Filippos P
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2016
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου τι ενημερωσαρα είναι αυτή????RESPECT!!!!από μεναΝωρίς το απόγευμα στην τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...
Φιλε μου τι ενημερωσαρα είναι αυτή????RESPECT!!!!από μεναΝωρίς το απόγευμα στην τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...
τριτη βαρδια συναγωνιστη,απο τις 22.15 ως 00.00 κρατησε η τσαρκαΣυναγωνιστή για πια βάρδια μιλάς ;Ευχαριστω
την εχεις παρει Πικερ;Η Λάουρα στο Ιάσωνος 46 είναι πολύ ωραίο μωρό. Νάσο Αθανασιάδη συμφωνώ με το γούστο σου. Είναι μόνο λίγο τσαούσα.
τι σκηνικο εγινε και την λες τσαουσα;Αρκετές φορές.
Μηπως ειναι ο ιδιος ο Γιωργης Duke ο ιδιοκτητης;Γιωργη ειναι ειναι τοσο μεγαλο καθαρμα ο ιδιοκτητης της αλυσιδας;
Νωρίς το απόγευμα στην τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...
Καλησπερα μαγκες....μετα απο αρκετο καιρο αποχης απο την ενεργό δράση του φόρουμ επιστρέφω με μινι ενημερωση........
καλύτερα γιατι μπαινω κολωνου 47 στο ισογειο και βλεπω μια νταρντανα ψηλοτεραστια με κατι βυζομπαλα που μου καναν κλικ.....στη αρχη το σκευτηκα αλλα τελικα λεω να μπω γιατι γενικα οι γεματουλες συνηθιζουν τα καλα κλαρινα....τελικα μπηκα....δεκαρικο κλασικα και περιποιηση στωαμτικη ακρως περιποιητικη και απολαυστικη.....τα πήρε όλα στο στωμα μεχρι τελευταιας σταγόνας καθως ηταν καξ πολλλαααααα (ειχε μαζεψει πραμα η σακουλα....) και αποχω3ησε χαρουμενη και χαμογελαστη τοσο αυτη αλλα ακομα περισσοτερο εγω.....τωρα αγωνιστικα.....δεν ξερω πως μπορει να ειναι αλλα σαυτο το κομματι....το έχει με 1000
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
Μπραβο Picker!!!
τυπε αλλα λεει στον εναν και αλλα στον αλλο οσον αφορα την καταγωγη της,τελικα αν την διπλοτσεκαρεις φαινεται οτι ναι μεν μεγαλωσε εδω αλλα δεν ειναι Ελληνιδα,κατι το οποιο πασχιζει για να πεισειΔοκίμασα την καινούρια Λάουρα στο Ιάσονος 10 κάτω,μελαμψό στυλιάρι με ωραίο βυζάκι,δηλώνει Ελληνίδα και η προφορά της δείχνει ότι τουλάχιστον έχει μεγαλώσει εδώ,φαίνεται άσχετη με το επάγγελμα και οι κινήσεις της μέσα είναι διερευνητικές,στενομούνα και δεν έμπαινε με τίποτα,οι χρόνοι γενικά που κινείται δεν είναι για Μεταξουργείο αλλά για βίζιτα,με ρωτούσε αν έχω πάει εκεί με άλλες Ελληνίδες και πώς δουλεύουν οι άλλες κοπέλες,μένει να δείξει αν πρόκειται για πραγματικά άβγαλτη ή πολύ πονηρή...
καταθεση επιτελους στην τσιγγανορουμουνα Ειρηνη απο Ιασωνος 37,ισογειο,θα ακολουθησει κριτικη και ευχαριστιες στους ενημερωτες
τυπε προτιμησα να δωσω προτεραιοτητα στο πως θα ξεφορτωσω,θα περιγραψω σε λιγο το πωςτυπε ελπιζω να την εβαλες να στρογγυλοκαθησει με την κωλαρα της πανω στα μουτρα σου και να πιεις ζεστα μουνοζουμα