Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (29 μέλη και 292 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.933
Πόντοι
6.925
Πρωινή στο Μετάξι
Ιάσονος 44 αριστερά μία μελαχρινή αδιάφορη σε όλα με απλό και 69
44 δεξιά δύο κοπέλες η μία με ανορεξικό σώμα στα 1,65 και τραχύ πρόσωπο - νέα είπε η υπηρεσία - και η έτερη μελαχρινή νταρντάνα 1,75 η 2η με ακα
31 κάτω η Κρυσταλλία ξανθιά στο 1,55 με πρασινογάλαζα μάτια και πολλά κιλάκια ειδικά στην κοιλιά, φοβισμένη γιατί της είχε έρθει πρεζάκι με την σύριγγα στο χέρι
στο 19 μία γνωστή φυσιογνωμία μελαχρινή μέτρια σε απλό 69
Κολωνού στο 11 κάτω η Αναστασία ξανθιά με καλό σώμα και απλό πρόγραμμα
στο 23 η Νικόλ η οποία θα ενέπνευσε τον εφευρέτη της silicon sex doll
στο 30 κάτω η Ντάρια η οποία έχασε κάτι κιλάκια και έχει τέλειο κορμί μαζί με μελαχρινή και ψηλή τουμπανόστηθη

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οχι απλως δεν εχω χρονο για μπουρδελλα  την κυριακη ετοιμαζο κατι  καλο  σε μπουρδελλο

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ναι και να την στολίσεις ..... πιο παλια σε μια βολτα η τσατσα κτυπησε την πορτα στον συναγωνιστη την ωρα που ηταν στο δωματιο με την κοπελα. Σε ερωτηση μου για ποιο λογο κτυπάει την πορτα απάντησε οτι η συνεδρια ειναι για 10 λεπτά μονο. Τοτε και εγω σηκώθηκα και εφυγα. Βεβαια δεν εδειξε να ταράζεται.

Αυτες θα ταραχθουν μονο αμα πέσει η πελατεια τους κατακορυφα και αυτο θα γινει μεσα απο την ενημερωση και απο εδω μεσα και να μην πατήσει κανεις σε τέτοια κωλομάγαζα. Οπως εγω χθες πριν μπω μπηκα σαϊτ να διαβάσω μολις ειδα οτι η τσατσα ενοχλει στο 8λεπτο απο την κριτική του amadeus σηκώθηκα και έφυγα.

Φιλάργυρες ειναι οποτε θα τους κτυπήσουμε στο αδυνατο τους σημειο. Θα χάσουν λεφτά μέχρι να βάλουν μυαλο (ορισμένες δεν θα βάλουν ουτε τοτε βεβαια) τουλαχιστον θα εξαφανιστουν απο την περιοχη.
:rockon: :rockon:

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Αυτη η φόλα δούλευε σα "Μαργαρίτα" στα Φυλής 84-86 πριν μερικα χρονια. Η ιδια το αρνείται αλλα εγω δε ξεχναω τις φολες
Εννοεις τη Μαργαριτα που δουλευε μαζι με τη Ξενια(Φωκαιας 17 οροφος), στα μαγαζια που λες το 2011 μεχρι το 2013?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Πέρασα σημερα απο φυλής πρωϊνη βάρδια. Μου έκανε ευχάριστη εντυπωση η πιτσιρικα Μαρια στο φυλης 59 κάτω και ήμουν έτοιμος να περάσω οποτε κοντοστάθηκα μπηκα ιντερνετ να διαβάσω καμια κριτική απο το κινητο και έπεσα μπροστα στην κριτική του amadeus ο οποιος ηταν ευχαριστημενος απο την κοπελα σε γενικές γραμμες παρολη την απειρια της που εμενα δεν θα με χαλούσε αυτο αλλα μολις πηρε το μάτι μου οτι η τσα2 πάει στο 8λεπτο εξω απο τις πορτες και βηχει την κοπάνησα χωρις δευτερη σκέψη. Τα έχουμε ξαναπει λεφτά σε τέτοιες καταστάσεις δεν αφήνω.

