Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (33 μέλη και 265 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ευχαριστω Αντωνη  ;) Τα δικα μου σεβη για την τεραστια πολυπλευρη συνεισφορα σου  :rockon: :rockon: :rockon:
πρεπει να ξερισ πλεον οτι εχισ αναλαβει δισκολα πορνοκαθικοντα!
ειμαι σιγουροσ οτι θα φανισ ανταξιοσ τον πορνοπροσδοκιον ! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ωραία περιοχή το Μετάξι. :P :P :P :P
φιλε οποιος γαμαει μεταξι
μπορει να γαμησει παντου μετα
ειναι το κεντρο ειδικης εκπαιδευσης των μπουρδελιαρηδων
ειναι μια πορνοζουγκλα :rockon:

Επισκέπτης
εγω σε ευχαριστω διπλα γιατι εισαι του underground μεταξουργειου πορνο ρεπορτερ
θελει κοτσια το μεταξι :2funny: :2funny:
και οχι μονο....
ο πορνορεπορτερ πιατσασ κινιτε σε διαστιμικο επιπεδο πορνορεπορταζ!
και γι αυτο αξια βαπτιστικε στο μπλε χροματακι!!!!

Επισκέπτης
φιλε οποιος γαμαει μεταξι
μπορει να γαμησει παντου μετα
ειναι το κεντρο ειδικης εκπαιδευσης των μπουρδελιαρηδων
ειναι μια πορνοζουγκλα :rockon:
παντα ιμουν περιφανος για σενα!
οπος ειχαν πει και οι easyriders σε ενα ποστ τουσ και σιγκεκριμενα ο μαυροσ θανατος...
πραγματικα εργο τεχνισ αυτο το ποστ!αριστουργιμα!

Μου αρέσει να γαμάω προκλητικά πουτανάκια στα όλο υγρασία, σαπισμένα δωμάτια με τα ετοιμόρροπα ταβάνια του μεταξουργείου.
Με φτιάχνει το κόκκινο αρρωστιάρικο φώς, μου την δίνει η ξεχασμένη ντισκομπάλα στο σαλόνι και γελάω με το να ταπεινώνω την κομπλεξική, ξοφλημένη, κακιασμένη τσατσά, σωστό ναυάγιο της ζωής.
Όσο πιο σνόμπ και κρύα είναι η γκόμενα, τόσο πιο βάρβαρα και πρόστυχα την γαμώ, όσο πιο πολλά ΄΄όχι΄΄ και ΄΄μη΄΄ μου λέει, τόσο πιο βίαια την σπρώχνω όταν τελειώνω, τόσο πιο δυνατά την ραπίζω στα κωλομάγουλα…Την κοκκινίζω και το ευχαριστιέμαι….
΄Ετσι…..για να θυμάται ποιος είναι το αφεντικό.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η μπαρμπαρα πιατσα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
λες να λεω ψεμματα?επηρεασμενος απο τις κριτικες φιλε εγω μπηκα χωρις να ψαξω καν κατι αλλο

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
λες να λεω ψεμματα?επηρεασμενος απο τις κριτικες φιλε εγω μπηκα χωρις να ψαξω καν κατι αλλο
οχι βεβαια δεν εχω λογο να το πιστευω αυτο μα μια αλλη κριτικη που εγινε σημερα περιγραφη εντελοσ το αντιθετο απο οτι ειπαμε......

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η κριτικη αυτη βεβαια ηταν απο πελατη που γνωριζε η κοπελα..μπορει να παιζει ρολο

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
η κριτικη αυτη βεβαια ηταν απο πελατη που γνωριζε η κοπελα..μπορει να παιζει ρολο
ποσο πια τον γνοριζε? αυτος μιλαει σαν να πηγενη χρονια και απο οτι ειδα μονο 2 φορες τισ εχει κανι κριτικι η εκενη τιν ορα δεν ειχε κοσμο και ειχε ανεση χρονου εκτος αν η ιδια δεχετε τον πελατη μονο και μονο με τα προσοπικα τισ γουστα πραγμα που δεν ειναι σοστο απο τιν μερια τις

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καταρχην να ευχηθουμε στην Μπαρμπαρα Καλη Χρονια μιας και ξερω οτι μας παρακολουθει  :rockon:
Η Μπαρμπαρα μαλλον δουλευει διπλοβαρδια,λογω των ημερων,οποτε ειναι λογικο να μην εχει την ιδια αποδοση επι 13ωρου βασεως!Και συν τοις αλλοις εγινε τελευταια παταγος γυρω απο το ονομα της με συνεπεια ισως να μην μπορει να ανταπεξελθει στον ογκο της πελατειας με την ιδια επιτυχια!Γενικα καλο ειναι με λιγα λογια να αποφευγουμε κοπελες τον καιρο που συζητιουνται εντονα ετσι ωστε να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να το ευχαριστηθουμε!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλτατε Πιάτσα

Για ποιά Μπάρμπαρα γίνεται λόγος???

Σε ποιό οίκο ανοχής αναπτύσσει επαγγελματικές δραστηριότητες (χωροταξική κατατόπιση αν είναι εύκολο)???

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της νεανίδος ???

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Καταρχην να ευχηθουμε στην Μπαρμπαρα Καλη Χρονια μιας και ξερω οτι μας παρακολουθει  :rockon:
Η Μπαρμπαρα μαλλον δουλευει διπλοβαρδια,λογω των ημερων,οποτε ειναι λογικο να μην εχει την ιδια αποδοση επι 13ωρου βασεως!Και συν τοις αλλοις εγινε τελευταια παταγος γυρω απο το ονομα της με συνεπεια ισως να μην μπορει να ανταπεξελθει στον ογκο της πελατειας με την ιδια επιτυχια!Γενικα καλο ειναι με λιγα λογια να αποφευγουμε κοπελες τον καιρο που συζητιουνται εντονα ετσι ωστε να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να το ευχαριστηθουμε!
φιλε πιατσα δεν ξερω αν μας παρακολουθη η οχι τορα αν εγινε παταγος αυτη φταιει προσεφερε καλες υπηρεσιες εκανε πελατες και και αυτη με την σειρα τουσ τιν διαφιμισανε και σιγουρα δεν μπορη κανενας αντροπος να εχει της ιδιες αποδοσης ολη τιν ωρα σε τελικη αναλιση εμεισ ειμαστε η κριτεσ και οσο εχει καλεσ κριτικεσ και μιονετε η αποδοση τισ ειπαρχουν πολι που δεν τηα το ευχαριστιθουν!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Φίλτατε Πιάτσα

Για ποιά Μπάρμπαρα γίνεται λόγος???

Σε ποιό οίκο ανοχής αναπτύσσει επαγγελματικές δραστηριότητες (χωροταξική κατατόπιση αν είναι εύκολο)???

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της νεανίδος ???
Φυλης 71 στο πανω δουλευει Farkeli  ;) Συνηθως πρωινη βαρδια!
Mελαχρινη με πολυ ωραιο κορμι με καμπυλες και προσωπο που βγαζει κατι το πολυ σκυλε!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μπα φίλε η μπαρμπαρα είναι δυνατο εκφυλόμουνο,που ειναι πολυ δυνατη στο κρεβατι!!Απλα αν την πετυχεις στις στραβες της ή δεν πας με τα νερα της,μπορεί να σου κανει ψυχρο γαμησι-ξεπετα...
Εγω οταν ειχα παει πριν καιρο πρωτη φορα σε αυτην,είχα απολαυσει απολυτως τις υπηρεσιες της με πολυ δυνατό κ' ευχάριστο γαμησι,χωρίς καμία βιασυνη απο μερους της.Πραγματικά πολυ καλη στο ειδος της,δηλαδη σε σκληρους ρυθμους...
Την επομένη ομως μερα κι ενω ειχε παλι καλη διαθεση κ' μου εκανε αρκετη ωρα προκαταρκτικα,μου ζητησε στη συνεχεια να την γλειψω κι αφου δεν ηθελα μου έκανε μια ξεπέτα άλλο πραγμα!!!!Απο την 1η σταση μου ελεγε ''αντε τελειωνε,δεν εχουμε πολλη ωρα'',οπότε όσο μπορειτε,προσπαθήστε να μην στραβωσει και θα περασετε καλα!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom