ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
οχι καθολου αυτες τις κοπελες να περασεις καλα γραψε κατι
Ετσι ακριβος τυπε μουαν ξερεις να χρησιμοποιεις καλα το μπατζετ που εχεις να διαθεσεις για γυανικες εισαι μαγκας
Θα πεταχτω στοχευμενα στο Φ.71 την Αντρεα και Φ. 56 Ελενα....μιας και πηρε το ματι μου απο μια χθεσινη αναφορα για βυζοπιτσιρικες....Θα μπω να γραψω και τη γνωμη μου σχετικα με το ποια διαλεξα.
Αλλα ετσι για τα ματια του κοσμου τις εχει δοκιμασει κανεις;
Μηπος ξερεις την μαριαννα απο φυλης 84 οροφο ξανθια αδυνατη μοντελε κορμι λιγο κουνελιστικα δοντακιαΓια την Έλενα υπάρχουν αρνητικές αναφορές (οι πρώτες έξι) στο Φυλής 56:
Επίσης στο Φυλής 54:
Όπως και στο Χωματιανού 11β-οι δύο πρώτες αναφορές:
Για την Άντρεα,υπάρχουν δύο αναφορές στο Φυλής 71β:
Για την Άντρεα,υπάρχουν δύο αναφορές στο Φυλής 71β:
οχι καθολου αυτες τις κοπελες να περασεις καλα γραψε κατι
Μηπος ξερεις την μαριαννα απο φυλης 84 οροφο ξανθια αδυνατη μοντελε κορμι λιγο κουνελιστικα δοντακια
Πριν 5 μερες την ειδα....αλλα δεν περασα....ειναι καλη ;Έχει φύγει για Κρήτη.
Εχω πάει και με τις 2.Θα πεταχτω στοχευμενα στο Φ.71 την Αντρεα και Φ. 56 Ελενα....μιας και πηρε το ματι μου απο μια χθεσινη αναφορα για βυζοπιτσιρικες....Θα μπω να γραψω και τη γνωμη μου σχετικα με το ποια διαλεξα.
Αλλα ετσι για τα ματια του κοσμου τις εχει δοκιμασει κανεις;
Τι να πουμε και εμεις που μας παρακαλανε για ακοποτο απο την πρωτη φορα!!!! Συγχαρητηρια και και για την ορθογραφια σου!!!!3 Φορες μονο το εχω κανει.....και αυτο με 3 διαφορετικες , τις οποιες της ειχα στανταρ μου για πανο απο 2 χρονια.....και τα καναμε ολα μεχρι και ακαποτο.....Επισης σκευτικα αμα πηγαινα με καλλ γκιρλ και ρισκο ηταν και 100 συν το χοτελ....οποτε ειπα να κανο ενα δωρακι στο στανμταρ μου που τα κανουμε και ολα.....
Εχω πάει και με τις 2.
Πολύ τυπική συμπεριφορά και δεν μένεις ευχαριστημένος.
Για μια φορά αξίζει αλλα όποιος πάει δεν ξαναπάει.
για αυτο και δεν εχω ρισκαρει ποτε 20 ευρω
και συναγωνιστης περασε πολυ ασχημα πριν λιγες μερες με την γνωστη τζενη στο φυλης 84
απο μοντεαλυσιδα την γνωστη λες αουρορα
Είσαι ολιγαρκής.Προσωπικα δεν το θεωρω χαμενο.Ενιωσα την αναγκη να πιασω μεγαλα βυζια και τα επιασα.Το οτι με το αντιτιμο που εδωσα θα μπορουσα να περασω πολυ καλυτερα ειναι κατι υποκειμενικο.