ψευτογαμησια εγω ριχνω στη φυλης , ψωνισμενες και κακογαμημενες στη καλυτερη να πετυχεις καμια σονια που την εχει δει cash cropping machine , στο μεταξι το οτι ειναι ποιο κακογαμημενες μερικες φορες λειτουργει υπερ μου , οτι δεν ειναι ολες με το σωμα της σονιας και αυτο λειτουργει υπερ μου
ειμαι 39 χρονων μεχρι τα 37 μονο φυλης πηγαινα , περι το 2000 μια φορα με ειχε παει ενας φιλος μεταξι και ειχα ξενερωσει με τη ζωη μου και με το φιλο μου με τη καταντιες παει και τη βρισκει , δε ξαναπατισα γενικως , γκαζι με χαλαγε γιατι ηξερα τι υπηρχε λιγο ποιο κατω
πριν δυο χρονια παλυ ο ιδιος φιλος μου προτινε τσαρκα και με ξαναπηγε μεταξι , ειχα ξενερωσει αλλα λεω δε γαμιεται παμε για βολτα να θυμιθω γιατι εχω κοψει γενικως τα μπουρδελα , τελικα γαμισα και οχι απλα γαμισα αλλα τα δυο τελευταια χρονια εχω χτισει κανα δυο μπουρδελα στη κωλονπου και ιασωνος ,
το καλο με το μεταξι ειναι οτι δε κλαις το 10αρικο σου , δε σου αρεσει τι γινετε μεσ το δωματιο ? χωρις να χαλιεσε καθολου το λιγεις και πας στο επομενο , φυγε συ ελα εσυ, "παρτουζα" με 20 ευρο
το θεμα με το χρονο εχει να κανει ποιο πολυ με το μαγαζι/τσατσα υπαρχουν συγκεκριμενα μαγαζια που πιεζουν με το χρονο ( γατοσπιτο ασ πουμε) , υπαρχουν τα αλλα μαγαζια που φερνουν κοριτσια που δε ξερουν τη δουλεια και τους μαθαινουν στο ψευτοηαμησι ( κολωνου 32 γωνια ας πουμε )
αν και δε μου αρεσει , συμφωνω με το πικερ , θελει μια γενικοτερη εμπειρια το μεταξι για να περασεις καλα , θελει και μια γενικοτερη ανεση με τις γυναικες , θελει να εχεις και τα ρανταρ σου εξελιγμενα να μπορεις να αποφευγεις κακοτοπιες