Επισκέπτης
Αυτο ειναι πολυ σοβαρο που λες mhtsos69 και το ξερεις γιατι μαλλων την πηρες ακαποτα γιατι αλλιως δεν το ξερεις οποτε μαλλων εσυ πρεπει να προσεχεις !!!
Αυτο ειναι πολυ σοβαρο που λες mhtsos69 και το ξερεις γιατι μαλλων την πηρες ακαποτα γιατι αλλιως δεν το ξερεις οποτε μαλλων εσυ πρεπει να προσεχεις !!!
πλακα κανεις αδερφε?Έλα βρε σινεμπουρδελιάρη Δημήτρη, τώρα καταλάβαμε !!!
Κοίτα για να μαθαίνεις, που στο είπε κι ο άλλος συναγωνιστής,
η Μπαρμπάρα 'τα δίνει όλα' και γι΄αυτό ζητάει κι από σένα (τον καθένα)
ανταπόκριση στην κάβλα της, δεν επιτρέπεται να σου ζητάει η κοπέλα να
την γλύψεις κι εσύ να λές όχι. Φυσικό κι επόμενο είναι να σε ξεπετάξει
μετά (με τον τρόπο που το βλέπει η συγκεκριμένη κοπέλα πάντα). Εγώ, 2-3
φορές που την πήρα και ρομαντικά φιλάκια μου ζήτησε, και γλύψιμο μου ζήτησε
και γλυφοκόλι μου ζήτησε και δυνατές σφαλιάρες στα κολομέρια μου ζήτησε.
Τί να έκανα, να άφηνα παραπονεμένο το κορίτσι ? Ε, Όχι !!! Της τα έκανα όλα
και χύναμε δυνατά σα ζώα μιλάμε !!! Έτσι είναι το πραγματικό σέξ, εάν εσύ
δεν γουστάρεις κάτι τέτοιο απλά πάς με άλλη κοπέλα.
Οχι και πραγματικο sex με πουτανα, μην τα ισοπεδωνουμε ολα .... Έτσι είναι το πραγματικό σέξ ..
Μαρινα λεγεται και οι συστασεις που την συνοδευουν δεν ειναι καλες ;)φ92 η κλασικη βυζαρου με τα τσιμπουκοχειλα που δεν κανει εξτρακια και μαλλον θα τιμηθει στο μελλον περιμενω συστασεις
Έλα βρε σινεμπουρδελιάρη Δημήτρη, τώρα καταλάβαμε !!!
Κοίτα για να μαθαίνεις, που στο είπε κι ο άλλος συναγωνιστής,
η Μπαρμπάρα 'τα δίνει όλα' και γι΄αυτό ζητάει κι από σένα (τον καθένα)
ανταπόκριση στην κάβλα της, δεν επιτρέπεται να σου ζητάει η κοπέλα να
την γλύψεις κι εσύ να λές όχι. Φυσικό κι επόμενο είναι να σε ξεπετάξει
μετά (με τον τρόπο που το βλέπει η συγκεκριμένη κοπέλα πάντα). Εγώ, 2-3
φορές που την πήρα και ρομαντικά φιλάκια μου ζήτησε, και γλύψιμο μου ζήτησε
και γλυφοκόλι μου ζήτησε και δυνατές σφαλιάρες στα κολομέρια μου ζήτησε.
Τί να έκανα, να άφηνα παραπονεμένο το κορίτσι ? Ε, Όχι !!! Της τα έκανα όλα
και χύναμε δυνατά σα ζώα μιλάμε !!! Έτσι είναι το πραγματικό σέξ, εάν εσύ
δεν γουστάρεις κάτι τέτοιο απλά πάς με άλλη κοπέλα.
καλημερα παιδια! τον πιστευω τον φιλο τα κανη το φ71 ανω αυτα......αν ηταν χιουμοριστικο το ποστ σου ομολογω πως ηταν πετυχημενο.Αν αυτα τα εγραψες σοβαρα oh well.......
Βάβυ, ο σινεμπουρδελιάρης έθιξε ένα θέμα που κατά καιρούς πιθανά έχει τύχει σε αρκετούς
από εμάς, δηλαδή την φάση όπου η Τάνα σε γουστάρει πολύ σαν άντρα και θέλει να σε πάρει
μέσα της όπως σε γέννησε η μανούλα σου χωρίς λάστιχα στο ενδιάμεσο (και μάλιστα χωρίς
έξτρα χρήματα).
Το τί κάνει ο καθένας σε τέτοια περίπτωση εξαρτάται από το πόσο ώριμα βλέπει τον εαυτό
του και την κατάσταση της υγείας του. Το να τύχει σε κάποιον αυτή η φάση δεν σημαίνει οτι
και καλά η κοπέλα το κάνει έτσι με όλους, αλλά συνήθως οτι ο συγκεκριμένος συναγωνιστής
'σιγκλόνισε τα εγκεφαλικά πορνοιλεκτρόνια της ξεβρακοκέφαλις πόρνις' όπως θα έλεγε και ο
Τρις Μέγιστος Πίτσι. ...χεχεχε
απονεμετε στον κιριο σινεμπουρδελιαρι σκορπιο το πορνοοσκαρ του μεγαλιτερου πορνοσιγραφεα!τελος!Βάβυ, ο σινεμπουρδελιάρης έθιξε ένα θέμα που κατά καιρούς πιθανά έχει τύχει σε αρκετούς
από εμάς, δηλαδή την φάση όπου η Τάνα σε γουστάρει πολύ σαν άντρα και θέλει να σε πάρει
μέσα της όπως σε γέννησε η μανούλα σου χωρίς λάστιχα στο ενδιάμεσο (και μάλιστα χωρίς
έξτρα χρήματα).
Το τί κάνει ο καθένας σε τέτοια περίπτωση εξαρτάται από το πόσο ώριμα βλέπει τον εαυτό
του και την κατάσταση της υγείας του. Το να τύχει σε κάποιον αυτή η φάση δεν σημαίνει οτι
και καλά η κοπέλα το κάνει έτσι με όλους, αλλά συνήθως οτι ο συγκεκριμένος συναγωνιστής
'σιγκλόνισε τα εγκεφαλικά πορνοιλεκτρόνια της ξεβρακοκέφαλις πόρνις' όπως θα έλεγε και ο
Τρις Μέγιστος Πίτσι. ...χεχεχε
Ετσι οπως την περιγραφεις οχι μονο θα την ηξερα αλλα θα ημασταν ηδη παντρεμενοιχτες το βραδυ κατα τις 12 περναγα απο Αχαρνων και ηταν μια "κοπελα" με την τσατσα και περιμενανε taxi.Η κοπελα γυρω στο 1.65 μαυρο μακρυ μαλλι,γαλαζια σχιστα ματια(φοβερα),ΒΥΖΑΡΑ και το κυριοτερα τρελλα ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΧΕΙΛΑ.αν κρινω απο το υψος της Αχαρνων που περιμεναν ταξι ισως βγηκε απο Φωκαιας.Γνωριζει καποιος συμφωνα με την περιγραφη ποια ειναι????
ελα ρε PIATSAS εσυ ξερεις σιγουρα ;)
Τα ξερω αυτα ρε Σκορπιδι απλα λεω στο παλληκαρι οτι καλο ειναι να λεει κατι τετοιο οταν ειναι εξακριβωμενω 100% με αλλα λογια οταν του εχει τυχη και εαν του εχει τυχη τοτε να προσεχει να μην του τυχαινει και πολυ συχνα .
Οποιος καταλαβαινει , καταλαβαινει.
οχι αδυνατουλα προς το νταρντανε ειναιπόσο μακρύ μαλλί έχει ???
αν έχει πάρα πολύ μακριά μαλλιά και είναι σχετικά αδυνατούλα, τότε σύγουρα την γνωρίζω
Πιθανόν να είναι η Βανέσσα (ενίοτε ίσια μαλλιά, ίσια νεύρα ή σπαστά μαλλιά και σπαστά νεύρα)
Δουλεύει Φυλής 59
Συγγνώμη φίλε Πιάτσα για την "διεκδίκηση της απάντησης" αλλά το πήρα "προσωπικά" ...
Εμείς οι υπόλοιποι κατα την εκτίμηση του Βασιλιά, δεν δηλαδή καθόλου ???
Κι εγω την Βανεσσα σκεφτηκα αλλα....πόσο μακρύ μαλλί έχει ???
αν έχει πάρα πολύ μακριά μαλλιά και είναι σχετικά αδυνατούλα, τότε σύγουρα την γνωρίζω
Πιθανόν να είναι η Βανέσσα (ενίοτε ίσια μαλλιά, ίσια νεύρα ή σπαστά μαλλιά και σπαστά νεύρα)
Δουλεύει Φυλής 59
Συγγνώμη φίλε Πιάτσα για την "διεκδίκηση της απάντησης" αλλά το πήρα "προσωπικά" ...
Εμείς οι υπόλοιποι κατα την εκτίμηση του Βασιλιά, δεν δηλαδή καθόλου ???