ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
που στον πουτσο εκδιδεται η Μελισσα η πιτσιρικα αλεπουδοφατσα απο Κολωνου και λιγο Ιασωνος 20 πριν λιγους μηνες; :S :S :S
Αυτη η φόλα δούλευε σα "Μαργαρίτα" στα Φυλής 84-86 πριν μερικα χρονια. Η ιδια το αρνείται αλλα εγω δε ξεχναω τις φολες
Καλα μπορει και να της δωσω τοτε και ενα πενταυρω για να βγαλει τον σκασμο και να γαμησω και εγω σαν ανθρωπος!!!!Ναι και να την στολίσεις ..... πιο παλια σε μια βολτα η τσατσα κτυπησε την πορτα στον συναγωνιστη την ωρα που ηταν στο δωματιο με την κοπελα. Σε ερωτηση μου για ποιο λογο κτυπάει την πορτα απάντησε οτι η συνεδρια ειναι για 10 λεπτά μονο. Τοτε και εγω σηκώθηκα και εφυγα. Βεβαια δεν εδειξε να ταράζεται.
Αυτες θα ταραχθουν μονο αμα πέσει η πελατεια τους κατακορυφα και αυτο θα γινει μεσα απο την ενημερωση και απο εδω μεσα και να μην πατήσει κανεις σε τέτοια κωλομάγαζα. Οπως εγω χθες πριν μπω μπηκα σαϊτ να διαβάσω μολις ειδα οτι η τσατσα ενοχλει στο 8λεπτο απο την κριτική του amadeus σηκώθηκα και έφυγα.
Φιλάργυρες ειναι οποτε θα τους κτυπήσουμε στο αδυνατο τους σημειο. Θα χάσουν λεφτά μέχρι να βάλουν μυαλο (ορισμένες δεν θα βάλουν ουτε τοτε βεβαια) τουλαχιστον θα εξαφανιστουν απο την περιοχη.
Υπάρχουν τα θρεντ.Καιρός να ανασυρθούν και να εμπλουτισθούν.Πιστευω οτι εισαι το ατομο που μπορει να παιξει ηγετικο ρολο στην επανασταση των μπουρδελιαρηδων. Ανοιξε θρεντ με τιτλο η λιστα του μασαζονομαχου και εκει να βαζεις σε μαυρη ν.ή λευκή λίστα αντίστοιχα όποια κάθεται λιγότερα ή περισσότερα από 15 λεπτά.
Λάθος.Κακομαθαίνουν οι κωλόγριες.Καλα μπορει και να της δωσω τοτε και ενα πενταυρω για να βγαλει τον σκασμο και να γαμησω και εγω σαν ανθρωπος!!!!
ΣωστότατοςΝαι και να την στολίσεις ..... πιο παλια σε μια βολτα η τσατσα κτυπησε την πορτα στον συναγωνιστη την ωρα που ηταν στο δωματιο με την κοπελα. Σε ερωτηση μου για ποιο λογο κτυπάει την πορτα απάντησε οτι η συνεδρια ειναι για 10 λεπτά μονο. Τοτε και εγω σηκώθηκα και εφυγα. Βεβαια δεν εδειξε να ταράζεται.
Αυτες θα ταραχθουν μονο αμα πέσει η πελατεια τους κατακορυφα και αυτο θα γινει μεσα απο την ενημερωση και απο εδω μεσα και να μην πατήσει κανεις σε τέτοια κωλομάγαζα. Οπως εγω χθες πριν μπω μπηκα σαϊτ να διαβάσω μολις ειδα οτι η τσατσα ενοχλει στο 8λεπτο απο την κριτική του amadeus σηκώθηκα και έφυγα.
Φιλάργυρες ειναι οποτε θα τους κτυπήσουμε στο αδυνατο τους σημειο. Θα χάσουν λεφτά μέχρι να βάλουν μυαλο (ορισμένες δεν θα βάλουν ουτε τοτε βεβαια) τουλαχιστον θα εξαφανιστουν απο την περιοχη.
Εκμεταλλεύτηκα τη βροχή και πήγα στη Φωτεινή που το προηγούμενο διάστημα εκτελούσε χρέη υπηρεσίας,πολύ θερμή και δοτική μέσα,η υπηρεσία δεν ενόχλησε στον λογικό χρόνο που έμεινα μέσα,χωρίς πουρμπουάρ...Τη δοκίμασα πρόσφατα και δεν μου άρεσε,τυπική και διεκπεραιωτική μού φάνηκε,σε αντίθεση με τις δύο Φωτεινές του οίκου που είναι πολύ χαδιάρες!Η υπηρεσία ομοίως ενόχλησε πολύ γρήγορα,παραξενεύτηκα γιατί με ήξερε παλιότερα από το Κολωνού 48.
Υπάρχουν τα θρεντ.Καιρός να ανασυρθούν και να εμπλουτισθούν.
Λάθος.Κακομαθαίνουν οι κωλόγριες.
που στον πουτσο εκδιδεται η Μελισσα η πιτσιρικα αλεπουδοφατσα απο Κολωνου και λιγο Ιασωνος 20 πριν λιγους μηνες; :S :S :S
Είναι ρομαντική κοπέλα;
ευχαριστω :S :S :SΕάν δεν κάνω λάθος,έχει φύγει.
Πέρασα κι εγώ πριν λίγο από αυτό το ξεχασμένο μπουρδέλο.
Νατάσα - Άννα.
Δεν θυμόμουν να έχω ξαναγαμήσει στο παρελθόν, καμία από τις δύο.
Ζήτησα από την Άννα να περάσει μέσα για να τη γαμήσω.
Με θυμήθηκε όμως αυτή, λέγοντας "ναι, έχουμε περάσει ξανά εμείς οι δύο".
Τότε τη θυμήθηκα κι εγώ. Για την ακρίβεια, θυμήθηκα ότι τη γαμούσα στο Κων166 υπ. και ότι οι θηλές της μπαίνουν προς τα μέσα :S
Με προέτρεψε να μην την γαμήσω πάλι, με τη δικαιολογία ότι από το πρωί έχει γαμηθεί αρκετά, και ότι εν πάσει περιπτώσει "ας γαμήσεις και τη Νατάσα που δεν έχει γαμηθεί αρκετά".
Πρόσθεσε δε, "τι εγώ, τι η Νατάσα, το ίδιο δεν είναι;" :S
Τεσπα, συμφώνησα να γαμήσω τη Νατάσα, με την υποψία ότι η Άννα υποκρίθηκε ότι είναι αλτρουίστρια για τη Νατάσα, ενώ στην πραγματικότητα με σιχαίνεται.
Μόλις όμως ήρθε μέσα η Νατάσα και ξεβρακώθηκε, τη θυμήθηκα κι αυτή...
Τη γαμούσα προ αρκετών ετών, όταν ήταν παιδίσκη (τρόπος του λέγειν), σε κάποια μπουρδέλα που ίσως να μην υπάρχουν πια.
Τώρα που έγινε μιλφ, έχει χάσει το σεξ απίλ της νιότης.
Άρχισα να τη γαμάω, αλλά μετά από μερικά λεπτά βαρέθηκα.
Βαρέθηκα τη φάτσα της, τα μαλλιά της, το δέρμα της.
Το μόνο που εξακολουθούσε να έχει ενδιαφέρον ήταν το μουνί της που παρείχε τη χρειώδη ηδονή, ώστε να μένει η ψωλή σε έπαρση.
Άρχισα να σκανάρω τη μνήμη, για να βρω κάποια διεγερτική εικόνα, ώστε να ξεφορτωθώ τα ψωλοχύματα.
Θυμήθηκα πριν από πολλά χρόνια, που ήμουν νεαρός, μέσα στο αυτοκίνητο, σε ερημικό μέρος και πιρφόριζα ανεπιτυχώς μιαν ελλεεινίδα, ώσπου πάρκαρε δίπλα μας άλλο αυτοκίνητο με οδηγό έναν μαλλιά με σαλβάρι, ενώ η γυναίκα κουλτουριάρα με γυαλιά. Ο οδηγός, τζιβάτος και (προφανώς) Αρχιδιστής, ξάπλωσε χάμω τη γυναίκα και τη γάμησε σχεδόν μπροστά στα μάτια μας.
Ο πούστης ο εγκέφαλος, πάει και ξεθάβει κάποιες απίθανες μνήμες, σκεπασμένες επί χρόνια από πλήθος άλλων συμβάντων...
Είναι και κάποια άλλα, αλλά δεν τα βρίσκω.Υπάρχουν τα θρεντ.Καιρός να ανασυρθούν και να εμπλουτισθούν.
Πριν λίγο υπό αρκετή βροχή,επιγραμματικά είχαμε τα εξής...
Το ξερω εισαι σωστος αλλα τι να κανω και εγω;;;;Λάθος.Κακομαθαίνουν οι κωλόγριες.
Είναι ρομαντική κοπέλα;