Στο Κολωνού 27 όροφος δύο μιλφογκίλφ,η skinny Φωτεινή και η ξανθιά πιο ζουμερή Σοφία,πέρασα με την πρώτη από συνήθεια,δυνατή μεν όπως πάντα,αλλά και η Σοφία μού γυάλισε...
Την ειδα και εγω την Ελενα απο φυλης 56 κάτω σημερα μια μελαχροινη με μπαμπατσικο κωλαράκι και βυζάρα. Το θεμα ειναι οτι εγω θυμαμαι πως ακουσα η τσα2 να την λέει Αννα. Μπορει να θυμαμαι και λάθος παντως. Απειρη την έχουν χαρακτηρισει αρκετοι συναγωνιστες και δεν παιρνει πρωτοβουλιες επειδη ειναι καινουργια παλια ειχαν πει και για κουρμπα που κάνει οταν την καθιζεις στα 4.
Εμενα η εμφανιση της με προδιαθετει να περάσω παντως.
Την Αθηνα την έχει πάρει και ενας φιλος και εκτος απο ωραιο μουνι ειναι οπως ειπες και εγγυηση στο δωμάτιο. Η Άντζελα έχει 3 καλές κριτικές και μια κακή , η λιλιαν επισης δεν βιάζεται.
η τζουλια την γαμησα το πρωιηγουμενο σαββατο και τα χριστουγενα την ειχα γαμησει ειναι στανταρακι μου ειναι θερμη και στο δωματιο γινονται ωραια σκηνικα η πωλινα εχει κριτικες απο διδυμου 20 απο συναγωνιστες και στο διδυμου 22 εγραψα κριτικη αλαλ δεν ανεβηκε και η τζουλια εχει κριτικες
η τζουλια την γαμησα το πρωιηγουμενο σαββατο και τα χριστουγενα την ειχα γαμησει ειναι στανταρακι μου ειναι θερμη και στο δωματιο γινονται ωραια σκηνικα η πωλινα εχει κριτικες απο διδυμου 20 απο συναγωνιστες και στο διδυμου 22 εγραψα κριτικη αλαλ δεν ανεβηκε και η τζουλια εχει κριτικες