Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (15 μέλη και 181 επισκέπτες)

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
πριν από μερικά λεπτά
Φωκαιας 27 όροφος Νικολ μελαχρινή κοντή, ελεύθερο τσιμπούκι τελειωτικο σώμα και κωλαράκι.
Φωκαιας 27 σκαλάκια Αλεξία λεπτή σέξι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 27 υπόγειο Σιμονα μελαχρινή με ωραίο κωλο ,ελεύθερο τσιμπούκι.
Φωκαιας 24 Βικτόρια καστανοξανθη με περίεργη φατσα αρκετά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 25 Άννα καστανή παχουλη Ναταλί μελαχρινή λεπτουλα και οι δύο κοπέλες ελεύθερο τσιμπούκι.
Φυλής 61 Αλεξια μελαχρινή κοντή λεπτουλα απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 ισόγειο Άννα ξανθιά χοντρουλα, φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Τινα ξανθιά παχουλη, με τσιμπούκι ελευθερο αν θέλει κάποιος.
Φυλής 72 Αννούλα είπε η υπηρεσία μαυριδερη με κατσαρο μαλλί μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, με τσιμπούκι ελευθερο.
Φυλής 66 αριστερα Ιωάννα ξανθιά λεπτή ψηλή, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54 ισόγειο Ορορα καστανοξανθη κοντουλα με γυαλάκια και μεγαλο στηθος,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54 όροφος Χριστίνα ξανθοκαστανη κορμάρα με καρέ μαλλί πολύ ωραίο στήθος, απλό πρόγραμμα.

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
πριν από μερικά λεπτά

Φυλής 54 όροφος Χριστίνα ξανθοκαστανη κορμάρα με καρέ μαλλί πολύ ωραίο στήθος, απλό πρόγραμμα.
Ωραίος ο n.smirni76.  :hi: Καλή η ενημέρωση,απλά να πω και εγώ ότι το στήθος της κοπέλας είναι φυσικό!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
πριν από μερικά λεπτά

Κώστα ΠετροΣμύρνη είσαι σένιος! :headbaning2:

Αλλά θα σε μαλώσω μπουχεσάκο  μου  :babycry: γιατί δεν βάζεις σε πιο διακριτικό σημείο το τουτού σου.  :uglystupid:

Τράβα τώρα να κάνεις κάνα like με τον κλώνο στις κριτικές σου γιατί σαν να έπεσες λιγάκι.  :klapseee: :klapseee: :klapseee:  :klapseee: :klapseee:

Μπετόβλακα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Έλενα. Πολύ όμορφη αλλά δεν την έχω γαμήσει γιατί αρνείται να βγάλει στο δωμάτιο τα παπούτσια. Μια φορά που την πήρα την έδιωξα και πήρα τα λεφτά μου πίσω.
- Ιάσωνος 19 ισόγειο: Μιρέλα. Δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι και ο τύπος μου. Δεν έχει ακριβώς το γλυκό πρόσωπο που θέλω. Την έχω πάρει μια καλή φορά στο Κολωνού 27 ισόγειο πάντως.
- Ιάσωνος 37 ισόγειο: Tζωρτζιάνα. Αυτή πήρα. Μπορεί να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά κάθε φορά που την ξαναπαίρνω μου αρέσει πιο πολύ. Είναι πετίτ, ευλύγιστη και υπομονετική.  :-*

Εξακολουθείς να γλείφεις πατούσες γίγαντα;

maestro3000

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Οι πουτάνες κάνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα με τους πελάτες που γουστάρουν από αυτά που κάνουν με όσους δεν γουστάρουν!

Γνωρίζω κάποια πουτάνα που πηδιέται πολλά χρόνια στα κεντρικά της Φυλής της οποίας τον κώλο ξεσκίζει 2 φορές την εβδομάδα επί χρόνια παλιός πελάτης της και φίλος μου ενώ κάνει υπέρ απλό πρόγραμμα με τους άλλους πελάτες. Μάλιστα κάπου διάβασα ότι πελάτες της έχουν προσφέρει 100 και 200 ευρώ για να τους δώσει τον κώλο της και αυτή έχει αρνηθεί! Τελικά, οι πουτάνες πηδιούνται πρώτα για το κέφι τους και μετά για το χρήμα! 
αρκει να ειναι και..ξεκουραστες.εγω την πηρα πρωινη ωρα..και ολο χασμουριοτανε..χρειαστηκε να την χαλαρωσω με λιγο μασαζ..μετα ολα οκ..παντως πολυ καβλιαρα η μολδαβα..

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Καλημερα κοσμε.
Περασα απο Τροφωνιου 13 και ηταν Κλειστα, επισης ειχε ενα χαρτι απο Νομαρχια, τι εγινε εκει?

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
αμα εχεις παει φιλε θα καταλαβεις.το μαγαζι εχει παρει iso βρωμιας και λερας

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Το όνομα της πόρνης που πότε-πότε ξεκωλιάζει ο φίλος μου δεν το έχω αναφέρει ούτε πρόκειται να το κάνω δημόσια!

Σε ποια μολδάβα που την πήρες πρωινή ώρα αναφέρεσαι; Της έχεις κάνει ποτέ αυτοψία κώλου; Σε όλες το κάνω μετά από μερικά γαμήσια για να μην μου παριστάνουν τις κωλοπαρθένες! (Αυτό το γράφω και ως συμβουλή προς τους αγαπούληδες.)
Όλες οι πουτάνες, το έχουνε δουλέψει το κολαράκι τους. Άλλες λίγο άλλες πολύ. Στη δουλειά, ή με τους κατά καιρούς γκόμενους. Και η μουναροπιπίνα Χριστίνα που λένε, το έχει δουλεμένο το γκροβεράκο της. Θα την ξεκολιάζει ο γκόμενος γιατι στη δουλειά κάνει κανονικό.

maestro3000

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Το όνομα της πόρνης που πότε-πότε ξεκωλιάζει ο φίλος μου δεν το έχω αναφέρει ούτε πρόκειται να το κάνω δημόσια!

Σε ποια μολδάβα που την πήρες πρωινή ώρα αναφέρεσαι; Της έχεις κάνει ποτέ αυτοψία κώλου; Σε όλες το κάνω μετά από μερικά γαμήσια για να μην μου παριστάνουν τις κωλοπαρθένες! (Αυτό το γράφω και ως συμβουλή προς τους αγαπούληδες.)
γεια την ψηλη..καβλα..βαλερια..μιλαω,,απο διδυμου 20 και αγκυρας 12β..

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο στα κεντρικά...

Φυλής 54 ισόγειο:
Τατιάνα,σχεδόν ξανθιά πλέον,περιποιημένη,έχει μουνέψει αρκετά.
Ωραίο κορμί με μπάνικο κώλο-το χαρακτηριστικό της!

Φυλής 56:
Γιάννα,μελαχροινή,ψηλή,αεράτη,ωραία γυναίκα,θηλυκό με κορμάρα.
Λίγο ψυγείο στο σαλονάρισμά της αλλά...

Το Φυλής 54 όροφος ήταν κλειστό.

Φυλής 66 δεξιά:
Μάγια,στα χαρακτηριστικά σαν αδελφή της Γιάννας!
Ψηλή,όμορφη σκιστομάτα,καλό κορμί-με το μουνί φόρα παρτίδα σήμερα σετάκι με τις βυζοτορπίλες της.
Ηλικιωμένοι συναγωνιστές περίμεναν φίλο τους να βγει από το δωμάτιο,ο οποίος παραπατούσε!
"Πώς πήγε,εντάξει;Καλά;"
"Καλά ναι μόνο σε κάποια στιγμή έχασα την ανάσα μου και τα'παιξε η κοπέλα!"

Φυλής 66 αριστερά:
Άντζελα,μελαχροινή μιλφ,παλαιά καραβάνα πλέον.
Έχει σπάσει στο πρόσωπο αλλά από κορμί "λέει",για όσους θέλουν αδύνατες.Τίμιος κώλος.

Φυλής 72:
Ναταλί,από τα πιο ωραία που είδα σήμερα.
Μελαχροινάκι με νόστιμο μουτράκι,σκιστό μάτι,μοντελέ κορμί,ωραίο κωλί,στητό βυζί.
Με απλό πρόγραμμα.

Τα Φυλής 59 και 61 την ώρα που πέρασα ήταν κλειστά.

Φυλής 65 όροφος:
Άλλοι μπαρμπάδες εδώ:
Μπάρμπας-πελάτης της Σόνιας έφερε τον φίλο του για "γνωριμία" με τη Σόνια μιλώντας της με τα καλύτερα λόγια γι'αυτόν-ε,στο βρακάκι της της έβαλε και ένα χάρτινο παράβολο παραπάνω!!!
Σονιόσημο κανονικά!!!

Φυλής 65 ισόγειο:
Αντζελίνα παιδιά,ξανθός μούναρος,κορμάρα,ωραία μαυρισμένη,πρόσωπο σεξοτουρίστριας.

Τα Φυλής 84 ισόγειο και όροφος ήταν κλειστά όπως και το 86 ισόγειο-ανοικτό το 86 όροφος.

Φυλής 67:
Λάουρα η καστανή πιτσιρίκα με τις βυζάρες ξέμπαρκες και Μαρία,η ξανθιά μικρή,μαυρισμένη πιο ωραία,δεν είναι εντελώς στεγνή αλλά όχι κακή στο σώμα.
Με πρωκτικό η Μαρία.

Φυλής 69 όροφος:
Εύα,ξανθιά ψηλή,λευκόσαρκη,θηλυκή,κορμί με ωραία πιασιματάκια.
Όμορφη μιλφ,ξεχωρίζει γενικώς από τα τριγύρω,μια χαρά θα στέκονταν σε καμμιά Διδύμου.
Με πρωκτικό.

Φυλής 69 ισόγειο:
Μαρία,καστανή,μικρόσωμη,συμπαθητική φατσούλα.
Αδύνατη αν και έχει αρχίσει να παίρνει ελαφρώς στον κώλο αλλά της πάει.Με πρωκτικό.

Φυλής 71 όροφος:
Στέλλα,κοντή ξανθιά ασπρουλιάρα κοπέλα.
Με μέτριο πρόσωπο έχει περίεργο κορμί-αλλού ζουμερό αλλού πιο στεγνό αλλά έχει ωραίο ζουμερό χαμηλό κώλο.Με πρωκτικό.

Φυλής 71 ισόγειο:
Αλέσια,όμορφο κορίτσι,ωραίο πρόσωπο,δείχνει πάνω στα πορνοτάκουνα.
Αδύνατη,με μικρό στήθος και με μπάνικο ολοστρόγγυλο κωλί.
Πρόγραμμα αναλόγως τα μερομήνια-σήμερα ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα και 69.

Στη Φωκαίας...

27 ισ:
Επιστροφή της Ρίνας της μελαχροινής αδύνατης μικρόσωμης κοπέλας.
Μαζί της η Εύα,μελαχροινή σκυλόφατσα με ατσούμπαλο κορμί.
27 υπ:Καμέλια και Άννα Πολωνή.
27 ορ:Καρολίνα.

Φωκαίας 19:
Καίτη,μελαχροινό κοριτσάκι συμπαθητικούλι μου φάνηκε σήμερα,σώμα κανονικό,με ψιλοζουμερό στήθος.
Με πρωκτικό.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Φελίσια,μελαχροινή γλυκιά πιτσιρίκα,με όμορφα σκιστά μάτια.
Λευκόσαρκη,σχετικά ψηλή,με καλό σωματάκι-αδύνατη με λίγο πιο γεμάτο (από τα υπόλοιπα σημεία του σώματός της) κώλο.
Με απλό πρόγραμμα.

Το Φωκαίας 17 όροφος ήταν κλειστό.
Κλειστά και τα δύο Φωκαίας 25.

Φωκαίας 9 αριστερά:
Άννα,η κοντή μελαχροινή μιλφ με το σπασμένο πρόσωπο νοικουρούλας.
Με πιασίματα στο σώμα.
Με πρωκτικό.

Τα Φωκαίας 7 και 9 δεξιά ήταν κλειστά.

Στη Διδύμου...

Διδύμου 8 όροφος:
Νικόλ,το όμορφο καστανό πιπινάκι με το "καρφωτικό" βλέμμα.
Κοντοπούτανο,με καλό βυζάκι γενικώς μπάνικο.
Με τελειωτικό στο στήθος.

Απέναντι τα Διδύμου 7 ήταν κλειστά.

Διδύμου 16:
Κρίστυ,η γνωστή ξανθιά νταρντανομίλφ-έχει ξεφύγει αρκετά και έχει κάνει κυτταριδομπουτάρες και κωλάρα.
Μαζί της η Νίκη,η άλλη γνωστή ξανθιά κουμπαρομπεμπέκα.
Με γυαλάκια σήμερα και με ωραία μαύρα εσώρουχα.
Καλό πιανούμενο σώμα,με τα γυαλάκια της ήταν σαν προκλητική μιλφοκαθηγήτρια!

Διδύμου 18 υπόγειο:
Ντιάνα η τρομακτική μελαχροινή σκουρόδερμη με την κωλάρα αεροδρόμιο.
Με φουλ πρόγραμμα.

Διδύμου 18 ισόγειο:
Σοφία,μελαχροινή ωραία μιλφ!
Με μαύρο μαλλί,λευκόσαρκη,θηλυκό-πονηρό πρόσωπο.Στο σώμα έχει ωραία πιασιματάκια και καλό,ζουμερό στήθος.
Όλα καλά αλλά φόλα.

Διδύμου 20:
Αναστασία,η ψηλή καστανή νταρντανοπούλα.
Γλυκοπρόσωπη και με ωραίο χαμόγελο-καλή κωλάρα.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου και τελειωτικό σε στόμα.

Διδύμου 22:
Καρολίνα.
Η μικρούλα ξάνθυνε το μαλκί,έβαλε τα γυαλάκια της,έβαλε και την κοντή κόκκινη καρώ φουστίτσα της και είναι σωστή προκλητική μαθητριούλα.
Με μαζεμένα τα μαλλιά της μου θύμισε Ορόρα της πρώτης εποχής!
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.  Υπηρεσία η Ήρα,παλαιάς κοπής ανατολική μιλφάρα!

Διδυμου 27:
Γιάννα,η ξανθιά λευκόσαρκη συμπαθητική μιλφ με το ψιλοζουμερό κορμί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 30 όροφος: Λόλα. Την είχα πάρει μια φορά πολύ παλιά στο Ιάσωνος 33 και επειδή τότε για κάποιο λόγο είχα φύγει άχυστος - φυσικά μετά πήγα και έχυσα αλλού  :sunglasses:  - τη σνόμπαρα όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα κατάλαβα πόσο (Μίστερ) μαλάκας ήμουν. Μπορεί να μην είναι πιπίνι αλλά είναι αρκετά όμορφη, ήρεμη, δεκτική και με σούπερ σωματάκι για σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μιας και πρόσφατα το έφερε η κουβέντα, να πω από την προσωπική μου εμπειρία ότι το Ιάσωνος 33 είναι ένα από τα λίγα - κατά τη γνώμη μου - σπίτια στο Μετάξι που υπάρχει σαφής οδηγία στην τσατσά να φωνάζει την κοπέλα ακριβώς στο 7-λεπτο. Στα περισσότερα σπίτια στο Μετάξι στην πρωινή βάρδια που πάω ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ φωνάζουν τις κοπέλες πριν το 10-λεπτο.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
εμένα εκείνο που με εκνευρίζει στο μετάξι είναι τα σκαλιά. Σκαλιά παντού γμτ. Σε σημείο που βαριέμαι και φεύγω.

Cik

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Kαλησπερα συναθλητες.γαμιεται αποψε η ψηλη με τα ραστα στο ιασωνος 19.? Δεν θυμαμαι ονομα.κανει πολυ καλο τσιμπουκι κ με καυλα γαμησι.

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες λογω μηνιαίας  απουσιας  μου απο αθηνα λογω υποχρεωσεων μηπως ξερει καποιος η κατερινα μιλφ που δουλευε μεχρι αρχες αυγουστου στο κολωνου 53 νυχτερινη βαρδια εαν δουλευει και που ?????

ευχαριστω εκ των προτερων  :hi: :hi: :hi:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
επισκεψη πριν λιγο στο στουντελο  Λιοσιων 73 για το νοστιμο Μπιανκακι,το  μαγαζι διακρινεται για την καθαριοτητα του αλλα και για την αδικαιολογητη απουσια καθρεφτων  >:(
θετικη εντυπωση η σοβιετικη υπηρεσια η οποια απεπεμψε μουσουλμανικες ταλιμπανοφατσες που εισηρθαν επιθυμοντας να ατιμασουν χριστιανη ιεροδουλη,τους εδωκε πούλο και μπραβο της  :coffee:

nickal64

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
μαγκες φιλιππιδου 11β επισκεψη σημερα και εξαιρετικη εμπειρια. την κοπελα την λενε σαρα απο γεωργια οπως μου ειπε. μερικοι θα την γνωριζουν απο κατι ψηλεσ μαυρες καλτσες που φορα. την ειχα ξαναδει και μου ειχε κανει καλη εντυπωση αλλα δεν ειχα μπει. σημερα κατεβηκα για αυτην μονο. η κοπελα ειναι αδυνατουλα μελαχρινη με μικρα βυζια και ωραιο κωλαρακι. η πιπα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αργη με αισθησιασμο και λιγα δαγκωματακια. η κοπελα δεν βιαζοταν καθολου και μου περιποιηθηκε τον πουτσο αριστα. αλλα και στο σεξ δεν βιαζοταν καθολου ηταν ναζιαρα και τρυφερη. το απο πανω ειναι το φορτε της με αποτελεσμα να μην αντεξω πολυ ακομα και να τελειωσω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom