You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 201
Για να μην παρεξηγηθώ , ακάποτο τσιμπούκι ήθελα να πώ.Εχω πάει και με τις 2.
Πολύ τυπική συμπεριφορά και δεν μένεις ευχαριστημένος.
Η Αντρέα κάνει ακάποτο ενώ η Ελενα είναι πιο όμορφη.
Για μια φορά αξίζει αλλα όποιος πάει δεν ξαναπάει.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 201
Δικό σου είναι φίλος ?αυτα παθαινει οποιος παει με αμαξι βραδι στο μεταξι...
Πώς έγινε αυτό ?
Αυτοκτόνησε κανένας από τον πάνω όροφο ?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
δημητρη βγαλε το αποβρασμα για αβαταρ
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.769
- Πόντοι
- 41.129
δημητρη βγαλε το αποβρασμα για αβαταρ
dmtrsxxx,βγάλε το κάθαρμα-βιαστή από το αβατάρ σου.Είναι ντροπή σου.
την εβγαλα, οριστε... και ο ντοπας εχει αβαταρ το δρακο του αμαρουσιου που εκανε και φόνο αλλα δε λετε τιποτα.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ναι αλλα αυτος παιζει να ειναι κιολας ρε τυπε :S :S :Sτην εβγαλα, οριστε... και ο ντοπας εχει αβαταρ το δρακο του αμαρουσιου που εκανε και φόνο αλλα δε λετε τιποτα.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
;)
Μάλλον κοιμόμουν αλλά τώρα το πρόσεξα(το αξίωμα)..
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Geia se olous!
Eimai apo Florida, 8a paw gia ellada maio 22-29th. Milaw ligo ellinika.
As an American going to Athens, are there any particular brothels you would recommend? I will be in Athens. Looking for the safest/cleanest places, prices not an issue.
Euxaristo poli!
Best,
Dracos.
As an American going to Athens, are there any particular brothels you would recommend? I will be in Athens. Looking for the safest/cleanest places, prices not an issue.
Euxaristo poli!
Best,
Dracos.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2016
- Λύσεις
- 2
- Like
- 281
- Πόντοι
- 26
Geia se olous!
Euxaristo poli!
Best,
Dracos.
Welcome to the forum Draco.
Όσα γαμήσια στερήθηκα από μια γκόμενα που την έλεγαν Νατάσα και είχα καψουρευτεί όταν ήμουνα μαθητής και δεν μου είχε κάτσει,τα έφερε ο χρόνος και τα αναπληρώνω με τη Νατάσα του Κολωνού 30 2ος όροφος!Το μωρό τα σπάει κάθε φορά που την τιμάω!
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...να την τιμάς αφού χτυπήσει την ζαμπονοτυροπιτα...είναι ακόμα πιο turbo όταν είναι χορτάτη!...χεχεχε!...Όσα γαμήσια στερήθηκα από μια γκόμενα που την έλεγαν Νατάσα και είχα καψουρευτεί όταν ήμουνα μαθητής και δεν μου είχε κάτσει,τα έφερε ο χρόνος και τα αναπληρώνω με τη Νατάσα του Κολωνού 30 2ος όροφος!Το μωρό τα σπάει κάθε φορά που την τιμάω!
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Κυριε Ντικουιντ καλησπερα σας και συγχαρητηρια και απο μενα για την αναβαθμιση σας!!! Μετα απο αρκετο καιρο επιστρεψαν οι υβρεις στο φορουμ.Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!! Δεν θα απαντησω φυσικα.Μονο θα σας θυμισω οτι ειμαι ενας απο αυτους που συμβαλουν στα like σας και σας διαβαζουμε καθε φορα με σεβασμο.Αν εκανα μια πλακα στα πλαισιο της συζητησης και δεν σας αρεσε μπορουσατε πολυ απλα να μην με διαβασετε.Φορουμ ειμαστε εξαλλου.Σκοπος μου ηταν να προστατεψω καποιους απο το να πληρωνουν παρα πολλα για υπηρεσιες που σε αλλους παρεχονται δωρεαν.Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι ειναι δικη του υποθεση.Εγω πιστευω οτι σας σεβομαι ολους και οταν η φτωχια στην οποια βρισκομαι μου επιτρεπει και επισκεπτομαι κοπελες ενημερωνω με λεπτομεριες.Το φορουμ νομιζω δεν ειναι τσιφλικι κανενος!!! Σας ευχαριστω και παλι συγχαρητηρια για την αναβαθμιση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
καινουργιο για φυλης απο οτι ξερω οχι
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.769
- Πόντοι
- 41.129
Δικό σου είναι φίλος ?
Πώς έγινε αυτό ?
Αυτοκτόνησε κανένας από τον πάνω όροφο ?
ναι τυπε δικο μου ηταν... οτι είχα παρκάρει οταν ειδα να σκαει πανω στο παρμπριζ μου ενα πρεζονι που απο τη μαστουρα του επεσε απο το μπαλκονι του εγκαταλελειμενου ξενοδοχείου. Βγήκα εξω για να δωσω πρωτες βοήθειες αλλα εζεχνε απο βρωμα και σιχαινομουνα να τονε πιάσω. Λεω να παει να γαμηθεί καλο παράδεισο να έχει.Πηγα γαμησα κορινα και μετα καλεσα οδικη. Σορρυ για το οφτοπικ .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις