Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (35 μέλη και 220 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καλησπέρα, αυτή η Μαρία που δουλεύει μαζί με τη Λάουρα στο Φ.67 αξίζει;

Γουστάρεις εκφυλόφατσα έτσι;

Μέτρια πράγματα. Η όλη στάση της είναι ότι κάνει αγγαρεία. Ωστόσο δεν σε πρήζει τόσο με το χρόνο, όσο η Λάουρα και στο πρωκτικό κάθεται και τον τρώει αρκετά έντιμα (δηλαδή δεν καμπουριάζει πλάτες). Τελευταία φορά που την πήρα, με ζάλισε στην γκρίνια γιατί μετά τον κώλο της τον έχωσα μουνί (εν μέρει είχε δίκιο).
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 45 αριστερά στο βάθος: Ιωάννα, δοκιμάστηκε. Πολύ καλό. Αχ αχ αχ!  :smitten:

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στις γυναίκες των παντρεμένων λαμόγιων που εμείς οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες τις βρίσκουμε και τις γαμάμε σαν πουτάνες!  :knockinb:
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.498
Πόντοι
10.686
Picker,οι μπουρδελιάρηδες βάζουνε φρουρές στα μπουρδέλα για να μην γαμάνε τις (αγαπημένες τους) πουτάνες οι παντρεμένοι,κι αυτοί άλλες φρουρές να μην γαμάνε τις γυναίκες τους οι μπουρδελιάρηδες! :2funny:
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.424
Κριτικές
15
Like
6.108
Πόντοι
1.496
Picker,οι οι μπουρδελιάρηδες βάζουνε φρουρές στα μπουρδέλα για να μην τους γαμάνε τις (αγαπημένες τους) πουτάνες οι παντρεμένοι,κι αυτοί άλλες φρουρές να μην τους γαμάνε τις γυναίκες τους οι μπουρδελιάρηδες! :2funny:
Εχω δει φιλε στον πεζοδρομο της Διδυμου να ξεροσταλιαζουν περιμενοντας απ εξω  με ανθη και σοκολατακια στα χερια.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ας κάνουμε μία ενημέρωση για την πρωινή βάρδια.
Έγιναν 3 συνευρέσεις στο Μεταξουργείο συνολικού κόστους 30 ευρώ.
Ξεκίνημα της βόλτας από Διδυμου 27 όπου και εργαζόταν η μιλφ Ναταλύ. Λευκό δέρμα,με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Η κοπέλα εργαζόταν προσφάτως και στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο σαν Ειρήνη.Ελευθερο στοματικό τελειωτικό,πρωκτικό και αυταρχικό.
Στο Έλλης 3 ήταν η Αλβανέζα μιλφ Μαρία, με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα,κωλάρα και μαύρα σγουρά μαλλιά κάτω απο τους ώμους. Η γνωστή μιλφ απο το Διδύμου 18 υπόγειο προσφάτως και το Αλκιβιάδου 16Α λίγο πιο παλιά.Φουλ και αυτή.
Το Διδύμου 22 κλειστό.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Αναστασιά,υπέρβαρη με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Αλβανέζα μιλφ Ντιάνα, κοντή,με πιασίματα,κωλάρα,μαύρα μαλλιά σγουρά κάτω απο τους ώμους,πρόσωπο τραχύ.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 16 στο υπόγειο ήταν η μιλφ Κρίστυ γνωστή απο τα Αλκαμένους 117 και Διδύμου 8 στον όροφο. Με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα,ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 61 η Κλαίρη Αλβανέζα μιλφ,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια ξανθά μαλλιά μακριά.Προσφάτως είχε εργαστεί στο Φυλής 71 όροφος.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της και πρωκτικό.Καλά Ελληνικά.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο αριστερά η Άννα επέστρεψε ξανά.Παλιά καραβάνα,με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της. Πρόγραμμα δεν άκουσα αλλά την θυμάμαι σε πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο η Μαίρη,ψηλή,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 19 η νεοφερμένη Τζέσυ, νεαρή απο Μολδαβία,ψηλή,αδύνατη,με κοντά μαύρα μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Για μάτι καλή είναι για τα ενδότερα δεν είναι για αυτό και τα δωμάτια πλέον ήταν άδεια.
Τα Φωκαίας 25 κλειστά.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η Βίκη απο τα Φωκαίας 19,Φυλής 69, με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες και καστανόμαυρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και νομίζω και κωλαράκι.
Δεν επέμεινα ιδιαίτερα σε άλλα σπιτάκια στην περιοχή και κατευθύνθηκα προς την Πιπίνου 118 στο μεσοπολεμικό κτίριο.Εκεί ήταν η Νικόλ,νεαρή,κοντή,δέρμα μαυρισμένο απο σολάριουμ και μαλλιά ξανθά προς το καρέ.Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε αλλά συμπεριλαμβάνεται και το ελεύθερο στοματικό. Εδώ θέλω να κάνω την παρατήρηση ότι η Νικόλ μου φάνηκε πολύ διαφορετική απο την Νίκα που είχα δει το καλοκαίρι στο Αγκύρας 12. Η Νίκα ήταν ομορφότερη πιο ψηλή,με λευκό δέρμα και με πιο ωραίο σώμα.Έχοντας κρατήσει την εικόνα της Νίκα στο μυαλό μου και αντικρίζοντας κάτι διαφορετικό δεν πέρασα στο δωμάτιο. Αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα που δεν το νομίζω τότε η κουπ των μαλλιών της και το σολάριουμ δεν της πάνε. Κατ εμέ η Βίκη είναι πολύ καλύτερη εμφανισιακά.Για την Άννα δεν ξέρω δεν την είδα ακόμα.
Έχοντας βγει εκτός προγράμματος γιατί δεν μου βγήκε το πλάνο με τις κοπέλες που είχα στο μυαλό μου κατευθύνθηκα προς το Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 45 στο δεξιό ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα η Μελίσσα. Ρωσόφωνη,κανονικής σωματοδομής,καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους. Κανονικό πρόγραμμα. Πέρασα στο δωμάτιο. Δεν είναι για πάρα πολλά κόλπα επιπροσθέτως κρατά χρόνο απευθείας με την είσοδο της στο δωμάτιο και το κάνει με αρκετά άκομψο τρόπο.Θα αναφερθώ σχετικά.
Στο Κολωνού 45 αριστερά και ευθεία μέσα στο διάδρομο η Ιωάννα καινούρια κοπέλα,λεπτή,με μαλλιά ξανθά πάνω απο τους ώμους νοστιμούλα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 32 ισόγειο κοπέλα αθίγγανη,με μελαμψό σώμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,λεπτή με πιασίματα ιδίως στον κώλο της.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο η Μπέλλα στο δωμάτιο.Παλιά καραβάνα της περιοχής.Κανονικό πρόγραμμα.Την θυμάμαι πολλά χρόνια στο Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 32 στον όροφο σταθερα στα 15 ευρώ αυτό το μαγαζί η Ελίνα,κοπέλα κανονικών κιλών με μαλλιά μαύρα προς το καρέ,δέρμα μελαμψό.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 30 στον πρώτο όροφο δύο κοπέλες αδιάφορες, η πρώτη με σγουρά καστανόξανθα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,λευκό δέρμα ελαφρώς γεματούλα και η δεύτερη πιο κοντή,με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα αλογοουρά ελαφρώς γεματούλα και αυτή.Κανονικό αμφότερες.
Στο Κολωνού 30 στον δεύτερο όροφο σε ντουέτο η Νατάσα και η Μόνικα.Η πρώτη έβαψε τα μαλλιά της μαύρα πάνω απο τους ώμους, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,τατού στο σώμα της.Η Μόνικα αρκετά νόστιμη,λεπτή,με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα σε αλογοουρά.Κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο η μουνάρα Λίντα,Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μακριά καστανά μαλλιά,τατού την κάνναβη στο μηρό.Στα 15 ευρώ ακατέβατα και εδώ.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στο ισόγειο δεξιά η Ντιάνα, λεπτή,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.Δεν δέχεται Ινδοπακιστανούς.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο μία Μιρέλα δωμάτιο σίγουρα η γνωστή της περιοχής.Στον όροφο ένα μιλφάκι ονόματι Κορίνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Δέρμα λευκό.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η Λίνα.Ώριμη Ρωσόφωνη,με κοντά ξανθά μαλλιά ανισομηκή,ελαφρώς γεμάτη.Σε φουλ πρόγραμμα
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο πέρασα με την ώριμη Λευκορωσίδα Ελένη,ψηλή,με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,κανονικών κιλών (έχει αρχίσει και παχαίνει).Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η Ελένη είναι η γνωστή από Κωλοκυνθούς 63 ευθεία που έχει κλείσει.Παραμένει καλή όπως πάντα. Μαζί της ήταν και μία Ρωξάνα που ήταν δωμάτιο με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο νομίζω. Δεν την είδα και δεν ξέρω αν είναι η παλιά Ρωξάνη του μαγαζιού ή άλλη κοπέλα.Όποιος την είδε ας ενημερώσει αν πρόκειται για καινούρια κοπέλα και εμφανισιακά πως είναι.
Στο Ιάσωνος 43 στο ισόγειο δύο κοπέλες.Η Άννα,κοντή,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και η Ιωάννα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα.Σε πρωκτικό αμφότερες.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο δύο κοπέλες.Η Βαλέρια, νεοεμφανισθείσα στα Διδύμου 20,Αγκύρας 12 αριστερά. Ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες,μαλλιά καστανομελί κάτω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα. Η δεύτερη ήταν η Ναταλύ,κοντή,με πιασιματάκια,λευκό δέρμα,ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.
Τέλος στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο σε ντουέτο η Αλίσια Ρωσόφωνη μιλφ,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω,πρόσωπο "πατημένο".Και η δεύτερη η μιλφ Λώρα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες,μακριά καστανόξανθα μαλλιά,γυαλιά οράσεως,λεπτά πόδια.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες. Πήρα ένα γύρο και την Λώρα η οποία είναι πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.
Καλό Σαββατοκύριακο!



 

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
281
Κριτικές
46
Like
3.974
Πόντοι
1.651
Εχω δεί πολλά στα μπουρδέλα απο το 1979 .
Αλλά κινητο με σεταρισμένο χρονόμετρο--ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ να χτυπάει (μάλλον στο 7λεπτο ή10λεπτο) απο τον υπερκινητικό και νευρικό ξερακιανό τσατσό και ταυτόχρονα με τον γαμωθόρυβο να χτυπάει και πόρτα στο Κολωνού 47 οροφος κατα τις 22.00 μμ σήμερα  ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ-ΒΛΈΠΩ .
- Ρε συ ! Εχεις χρονόμετρο στκ κινητό ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ?(ειπα και αναχωρησα για Ι.46 όροφο στο γλυκίτατο Μαρακι που δουλ. 18.00- 00.00
Θα ανέβει κριτική συντομα .
 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κατάθεση στην Αννίτα στο Λεωνιδίου 28. Μαζί με την MILF Κατερίνα από κολωνού 30 τα πιο vfm του μεταξιού σο δεκάρικο... Για εμφάνιση δεν θα μιλήσω, ό,τι και οι άλλες κριτικές. Φιλική, υπομονετική και στο τέλος βλέποντας ο΄τι δεν έχυνα  άρχισε τα γλωσσόφιλα. Θα ξανατιμηθεί σίγουρα. :knockinb:
 

George Shelby

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Μηνύματα
38
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντριάννα που δούλευε Κολωνού 30β και Ακομινάτου, δουλεύει ακόμα κι αν ναι που;
 

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
278
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε μαγκες η αλεξανδρα απο τα φ54 η πιτσιρικα δουλευει ?
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Τελικά συναθλητές η Ναταλί από Αχιλλέως κ μαραθωνος δε ξερει κανείς που ειναι;σιγουρα έχετε καταλάβει ποια ειναι..υπάρχουν κ σχετικές αναφορές-κριτικες απο τα μέλη..

Η Ναταλί που ψάχνεις είναι τελικά νυχτερινή στο γωνιακό σπίτι Μαραθώνος και Αχιλλέως.

Επίσης,στο Μαραθώνος 59 δεξιά,τις νύχτες δουλεύει η γνωστή (παλαιά) ωραία Γιάννα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 45 δεξιά: Αλίσα, δεν είναι άσχημη.
- Κολωνού 45 αριστερά - δεξιά: Χριστίνα από Κεραμεικού 13

- Κολωνού 45 αριστερά - βάθος: Ιωάννα, την πήρα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα γιατί μου άρεσε πολύ το χθεσινό. Ωραίο λεπτό σώμα, φανταστικό σχήμα ποδιών, συμπαθητική φάτσα. Πονάει λίγο στο σεξ. Με το ένστικτο του έμπειρου γαμιά κάποια στιγμή το κατάλαβα, τη χάιδεψα τρυφερά στο πρόσωπο και της είπα "Ι'm sorry". Χαμογέλασε και μου απάντησε "it's ok".

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο μουνάκι των συζύγων των λαμόγιων το οποίο όπου βρίσκω θα το γαμώ.  :-*
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.498
Πόντοι
10.686
Πέρασα κι εγώ το μεσημέρι να τη δω,έπεσα στη φάση που έβγαινε από το δωμάτιο τσαντισμένη και μετά από δευτερόλεπτα ένας σκουρόχρωμος που η τσατσά τού επέστρεψε το δεκάρικο κι έφυγε...
Πέρασα στην ξανθιά milf Κορίνα στο Ιάσονος 19 πάνω,τρίτη μέρα στη δουλειά μετά από πέντε μήνες,αρκετά καλά ήταν σε υπηρεσίες.
 

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Μηνύματα
220
Κριτικές
19
Like
982
Πόντοι
1.011

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Μηνύματα
372
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Απαξιώνοντας να γράψω κριτική  για το γνωστό Μαράκι νυν Ι.46 πρώην Ι. 36 .  θα γραφω εδω κατι.
Κάποτε απο τα καλύτερα στανταράκια μου . Ειχα γράψει τα καλύτερα .
Ημουν συχνός πελάτης , μου εκανε τα γούστα και περνουσα/με καλά.
Αλλαξε , πηγε στο Ι.36 έπαψα να ειμαι ο συχνός πελάτης  πλέον .
Πηγα μια τον Ιανουάριο φέτος  (μέτρια πράγματα ακα πιπα αλλά αδιάφορη) .
Ηταν τοτε που ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ οτι κάνει και κανένα δωρεάν γαμήσι σε καποιον που γραφει εδω μέσα (δεν το πολυπίστεψα) .
 
Σήμερα λοιπόν πάω , πρωί ... το Μετάξι γεματο ΔΙ.ΑΣ εψαχνε για τζιχάντια χωρίς χαρτιά έμαθα .
Μπαίνω μεσα , προσχαρη κι ευγενική οπως πάντα. Πλερω και περνάω .
Μπαίνει της πέφτει η καπότα αφου την άνοιξε καθ' οδον , γυρίζει παιρνει άλλη .
Ξεκινάμε χαμουρεμα  την γλείφω εγω πρώτος και ....χαμπάάάάρι ο Τρύφωνας (Θ.Β) που άλλες φορες που εκανε την τσιπούρα στο κρεβάτι!!!!!
Γυρίζω ξαπλώνω αρχιζει να χαιδεύει φιλάει λιγο στο στήθος γυρίζει σε ενα ψευδο69 (!) για να μην βλέπω και μου περνάει μιά κόκκινη ΣΑΜΠΡΕΛΟΚΑΠΟΤΑ που με άφησε άφωνο .
Τι εγινε λέω απο μέσα μου . Αυτο ειναι το "Miss Maraki" που φωναζε ο φσατσός απο το Ι.36 που δούλευε ?
  Χωρις ΑΚΑ λοιπόν (αυτό γνωριζα) και με την σαμπρελοκαπότα εχυσα με δυσκολία.
Φυσικά στο σαλόνι δεν ρωτησα τίποτε διότι θεώρησα , ΚΑΚΩΣ, πως δουλεύει οπως παλιά .
  Στο καλό miss maraki ..... κι ας είπες την μεγαλειώδη μαλακια στο τέλος : Α δεν μπορω να κάνω ΑΚΑ σε πελάτες που στέλνει ο τσατσός απο το Ι.36 γιατι ειναι μια Μαργαρίτα εκει που κάνει ΑΚΑ σε ολους .......
παίχτη μου , κάθε πουτάνα που δουλεύει έρχεται στιγμή που κάνει τις επιλογές της , προς το καλύτερο η προς το χειρότερο , έτσι όπως αυτή νομίζει για τον εαυτό της .......
 

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Μηνύματα
372
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
δυστυχώς υπάρχουν πουτάνες που σήμερα έχουν φτάσει στο βελόνι , και όχι μόνο, όλα αυτά που βγάζουν δεν τις φτάνουν , κατάντια , και κλέβουν ......
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.498
Πόντοι
10.686
Στο Ιάσονος 46 όροφος η μελαχρινή γεματούλα Αντριάνα που συνεχίζει από το πρωί και η ζουμερή milf Μαρία από το Φυλής 109 με συνεχόμενα δωμάτια!
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
43
Like
8.642
Πόντοι
1.936
Αγκυρας 12 το δεξι β' βαρδια Βικυ και Αννα.Πηρα Βικυ που το ειχα και καημο.Απογοητευση....Μετρια πιπα,μετρια στο γαμησι.Και στο 10 λεπτο αρχισε τα "ελα μουρο μου...ελα αγκαπι μου" για να τελειωνω.Δεν νομιζω να ξαναδει οβολο μου η συγκεκριμενη...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom