Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (13 μέλη και 211 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Πριν από λίγο μετά από βόλτα στη Φυλής και στη Φώκαιας, αρκετός κόσμος
Φώκαιας 25β Ηλέκτρα από το Διδυμότειχο...22 ετων ,καστανή με μακρύ μαλλί λεπτή με μικρά βυζια ,με ακα τελειωτικό στο στήθος, χωρίς όρεξη αν γαμιοταν όσο καλά μιλάει θα ήταν καλά αλλά δυστυχώς το Καρκινακι...,θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.

_25β_(6).jpg

_25β.jpg

_25β_(2).jpg

_25β_(3).jpg
_25β_(7).jpg

_25β_(4).jpg
_25β_(5).jpg

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Kαλημερα , ξερει κανεις που μπορω να βρω την Ντενισα ( απο Ρεμουνδου )μου ειπαν πως εχει μεταφερθει ?

thanks

Μια Ντενισα που μου θυμιζει αυτη που ζητας(οσο θυμαμαι βασικα) πετυχα στο στουντιο Βουρβαχη 19, αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτιά οτι ειναι αυτη σιγουρα

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Ρε μύστες η Νατάσα που δούλευε στο κολωνου 30 στον πάνω όροφο αυτό το όμορφο πιπίνι με το σφιχτό σώμα και τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά που πήγε. Ξέρει κανείς?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.757
Πόντοι
41.129
καλημερες απο το ηλιόλουστο Μεταξουργείο...
τι ωραία να αρχιζει η μερα μου αναμεσα στα τρυφερα ποδια και το ζεστο
μουνάκι της νεαρής πιπινας βιβης...

Svinia

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Χτες το βράδυ πέρασα από Φώκαιας 27 υπόγειο και η τσατσά με τη Χριστίνα με πληροφόρησαν ότι η Βιολέτα σταματάει οριστικά κι ότι φεύγει σήμερα για την πατρίδα της. Χάσαμε ένα δυνατό χαρτί ή πρόκειται για ανακριβή πληροφόρηση?

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
λοιπον μορτες,ευρηκα!!!η νικη στο κολωνου 32 υπογειο απογευμα πεταει φωτιες!την εχω παρει 3 φορες κ τα συμπερασματα ειναι ασφαλη πλεον..βαρατε!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η σονια απο 84α εργαζετε και πρωι στο 65 οροφος? 

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
Η Μαριάννα από 86 β είναι η ίδια  που δουλευε τον χειμώνα στο 84 β με την Λάουρα  τα απόγευματα; ;;;

Svinia

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Χτες το βράδυ πέρασα από Φώκαιας 27 υπόγειο και η τσατσά με τη Χριστίνα με πληροφόρησαν ότι η Βιολέτα σταματάει οριστικά κι ότι φεύγει σήμερα για την πατρίδα της. Χάσαμε ένα δυνατό χαρτί ή πρόκειται για ανακριβή πληροφόρηση?

Δυνατό χαρτί η Βιολέτα στην βρωμοαλυσίδα του Φωκαίας 27;

Καλά κρασιά man.

Από εσένα λοιπόν που πιάνεις ψιλή κουβέντα και κουτσομπολεύεις με πουτάνες και υπηρεσίες για άλλες πουτάνες περιμένουμε να διασταυρώσεις αυτή τη...φοβερή πληροφορία.

ΥΓ:Καλά λέει ο από πάνω πως εδώ μέσα ό,τι μαλακία θες θα διαβάσουμε.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Εχει παρει κανεις Μαγια απο Φ86 μετα το comeback της ειναι το ιδιο φολα με πριν ή εφαγε ολα τα λεφτά της και γυρισε ορεξατη?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σευχαρηστο για την αμεση απαντηση τυπε μου αλλα πηγα πριν καν διαβασο ρισκαροντας και ηταν εκει....μπορο να πω πλεον ειναι στανταρακι μου και αυτη.,....τελος το δοντι στην πιπα....και πολυ πιο καλη πιπα γλυψιματα κορμου σαλια ολα...με τα δαχτυλα σαν να πεζη οτνος φλογερα.....και πεσανε και φιλακια την ωρα του αγωνα στην κανονηκι σταση...μου τραβαγε τα μαλλια και αλλα ωραια.....πλεον εγινε και αυτη στανταρακι μου///

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εχει παρει κανεις Μαγια απο Φ86 μετα το comeback της ειναι το ιδιο φολα με πριν ή εφαγε ολα τα λεφτά της και γυρισε ορεξατη?
Εγω δεν θα το ρισκαρα στατιστικα δεν αλαζουν ....ακομα και αν εχει α΄λαξη εγω δεν θα περασο αν και το σκευτομουν....Διοτι με διεγηρη καλυτερα η σονια ...οποτε γιατι να παω να ρισκαρο ξανα με καποια που εκανε υπεραπλο...και οταν την αγγιζες στα βυζια με τον τροπο της σε ξεφτιλιζε; ειναι καθαρα η αποψη μου για να μην μην χαρακτιριστο προμοτορας την σονιας και της καθε σονιας κανε οτι θες τυπε μου...απλα ειπα την γνωμη μου

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Δυνατό χαρτί η Βιολέτα στην βρωμοαλυσίδα του Φωκαίας 27;

Καλά κρασιά man.

Από εσένα λοιπόν που πιάνεις ψιλή κουβέντα και κουτσομπολεύεις με πουτάνες και υπηρεσίες για άλλες πουτάνες περιμένουμε να διασταυρώσεις αυτή τη...φοβερή πληροφορία.

ΥΓ:Καλά λέει ο από πάνω πως εδώ μέσα ό,τι μαλακία θες θα διαβάσουμε.

Μια χαρα γεματα δωματια εχει παντως...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μια Ντενισα που μου θυμιζει αυτη που ζητας(οσο θυμαμαι βασικα) πετυχα στο στουντιο Βουρβαχη 19, αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτιά οτι ειναι αυτη σιγουρα
Ούτε καν.
Η τσέχα Ντενίζα δεν δουλεύει πια

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Εγω δεν θα το ρισκαρα στατιστικα δεν αλαζουν ....ακομα και αν εχει α΄λαξη εγω δεν θα περασο αν και το σκευτομουν....Διοτι με διεγηρη καλυτερα η σονια ...οποτε γιατι να παω να ρισκαρο ξανα με καποια που εκανε υπεραπλο...και οταν την αγγιζες στα βυζια με τον τροπο της σε ξεφτιλιζε; ειναι καθαρα η αποψη μου για να μην μην χαρακτιριστο προμοτορας την σονιας και της καθε σονιας κανε οτι θες τυπε μου...απλα ειπα την γνωμη μου

Ναι καλα τα λες ουτε το πελατη που την εχει κανει πλουσια δε σεβεται και κυκλοφορει με jeep BMW τρομαρα της.. εγω της τα εσκαγα και σε στουντιο κτλ και μου χει κανει σκηνικα μη πιανεις βυζια και λοιπες μαλακιες και μου ρχετε να τη χαστουκισω.. ειναι κακομαθημενο.. τεσπα η Σονια καλυτερη αλλα στις πρωινες βαρδιες.. στις απογευματινες γινετε ξεπετατζου...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom