Βολτα πριν από λιγο στο πολυταραχο
Μεταξουργειο οπου ειδα τα εξης.
Κολωνου 27 ισογειο: Μιρελα ψηλη με πολύ καλο κορμι ομορφο γυκο προσωπο και ραστα μαυρο μαλλι, εχει μουνεψει πολύ.
Κολωνου 27 υπογα: Αννα αδυνατη αλβανιαρα με αρκετα καλο κορμι και πολλα τατου στο σωμα.
Κολωνου 23 υπογειο: Γιαννα η μιλφ ρωσσιδα κοκκινομαλλα με τις αφελειες με γεματο κορμι και νευρακια πολλα σημερα.
Κολωνου 23 ανακτορο: Ελενη χοντρουλα με γλυκο προσωπακι βγηκε από το ένα δωματιο και μπηκε κατευθείαν στο άλλο.
Ιασωνος 20α δεξι: Αντελινα η ξανθια μιλφ με το σκληρο προσωπο.
Ιασωνος 20β πανω: Χριστινα ενδιαφερων κοριτσι με πολύ καλο κορμι και πεταχτο κωλαρι, την εχω δει στο Λεων 28 ισογειο απόγεμα.
Ιασωνος 20γ ασανσέρ: Μπονα η Αλβανιαρα.
Ιασωνος 19 κατω: Ντιανα με τις βυζαρες και το καλο κορμι και Μονικα μαυρομαλλικο ομορφο την εχω δει και αυτή στο Λεων 28 ισογειο απόγεμα.
Ιασωνος 30 οροφος: Μαρια η Λατιν με πολύ ωραιο μαλλι με μπουκλες σημερα.
Ιασωνος 33: Ερρικα ξανθια αδυνατη αβυζη με βλεμμα στο απειρο και μια άλλη μελαχρινη αδιαφορη ξεχασα ονομα.
Ιασωνος 44 διαδρομος: Ελενη χοντρουλα με αρκετα ομορφο προσωπο δουλευε πολύ καιρο στο κολ 27 υπογειο.
Ιασωνος 44:δεξι: Βανεσσα ξανθια με χαλαρο κορμι και αβαφτη σημερα δε μου αρεσε καθολου.
Ιασωνος 43: Τσατσα η Μιρελα και κοπελα η Στελλα σκουρδερμο πιπινι με ελαχιστα κιλακια παραπανω ντροπαλο στο σαλονι εκρυβε το μουνακι της.
Ιασωνος 37:ισογειο Ντενισσα ομορφο στυλιαρι πιπινι με μαυρο μαλλι και καλη φατσουλα.
Κολ/νθους 63 αριστ: Μαρια/Ιζαμπελα με καλο κορμι η γνωστη που εβγαινε πιο παλια με το σορτσακι και μια άλλη γκιλφ ασχημη εως τρομακτικη.
Λεων 28 ισογειο: Ρωξανη αδυνατη μελαχρινη ψηλη πιστσιρικα