Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (60 μέλη και 298 επισκέπτες)

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Τωρα πρωτη πρωινη βαρδια.

φυλης 54α οροφος: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα.
φυλης 54β ισογειο: Ελενη καστανη σωμα με πιασηματα, εμφανισιακα πλεον μου αρεσει ελαχιστα.
φυλης 56: Ναντια ξανθια πλεον δεν την αναγνωρισα, ρωτησα την υπηρεσια στον διπλανο οικο για το ποια ηταν. Δυνατος κωλος, μου φανηκε αρκετα ομορφη με το νεο λουκ.
φυλης 66α: Θα ερχοταν η Χριστινα η τρελοπιπινα.
φυλης 65α οροφος: Τζενη νεο φρουτο εκ Θεσσαλλονικης πρωτη μερα στη δουλεια. Καστανη με ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους, κανονικο ωραιο σωμα, προσωπο με ολιγον ψιλοαγρια χαρακτηριστικα συμπαθητικο ομως. Δοκιμαστηκε με καλες εντυπωσεις, τα υπολοιπα στην κριτικη.
φυλης 65β ισογειο: Χριστινα η μελαγχρινη κοντη καυλοπιπινα, αδυναμια μου τρελη. Ευτυχως ηταν στο δωματιο γιατι αν την εβλεπα θα ξαναπερναγα μαζι της.
Φυλής 67: Μαρια καστανη κοπελα με κανονικο σωμα, καλουτσικο προσωπο με πρωκτικο στο προγραμμα.
φυλης 69α οροφος: Μια ψηλη μιλφ με ξανθο καρε μαλλι, νομιζω Ευα.
φυλης 69β ισογειο: Ξανθια κοντη με ζουμερο σωμα και μετρια φατσα.
φυλης 71β οροφος: Στελλα το ξανθο μιλφ με τα γυαλακια. Επιθετικο σαλοναρισμα και ηθελε να ειμαι ο πρωτος της ημερας που θα της επερνε την παρθενια απο μουνι και κωλο οπως μου ειπε.
φυλης 71α ισογειο: Νομιζω Αλεσια, μελαχρινη  αδυνατη λευκοδερμη πιπινα με ομορφα ματια και ωραιο προσωπακι.
φυλης 84α ισογειο: Αντζελια η ομορφη ξανθια μουναρα, επιμενω οτι στο κορμι της πλεον διακρινω αρκετα ψωμακια. Ομορφη η εικονα των μουνοχειλων της που διαγραφονταν στο εσωρουχο που φοραγε.
φυλης 86β ισογειο: Αλινα κοντη μελαχρινη με ψιλοζουμερο σωμα και μετρια φατσα.
φωκαιας 9 αριστερα: Βικη μελαχρινη λευκοδερμη σωμα λιγο ατσουμπαλο, προσωπο τιποτα το ιδιαιτερο.
φωκαιας 9: Ειρηνη η ομορφη μελαχρινη βουλγαρα με πρωκτικο και με δωματια παρακαλω πρωι πρωι.
φωκαιας 17α ισογειο: Αλινα καστανη που ψευδιζει, πονηρο μουτρακι μετρια ομως παρουσια, ψιλομπαζο να λεμε την αληθεια.
φωκαιας 17β οροφος: Μιχαελα, μελαχρινη ομορφη κοπελα, λευκο δερμα με τατουαζ και ολοσωμο σεξι μαυρο εσωρουχο. Μισο χρονο τωρα ολο λεω θα την δοκιμασω και ολο καποια αλλη κορασιδα μπαινει εμποδιο στη συνευρεση μας.
Φωκαίας 27Β υπερυψωμενο ισογειο: Καμελια μελαχρινη, σπασμενο προσωπο, κανονικο σωμα, τα παντα ολα στο προγραμμα της. Της δινουν ποντους αυτες οι λευκες καυλωτικες πανω απο το γονατο μποτες που φοραει.

Κατι μου λεει οτι θα ακολουθησει και αλλη ενημερωση σημερα  :rolleyes: ;).

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Μιχαέλα από Φωκαίας 17β αξίζει μια δοκιμή. Ως φαν των ACDC αξίζει να "put your love into her".

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Ξερει καποιος αν η καινουρια kyra απο ισμηνης 2 ειναι η τανια απο φιλιππιδου και φωκαιας 27?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δεν είναι.

Η Τάνια βρίσκεται στην πατρίδα της.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.665
Πόντοι
41.129
Το απογεμα στο Μεταξι Κολ 32 γωνια. Νικη/Μικυ  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Η κοπελα γαμιεται με τρέλα γουσταρει πουτσο και το δειχνει, εχω στειλει κριτικη.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο στα πέριξ-τραγική η κατάσταση ιδίως στη Λιοσίων.

Μαραθώνος 59 δεξιά:
Η Γιάννα.Η γνωστή μελαχροινή κοπέλα-παλαιά καραβάνα πλέον.
Θηλυκή στο πρόσωπο και με όχι άσχημο ψιλοζουμερό σώμα.
Βγήκε αγνώριστη,εντελώς άβαφτη και με πασούμια-και άντε μετά να ακούσεις για ελεύθερα στοματικά και τελειωτικά στο στόμα.

Μαραθώνος 59 αριστερά:
Η Βαλέρια.Ξανθιά ας πούμε πιτσιρίκα,με όμορφο πρόσωπο,καλό σώμα με ωραία πιασιματάκια.
Βγήκε με ένα ψιλοαποκριάτικο χτένισμα-περικεφαλαία που και μόνο που την έβλεπες αναρωτιόσουν "πως το βολεύει όλο αυτό στο δωμάτιο;"
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.

Μαραθώνος και Αχιλλέως 48:
Η Λούσυ.Μελαχροινή,με συμπαθητικό κοριτσίστικο πρόσωπο αλλά σώμα που δίχως να είναι χοντρό ήταν ψιλοατσούμπαλο.
Με ελεύθερο στοματικό και αυτή.

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Η Ειρήνη.Ξανθιά Ρωσίδα μιλφ,κοντή,συμπαθητική πλαστική φάτσα,σώμα ζουμερό και τίποτα άλλο.
Και η Ζωή που παρουσιάστηκε σαν Ελληνίδα.
Ξανθιά και πιο νεότερη από την άλλη,πιο όμορφη,σώμα ψιλοζουμερό,περίεργα φουσκωμένα χείλη και διάσπαρτα τατουάζ.
Σαν την Τζούλια Μπάρκα έμοιαζε!
Και για τις δύο ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Το δεξί Κωνσταντινουπόλεως 166 ήταν κλειστό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο:
Η Άννα.Ξανθιά Ρωσίδα μιλφ.Κοντούλα,με θηλυκό αν και ψιλοσπασμένο πρόσωπο και με σώμα όχι εντελώς αδύνατο αλλά πολύ καλό για την ηλικία της.
Μαζί της η Αντριάννα.
Ξανθιά πιτσιρίκα,συμπαθητική στο πρόσωπο,ψηλή και νταρντανούλα αλλά όχι απωθητική.
Και για τις δυο ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα-με 69.

Ιωαννίνων 3 όροφος:
Η Ειρήνη,η μελαχροινή αδύνατη μιλφογκίλφ με το μέτριο πρόσωπο.
Μαζί της η Σόνια.Μελαχροινή,γλυκοπρόσωπη γεματούλα με ωραίο ζουμερό κώλο.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και οι δυο.

Περνώντας τις πορνογραμμές...

Λιοσίων 73α:
Τρεις κοπέλες.
Η Κωνσταντίνα το μελαχροινό πιπίνι με το νόστιμο κοριτσίστικο προσωπάκι και το καλό αδύνατο κορμί.
Η Μισέλ.Ξανθιά,σχετικά ψηλή πιτσιρίκα,συμπαθητική φάτσα αλλά ατσούμπαλο σώμα-με κυτταριδοκωλάρα.
Και η Ρεβέκα,κοντή ξανθιά χοντρούλα με ας πούμε γλυκό πρόσωπο.
Με ελεύθερο στοματικό και οι τρεις.

Λιοσίων 76 όροφος:
Κλασσικά η μελαχροινή ψιλοαλλοίθωρη Μελίνα-κλασσικά με πρωκτικό στο μενού της.

Το Λιοσίων 76 ισόγειο ήταν κλειστό.

Εξηκίου 18 αριστερά:
Κλασσικά η Κατερίνα η ξανθιά νταρντανομίλφ με την νταλικερίσια φωνή.

Εξηκίου 18 όροφος:
Η Μελίνα.Αδύνατη και κοντή καστανή μιλφ,μέτρια στο πρόσωπο με πεταχτά δόντια-και μαλλί Κλεοπάτρας.
Αυτοπαρουσιάστηκε και ανακοίνωσε τα πάντα εκτός κώλου.

Εξηκίου 18 δεξιά:
Η Έλλη η ξανθιά μιλφομπουζουκτσού.

Βέργας 2:
Η Χριστίνα.Ξανθιά κοπέλα,με γλυκό πρόσωπο.Γεματούλα στο σώμα με ζουμερό κώλο αλλά με όχι μεγάλο στήθος.
Με απλό πρόγραμμα.

Βέργας 3:
Δεξιά,η Γιούλια.Μελαχροινή ψηλή και νταρντάνα πλέον-πάει το παλιό μοντελέ κορμί.
Με ελεύθερο στοματικό και 69.
Μαζί της η Ιλόνα.Καστανόξανθη πιτσιρίκα με όμορφο προσωπάκι και καλό αδύνατο σώμα.
Με απλό πρόγραμμα.
Αριστερά,η Λειλά.Το μελαχροινό αδύνατο πιπίνι με το νόστιμο μούτρο-σε απλό πρόγραμμα.
Ο όροφος ήταν κλειστός.

Βέργας 6 υπόγειο:
Η Εύα.Ξανθιά ζουμερή μιλφ.Με καθημερινό πρόσωπο γενικά ψιλοαδιάφορη παρουσία αλλά χαμογελαστή και ευγενική.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα.

Βέργας 6 ισόγειο:
Η Ναταλί η γνωστή καστανή γεμάτη μιλφογκίλφ.

Τροφωνίου 11 ισόγειο:
Η Νανά,ξανθιά μιλφ(με γυαλιά για τους ενδιαφερόμενους)με μέτριο πρόσωπο και γεμάτο σώμα-και με υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.

Τροφωνίου 11 όροφος:
Το μπουρδέλο-κρυφό σχολειό...
Παρούσα η Ρίτσα η μελαχροινή αδύνατη κουτσοδόντα γκιλφ που μέσα στο απόλυτο σκοτάδι έδειχνε σαν βρυκόλακας!

Τροφωνίου 13 ισόγειο:
Η Ειρήνη η μελαχροινή μιλφογκίλφ με το σχετικά καλό για την ηλικία της σώμα και η Ελένη η ξανθιά ψηλή γκιλφ με την χαρακτηριστική αγριόφατσα.

Τροφωνίου 13 όροφος:
Η Μπάρμπορα-και πάλι γεματούλα.

Τα Χωματιανού 11 την ώρα που διάβηκα ήταν κλειστά όπως και το Κνίδου 18.

Λιοσίων 79 όροφος:
Άννα,μια μελαχροινή πιτσιρικοχοντρούλα,νταρντάνα με κοιλούμπα αλλά με μικρό στήθος που την είχα πετύχει και στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο.

Λιοσίων 79 ισόγειο:
Παρουσιάστηκε σαν υπηρεσία-κοπέλα η γνωστή (μεθυσμένη) μιλφ Μάρθα με το μαλλί υπερπαραγωγή,σούπερ γυρολόγος πασών των μαγαζιών και των περιοχών.

Παιωνίου 47:
Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ξεπρόβαλλε τυλιγμένη μέσα σε ένα αρκουδίσιο μπουρνούζι,η Μόνικα η γνωστή μελαχροινή νταρντανοπούλα που έχει γίνει πλέον σαν θαλάσσιο κήτος.

Αλκαμένους 113:
Η Νίκη η ξανθιά κουμπαρομπεμπέκα με μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα.

Αλκαμένους 117:
Η Άννα η βυζαρού μιλφ με το κοντό κόκκινο μαλλί και την κωλάρα που δούλευε στο Περγάμου 27-με άλλο όνομα εδώ.

Περγάμου 27:
Η θεία Εύα μάλλον το πάει μία-μία από το 10άρικο στο 20άρικο.

Ρεμούνδου 21 όροφος:
Η Σάσα,η γνωστή κοκκινομάλλα μιλφ με θηλυκό (και μεθυσμένο) πρόσωπο και με όχι κακό αδύνατο κορμί.

Ρεμούνδου 20:
Η Ντιάνα.Μελαχροινή μιλφ,σχετικά ψηλή,θηλυκή μετριόφατσα και σώμα με πιασίματα-και με ένα μεγάλο τατουάζ μπροστά στην κοιλιά της.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.

Το Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν κλειστό.

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Νωρίς το μεσημέρι πολύ βιαστικό τσεκ σε 3-4 μαγαζιά επί της Κολωνού. Tο σκινυ δίδυμο στο 32 ισόγειο είναι φουλ πορνώδες και πρέπει να δοκιμαστεί, συγκεκριμένα η πιο αδύνατη. Ο χώρος συμβάλει στην δημιουργία μίας ντεκαντανς ατμόσφαιρας ύπο της οποίας κάτι μου λεει οτι θα παίζουν καλή μπαλίτσα οι κορασίδες.  :pipa1:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6

Παιωνίου 47:
Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ξεπρόβαλλε τυλιγμένη μέσα σε ένα αρκουδίσιο μπουρνούζι,η Μόνικα η γνωστή μελαχροινή νταρντανοπούλα που έχει γίνει πλέον σαν θαλάσσιο κήτος.

[/quote] Λογοτέχνη, DIGWEED όταν λες θαλασσιο κητος, πόσα κιλά το προσδιορίσεις περίπου για να δω αν αξίζει να πάω για κυνήγι φάλαινας.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ως αυθεντικός φαλαινοθήρας που διακρίνω ότι είσαι,δεν θα σου συνιστούσα αυτή αλλά την πρωινή του ιδίου οίκου,ονόματι Κωνσταντίνα.

Επίσης,εάν κινείσαι στον ωκεανό του Μεταξουργείου,ένα καινούριο κήτος εμφανίσθηκε στην Ιάσωνος 1α με το όνομα Αλεξάνδρα-ειδάλλως υπάρχουν και παλαιά είδη της ιδίας οικογενείας όπως η Τζούλια το βυζοτέρας στο Κολωνού 47.

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Η Ιονελα είναι τωρα στο ποστο της,με καινουργια  :tits: :tits:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Απογευμα Πεμπτης:

Μπαινω στο Φωκαιας 27, Α' οροφος (ισογειο).
Η τσατσα με κοιταζει με μια ξινιλα - ειρωνία.
Μού λεει: Ξερεις τη Σιμονα?
Εγω: Δεν ειμαι σιγουρος.

Βγαινει η Σιμονα.

Παω να φυγω.

Μού κανει κατι κολπα.
Βαριεμαι. Φευγω.

Ανεβαινω στον Β' οροφο.
Ειναι κατι νανοι-πουτανες. Οι τσατσα με βαζει να κατσω στον καναπε, υποχρεωτικα πριν σαλοναρουν (ΟΚ, κι εγω 1.62 ειμαι/ ΟΚ, μάς περνανε για ηλιθιους??)

Βγαινω, μπαινω στο ΙΧ (τελειως συμπτωματικα, γτ θα μπορουσα να το αφησω εκει και να παω απευθειας σε μια δουλεια, παρακατω).

Κοιταζομαι στον καθρεφτη, να δω κατι στο κουρεμά μου (τελειως συμπτωματικα ^2).

Βλεπω πως η ΓΑΜΙΟΛΑ του ισογειου μού ειχε κανει επιτηδες 2 τεραστιες σταμπες με το κραγιον της - Μια στο μαγουλο και μια στο μετωπο!
Αν ειχα παει απευθειας στη δουλεια που ειχα, εκει κοντα, καποιοι ανθρωποι θα μ' εβλεπαν ετσι!!

ΥΓ- Το 'κανε επιτηδες, φυσικα. Επειδη με ειχε ξαναδει, και δεν ειχα περασει (ουτε που το θυμαμαι, αλλά τεσπα). Το ιδιο κι η κωλογρια. Η οποία - περα απ' την ειρωνικη εκφραση - ηταν παρούσα οταν η αλλη με "σημαδευε"!

ΥΓ2- Δεδομενων και των (επιθετικων, βλοσυρων) μπαζων με νανισμο, του Β' οροφου, ΔΕΝ ξαναπαω ποτέ στο εν λογω οικημα της Φωκαιας. Ελπιζω ο ιδιοκτητης να διαβασει αυτο το μηνυμα και να συμμαζεψει το μαγαζι του, μπας και αλλαξω γνωμη σε 2-3 χρονια.

Αυτα...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Χθεσινο περασμα Αλιονα απο Δ18
Σημερινη στοχοθεσία Πωλινα Κιμωλου.
Με εχει πιάσει γκιλφοπερίοδος αλλα αξιζει.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Απογευμα Πεμπτης:

Μπαινω στο Φωκαιας 27, Α' οροφος (ισογειο).
Η τσατσα με κοιταζει με μια ξινιλα - ειρωνία.
Μού λεει: Ξερεις τη Σιμονα?
Εγω: Δεν ειμαι σιγουρος.

Βγαινει η Σιμονα.

Παω να φυγω.

Μού κανει κατι κολπα.
Βαριεμαι. Φευγω.

Ανεβαινω στον Β' οροφο.
Ειναι κατι νανοι-πουτανες. Οι τσατσα με βαζει να κατσω στον καναπε, υποχρεωτικα πριν σαλοναρουν (ΟΚ, κι εγω 1.62 ειμαι/ ΟΚ, μάς περνανε για ηλιθιους??)

Βγαινω, μπαινω στο ΙΧ (τελειως συμπτωματικα, γτ θα μπορουσα να το αφησω εκει και να παω απευθειας σε μια δουλεια, παρακατω).

Κοιταζομαι στον καθρεφτη, να δω κατι στο κουρεμά μου (τελειως συμπτωματικα ^2).

Βλεπω πως η ΓΑΜΙΟΛΑ του ισογειου μού ειχε κανει επιτηδες 2 τεραστιες σταμπες με το κραγιον της - Μια στο μαγουλο και μια στο μετωπο!
Αν ειχα παει απευθειας στη δουλεια που ειχα, εκει κοντα, καποιοι ανθρωποι θα μ' εβλεπαν ετσι!!

ΥΓ- Το 'κανε επιτηδες, φυσικα. Επειδη με ειχε ξαναδει, και δεν ειχα περασει (ουτε που το θυμαμαι, αλλά τεσπα). Το ιδιο κι η κωλογρια. Η οποία - περα απ' την ειρωνικη εκφραση - ηταν παρούσα οταν η αλλη με "σημαδευε"!

ΥΓ2- Δεδομενων και των (επιθετικων, βλοσυρων) μπαζων με νανισμο, του Β' οροφου, ΔΕΝ ξαναπαω ποτέ στο εν λογω οικημα της Φωκαιας. Ελπιζω ο ιδιοκτητης να διαβασει αυτο το μηνυμα και να συμμαζεψει το μαγαζι του, μπας και αλλαξω γνωμη σε 2-3 χρονια.

Αυτα...

Και εγω συναγωνιστή  τρελένομαι όταν μου κάνουν τέτοια επιθετικά κόλπα Ή ρίχνουν ειρωνικά βλέματα η σχόλια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Εν μέσω πιτσιρικομπουρδελοπαρέας πήρα χθες το βράδυ μετά από καιρό τη Βικτώρια στο Κολωνού 30 "ελάτε και πάνω,πολύ καλό sex",δυστυχώς έχει υποταχθεί στο χρονόμετρο και στον ρυθμό των τσατδάδων,το μαγαζί πάει να γίνει εντελώς ξεπετάδικο... :( Είδα καινούργια κοπέλα,ως Σοφία σαλονάρισε,ξανθιά με ωραίο κορμί αλλά χωρίς προσόντα για βυζολάγνους,συμπαθητικό πρόσωπο και με την αγωνία να πάρει πελάτες έντονα διαγραμμένη στην έκφρασή της... Αν τη δοκιμάσει κάποιος ας ενημερώσει αν έχει την ευχαρίστηση!
Στον πρώτο όροφο ήταν η πιπίνα Αλίνα με το πάντα χαμογελαστό και τσαχπίνικο μουτράκι,και η παλιά καραβάνα Νίκη.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
9:15-10:38

Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο), η Ρίτα· νεαρή με γλυκούτσικο προσωπάκι, σκούρο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μικρό στήθος, ωραίο κορμάκι. Απλό στα 15 ευρώ.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος), η νεαρή Σιμόνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, ρουμανόφατσα με σχιστά μάτια, μεσαίο αφράτο στήθος, αψηλή με κοιλίτσα, ψιλοάκωλη, κανονικό σώμα, άσπρη. Ανακοινώθηκε απλό αλλά καθώς η τσατσά μ' έβαζε στο δωμάτιο μου αποκάλυψε πως η κοπέλα έκανε κι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
'Οταν ήρθε δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου — χαμογελούσε όμως. Ξεκίνησε με απαλά φιλάκια και ακρογλώσσια γλειψιματάκια στον κορμό μέχρι πέριξ των γεννητικών οργάνων μου. 'Επειτα από μία ωραία πίπα γαμηθήκαμε σε δύο στάσεις: γελαδάρισσα και πισωκολλητό γονατιστό — στην τελευταία έχυσα (καλούτσικη αίσθηση του κόλπου, καλούτσικη συμμετοχή από μέρους της). Με το που τελειώσαμε έφυγε σφαίρα!
Λεωνίδου 28, υπερυψωμένο ισόγειο, κλασικά η μελαχρινή, έκφυλη, βυζαρού Ντιάνα. Σε απλό. 'Οροφος, κλασικά η ξανθωπή, επίσης βυζαρού, Αννίτα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.
Ιάσονος και Λεωνίδου, σταθερή κι εδώ η πολύ αδύνατη, μελαχρινή Ναταλία. Σε απλό.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο), μία έκφυλη ξανθιά με μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μικρό στήθος, καλοφτιαγμένο κορμί. Σε 69.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος), μία νεαρή με μαύρο μαλλάκι, μικρομεσαίο βυζάκι, καλοσχηματισμένο κορμί επίσης. Σε απλό.
Ιάσονος 31 αριστερά, υπερυψωμένο ισόγειο, η 'Αννα· με κοκκινωπό, ίσιο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, πολύ μικρό στήθος, αδύνατη. Σε απλό. Ημιυπόγειο, κλειστό.
Ιάσονος 33, η Μπέλλα· μια νεαρή Αλβανίδα με σκούρο, ίσιο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μετριοκαλούτσικο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, κανονικό σώμα προς το τσουπωτό, ψιλοκοντή. Σε 69.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος), κλασικά η Κορίνα· με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλούτσικο, έκφυλο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 44, υπερυψωμένο ισόγειο, η ρωσίδα Αλεξάνδρα — η χοντρή ξανθιά με τα μικρά βυζιά και τις προτετείς θηλές. Σε απλό. Ισόγειο, η Μαρία σε ΦΟΥΛ.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος), η Μαρία· με μαλλί καστανό μέχρι τους ώμους, μετριοκαλό πρόσωπο, σώμα καμπυλωτό (όχι χοντρή). Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο), η πλατυκομούρα Αλίσια —από Κολωνού 27 όροφο— με ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, άσχημη, με μικρό στήθος και μετριοκαλούτσικο κορμί. Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, αριστερά, κλειστό. Δεξιά, κλειστό το δεξί, ανοιχτό το αριστερό. Εκεί δούλευε η Ελένη· μία κοντόφαρδη νεαρή με μικρό στήθος, μετριοκαλό πρόσωπο και μαύρο μαλλί σε κοντή αλογοουρά. Σε απλό.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο), η κοντόφαρδη (τεράστιος κώλος, τεράστιες μπουτάρες με κυτταρίτιδα), ξανθιά αθιγγανοειδής Σουζάνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος), η Μαρία —από Μεγάλου Αλεξάνδρου 17, Αχιλλέως 40— με μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, άσχημο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, μονοκόμματο κορμί. Σε ΦΟΥΛ.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), κλασικά η νεαρή ρουμάνα Ντάρια, με ξανθωπό μαλλί, ομορφούλα, με μεσαίο στήθος, καλλίκορμη. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, η γνωστή κοντομαλλούσα ξανθιά νταρντάνα Καίτη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο), η αψηλούτσικη ρωσίδα γκιλφ Ελένη —από Κολοκυνθούς 63, το μέσα— με ξανθό μαλλί, μικρό στήθος, καλούτσικο, κανονικό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ. 'Ηταν και μία Βίκυ — στο δωμάτιο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος), κλασικά η ρωσίδα Ναταλί· με ξανθό μαλλί, αψηλούτσικη με ωραίο σώμα και κωλάρα που την κουνάει πέρα-δώθε. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, 69.
Η κοντόχοντρη ξανθιά Βικτώρια έρχεται μετά τις δώδεκα το μεσημέρι.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η νεαρή ρουμάνα 'Ελενα· με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, ομορφούλα, με πολύ μικρό στήθος και μικρή περιθηλαία άλω, καλλίκορμη και καλλίπυγη. Σε 69 κι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Πληρώθηκε.
Μιλήσαμε εγγλέζικα (τα μιλάει ικανοποιητικά). Δεν μου έκανε κανένα προκαταρκτικό (μου είπε πως δεν κάνει) παρά κατευθείαν προχώρησε σε καλυμμένη πίπα μέτριας ηδονικότητας (που λέει και ο Προφεσσορίξ). Στενομούνα (ή εγώ δεν είχα επαρκή στύση) και  με καλοσχηματισμένο αιδοίο με δυσκόλευε όταν έμπαινα (τέσσερις στάσεις: από πάνω αυτή, από πάνω εγώ, πισωκολλητό γονατιστό και όρθιο), μέσα της όμως ήταν καλά. Συμμετοχή δική της; Nada...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom