George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
Μία ¨καταγγελία" που έκανε κάποιος για τη Σόνια από Αλκιβιάδου (γονόρροια) ξέρεις κανείς αν ισχύει;
Για την Μπιανκα μια σελιδα πισω να κοιταζες ρε μεγαλε....
Μην τα θελεις και ολα στο πιατο!!!!
Καλα γαμησια!!!
Πρωινη, Κολωνου 48 Αντζελα και Μεγαλου Αλεξανδρου 22 κατω Ελενη.over!!!!
Ευχαριστώ φίλε!!!Πρωινη, Κολωνου 48 Αντζελα και Μεγαλου Αλεξανδρου 22 κατω Ελενη.over!!!!
ο athal την έκανεΜία ¨καταγγελία" που έκανε κάποιος για τη Σόνια από Αλκιβιάδου (γονόρροια) ξέρεις κανείς αν ισχύει;
sos - sos - sos ALERT ALERT !!!!!!!!!
Μολις γυρισα απο τον αφροδισιολογο με διαπιστωμενη γονορροια...θεραπεια 1 ενεση και αντιβιωση για 12 ημερες.. απλα το αναφερω μηπως την πατησουν και αλλοι..στις 27/6 πηγα στην σονια στην αλκιβιαδου και παρ ολο που ποτε δεν κανω ελευθερο, μου τον αρπαξε στο λεπτο και επειδη ειχα καβλες και οι ανοχες ηταν πεσμενες την αφησα...μετα απο 10 ημερες (την περασμενη παρασκευη) ειχα στο εσωρουχο ενα κολλωδες λευκοκιτρινο υγρο και ψιλοφαγουρα στην βαλανο και κατα την ουρηση..δεν ειχα κανει ουτε ΠΡΙΝ ουτε ΜΕΤΑ απο την σονια ελευθερο με καμμια..Απλα το αναφερω γιατι οπως μου ειπε ο γιατρος δεν θα το ξερει ουτε η ιδια γιατι δεν θα εχει καταλαβει τα συμπτωματα που πρεπει να κανει ειδικες εξετασεις για να τα δει..ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον με την συγκεκριμενη...και μη νομιζει κανεις οτι την κακολογω η κατι αλλο, [glow=orange,2,300]γιατι μεχρι το σαββατο θα παω να την ενημερωσω εγω [/glow]για να μη κολλαει τον κοσμο αφου κανει συνεχως ακαποτα τελειωτικα...αυτα προς ενημερωση σας.. προσοχη για την υγεια σας
δε μας είπες τι έγινε τελικά τύπεΛοιπον μετα απο τις απειρες μαλακιες που ειπωθηκαν με την ευκολη κριτικη και την μαγκια του πληκτρολογιου εγω ενα εχω να σας πω.σκεφτειτε να μη εγραφα οτι δεν θελω να την κακολογησω η να της δημιουργησω προβλημα.το πιο σωστο το ειπε ενας φιλος με γενικο νοημα οτι αυτο που φοβασαι περισσοτερο αυτο θα παθεις...επειδη ειμαι ψειρας και φοβικος παντα εγραφα ποτε μου εκαναν ακαποτο την ημερομηνια και με ποια πηγα για να ξερω τι μου γινεται...στο 2016 πηγα 4 φορες με ακα...τωρα ειχα να παω απο τον μαρτιο και φυσικα δεν θα ξαναπαω ποτε οχι με την συγκεκριμενη αλλα με καμμια...εγω απλα ηθελα να ενημερωσω γιατι ειμαι 1000% σιγουρος με ποια πηγα...και ειπα οτι θα ενημερωσω και την ιδια...με ξερει χρονια ασχετα με τα + και - της..
Δεν θεωρώ ότι όσα γράφτηκαν για την Σόνια έχουν κάποια βάση. Δεν είμαι απόλυτος
όμως έχοντας προσωπική εμπειρία μαζί της, μπορώ να πώ ότι μπορεί να έχει ένα σωρό παραξενιές
αλλά αυτό που αναφέρει ο άλλος, ότι "του τον άρπαξε με την μια ελεύθερο στοματικό"
δεν ισχύει. Ενώ είχα πάει μπανιαρισμένος, ενώ ξανά στο δωμάτιο φρεσκαρίστηκα τοπικά,
όταν ήρθε η Σόνια στο δωμάτιο, μου είπε αμέσως, να πάω στον νιπτήρα επειδή ήθελε να με πλύνει αυτή
με τα χεράκια της, αν ήθελα στοματικό ελευθερο. Της εξήγησα ότι μόλις φρεσκαρίστηκα
και μπορεί και η ίδια να το διαπιστώσει. Ήταν ανένδοτη, και επειδή δεν ξεκινούσε καλά
η συνεδρία, δεν επέμεινα και έτσι συνεχίσαμε με στοματικό (κλασικά υψηλού επιπέδου)
με προφυλακτικό. Συνεπώς, αυτό το "μου τον άρπαξε με την μια ελεύθερο στοματικό"
δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εκτός και αν έχει κάτι αλλάξει σε διάρκεια
μερικών μηνών. Ας γράψουν όμως και μερικοί ακόμα την γνώμη και την σχετική εμπειρία τους.
μου το κάνει κ μένα μαζί με τις κοπέλες με είχαν πιάσει κ οι 3 κ δε με αφήνανε.Φυλής 66Δ μια σπασαρχίδο τσατσά που δεν σε αφήνει να φύγεις φρακάροντας την είσοδο προς την έξοδο. Αι στο διάολο μαλακισμένη.... αν θέλει ο άλλος θα περάσει. Με αυτά που κάνεις μόνο απέχθεια δημιουργείς. Μαλάκο! Μακριά παίδες να βάλουν μυαλό!
Φίλε κάτι τέτοιες θα πρέπει να τρώνε μαύρο κ να μην πατάει κανένας στο μπουρδέλο τους κ να σηκωθούν να φύγουν.μου το κάνει κ μένα μαζί με τις κοπέλες με είχαν πιάσει κ οι 3 κ δε με αφήνανε.
Τα ιδια μου έκανε και μένα προ καιρού,και δεν ξαναπατάω στο βρωμομαγαζο της,μεχρι να μαθω οτι ξεκουμπιστηκε. Κύριε Λέησον, θε μου συχώρα με, τι θα ακουσω ακομα ,ολα βεβαια απο τις αμαρτιες μου τα παθαινω .Μετανοείτε και προσεύχεσθε,κυριοι ,ολα εδω πληρώνονται καληνυχτα σας.Φυλής 66Δ μια σπασαρχίδο τσατσά που δεν σε αφήνει να φύγεις φρακάροντας την είσοδο προς την έξοδο. Αι στο διάολο μαλακισμένη.... αν θέλει ο άλλος θα περάσει. Με αυτά που κάνεις μόνο απέχθεια δημιουργείς. Μαλάκο! Μακριά παίδες να βάλουν μυαλό!
μου το κάνει κ μένα μαζί με τις κοπέλες με είχαν πιάσει κ οι 3 κ δε με αφήνανε.
Ρε παιδιά ακόμα δεν έχετε μάθει τη Νέλλυ? Αυτή είναι γνωστό τοίς πάσι ότι είναι ψυχάκι.....Φυλής 66Δ μια σπασαρχίδο τσατσά που δεν σε αφήνει να φύγεις φρακάροντας την είσοδο προς την έξοδο. Αι στο διάολο μαλακισμένη.... αν θέλει ο άλλος θα περάσει. Με αυτά που κάνεις μόνο απέχθεια δημιουργείς. Μαλάκο! Μακριά παίδες να βάλουν μυαλό!
Αυτο το κανουν σε πολλα μαγαζια και δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει εστω ενας που θα αλλαξει γνωμη και θα γαμησει αν του φρακαρει την εξοδο η βρωμοτσατσαΦυλής 66Δ μια σπασαρχίδο τσατσά που δεν σε αφήνει να φύγεις φρακάροντας την είσοδο προς την έξοδο. Αι στο διάολο μαλακισμένη.... αν θέλει ο άλλος θα περάσει. Με αυτά που κάνεις μόνο απέχθεια δημιουργείς. Μαλάκο! Μακριά παίδες να βάλουν μυαλό!
απο κει που σε παρακαλαει ε βριζει κι ολας μετα... το εχει κανει σε φιλο μου, αμα το κανει σε μενα θα φαει κουτουλιαΦυλής 66Δ μια σπασαρχίδο τσατσά που δεν σε αφήνει να φύγεις φρακάροντας την είσοδο προς την έξοδο. Αι στο διάολο μαλακισμένη.... αν θέλει ο άλλος θα περάσει. Με αυτά που κάνεις μόνο απέχθεια δημιουργείς. Μαλάκο! Μακριά παίδες να βάλουν μυαλό!
δεν ξέρω αν είναι καιρό εκεί η συγκεκριμένη αλλά πρέπει να πάρει πούλοαπο κει που σε παρακαλαει ε βριζει κι ολας μετα... το εχει κανει σε φιλο μου, αμα το κανει σε μενα θα φαει κουτουλια