γεια σας συναγωνιστες εχω καιρο να γραψω καθως ο αγωνας της ζωης με εχει ισοπεδώσει
ομως ειμαι εκει που τριγυρνατε στα ιδια σοκακια .....
σημερα λοιπον μετα την πασχαλιατικη κρεπαλη ειπα να ριξω εναν και γω
παω αλκαμενους 117 μπας και εχει ερθει η νικη η ξανθια (ρωσιδα?) αλλα ειναι η μαγκι
πουρεϊντζερ με αγριες διαθεσεις
παω ρεμουνδου στο 21 πανω οπου συναντησα την σασα και αλινα
η σασα μου εβαλε να πιασω το στηθος της καθως της ειπα οτι αμφεβαλα αν ειναι αληθινο
οταν καταλαβε οτι θα συνεχισω την βολτα μου και δεν θα μπω μου ειπε να παω να πηδηξω την γυναικα
μου απτον κολο!!
(ευχη και καταρα) μετα βγαινει η αλινα που ηταν δωματιο .... πρεπει να την εχω παρει παλιωτερα αλλα
χωρις να με εχει ενθουσιασει .....
έπειτα παω διδυμου για τα στανταρακι νατη και παολα αλλα στο 20 ηταν η αναστασια ευσωμη γλυκια που λιγο
ελειψε να δοκιμασω αλλα εφυγα και πηγα 22 οπου ηταν βικτωρια και Αλα. πολυσκιννυ για μενα.....
οποτε παω βεργας 3 στο τριμπουρδελο
κατω δεξια η σαντρα και αριστερα 3
κοπελες η λειλα μαργκο και καμηλα καινουργια μαλλον και
αρκετα ομορφη.
αλλα κατι με εκανε να γυρισω στη σαντρα οπου χαθηκε το κοσαρι ....
δυστυχως η σαντρα ειναι ντουβαρι μεσα, πολυ ευσωμη. Αν καποιος φοβαται, να μην μπει, γιατι θυμίζει το
σωματοτυπο του ζουγκλακου ..... ομως εγω εχω εναν εθισμο στις ευσωμες σφιχτες και οχι με πατσες κυριες και απο τη ρωσια ..
αλλα αυτη τη φορα το ενστικτο δεν με οδηγησε σωστα αφου η κοπελα μου τον επαιξε αρχικα αποστειρωμενα
χωρις καν να ξεπλωσει διπλα μου και το εκανε με πιεση αφου της το προτεινα εγω
με αυταρχικο υφος που δεν μπορει να σου τον σηκωσει ουτε με σφαιρες την εδιωξα μετα απο 10 λεπτο.
Το θετικο ειναι οτι δεν εφυγε και δεν εδειχνε να βιαζεται αλλα δεν εκανε και τιποτα γενικα.
ισως να ειναι καλη σε αυταρχικο προγραμμα για οσους ενδιαφερονται αλλα δεν ξερω αν κανει.
ετσι επρεπε να βρω να χυσω καπου και η τελευταια λυση ηταν το αλλο τριμπουρδελο μαραθωνος
εκει στο δεξια ηταν η νατασσα αν δεν κανω λαθος μελαχρινη με καλα βυζια η οποια συνηθως ειναι στο μαγαζι της γωνιας
στη γωνια ηταν ναταλι μελαχρινη προς το σκιννυ σαν ρωσο ποντια... που ειχε λαγνο βλεμμα ...
αλλα στο μεσαιο ηταν το στανταρακι μου η ντιανα ....
ολες οι θρεπτικες ουσιες των αμνων που εφαγα το τελευταιο 48 ωρο κύλισαν μεσα στην καποτουλα....
ευτυχως το μικρο μου η ντιανα ειναι πολυ φιλοτιμη και ακουραστη....
αν μου εξηγησει καποιος πως μπορω να ποσταρω φωτο του δωματιου θα σας βαλω 2 3!!