Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Μαγια απο μοντελοαλυσιδα μεγαλο παλτο!
Πολύ όμορφη και πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.Αυτη η Βικη απο Πιπινου 118 η Ρωσιδα ειναι πολυ ωραια γκομενα.
Πας δικά σου σεντόνια... έχω ακούσει και για κοριούς αυτά τσιμπάνε λίγοψευτογαμησια εγω ριχνω στη φυλης , ψωνισμενες και κακογαμημενες στη καλυτερη να πετυχεις καμια σονια που την εχει δει cash cropping machine , στο μεταξι το οτι ειναι ποιο κακογαμημενες μερικες φορες λειτουργει υπερ μου , οτι δεν ειναι ολες με το σωμα της σονιας και αυτο λειτουργει υπερ μου
ειμαι 39 χρονων μεχρι τα 37 μονο φυλης πηγαινα , περι το 2000 μια φορα με ειχε παει ενας φιλος μεταξι και ειχα ξενερωσει με τη ζωη μου και με το φιλο μου με τη καταντιες παει και τη βρισκει , δε ξαναπατισα γενικως , γκαζι με χαλαγε γιατι ηξερα τι υπηρχε λιγο ποιο κατω
πριν δυο χρονια παλυ ο ιδιος φιλος μου προτινε τσαρκα και με ξαναπηγε μεταξι , ειχα ξενερωσει αλλα λεω δε γαμιεται παμε για βολτα να θυμιθω γιατι εχω κοψει γενικως τα μπουρδελα , τελικα γαμισα και οχι απλα γαμισα αλλα τα δυο τελευταια χρονια εχω χτισει κανα δυο μπουρδελα στη κωλονπου και ιασωνος ,
το καλο με το μεταξι ειναι οτι δε κλαις το 10αρικο σου , δε σου αρεσει τι γινετε μεσ το δωματιο ? χωρις να χαλιεσε καθολου το λιγεις και πας στο επομενο , φυγε συ ελα εσυ, "παρτουζα" με 20 ευρο
το θεμα με το χρονο εχει να κανει ποιο πολυ με το μαγαζι/τσατσα υπαρχουν συγκεκριμενα μαγαζια που πιεζουν με το χρονο ( γατοσπιτο ασ πουμε) , υπαρχουν τα αλλα μαγαζια που φερνουν κοριτσια που δε ξερουν τη δουλεια και τους μαθαινουν στο ψευτοηαμησι ( κολωνου 32 γωνια ας πουμε )
αν και δε μου αρεσει , συμφωνω με το πικερ , θελει μια γενικοτερη εμπειρια το μεταξι για να περασεις καλα , θελει και μια γενικοτερη ανεση με τις γυναικες , θελει να εχεις και τα ρανταρ σου εξελιγμενα να μπορεις να αποφευγεις κακοτοπιες
Βλέπε τι γράφουν οι πορνο - ρεπορτερ και απέφυγε την Φυλήςσυναγωνιστες οι καλυτερες ιεροδουλες τις πρωινες βαρδιες ποιες ειναι κι σε ποια σπιτια;;;;
Για εμάς τους επαρχιώτες που δεν γνωρίζουμε, ποια είναι τα ωραία παλτά που αν τα αγοράσουμε θα κλαίμε τα λεφτά μας;
αν δεν κολλάς στο σχετικά άσχημο πρόσωπο σου προτείνω τη Φωτεινή στο Κολωνού 27 όροφος,γουστάρει γαμήσι τρελά!
Καλοδιατηρημένο για την ηλικία της με καλή επιδερμίδα και μέτριο βυζί.Φατσα δε με χαλα... Κορμι εχει?
Αυτα ειναι καθημερινα γεγονοτα φιλε ΠετρανΠροχθές μετά τα μέσανυχτα στο Ιάσονος 10 πάνω έπαιζε σκηνικό με 4-5 αλάνια που γλωσσοφιλιαζαν στο σαλόνι εναλλάξ ο ένας μετά τον άλλο 2 βρώμικες ιερόδουλες τσιγγάνες. Εκατσα και εγώ κάνα τέταρτο και γέλαγα με τους τύπους που δε συχαινονταν ούτε τις ιερόδουλες, ούτε τα αλάνια που άλλαζαν κωλοβακτηρίδια μεταξύ τους
για την Ινα έχουμε κριτικες?πως είναι??Φυλης 109 δουλευουν Ινα πολυ αδυνατη και Ολια στο στυλ της Μαργκω απο Βεργας.
Αδύνατη με χοντρές διαστάσεις!για την Ινα έχουμε κριτικες?πως είναι??