anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
καλημερα στην παρεα προφεσσορ...σε ποια βαρδια τσαρκαρες?
Περνούσα απο Αχαρνών και παρκαρησα για να δώ το νέο απόκτημα το Αγκύρας 9 , ειχε φώτα απ' εξω,πλησιάζω,σπρώχνω την ωραία Πύλη ,μπα,τιποτα, κλειστη, βαρώ το κουδούνι,παλι τίποτε. Υποθέτω ότι μάλλον έπεσα στην αλλαγή βάρδιας και ίσως γι αυτο να μην άνοιγαν. (ωρα 23.08').Τι να καμωμε, έχει βάσανα η ζωή του μπουρδελιάρη,αλλά απο τη ζωή του παντρεμένου και του Σώγαμπρου (αυτος κι αν τρωει αγγουράκια) , παρασάγγας καλύτερη. (Ειμαι τώρα στο σαλονι μου,(Λουί Κένζ) και απολαμβάνω τα ωραία μου σταφύλια ,ελεύθερος και ωραίος ,και η ευτυχία μου διπλασιάζεται (μην πώ τριπλασιάζεται) οταν σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να εχω δίπλα μου μιά σιτεμένη πενηνταρα με κομπινεζόν λαχανι απλυτο και να με λει "ποτε θα ξαπλώσουμε αγαπη μου ,να καμωμε κι εμεις κατι " ? οχι ρε πουστη μου,ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ (και δεν τοξερα) Καλα γαμισια ,κύριοι!
Aπόγευμακαλημερα στην παρεα προφεσσορ...σε ποια βαρδια τσαρκαρες?
φιλε μου διαβασα την κριτικη σου και εχω να σου δωσω την συμβουλη μου.μετα απο χρονια γαμησιων σε μπουρδελα πλεον εχω φτιαξει ενα δικο μου νομο.αν μπει πουτανα μεσα και την δω στραβομουτσουνη,δεν με αφησει να γλυψω βυζι η μου πει οτι η πουτσα μου ειναι μεγαλη τοτε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ την διωχνο,ντυνομαι και ζηταω τα λεφτα απο τη τσατσα.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ....
... θα μπορουσε να ηταν ο τιτλος της κριτικης που θα ανεβασω σε λιγο, η ιστορια εχει ως εξης.Ανεβηκα στο Ιας 20β το μεσαιο με τα σκαλοπάτια, στο σαλονι βγηκαν δυο κοπελες
η πιπινα Νικολ που δουλευει πρωινα στο κολ 23 ισογειο και η Χριστινα μια πορνη που ηθελα να δοκιμασω καθως μου αρεσε η φατσα της, η Νικολ μου εκλεισε το ματι καθως αναγνωρισε το πελατακι της
και μου χαμογελασε πονηρα η Χριστινα διπλα της παγοκολονα μουτρωμενη, εβγαλα το δεκαρικο και το εδωσα στην τσατσα λεγοντας "θελω την χριστινα" η απογοητευση στο προσωπο της Νικολ ηταν φανερη
αφου εχασε ένα σιγουρο 10ρικο.. σιγουρα με καταραστηκε, η Χριστινα ηρθε στο δωματιο και μου εριξε τη φολα μου.
Μερικες φωτο από το παραθυρο του οικου.
www.imagebam.com/image/7a5b8d590382163] [/URL]
www.imagebam.com/image/f08866590382603] [/URL]
Στο Φυλής 54 ισόγειο, δούλευε μια πολύ καλή υπηρεσία
η κα Βάνα , 65ρα με κοντά βαμένα ξανθά μαλιά , και γυαλιά.
Ευγενέστατη και πολύ εντάξει, συμπαθέστατη.
Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες έπαθε έμφραγμα και
απεβίωσε αμέσως με ανακοπή καρδιάς .
R.I.P
Ύπνω και θανάτω διδυμάοσιν.
Όμηρος, περ. 800-750 π.Χ., Ποιητής ‐ Ιλιάδα Π’ 673
μτφρ: ο ύπνος και ο θάνατος είναι δίδυμα αδέλφια.
Η ζωή συνεχίζεται.
R.I.P
Η πληροφορία δυστυχώς ισχύει.Η κυρία Βάνα ήταν αρκετά χρόνια υπηρεσία σε αυτό το μαγαζί αποκλειστικά.Το έμαθα απο υπηρεσία που την αντικατέστησε εκτάκτως μετά απο το γεγονός. R.I.P-Το παιδί μου η συμπάθεια μου, έλεγε μέσα στο σαλόνι όταν με έβλεπε. Λυπάμαι πολύ, πραγματικά λυπάμαι :'( αν ισχύει κάτι τέτοιο που δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω μιας και στις τελευταιές τσάρκες που έκανα δεν την πέτυχα ποτέ. Για μένα η καλύτερη υπηρεσία σε όλη την φυλής. Όλα αυτά τα χρόνια αναρωτιόμουν πως γινόταν καινουργιές κοπέλες που πήγαινα μαζί τους να είναι καλές απο την πρώτη κιόλας φορά. Δεν το παραδέχτηκε ποτέ η κυρια Βάνα οταν την ρώταγα αλλά είμαι σίγουρος οτι 2-3 θετικές κουβέντες τις έλεγε στα κορίτσια.
R.I.P και απο 'μένα.
R.I.P
Η ζωή συνεχίζεται.
...
Πανιώνιου 47...
...
R.I.P
Η ζωή συνεχίζεται.