ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η τζουλια εχει κριτικες απο προφεσορα και απο τομυ ντε βιτο στο φωκαιας 27 β
η τζουλια εχει κριτικες απο προφεσορα και απο τομυ ντε βιτο στο φωκαιας 27 β
Σίγουρα θα υπάρχει αντίστοιχη λέξη για τα υπερμεγέθη βυζιά,που κι αυτά έχουνε φανατικούς λάτρεις!Στεατοπυγία λέγεται αυτή ή πάθηση τών εξωπραγματικών κώλων.Πολλές μαύρες πάσχουν απ αυτό.Γνωρίζω αρκετούς που το βρίσκουν ελκυστικό
..πάντα θέλει ο Digweed,φίλε..όσο για το άλλο που πρότεινες,ακατόρθωτο μάλλον..οι ενημερώσεις όμως,τόσο του Σμύρνη όσο και του Digweed,μπορούν να συνυπάρχουν εκτοξεύοντας το site..Φανούρης,προφέσορας,xilnik παλιότερα,το ίδιο..το να υπάρχουν μανούρες μεταξύ μας,λυπηρό..πάντως νομίζω,για το χθεσινό πέσιμο δε δόθηκε αφορμή απ'τον Digweed..τα σέβη μου,κύριοι και συγγνώμη για την παρέμβαση την εκτός θέματος που είναι η ενημέρωση..Ένας Ντιγουίντ από τα παλιά.Όταν θες,είσαι μανούλα.Σενάριο για τον Φελίνι,έγραψες.
Νέα Σμύρνη και Ντιγουίντ,πρέπει να βγείτε μπουρδελότσαρκα μαζί.Θα κάνετε ακτύπητο δίδυμο.
..πάντα θέλει ο Digweed,φίλε..όσο για το άλλο που πρότεινες,ακατόρθωτο μάλλον..οι ενημερώσεις όμως,τόσο του Σμύρνη όσο και του Digweed,μπορούν να συνυπάρχουν εκτοξεύοντας το site..Φανούρης,προφέσορας,xilnik παλιότερα,το ίδιο..το να υπάρχουν μανούρες μεταξύ μας,λυπηρό..πάντως νομίζω,για το χθεσινό πέσιμο δε δόθηκε αφορμή απ'τον Digweed..τα σέβη μου,κύριοι και συγγνώμη για την παρέμβαση την εκτός θέματος που είναι η ενημέρωση..
Φιλε και εγω την ψαχνω...Το καλυτερο μπουκι ever...και οχι μονο!!!!Βίκυ από Φ109Β πρωινή βάρδια ξέρει κάποιος που δουλεύει? 'Η ποτε γυρναει??? Ευχαριστώ!
Η Αθηνα ειναι εγγυηση! Πορνοσταρ στο δωματιο! Αλλα κ η Τζουλια αρκετα καλη.Εχω γραψει κριτικηΑνάμεσα σε Τζουλια και Αθηνά χαλαρά θα κατεβαινα για Αθηνά εχει απιστευτο βυζι απο οσο θυμάμαι.
Για την Τζούλια συμφωνώ, είναι αρκετά καλή. Για την Αθηνά δεν την έχω πάρει οπότε δεν εκφέρω γνώμη.Η Αθηνα ειναι εγγυηση! Πορνοσταρ στο δωματιο! Αλλα κ η Τζουλια αρκετα καλη.Εχω γραψει κριτικη
Βράδυ Σαββάτου,ψηλά στα τελειώματα Θησείου και αρχές Μεταξουργείου κάτι ωραία φοιτητοτυπάκια είχαν στήσει τα υπάρχοντά τους και τραγουδούσαν τον καημό του Μάρκου:
Πριν λίγο στην κεντρική αγορά με ελάχιστο κόσμο και υπηρεσίες,κοπέλες και λοιπούς σχετικούς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης λόγω αναδουλειάς.