Τελικά κατηφόρισα προς την Λιοσιων και κατάθεσα στην Νατασουλα την ρωσιδα απο κων/πολεως 206 και εμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Καλοδιάθετη - χαμογελαστή με κέφι και στο σαλονι και αργοτερα στο δωμάτιο. Το τιμάει το 20αρικο αυτη και η Άννα στο ιδιο σπιτι. Πολυ καλές επιλογες και οι 2 στην πρωϊνη βάρδια. Θα ανεβάσω κριτική σε λιγο.
Πέρασα κι εγώ πριν λίγο από αυτό το ξεχασμένο μπουρδέλο.
Νατάσα - Άννα.
Δεν θυμόμουν να έχω ξαναγαμήσει στο παρελθόν, καμία από τις δύο.
Ζήτησα από την Άννα να περάσει μέσα για να τη γαμήσω.
Με θυμήθηκε όμως αυτή, λέγοντας "ναι, έχουμε περάσει ξανά εμείς οι δύο".
Τότε τη θυμήθηκα κι εγώ. Για την ακρίβεια, θυμήθηκα ότι τη γαμούσα στο Κων166 υπ. και ότι οι θηλές της μπαίνουν προς τα μέσα  :S
Με προέτρεψε να μην την γαμήσω πάλι, με τη δικαιολογία ότι από το πρωί έχει γαμηθεί αρκετά, και ότι εν πάσει περιπτώσει "ας γαμήσεις και τη Νατάσα που δεν έχει γαμηθεί αρκετά".
Πρόσθεσε δε, "τι εγώ, τι η Νατάσα, το ίδιο δεν είναι;"  :S
Τεσπα, συμφώνησα να γαμήσω τη Νατάσα, με την υποψία ότι η Άννα υποκρίθηκε ότι είναι αλτρουίστρια για τη Νατάσα, ενώ στην πραγματικότητα με σιχαίνεται.
Μόλις όμως ήρθε μέσα η Νατάσα και ξεβρακώθηκε, τη θυμήθηκα κι αυτή...
Τη γαμούσα προ αρκετών ετών, όταν ήταν παιδίσκη (τρόπος του λέγειν), σε κάποια μπουρδέλα που ίσως να μην υπάρχουν πια.
Τώρα που έγινε μιλφ, έχει χάσει το σεξ απίλ της νιότης.
Άρχισα να τη γαμάω, αλλά μετά από μερικά λεπτά βαρέθηκα.
Βαρέθηκα τη φάτσα της, τα μαλλιά της, το δέρμα της.
Το μόνο που εξακολουθούσε να έχει ενδιαφέρον ήταν το μουνί της που παρείχε τη χρειώδη ηδονή, ώστε να μένει η ψωλή σε έπαρση.
Άρχισα να σκανάρω τη μνήμη, για να βρω κάποια διεγερτική εικόνα, ώστε να ξεφορτωθώ τα ψωλοχύματα.
Θυμήθηκα πριν από πολλά χρόνια, που ήμουν νεαρός, μέσα στο αυτοκίνητο, σε ερημικό μέρος και πιρφόριζα ανεπιτυχώς μιαν ελλεεινίδα, ώσπου πάρκαρε δίπλα μας άλλο αυτοκίνητο με οδηγό έναν μαλλιά με σαλβάρι, ενώ η γυναίκα κουλτουριάρα με γυαλιά. Ο οδηγός, τζιβάτος και (προφανώς) Αρχιδιστής, ξάπλωσε χάμω τη γυναίκα και τη γάμησε σχεδόν μπροστά στα μάτια μας.
Ο πούστης ο εγκέφαλος, πάει και ξεθάβει κάποιες απίθανες μνήμες, σκεπασμένες επί χρόνια από πλήθος άλλων συμβάντων...

aeroporos79

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Βρε παιδιά , με την Ιβονη απο Ιωαννίνων 5 έχουμε κανενα νεο ; δουλευει καπου αλλου ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φιλάργυρες ειναι οποτε θα τους κτυπήσουμε στο αδυνατο τους σημειο. Θα χάσουν λεφτά μέχρι να βάλουν μυαλο (ορισμένες δεν θα βάλουν ουτε τοτε βεβαια) τουλαχιστον θα εξαφανιστουν απο την περιοχη.

Πιστευω οτι εισαι το ατομο που μπορει να παιξει ηγετικο ρολο στην επανασταση των μπουρδελιαρηδων. Ανοιξε θρεντ με τιτλο η λιστα του μασαζονομαχου και εκει να βαζεις σε μαυρη ή λευκή λίστα αντίστοιχα όποια κάθεται λιγότερα ή περισσότερα από 15 λεπτά.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πιστευω οτι εισαι το ατομο που μπορει να παιξει ηγετικο ρολο στην επανασταση των μπουρδελιαρηδων. Ανοιξε θρεντ με τιτλο η λιστα του μασαζονομαχου και εκει να βαζεις σε μαυρη ή λευκή λίστα αντίστοιχα όποια κάθεται λιγότερα ή περισσότερα από 15 λεπτά.

Κάτι τέτοιοι τσίπηδες σαν εσένα που για να μπουν σε μαγαζί και να περάσουν με κοπέλα,μόνο στα ΚΕΠ δεν πάνε προηγουμένως για υπογραφή "υπεύθυνης δήλωσης χρόνου παραμονής σε δωμάτιο και παρεχόμενων υπηρεσιών",κατέστρεψαν την πιάτσα.

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Δηλαδη τυπε αμα πετυχεις την τσα2 σε mood θα τα κάνει θάλασσα η πιτσιρικα στο δωμάτιο; συνενοημένες για να την σπάσουν στον πελάτη ειναι;

Η μικρη φαινεται άχαρη και αδιαφορη απο το σαλονάρισμα κιολας.

Σωστο ειναι αυτο αλλα να,ξερεις,καμια φορα σκαλωνουμε κ εμεις και λεμε μπας και..Τελος παντων,προχωραμε

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Νίκη, Φυ86πα. Ξανθιά βουλγάρα. Καλό σώμα, μικρό στήθος, περίεργη φάτσα. Στο δωμάτιο είναι δυναμίτης. Φουλ γλωσσόφιλα, ακά μαγκιόρικη πίπα,στάσεις πάνω κάτω δεξιά αριστερά. Κωλαράκι σε δύο στάσεις, σιγά σιγά αλλά δεν έκλεψε. Μου θύμισε την γνωστή Αλίσια την αλβανή στα ξεκινήματα της ως Αντριάννα στο Φυλής 40, πριν οκτώ χρόνια.Πρωινή βάρδια.
Είναι ρομαντική κοπέλα;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
-Και ηρθε η ωρα να "ΜΑΥΡΙΣΩ" την παλιο πουτανα Μονικα Αλεξανδρα Μερλυν ή οπως σκατα το λενε το παλιογυφτακι.
Μιλαω για το Ιασωνος 10 επανω.Λεω νεο μαγαζι κατι θα προσπαθησει.Μηδεν!!! >:( >:( >:(
Την ειχα ξαναπαρει στο 31 με πολυ καλες εντυπωσεις.Λοιπον για να μην λεω πολλα για οσους ξερουν εγινε στην την Μαιρη απο Φυλης 71.Την εδιωξα με τις κλωτσιες κλαιγοντας για το δεκαρικι :S :S :S και εμεινα να την ρωταω τι εγινε και καταντησες τετοια φολα.... :effemine:
Φυσικα και απαντηση δεν πηρα αυτη τραγουδαγε και εγω να της λεω ετσι ετσι μπραβο μονο με τους Πακισταν να πηγαινεις πουτανα!!!! :gay:
Παντως ηταν πιωμενη και μαλιστα 12η βραδυνη!!! :respect:
Θα ανεβασω και την πρωτη μου κριτικη για να γλυτωσει και κανα παλικαρακι!!! :heavymetalbig:
-ΜΑΥΡΟ!!!!! :rose:
τυπε μου κριμα που εφαγες φολα.ολο πιωμενο ειναι το γυφτακι :S :S :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom