Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (13 μέλη και 96 επισκέπτες)

toniross111980

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα σε ολους.πρωταρης στο site.
χρονια πολλα με υγεια σε ολους

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Χρόνια πολλά παιδιά

Το ντουετακι πολωνεζων η Πωλίνα και η άλλη ξεχνάω το όνομα της που ήταν στα διδύμου 20-22 που χάθηκαν;!;!;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
περασα απο ενα μπουρδελο φυλης και η κοπελα μου ειπε οτι δουλευει 20 ωρες σερι (προς τιμην της ηταν αψογη και κουκλα)... ελεος ρε παιδια!! τα θελουμε τα κοριτσια μη τις στιβετε!!

Ποιο μπουρδελο ηταν αυτο;

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Παίζει καμία αραπίνα στην Φυλής; :huh:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινή μίνι επιδρομή στην μοντελο-αλυσίδα . .

Διδ 7β: κλειστό
Διδ 7α: ΤΟ πιπινάκι η Χριστίνα

Φυλ. 54α 1ος: η Έλενα
Φυλ. 54β: η Μάγια και η Γιάννα
Φυλ. 56: η Ντιάνα

Φυλ. 66α: μια κοντούλα, καλύγραμμη μακρομαυρομαλούσα (δεν ειπώθηκε όνομα)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Πρωινή μίνι επιδρομή στην μοντελο-αλυσίδα . .

Διδ 7β: κλειστό
Διδ 7α: ΤΟ πιπινάκι η Χριστίνα

Φυλ. 54α 1ος: η Έλενα
Φυλ. 54β: η Μάγια και η Γιάννα
Φυλ. 56: η Ντιάνα

Φυλ. 66α: μια κοντούλα, καλύγραμμη μακρομαυρομαλούσα (δεν ειπώθηκε όνομα)
Το Διδύμου 7Β δεν ανήκει στη μοντελοαλυσίδα.
Φυλης 56 : Νάντια.
Φυλης 66Α : Αλεξάνδρα.
:hi:

Oustreeee

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Κριτικές
6
Like
55
Πόντοι
0
Κολωνου 27 Β Σηλια Φουλ, δε μου αρεσε τοσο εμφανισιακα!
Κολωνου 27 Α 2 κοπελες Μιρελα και Αννα!Φουλ ειπε και για τις δυο.69 και ελευθερο δεν επαιξε! Ωραια Μουνια, πηρα την Μιρελα θα γραφτει και κρητικη
Μεγαλου Αλξ 25 2 κοπελες ξανθιες φουλ ολα.Δε θυμαμαι ονοματα

loumpina55

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια υπαρχει κανενα μαγαζι που να δουλευει μη ενγχειρισμενο τρανς στο μεταξουργειο αυτη την στιγμη ;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
Καμια skinny παιζει?

triggos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2014
Like
58
Πόντοι
0
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. επειδή είμαι απο επαρχία θα ήθελα να με βοηθήσετε.....
θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιες milf/granny κυρίες. Αλλά να ξέρουμε ότι αξιζουν τον  κοπο ( ννα ειναι δοκιμασμενες) :pipa1: :pipa1:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια σας συναγωνιστες εχω καιρο να γραψω καθως ο αγωνας της ζωης με εχει ισοπεδώσει
ομως ειμαι εκει που τριγυρνατε στα ιδια σοκακια .....

σημερα λοιπον μετα την πασχαλιατικη κρεπαλη ειπα να ριξω εναν και γω
παω αλκαμενους 117 μπας και εχει ερθει η νικη η ξανθια (ρωσιδα?) αλλα ειναι η μαγκι
πουρεϊντζερ με αγριες διαθεσεις
παω ρεμουνδου στο 21 πανω οπου συναντησα την σασα και αλινα
η σασα μου εβαλε να πιασω το στηθος της καθως της ειπα οτι αμφεβαλα αν ειναι αληθινο
οταν καταλαβε οτι θα συνεχισω την βολτα μου και δεν θα μπω μου ειπε να παω να πηδηξω την γυναικα
μου απτον κολο!!
(ευχη και καταρα)  μετα βγαινει η αλινα που ηταν δωματιο .... πρεπει να την εχω παρει παλιωτερα αλλα
χωρις να με εχει ενθουσιασει .....
έπειτα παω διδυμου για τα στανταρακι νατη και παολα αλλα στο 20 ηταν η αναστασια ευσωμη γλυκια που λιγο
ελειψε να δοκιμασω αλλα εφυγα και πηγα 22 οπου ηταν βικτωρια και Αλα. πολυσκιννυ για μενα.....

οποτε παω βεργας 3 στο τριμπουρδελο
κατω δεξια η σαντρα και αριστερα 3  :dancing: κοπελες η  λειλα μαργκο και καμηλα καινουργια μαλλον και
αρκετα ομορφη.

αλλα κατι με εκανε να γυρισω στη σαντρα οπου χαθηκε το κοσαρι ....
δυστυχως η σαντρα ειναι ντουβαρι μεσα, πολυ ευσωμη. Αν καποιος φοβαται, να μην μπει, γιατι θυμίζει το
σωματοτυπο του ζουγκλακου ..... ομως εγω εχω εναν εθισμο στις ευσωμες σφιχτες και οχι με πατσες κυριες και απο τη ρωσια ..
αλλα αυτη τη φορα το ενστικτο δεν με οδηγησε σωστα αφου η κοπελα μου τον επαιξε αρχικα αποστειρωμενα
χωρις καν να ξεπλωσει διπλα μου και το εκανε με πιεση αφου της το προτεινα εγω
με αυταρχικο υφος που δεν μπορει να σου τον σηκωσει ουτε με σφαιρες την εδιωξα μετα απο 10 λεπτο.
Το θετικο ειναι οτι δεν εφυγε και δεν εδειχνε να βιαζεται αλλα δεν εκανε και τιποτα γενικα.
ισως να ειναι καλη σε αυταρχικο προγραμμα για οσους ενδιαφερονται αλλα δεν ξερω αν κανει.

ετσι επρεπε να βρω να χυσω καπου και η τελευταια λυση ηταν το αλλο τριμπουρδελο μαραθωνος
εκει στο δεξια ηταν η νατασσα αν δεν κανω λαθος μελαχρινη με καλα βυζια η οποια συνηθως ειναι στο μαγαζι της γωνιας
στη γωνια ηταν ναταλι μελαχρινη προς το σκιννυ σαν ρωσο ποντια... που ειχε λαγνο βλεμμα ...

αλλα στο μεσαιο ηταν το στανταρακι μου η ντιανα ....
ολες οι θρεπτικες ουσιες των αμνων που εφαγα το τελευταιο 48  ωρο κύλισαν μεσα στην καποτουλα....
ευτυχως το μικρο μου η ντιανα ειναι πολυ φιλοτιμη και ακουραστη....

αν μου εξηγησει καποιος πως μπορω να ποσταρω φωτο του δωματιου θα σας βαλω 2 3!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..βραδυνή σούπερ καταδρομική-στοχευμένη σε Ζάνα Φυλής 109β..την είχα δει και κάτι μού'κανε..καλλίγραμμο κορμάκι και μικρομεσαίο αλλά γεμάτο στήθος..μπαίνει το μωρό στο δώμα και με βρίσκει ξάπλα..χαιρετώ και μου λέει ένα βαρύ γειά..τον αρπάζει και ξεκινάει κάτι σαν πίπα..κάθε σκέψη που'χα για χάδια, προσέγγιση και οποιαδήποτε γαμησιακή επικοινωνία με τη νεαρά,πήγαν στράφι..αποφασίζει και μου περνά καπότα..αποφασίζει και ξαπλάρει ανάσκελα,ανοίγοντας τα σκέλια της και λέγοντάς μου επιτακτικά ''νταβάι''..πισωκολλητό της λέω..μου λέει κάτι μακρύ στα ουκρανικά,δυσφορώντας και γυρνάει στα τέσσερα..πιστονιάζω κανα 2λεπτο μέχρι που συνειδητοποιώ πόσο μαλάκας γίνομαι..παριστάνω πως χύνω σα φαντάρος στα σύνορα και τραβιέμαι..η γκόμενα καπνός κι εγώ άχυστος..να τη χαίρεστε..

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Σήμερα φυλής δεύτερη απογευματινή με αρκετό έως πολύ κόσμο στα σπιτάκια. Ονομαστικά μόνο.

διδύμου 7α: Χριστίνα η τρελοπιπίνα
φυλής 54α όροφος: Αλεξάνδρα το νέο μελαχρινό αγγελούδι, τιμήθηκε.
φυλής 54β ισόγειο: Ελένη
φυλής 56: Ναταλία
φυλής 66α: Άννα Ιλόνα
Φυλής 72: Άννα με σοκολατί δερματάκι
φυλής 65α όροφος: Χριστίνα η πιπινοτσαχπίνα
φυλής 65β ισόγειο: Ελενα-η η μπασκετμπολίστρια
Φυλής 67: Λάουρα με τους βύζους
φυλής 69α όροφος: Μαρία μελαχρινή αδύνατη
φυλής 69β ισόγειο: Βίκυ
φυλής 84α ισόγειο: Σόνια μούναρος
φυλής 86β ισόγειο: Μάγια και Μαριάννα, όμορφα μουνέτα και τα δύο
φιλιππίδου 11α ισόγειο: Μια συμπαθητική ξανθιά
φιλιππίδου 11β όροφος: Άννι πορνοστάρ
φωκαίας 17 ισόγειο: Αλίνα
φωκαίας 19: Άννα νέα κοπέλα μελαχρινή
φωκαίας 25β ισόγειο: Ηλέκτρα, ξέρει κάποιος αν είναι η Ηλέκτρα που δούλευε φιλιππίδου ή είναι άλλη Ήλεκτρα?
Φωκαίας 27Β υπερυψωμένο ισόγειο: Τζούλια
Φωκαίας 27Β όροφος: Καμέλια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ναι αυτη ειναι φιλε η ηλεκτρα που δουλευε φιλιππιδου  και η συμπαθιτικη ξανθια ειναι η μαρια  η αλβανεζα  απο φιλιππιδου κατω

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
..βραδυνή σούπερ καταδρομική-στοχευμένη σε Ζάνα Φυλής 109β..την είχα δει και κάτι μού'κανε..καλλίγραμμο κορμάκι ...πιστονιάζω κανα 2λεπτο μέχρι που συνειδητοποιώ πόσο μαλάκας γίνομαι..παριστάνω πως χύνω σα φαντάρος στα σύνορα και τραβιέμαι..η γκόμενα καπνός κι εγώ άχυστος..να τη χαίρεστε..
Ψυχαναγκασμός.Γι΄αυτό αποφεύγω τους πειραματισμούς,φίλε.
Δεν έπρεπε να υποκριθείς οργασμό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom