Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Καμία απολύτως σχέση..... :SΠαίδες μια Έλενα στο 54β, είναι η Έλενα από το Άγκυρας 12α;
Καμία απολύτως σχέση..... :SΠαίδες μια Έλενα στο 54β, είναι η Έλενα από το Άγκυρας 12α;
ααααααα.... χάσαμε την Έλενααααααααα :'(Καμία απολύτως σχέση..... :S
Φιλε μετα απο καιρο διαβασα την αναφορα και βουρ εφυγα με φιλατακι για "Ιασωνος 30 οροφος: Μαρια η Λατιν με πολύ ωραιο μαλλι με μπουκλες σημερα."Βολτα πριν από λιγο στο πολυταραχο Μεταξουργειο οπου ειδα τα εξης.
Κολωνου 27 ισογειο: Μιρελα ψηλη με πολύ καλο κορμι ομορφο γυκο προσωπο και ραστα μαυρο μαλλι, εχει μουνεψει πολύ.
Κολωνου 27 υπογα: Αννα αδυνατη αλβανιαρα με αρκετα καλο κορμι και πολλα τατου στο σωμα.
Κολωνου 23 υπογειο: Γιαννα η μιλφ ρωσσιδα κοκκινομαλλα με τις αφελειες με γεματο κορμι και νευρακια πολλα σημερα.
Κολωνου 23 ανακτορο: Ελενη χοντρουλα με γλυκο προσωπακι βγηκε από το ένα δωματιο και μπηκε κατευθείαν στο άλλο.
Ιασωνος 20α δεξι: Αντελινα η ξανθια μιλφ με το σκληρο προσωπο.
Ιασωνος 20β πανω: Χριστινα ενδιαφερων κοριτσι με πολύ καλο κορμι και πεταχτο κωλαρι, την εχω δει στο Λεων 28 ισογειο απόγεμα.
Ιασωνος 20γ ασανσέρ: Μπονα η Αλβανιαρα.
Ιασωνος 19 κατω: Ντιανα με τις βυζαρες και το καλο κορμι και Μονικα μαυρομαλλικο ομορφο την εχω δει και αυτή στο Λεων 28 ισογειο απόγεμα.
Ιασωνος 30 οροφος: Μαρια η Λατιν με πολύ ωραιο μαλλι με μπουκλες σημερα.
Ιασωνος 33: Ερρικα ξανθια αδυνατη αβυζη με βλεμμα στο απειρο και μια άλλη μελαχρινη αδιαφορη ξεχασα ονομα.
Ιασωνος 44 διαδρομος: Ελενη χοντρουλα με αρκετα ομορφο προσωπο δουλευε πολύ καιρο στο κολ 27 υπογειο.
Ιασωνος 44:δεξι: Βανεσσα ξανθια με χαλαρο κορμι και αβαφτη σημερα δε μου αρεσε καθολου.
Ιασωνος 43: Τσατσα η Μιρελα και κοπελα η Στελλα σκουρδερμο πιπινι με ελαχιστα κιλακια παραπανω ντροπαλο στο σαλονι εκρυβε το μουνακι της.
Ιασωνος 37:ισογειο Ντενισσα ομορφο στυλιαρι πιπινι με μαυρο μαλλι και καλη φατσουλα.
Κολ/νθους 63 αριστ: Μαρια/Ιζαμπελα με καλο κορμι η γνωστη που εβγαινε πιο παλια με το σορτσακι και μια άλλη γκιλφ ασχημη εως τρομακτικη.
Λεων 28 ισογειο: Ρωξανη αδυνατη μελαχρινη ψηλη πιστσιρικα
...Αθηνα για 2-3 ημερες, θελω απο τους συναθλητες μερικες προτασεις για κατι εξαιρετικο εμφανησιακα. Δε θελω βρωμικα κολπα και τρελλες επιδοσεις, θελω απλα πολυ ομορφη κοπελα
...δίνεις 150 euro για μια ώρα?...Αθηνα για 2-3 ημερες, θελω απο τους συναθλητες μερικες προτασεις για κατι εξαιρετικο εμφανησιακα. Δε θελω βρωμικα κολπα και τρελλες επιδοσεις, θελω απλα πολυ ομορφη κοπελα
......δίνεις 150 euro για μια ώρα?...
ναι ειναι της ταλαιπωριας το μεταξι , αλλα με λιγο ψαξιμο βρισκεις καλα κομματια! και το 10αρικο ειναι value for money!Μόλις γύρισα από Μετάξυ μάγκες και ξενέρωσα την ζωή μου, γιατί δεν υπήρχαν επιλογές να κάνεις ένα αξιοπρεπές γαμήσι! Μπάζα παντού και πιτσιρικοπαρέες που ήταν για κλοτσιές, λες και πρώτη φορά πήγαν σε μπουρδέλο! Τέτοια αποτυχία είχα να δω καιρό! Εντέλει έχασα τον χρόνο μου και δεν γάμησα για πρώτη φορά στα χρονικά της καριέρας μου :S
Πρώτη επιλογή Σόνια Φυλ 65Α η 84Α, Μαρία φυλ 69 και μία Έλενα από φωκαίας νούμερο δε ξέρω. Είναι όπως ανεβαίνεις τη φωκαίας να πας φυλής το τελευταίο δεξιά, ένα υπόγειο με δύο μαγαζιά η Έλενα είναι στο ευθεία.Αθηνα για 2-3 ημερες, θελω απο τους συναθλητες μερικες προτασεις για κατι εξαιρετικο εμφανησιακα. Δε θελω βρωμικα κολπα και τρελλες επιδοσεις, θελω απλα πολυ ομορφη κοπελα
Πρώτη επιλογή Σόνια Φυλ 65Α η 84Α, Μαρία φυλ 69 και μία Έλενα από φωκαίας νούμερο δε ξέρω. Είναι όπως ανεβαίνεις τη φωκαίας να πας φυλής το τελευταίο δεξιά, ένα υπόγειο με δύο μαγαζιά η Έλενα είναι στο ευθεία.
Καλά είναι αυτά, αλλά αν θες τράβα delux δες Γιασμήν.
Η Σονια δουλεύει πρωί - απόγευμαΣε ευχαριστω πολυ φιλε. Ξερεις αν αυτες που λες ειναι πρωινες η βραδυμες; Το delux που ακριβως ειναι;
Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Ξερεις αν αυτες που λες ειναι πρωινες η βραδυμες; Το delux που ακριβως ειναι;
Αυτή η Γιασμήν με τη κωλάρα της, τη σωματάρα της, άμα με άφηνε να την καλά θα ήταν