Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (24 μέλη και 288 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
που στον πουτσο εκδιδεται η Μελισσα η πιτσιρικα αλεπουδοφατσα απο Κολωνου και λιγο Ιασωνος 20 πριν λιγους μηνες; :S :S :S

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Ναι και να την στολίσεις ..... πιο παλια σε μια βολτα η τσατσα κτυπησε την πορτα στον συναγωνιστη την ωρα που ηταν στο δωματιο με την κοπελα. Σε ερωτηση μου για ποιο λογο κτυπάει την πορτα απάντησε οτι η συνεδρια ειναι για 10 λεπτά μονο. Τοτε και εγω σηκώθηκα και εφυγα. Βεβαια δεν εδειξε να ταράζεται.

Αυτες θα ταραχθουν μονο αμα πέσει η πελατεια τους κατακορυφα και αυτο θα γινει μεσα απο την ενημερωση και απο εδω μεσα και να μην πατήσει κανεις σε τέτοια κωλομάγαζα. Οπως εγω χθες πριν μπω μπηκα σαϊτ να διαβάσω μολις ειδα οτι η τσατσα ενοχλει στο 8λεπτο απο την κριτική του amadeus σηκώθηκα και έφυγα.

Φιλάργυρες ειναι οποτε θα τους κτυπήσουμε στο αδυνατο τους σημειο. Θα χάσουν λεφτά μέχρι να βάλουν μυαλο (ορισμένες δεν θα βάλουν ουτε τοτε βεβαια) τουλαχιστον θα εξαφανιστουν απο την περιοχη.
Καλα μπορει και να της δωσω τοτε και ενα πενταυρω για να βγαλει τον σκασμο και να γαμησω και εγω σαν ανθρωπος!!!! :heavymetalbig:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Πιστευω οτι εισαι το ατομο που μπορει να παιξει ηγετικο ρολο στην επανασταση των μπουρδελιαρηδων. Ανοιξε θρεντ με τιτλο η λιστα του μασαζονομαχου και εκει να βαζεις σε μαυρη ν.ή λευκή λίστα αντίστοιχα όποια κάθεται λιγότερα ή περισσότερα από 15 λεπτά.
Υπάρχουν τα θρεντ.Καιρός να ανασυρθούν και να εμπλουτισθούν.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Ναι και να την στολίσεις ..... πιο παλια σε μια βολτα η τσατσα κτυπησε την πορτα στον συναγωνιστη την ωρα που ηταν στο δωματιο με την κοπελα. Σε ερωτηση μου για ποιο λογο κτυπάει την πορτα απάντησε οτι η συνεδρια ειναι για 10 λεπτά μονο. Τοτε και εγω σηκώθηκα και εφυγα. Βεβαια δεν εδειξε να ταράζεται.

Αυτες θα ταραχθουν μονο αμα πέσει η πελατεια τους κατακορυφα και αυτο θα γινει μεσα απο την ενημερωση και απο εδω μεσα και να μην πατήσει κανεις σε τέτοια κωλομάγαζα. Οπως εγω χθες πριν μπω μπηκα σαϊτ να διαβάσω μολις ειδα οτι η τσατσα ενοχλει στο 8λεπτο απο την κριτική του amadeus σηκώθηκα και έφυγα.

Φιλάργυρες ειναι οποτε θα τους κτυπήσουμε στο αδυνατο τους σημειο. Θα χάσουν λεφτά μέχρι να βάλουν μυαλο (ορισμένες δεν θα βάλουν ουτε τοτε βεβαια) τουλαχιστον θα εξαφανιστουν απο την περιοχη.
Σωστότατος  :thumbsup:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Επειδή είναι παραδόπιστες και κυνηγάνε και το ευρώ,υπάρχει κι ένα άλλο κολπάκι που ενίοτε το εφαρμόζω και πιάνει,κι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!Δίνω ένα πεντάευρο και τρία δίευρα δήθεν απολογούμενος ότι δεν είχα χάρτινο και δεν θέλω ρέστα,οπότε για την τσατσά είναι κέρδος σχεδόν μισό δωμάτιο... ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Τη δοκίμασα πρόσφατα και δεν μου άρεσε,τυπική και διεκπεραιωτική μού φάνηκε,σε αντίθεση με τις δύο Φωτεινές του οίκου που είναι πολύ χαδιάρες!Η υπηρεσία ομοίως ενόχλησε πολύ γρήγορα,παραξενεύτηκα γιατί με ήξερε παλιότερα από το Κολωνού 48.
Εκμεταλλεύτηκα τη βροχή και πήγα στη Φωτεινή που το προηγούμενο διάστημα εκτελούσε χρέη υπηρεσίας,πολύ θερμή και δοτική μέσα,η υπηρεσία δεν ενόχλησε στον λογικό χρόνο που έμεινα μέσα,χωρίς πουρμπουάρ... :cheesy:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πέρασα κι εγώ πριν λίγο από αυτό το ξεχασμένο μπουρδέλο.
Νατάσα - Άννα.
Δεν θυμόμουν να έχω ξαναγαμήσει στο παρελθόν, καμία από τις δύο.
Ζήτησα από την Άννα να περάσει μέσα για να τη γαμήσω.
Με θυμήθηκε όμως αυτή, λέγοντας "ναι, έχουμε περάσει ξανά εμείς οι δύο".
Τότε τη θυμήθηκα κι εγώ. Για την ακρίβεια, θυμήθηκα ότι τη γαμούσα στο Κων166 υπ. και ότι οι θηλές της μπαίνουν προς τα μέσα  :S
Με προέτρεψε να μην την γαμήσω πάλι, με τη δικαιολογία ότι από το πρωί έχει γαμηθεί αρκετά, και ότι εν πάσει περιπτώσει "ας γαμήσεις και τη Νατάσα που δεν έχει γαμηθεί αρκετά".
Πρόσθεσε δε, "τι εγώ, τι η Νατάσα, το ίδιο δεν είναι;"  :S
Τεσπα, συμφώνησα να γαμήσω τη Νατάσα, με την υποψία ότι η Άννα υποκρίθηκε ότι είναι αλτρουίστρια για τη Νατάσα, ενώ στην πραγματικότητα με σιχαίνεται.
Μόλις όμως ήρθε μέσα η Νατάσα και ξεβρακώθηκε, τη θυμήθηκα κι αυτή...
Τη γαμούσα προ αρκετών ετών, όταν ήταν παιδίσκη (τρόπος του λέγειν), σε κάποια μπουρδέλα που ίσως να μην υπάρχουν πια.
Τώρα που έγινε μιλφ, έχει χάσει το σεξ απίλ της νιότης.
Άρχισα να τη γαμάω, αλλά μετά από μερικά λεπτά βαρέθηκα.
Βαρέθηκα τη φάτσα της, τα μαλλιά της, το δέρμα της.
Το μόνο που εξακολουθούσε να έχει ενδιαφέρον ήταν το μουνί της που παρείχε τη χρειώδη ηδονή, ώστε να μένει η ψωλή σε έπαρση.
Άρχισα να σκανάρω τη μνήμη, για να βρω κάποια διεγερτική εικόνα, ώστε να ξεφορτωθώ τα ψωλοχύματα.
Θυμήθηκα πριν από πολλά χρόνια, που ήμουν νεαρός, μέσα στο αυτοκίνητο, σε ερημικό μέρος και πιρφόριζα ανεπιτυχώς μιαν ελλεεινίδα, ώσπου πάρκαρε δίπλα μας άλλο αυτοκίνητο με οδηγό έναν μαλλιά με σαλβάρι, ενώ η γυναίκα κουλτουριάρα με γυαλιά. Ο οδηγός, τζιβάτος και (προφανώς) Αρχιδιστής, ξάπλωσε χάμω τη γυναίκα και τη γάμησε σχεδόν μπροστά στα μάτια μας.
Ο πούστης ο εγκέφαλος, πάει και ξεθάβει κάποιες απίθανες μνήμες, σκεπασμένες επί χρόνια από πλήθος άλλων συμβάντων...

Απολαυστικός! :coffee:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο υπό αρκετή βροχή,επιγραμματικά είχαμε τα εξής...

Φυλής 54 άνω:
Νάνσυ,καστανόξανθη όμορφη μικρή με ωραία πιασιματάκια!

Φυλής 54 ισόγειο:
Έλενα,καστανόξανθη βυζοπιτσιρίκα!

Φυλής 56:
Μάγια,ψηλή μελαχροινή όμορφη σκιστομάτα-ζουμερή με βυζοτορπίλες!

Φυλής 66 δεξιά:
Αλεξάνδρα,μελαχροινό αδύνατο πιπίνι με αγγελικό προσωπάκι!

Φυλής 66 αριστερά:
Σύλβια,μελαχροινή ψηλή όμορφη με τσολιαδίστικο κορμί!
Αντριάννα,ξανθιά αδύνατη μετριοπούλα!

Φυλής 72:
Λάουρα,μελαχροινή ψηλή νταρντανοπιτσιρίκα με κωλάρα!

Φυλής 84 ισόγειο:
Σόνια,η μελαχροινή αλογοπιπίνα!

Φυλής 84 όροφος:
Τζώρτζια,όμορφη μικρή με πλατινέ μαλλί με λίγα πιασίματα-με κωλάρα!

Φυλής 86 όροφος:
Βερόνικα,κοντοπούτανο ζουμερό πρόστυχο κοκκινομάλλικο-με ωραία κόκκινα πορνοσταρικά εσώρουχα!

Φυλής 86 ισόγειο:
Μάγια και Αλίνα.

Φυλής 65 όροφος:
Τζασμήν,μελαχροινό νόστιμο πιπίνι με ωραίο κορμάκι!

Φυλής 65 ισόγειο:
Εμμανουέλα,μελαχροινή σκουρόδερμη ποντικόφατσα με ωραίο αδύνατο κορμί!

Φυλής 67:
Λάουρα,καστανή αδύνατη βυζοπούλα!

Φυλής 69 όροφος:
Μαρία,καστανή συμπαθητική μικρή-κοντή και ωραία αδύνατη!

Φυλής 69 ισόγειο:
Άννα,μελαχροινή ωραία ζουμερή Βουλγάρα με κωλάρα.

Φυλής 71 όροφος:
Αντζελίνα,μελαχροινό κοντούλικο με μέτριο πρόσωπο-αδύνατη στο σώμα!

Φυλής 71 ισόγειο:
Αλίσια,ωραίο μελαχροινο πιτσιρίκι με καλό αδύνατο κορμί!

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9 αριστερά:
Μαρία,μελαχροινή κινητή αδύνατη με μυτόγκα!

Φωκαίας 9 δεξιά:
Ναταλί,καστανό αδύνατο με νόστιμο μουτράκι!

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Μικαέλα,θηλυκή σκιστομάτα με ωραία πιασιματάκια!

Κλειστό το 17 άνω.

Φωκαίας 19:
Άντρεα,μελαχροινή ζουμερή σκιστομάτα μικρή-με βυζάρες και κωλάρα!

Φωκαίας 25 όροφος:
Χριστίνα,μελαχροινό όμορφο νανοπιπινάκι!

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Ηλέκτρα,μελαχροινή μέτρια αδύνατη κοπέλα!

Στη Διδύμου...

Διδύμου 7 αριστερα:
Ναταλί,καστανή γλυκιά ζουμερή με γεμάτο στήθος!

Διδύμου 7 δεξιά:
Τζωρτζιάννα,καστανή με καλό τουμπανιασμένο τατουαζάτο κορμί!

Διδύμου 16:
Λάνα...
Ξανθιά μιλφ με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο,σχετικά αδύνατο,κορμί.
Πρόκειται για τη μιλφ Λάνα από το μασατζήδικο της Λέκκα 19.
Όλγα,καστανή γεμάτη μέτρια μιλφογκιλφ.

Διδύμου 18 υπόγειο:
Ελένη,το ξανθό αδύνατο γκράνυ!

Διδύμου 18 ισόγειο:
Αλιόνα,η γνωστή ξανθιά τουμπανιασμένη μιλφ-με ωραίο μαύρο κολλητό εσώρουχο-κορμάκι.

Διδύμου 20:
Νάτη,ξανθιά κοντή λευκόσαρκη,θηλυκή με ωραία πιασιματάκια!

Διδύμου 22:
Βικτώρια,καστανόξανθη κοπέλα με καλό αδύνατο σώμα.

Διδυμου 27:
Εύα,μελαχροινή κοντή με μέτριο πρόσωπο με μυτόγκα αλλά και αρκετά αδύνατο κορμί!
Σοφία,μελαχροινή μιλφ με όμορφο πρόσωπο και με ζουμερό σώμα-παλαιότατη γυρολόγος/φόλα.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Υπάρχουν τα θρεντ.Καιρός να ανασυρθούν και να εμπλουτισθούν.
Είναι και κάποια άλλα, αλλά δεν τα βρίσκω.

Και το επίκαιρο θρεντ του σαη από τον ακαταμάχητο γιασου, έτοιμοι να μαυρίσουμε τα μπορντέλα που σκας από τη ζέστη:

Βρε τρελλέ γιασου,δύο θρεντ,είχες ανοίξει για τα αιρκοντίσιονα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom