Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 368 άτομα (35 μέλη και 333 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Τρίτη φορά σφράγισμα σε 1,5 μήνα-και φυσικά δεν είναι από ενοίκιο που λέει ο άλλος ο παπαρΑλέκος.
Μηπος ανεπιθιμητες εγκυμοσηνες τυπε μου ?η κατι χειροτερο με τρομαζης?αν θες στηλε πμ
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα σας,
Μικρή η βόλτα σήμερα ωστόσο θα γράψω κάποια πραγματάκια για την απογευματινή βάρδια.
Στο Διδυμου 27 δύο κοπέλες η μιλφ Γιάννα η οποία έχει εργαστεί και σαν Τατιάνα στο μαγαζί και η ώριμη Αλιόνα. Η πρώτη με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και η δεύτερη ψηλή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της. Σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό αμφότερες.Πέρασα με την Αλιόνα η οποία και παραμένει κορυφή σε υπηρεσίες.
Στο Διδύμου 22 η Πωλίνα, σώμα κανονικό και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Το Διδύμου 20 ήταν κλειστό.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο ήταν μίλφ,υπέρβαρη με λευκό δέρμα και βυζάρες, ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Νάντια, αθίγγανη, κανονικών κιλών με πιασιματάκια,δέρμα μελαμψό και βυζάρες.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Ντιάνα μιλφ,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό ισόγειο η Τζώρτζια λεπτή με πολλά τατού και καστανά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο η Λίλιαν,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ισόγειο με υπηρεσία την Ήρα ήταν η Βαλέρια και η Αναστασία.Η Βαλέρια ψηλή,νταρντάνα με πιασιματάκια και βυζάρες.Σε κανονικό πρόγραμμα και η Αναστασία υπέρβαρη με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Το Αγκύρας 12 το δεξιό και το 9 κλειστά αμφότερα.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν η Καίτη,κοντή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Μαρία από τον όροφο σε πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 65 στον όροφο η γεματούλα μαυρούλα Μπιούτη. Κανονικό πρόγραμμα.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο η Σόνια,ψηλή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο στο μαγαζί δεξιά ήταν η Έμυ σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα πάνω.Ευθεία μπροστά η Ελένη,όμορφο σώμα με τουρλωτό κώλο και ξανθά μακριά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο αριστερά η Μαρία η οποία επέστρεψε ξανά από τά Ιάσωνος 44. Αλβανέζα,κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω και χαρακτηριστική μύτη.Σε πρωκτικό. Το δεξιά ισόγειο κλειστό.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο η Εμμανουέλα.Ψηλή,νταρντάνα,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαύρα μαλλιά καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο η Μαίρη απο Μολδαβία,λεπτή,ψηλή,με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό και 69.
Στο Φωκαίας 19 κλασσικά η μιλφ Άννα, με πιασιματάκια και καστανά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό και μαζί της η καινούρια πιτσιρίκα απο Μολδαβία Τζέση.Ψηλή,αδύνατη,με μαλλιά καστανόμαυρα κοντά και λευκό δέρμα,χείλη βαμμένα κόκκινα.Το πρόγραμμα της ήταν κυμαινόμενο. Νωρίτερα που πέρασα ανακοινώθηκε κανονικό συμπεριλαμβανομένου 69 και αργότερα η υπηρεσία πρόσθεσε και το πρωκτικό. Η Τζέση είχε συνεχόμενα δωμάτια σαν καινούρια. Μιας και μου άρεσε το γκομενάκι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Οι εντυπώσεις μου είναι μέτριες. Η Τζέση είναι αρκετά άπειρη και amateur.Αυτό κάπως το αντισταθμίζει η εμφάνιση της ωστόσο μόνο αυτό δεν φθάνει.Θα γράψω σχετικά.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο η Άννα, με όμορφα πιασιματάκια,λεύκό δέρμα και μαύρα μαλλιά (φορούσε extensions) και μαζί της η Ναταλία,λεπτή,με περούκα καστανόμαυρη στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.Ο όροφος κλειστός.
Αυτά τα ολίγα,
Καλό Σαββατοκύριακο!



 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
γατοσπιτο οροφος Σαρα σα τη γουαιλικιτ απ τα θαντερκατσ ακομη ποιο μικρος κωλος που το δινει κιολα στα 20Ε , ο τσατσος ομως ειναι για κουτουλιες

οποτ γατοσπιτο;
 

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Μηνύματα
8.776
Κριτικές
9
Like
1.534
Πόντοι
266
Καλημερα. Η Ναταλι στο Ιασωνος 27Α η πολυ αδυΝατη μονο πρωι ειναι?
Εχουμε τιποτα αλλο σε αυτα τα κυβικα καπου;
Ταβανι τα 45kg
μεγάλου αλεκσανδρου 25 !λένε οτι είναι ποιο λεπτή απο την Νάταλι!!!
 

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Μηνύματα
67
Like
48
Πόντοι
0
Αυτή που λες δουλεύει ως Σάρα στο Ιάσονος 10 όροφος με 10€ απλό πρόγραμμα,15€ ελεύθερο στοματικό και 20€ το πρωκτικό,τρέξτε να προλάβετε...
Αν δεν κάνω λάθος, έχει και πρόγραμμα 50€ το μισάωρο (το ίδιο ίσχυε και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου).
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Επισκέπτης

για δυο γκομενες ( δυο ... τεσπα και οι δυο μαζι κανουν δε κανουν εναν κωλο ) μιλαμε τοση ωρα , ναταλι σταθερα ιασ27 και σαρα ιασ 10 για κακο συναπαντημα εχει το τσατσο που ψαχνετε για πουτσα και το παιζει δυσκολος ...
 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.298
Κριτικές
18
Like
2.002
Πόντοι
5.975
Nαταλί-  ξεΝαταλί.. :cheesy: Η  Ναταλί που λέτε στις τελευταίες σελίδες, λείπει εδώ και  3- 4  μήνες στη Βουλγαρία. Για αυτό και το Ιασ 27 ειναι γενικά κλειστό τα πρωινά.. Καποιες φορές  έκανε εκει πρωινη  η Νατάσσα (η λεγόμενη ξαδέλφη της Ροδίκας)- A propos .. Μήπως την  συζητάμε, ενώ έχει σταματήσει/ δηλ- Γύρισε η Ναταλί? Ξέρει κανείς? Mαιτρ Digweed ? :)
 

Επισκέπτης
Nαταλί-  ξεΝαταλί.. :cheesy: Η  Ναταλί που λέτε στις τελευταίες σελίδες, λείπει εδώ και  3- 4  μήνες στη Βουλγαρία. Για αυτό και το Ιασ 27 ειναι γενικά κλειστό τα πρωινά.. Καποιες φορές  έκανε εκει πρωινη  η Νατάσσα (η λεγόμενη ξαδέλφη της Ροδίκας)- A propos .. Μήπως την  συζητάμε, ενώ έχει σταματήσει/ δηλ- Γύρισε η Ναταλί? Ξέρει κανείς? Mαιτρ Digweed ? :)

προλαβαινεις μεχρι τις 17,00 ...
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Nαταλί-  ξεΝαταλί.. :cheesy: Η  Ναταλί που λέτε στις τελευταίες σελίδες, λείπει εδώ και  3- 4  μήνες στη Βουλγαρία. Για αυτό και το Ιασ 27 ειναι γενικά κλειστό τα πρωινά.. Καποιες φορές  έκανε εκει πρωινη  η Νατάσσα (η λεγόμενη ξαδέλφη της Ροδίκας)- A propos .. Μήπως την  συζητάμε, ενώ έχει σταματήσει/ δηλ- Γύρισε η Ναταλί? Ξέρει κανείς? Mαιτρ Digweed ? :)

Είσαι ολόσωστος στις πληροφορίες σου!  :hi:

Τη Ναταλί την πέτυχα σήμερα την ώρα που πήγαινε για να πιάσει δουλειά οπότε επέστρεψε-ανανεωμένο μάλιστα το σαμιαμίδι!  :boobies:
 

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Μηνύματα
179
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες μια Αλιονα σε Διδυμου που εκανε απιστευτες πιπες παιζει ακομα? Αν οχι κατι παρομοιο για τωρα?
 

TUPAMAROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Μηνύματα
29
Κριτικές
7
Like
287
Πόντοι
280
Φυλής 86 στον όροφο,η Βερόνικα σπάει τα ταμεία και μαζεύει όλο το χαρτί.
Τα ίδια κάθε μέρα τα ίδια και προχθές το απόγευμα που πέρασα από εκεί με τη Στέλλα να μένει έτσι δίχως πελατεία.

Ποντάρησα και την πήρα αφήνοντας το πόπολο να περιμένει αν και πότε θα βγει η Βερόνικα και ποιος έχει ή θα πάρει σειρά.
Αρκετά καλή αποδείχτηκε η Στέλλα,να λοιπόν που πολλές φορές και το δεύτερο βιολί σε μια ορχήστρα αξίζει όπως και το πρώτο!

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλημέρα,
Ενημέρωση για την πρωινή βάρδια.
Διδυμου 27 η Γιάννα πρώην Τατιάνα,μιλφ με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων.Σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Το Έλλης 3 ήταν κλειστό.
Το Διδύμου 22 κλειστό και αυτό.
Στο Διδύμου 20 η Βαλέρια, με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,καστανόμαυρα μαλλιά και βυζάρες.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο η γυρολόγος μιλφ Ρωσόφωνη Σοφία.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο οι δύο Αλβανέζες μιλφ Ντιάνα και Μαρία.Και οι δύο με πιασιματάκια και κωλάρες και μαύρα σγουρά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Η Ντιάνα με πιο τραχύ πρόσωπο.Σε φουλ πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Διδύμου 16 στο υπόγειο η Ρωσόφωνη μιλφ Κρίστυ,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η Αντζελίνα,ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 στον όροφο η Σόνια.Ψηλή,λεπτή με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο η μαυρούλα με τα πιασίματα Μπιούτη.Κανονικό πρόγραμμα.
Τα Φυλής 86 και 84 ισόγειο κλειστά.
Κατέβηκα και στο Μεταξουργείο όπου εκεί η κατάσταση ήταν απογοητευτική.Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές.Ωστόσο θα αναφέρω τι είδα.
Στο Μεγάλου Αλέξανδρου 22 στο ισόγειο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Λίνα, με πιασίματα και κοντά ξανθά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η Βικτώρια,υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε φουλ.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο καινούρια κοπέλα μιλφ η Ναταλύ. Με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Σε πρωκτικό. Ελεύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης και επιλογής αναλόγως την καθαριότητα του πελάτη.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο σε ντουέτο η Λώρα και Αλίσα.Η Λώρα μιλφ Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες,λεπτά πόδια,μακριά καστανόξανθα μαλλιά και γυαλιά οράσεως. Με θητεία στους άσσους της Ιάσωνος και στο Κολωνού 47 στον όροφο. Η Αλίσα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω,πρόσωπο "πατημένο".Η γνωστή μιλφ με θητεία στα Κολωνού 48 και Κολωνού 27 στον όροφο.Αμφοτερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Ξαναπήρα την Λώρα.Σε όλα άψογη. Το τσιμπούκι της δεν ήταν τελειωτικό αντιθέτως cob δέχθηκε ευχαριστώς.Μία καλή επιλογή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 δεν ήταν ανοιχτό το μαγαζί με την αριστερή είσοδο δηλαδή το μπουρδέλο που δουλεύει η Νίκη-Βικτώρια Καβλούσκα. Στα μαγαζιά στην δεξιά είσοδο ήταν κλασσικά:  Στο μαγαζί στα αριστερά του διαδρόμου η Πατρίτσια και η Κατερίνα αμφότερες γεμάτες σε ελεύθερο στοματικό. Στο μαγαζί δεξιά του διαδρόμου η Λώρα αλλιώς γνωστή και σαν Μαρία ή Στέλλα παλιότερα. Αδελφοσερα της Πατρίτσια και Μπιάνκα Λαβίνια. Καστανά κοντά μαλλιά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και βυζάρες.Παλιές καραβάνες πλέον η Λώρα, η Πατρίτσια και η Μπιάνκα Λαβίνια.
Τα Κωλοκυνθούς 63 κλειστά αμφότερα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο η Αλβανέζα μιλφ Σουζάνα υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω και μαζί της καινούρια κοπέλα αθίγγανη ψηλή,νταρντάνα,υπέρβαρη,με μεγάλα μαστάρια,μελαμψό δέρμα και μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες και νομίζω ανακοινώθηκε και κώλος.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν κοπέλα λεπτή,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 36 στο ισόγειο δύο κοπέλες μιλφ η Ελένη,γεμάτη με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω και η μιλφ Ρήτα, με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.Η Ελένη εκνευρισμένη απο την αναδουλεία μου την είπε που δεν μπήκα.
Στο Ιάσωνος 31 στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες. Η Άννα,αθίγγανη,λεπτή με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και μία άλλη κοπέλα κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Αμφότερες σε πρωκτικό. Στο χόστελ η αθίγγανη μιλφ με τα όμορφα πιασιματάκια και τα πολλά τατού.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο η Ναταλία, αθίγγανη,αδύνατη,με μελαμψό δέρμα και μαλλιά καστανόμαυρα λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Το Λεωνίδου 28 το ισόγειο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο η Μπόνα η Αλβανέζα μιλφ.Κοντή με γυμνασμένο σώμα,κανονικών κιλών με μαλλιά καστανά κοντά και πρόσωπο τραχύ.Σε κώλο.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας η μιλφ Γιάννα, κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανοκόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε απλό. Η γνωστή απο τα Ιάσωνος 10 και προσφάτως Κολωνού 23.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο το πιο ωραίο μουνάκι που είδα.Η Λίζα,Ρωσόφωνη, κανονικών κιλών με ωραία πιασιματάκια και μακριά καστανά μαλλιά.Στον ένα της μηρό έχει τατού την μαριχουάνα. Στα 15 ευρώ δυστυχώς και με κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο ήταν κοπέλα αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,γεματούλα και με ξανθά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Βυζάρες.Σε πρωκτικό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο η Φωτεινή, μιλφ,ψηλή,γεματούλα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Κεραμικού 13 στο ισόγειο κοπέλα λεπτή,με μαλλιά καστανοκόκκινα στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Δεληγιώργη 39 ήταν η Ιωάννα κλασσικά,κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά. Η γνωστή που δούλευε στο Κολωνού 27 ισόγειο παλιότερα.
Στο Κολωνού 30 στον πρώτο όροφο δύο κοπέλες.Η πρώτη με πιασιματάκια και μαλλιά σγουρά κοντά καστανά και η άλλη πιο κοντή με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και αυτή με πιασιματάκια.Αμφότερες αδιάφορες σε κανονικό πρόγραμμα.Στον δεύτερο όροφο με υπηρεσία την Βέρα η Ντάνα η νταρντάνα κοπέλα ψηλή με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Και μαζί της η Νατάσα,κανονικών κιλών με μαλλιά καστανόξανθά πάνω απο τους ώμους.Αμφότερες σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο η Μπέλα,κανονικών κιλών με μαλλιά καστανόμαυρα κάτω απο τους ώμους.Πολύ παλιά καραβάνα.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο η Ελένη, λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 45 αριστερή εξώπόρτα ευθεία στο βάθος καινούρια κοπέλα η Ιωάννα.Λεπτή με μαλλιά ξανθά στο ύψος περίπου των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.Μην έχοντας κάποια άλλη επιλογή και έχοντας περάσει ο χρόνος αποφάσισα να μπω να την δοκιμάσω. Δεν με κάλυψε,τα απολύτως βασικά με μία απλά όμορφη κοπέλα.Τα άλλα δύο μαγαζιά κλειστά.
Καλά να περνάτε!



 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom