Επισκέπτης
πρεπει να ξερισ πλεον οτι εχισ αναλαβει δισκολα πορνοκαθικοντα!Ευχαριστω Αντωνη ;) Τα δικα μου σεβη για την τεραστια πολυπλευρη συνεισφορα σου
ειμαι σιγουροσ οτι θα φανισ ανταξιοσ τον πορνοπροσδοκιον !
πρεπει να ξερισ πλεον οτι εχισ αναλαβει δισκολα πορνοκαθικοντα!Ευχαριστω Αντωνη ;) Τα δικα μου σεβη για την τεραστια πολυπλευρη συνεισφορα σου
Ποια poto??φιλε δημητρη ναι αυτη ηταν σιγουρα..ακουσα το ονομα της
εγω σε ευχαριστω διπλα γιατι εισαι του underground μεταξουργειου πορνο ρεπορτερΑν και δεν θα χρειαστω να μου dorisis sperma
σε ευχαριστω πολυ ;)
Ωραία περιοχή το Μετάξι.εγω σε ευχαριστω διπλα γιατι εισαι του underground μεταξουργειου πορνο ρεπορτερ
θελει κοτσια το μεταξι
φιλε οποιος γαμαει μεταξιΩραία περιοχή το Μετάξι.
και οχι μονο....εγω σε ευχαριστω διπλα γιατι εισαι του underground μεταξουργειου πορνο ρεπορτερ
θελει κοτσια το μεταξι
παντα ιμουν περιφανος για σενα!φιλε οποιος γαμαει μεταξι
μπορει να γαμησει παντου μετα
ειναι το κεντρο ειδικης εκπαιδευσης των μπουρδελιαρηδων
ειναι μια πορνοζουγκλα
Διαβασα δεν ενθουσιασε σημερα με την αποδοση της...η μπαρμπαρα πιατσα
για την μπαρβαρα λες φιλε μου αλλα δεν τιν κριτικαρες , σιμερα ειχε και αλλη καλη κριτικη απο αλλον συναγονιστηη μπαρμπαρα πιατσα
οχι βεβαια δεν εχω λογο να το πιστευω αυτο μα μια αλλη κριτικη που εγινε σημερα περιγραφη εντελοσ το αντιθετο απο οτι ειπαμε......λες να λεω ψεμματα?επηρεασμενος απο τις κριτικες φιλε εγω μπηκα χωρις να ψαξω καν κατι αλλο
ποσο πια τον γνοριζε? αυτος μιλαει σαν να πηγενη χρονια και απο οτι ειδα μονο 2 φορες τισ εχει κανι κριτικι η εκενη τιν ορα δεν ειχε κοσμο και ειχε ανεση χρονου εκτος αν η ιδια δεχετε τον πελατη μονο και μονο με τα προσοπικα τισ γουστα πραγμα που δεν ειναι σοστο απο τιν μερια τιςη κριτικη αυτη βεβαια ηταν απο πελατη που γνωριζε η κοπελα..μπορει να παιζει ρολο
φιλε πιατσα δεν ξερω αν μας παρακολουθη η οχι τορα αν εγινε παταγος αυτη φταιει προσεφερε καλες υπηρεσιες εκανε πελατες και και αυτη με την σειρα τουσ τιν διαφιμισανε και σιγουρα δεν μπορη κανενας αντροπος να εχει της ιδιες αποδοσης ολη τιν ωρα σε τελικη αναλιση εμεισ ειμαστε η κριτεσ και οσο εχει καλεσ κριτικεσ και μιονετε η αποδοση τισ ειπαρχουν πολι που δεν τηα το ευχαριστιθουν!Καταρχην να ευχηθουμε στην Μπαρμπαρα Καλη Χρονια μιας και ξερω οτι μας παρακολουθει
Η Μπαρμπαρα μαλλον δουλευει διπλοβαρδια,λογω των ημερων,οποτε ειναι λογικο να μην εχει την ιδια αποδοση επι 13ωρου βασεως!Και συν τοις αλλοις εγινε τελευταια παταγος γυρω απο το ονομα της με συνεπεια ισως να μην μπορει να ανταπεξελθει στον ογκο της πελατειας με την ιδια επιτυχια!Γενικα καλο ειναι με λιγα λογια να αποφευγουμε κοπελες τον καιρο που συζητιουνται εντονα ετσι ωστε να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να το ευχαριστηθουμε!
Φυλης 71 στο πανω δουλευει Farkeli ;) Συνηθως πρωινη βαρδια!Φίλτατε Πιάτσα
Για ποιά Μπάρμπαρα γίνεται λόγος???
Σε ποιό οίκο ανοχής αναπτύσσει επαγγελματικές δραστηριότητες (χωροταξική κατατόπιση αν είναι εύκολο)???
Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της νεανίδος ???
Μπα φίλε η μπαρμπαρα είναι δυνατο εκφυλόμουνο,που ειναι πολυ δυνατη στο κρεβατι!!Απλα αν την πετυχεις στις στραβες της ή δεν πας με τα νερα της,μπορεί να σου κανει ψυχρο γαμησι-ξεπετα...η κριτικη αυτη βεβαια ηταν απο πελατη που γνωριζε η κοπελα..μπορει να παιζει ρολο