Συνεχίζεται συνεπώς η παράδοση του Διδύμου 20 στις ξεπέτες....εν τελει η Αλα στο Δ20 πρωην Ντανιελα στο Φ106β απεκτησε υφακι,κουνημα και τουπε υπερμουναρας μαζι με τα εξτρα κιλακια που σκεπασανε τα κοκκαλακια της.Αν δεν χυσεις λιαν συντομως σε κοιτα σαν να λεει "...αντε τζους τωρα...".Για τελειωτικο στο στομα...σαν να βαριεται.Μετα το πρωτο λεπτο αφηνει την πουτσα λες και ηρθε το περας εργασιων εχυσες δεν εχυσες.Δεν της ξαναδινω 'κοσαρικο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.128
- Πόντοι
- 1.936
Συνεχίζεται συνεπώς η παράδοση του Διδύμου 20 στις ξεπέτες.
...δυστυχως ναι απ'οτι φανηκε!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη
μετα απο "νηστεία" μιας εβδομάδας όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, πρίν από λίγο βόλτα Λιοσίων και πέριξ αυτής και στην συνέχεια Φυλής και πέριξ αυτής
Λιοσίων 73α δύο κοπέλες η Ναταλι που είχα δοκιμάσει πρόσφατα και μαζί της η Μανταλένα καινούργια κοπέλα στον οίκο δύο ημερών ξανθιά κανονικό σώμα 1.5+ βυζι,με ακα τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε , θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
Φυλής 74 δεξια Μιλενα μελαχρινή νταρντανα με 2αρι βυζι τατου στον καρπό με ακα και κωλο,δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις η ελληνοιταλιδα όπως δηλώνει, θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
μετα απο "νηστεία" μιας εβδομάδας όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, πρίν από λίγο βόλτα Λιοσίων και πέριξ αυτής και στην συνέχεια Φυλής και πέριξ αυτής
Λιοσίων 73α δύο κοπέλες η Ναταλι που είχα δοκιμάσει πρόσφατα και μαζί της η Μανταλένα καινούργια κοπέλα στον οίκο δύο ημερών ξανθιά κανονικό σώμα 1.5+ βυζι,με ακα τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε , θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
Φυλής 74 δεξια Μιλενα μελαχρινή νταρντανα με 2αρι βυζι τατου στον καρπό με ακα και κωλο,δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις η ελληνοιταλιδα όπως δηλώνει, θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
leopard77pet
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους....Εχτες βραδυ μερα Αναστασης πηγα φυλης 03:00 στο βενζιναδικο διπλα οχι το διπλα ακριβως που ανεβαινεις τα σκαλακια αλλα το παρα διπλα....Ειχε μια κοπελα την Μονικα μιλαγε τελεια ελληνικα και μου ειπε πως ειναι μιση Τσεχα μιση Ελληνιδα γνωριζει κανεις κατι γιαυτην ευχαριστω.....
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Αυτοαναφλέγη και εξερράγη.τι εγινε ρε παιδια??
Επισκέπτης
ωραία ενημέρωση ευχαριστούμεΧρόνια πολλά Χριστός Ανέστη
θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
Πάντα πιστός στις παραδόσεις!
Περιμένουμε τις φωτό με τα πασχαλινά ξεβρακώματα!
The Bad Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 131
- Πόντοι
- 280
Ευχαριστούμε αλλά προέχει η απελευθέρωση DigweedΧρόνια πολλά Χριστός Ανέστη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Πριν το πήδημα, παραπονέθηκε ότι δεν έχει πελάτες. Μετά το πήδημα, ζήτησε πουρμπουάρ 5€ που της το έδωσα.
Κακώς.Έχω δώσει κι εγώ σε κοπελιές που πέρασα καλά,αλλά χωρίς να μου το ζητήσουν.Μία δεν ήθελε να το πάρει κιόλας.Μη νομίζεις,10€ προ κρίσης σε 3 κοπέλες.Αλλά αν μου το ζητήσει καμία θα πάρει αρνητική απάντηση....Οι απαιτήσεις να λείπουν...
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
πηγα και σουβλισα στο φυλης 66 το δεξι σημερα το μεσημερι
εκει ηταν καποια νανσυ ενα πιπινι αλλο πραγμα ωραιο προσωπο μαλλι κωλος αξιζε με το παραπανω το 20αρι
εκει ηταν καποια νανσυ ενα πιπινι αλλο πραγμα ωραιο προσωπο μαλλι κωλος αξιζε με το παραπανω το 20αρι
ChocoGun47
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια.Εχει περασει κανεις σχετικα τετοια ωρα σημερα απο Φυλης θα ειναι τιποτα ανοιχτο??Λογο ημερας δηλαδη !! Ευχαριστωωω
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Για όποιον ενδιαφέρεται....η Υπερκωλάρα της Ντιάνας από Αλκιβιάδου 16 β (πρίν κανά δίμηνο)...εκδίδεται περίτρανα στο Βέργας 6 υπόγα πέριξ της λιοσίων....παρόλο της ανωμαλιάρικης φάτσας της έχει φανατικούς πελάτες.....
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
περασα απο ενα μπουρδελο φυλης και η κοπελα μου ειπε οτι δουλευει 20 ωρες σερι (προς τιμην της ηταν αψογη και κουκλα)... ελεος ρε παιδια!! τα θελουμε τα κοριτσια μη τις στιβετε!!
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
Είδα και εγώ σήμερα ξημερώματα στην τρίτη μεταμεσονύχτια βάρδια τη Μόνικα απο φ65 ισόγειο. Όμορφη κοπέλα με ακόμα ομορφότερο κώλο. Ήταν να σχολάσει στις 05:00 αλλά λόγο μεγάλης κίνησης το έκλεισε το μαγαζί 07:20 . Θα την δοκίμαζα και εγώ αλλά μου είχε ρουφήξει όλο το σπέρμα η Γκαμπριέλλα, δεν είχα στάλα μέσα μου. Τσεχοελληνίδα είπαν, δυτικοβαλκανίδα θα την έκανα εγώ. Το θέμα μου όμως είναι άλλο, όπως η Σάρα πρίν λίγο καιρό, στον ίδιο οίκο κάτι μου θύμιζε το είχα γράψει κιόλας εδώ στο νήμα και τελικά αποδείχτηκε οτι ήταν η Στέλα απο το φ71, έτσι και η Μόνικα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι. Οι μεγάλοι ενημερωτές ας ανοίξουν τα κιτάπια και τις σημειώσεις τους και να ανατρέξουμε πίσω στα περασμένα, μπας και θυμηθούμε πια είναι.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ηταν η μονικα που ηταν ελληνιδα που ελεγε απο θεσσαλονικη και πολωνεζα ελεγε που ειχε δουλεψει περισυ φυλης 86 οροφος και φυλης 65 ισογειο ειχε εξαφανιστει για καποιο διαστημα υπαρχει και κριτικη για αυτη την κοπελα
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
ηταν η μονικα που ηταν ελληνιδα που ελεγε απο θεσσαλονικη και πολωνεζα ελεγε που ειχε δουλεψει περισυ φυλης 86 οροφος και φυλης 65 ισογειο ειχε εξαφανιστει για καποιο διαστημα υπαρχει και κριτικη για αυτη την κοπελα
Γιώργο thanks αλλά μήπως ξέρεις που υπάρχει η κριτική που αναφέρεσαι.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
και εχει και ξανθο μαλι φιλε
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλε ειχεβαλει φωτογραφια ο δημητρης για την μονικα περισυ και ο amadeus την ειχε γαμησει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις