανε καλη πιπα με μπολικο σαλιο οπου ενω με πιπωνε για ωρα δεν ελεγα να χυσω , ισως ηταν
και το προκοίλι της που με ξενερωσε...
της ειπα να φυγει γιατι δεν θα εχυνα αλλα εκεινη συνεχισε ... ωστοσο δεν γινοταν τιποτα και εφυγε...
η κοπελα πολυ φιλοτιμη και δεκτικη αν σας αρεσει εμφανισιακα προτεινεται...
ετσι εφυγα αχυστος και σκεφτικα να παω στα διδυμου μηπως πετυχω την παολα το πιπινακι
το 20 κλειστο και στο 22 μια καινουργια κατα την τσατσα ονοματι καρολινα κοντοπουτανο
ομως πολυ νευρικη και ξυπνομουρα οτι πρεπει για φολα....
παω μαραθωνος και τι να δω... κλειστα και τα 3 .... ε οχι ρε φιλε δλδ τι δευτερα οποιος
εχει καβλες πρεπει να τον δεσει κομπο??
τρεχω μανιασμενος σκεπτομενος και το νομο του πικερ περι αχυσίας.....στο κολωνου 30
για μια κατερινα που ανεφερε συναδελφος και που μαζι με αννιτα ηταν vfm στο μεταξι
παω πρωτο οροφο και μεσα στο δωματιο ηταν δυο κοπελες μια 40 φευγα με βυζια που ξεχυλιζαν απο το σουτιεν
και μια μικροτερη πολυ με μικρα βυζια ξανθια ....η οποια πηγε πανω ....
παω για πανω και καθως βγαινω στις σκαλες μια φωνη απο το υπερπεραν λεει :
περαστε και πανω πολυ καλες υπρεσιες ...περαστε και πανω πολυ καλες υπρεσιες !!!!
νομιζα οτι ημουν στο στοιχειωμενο μπουρδελοσπιτο (γαμωτα θριλερ ναουμε)!!
φτανω λοιπον στον δευτερο και μεσα τα δωματια ειχα τσοντα... ου αου στο μεταξι με 10 αρι και τσοντα....
τι λε ρε φιλε ...
το ονομα της κοπελας ηταν λικα ....ειναι καλη αυτη ρε παιδια?
φευγω παω στο υπογειο 32 και αντι για την βικτωρια ηταν μια ινδοπακιστανη που τα πακια περιμεναν σαν θεο να γαμησουν...
ηταν προφανές οτι ηταν γραφτο το βραδυ τουτο να μην χυσω...
βγαινω στη λεωνιδου γεματος απογνωση μη ξεροντας απο που να παω για να βρω μια τρυπα...
αφου και οι πακιδες με ειχαν σε αποσταση μη τους ριξω κανενα...
παω ιασονος 19 πανω και συστηνεται μια κοντη μιλφαρα σαν μπονα (καλη >?)
κατεβηκα κατω μια μαυροτριχη αδυνατη...
περνω λοιπον το δρομο για πισω και τελευταια στιγμη σκεεφτομαι μηπως στο πιπινου 118 ειναι
η βικυ που δεν εχω δοκιμασει
παω και ειναι η καιτη..... δεν σκεφτηκα πολυ και μπαινω με το κεφαλι στο δωματιο
ευτυχως η κοπελα με εσωσε απο την αχυσια......
αυτα συμπαικτες μου ...ερωτηση δλδ ολα τα καλα στανταρακια ρεπαρουν δευτερα ?? (και το αννιτοσπιτο