Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (9 μέλη και 169 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα και καλή χρονιά στους περισσότερους...αλλα ειδικά στους μεγάλους γνήσιους ενημερωτες δηλαδή στον προφεσορα και στον Φανουρη.βόλτα πριν απο λιγο στην σχετικά άδεια πιάτσα σε ότι ήταν ανοιχτό(ούτε το 1/4 των σπιτιών)και η πρώτη κατάθεση της χρονιάς έλαβε χώρα στο Αλκιβιαδου 16β όπου δούλευε η Αλεξία ξανθιά παχουλη 25χρόνη τσιγγανοβουλγαρα με 2.5-3αρια βυζια πιρσινγκ στην μύτη και φυλακοβιο τατου καρδούλα στο αριστερό μπράτσο, θα ακολουθήσει κριτική και ίσως φωτός του δωματίου.
Καλή χρονιά και σε σένα Σμύρνη και σε όλους τους συναγωνιστές!

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
μικρη ενημερωση στη δευτερη βαρδια :

φωαιας 27 κατω κλειστο
φωκαιας 27 πανω νικολ , με λιγο μπαμπατσικο κωλο ο οροφος κλειστος .
φωκαιας 19 αννα
φωκαιας 24 κλειστο
φωκαιας 17 κατω μαρια ρουμανα μελαχροινη
φωκαιας 17 πανω κλειστο
φυλης 59 κλειστο   :hi:

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Καλη χρονια αλανια σε ολους ανεξαιρετως μια μπουρδελοπαρεα ειμαστε.
Τωρα σε λιγα σπιτακια δευτερη απογευματινη.

φυλης 54α οροφος: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα σωμα με πιασηματακια, μετριο προσωπο παντα με το χαμογελο ομως.
φυλης 54β ισογειο: Τατιανα η καινουργια της μοντελοαλυσιδας, καστανο ισιο μακρυ μαλλι σωματαρα με κωλαρα, στο δε προσωπο, ναι το βρηκα λοιπον μιας και το ψαχνω καθε φορα που την βλεπω, ειναι πως την ριχνει το καπως μεγαλο σαγονοπηγουνι που εχει.
φυλης 56: Ελενη η καστανη πιτσιρικα με το νεανικο προσωπο, ειχε και τα μαλλια της σημερα κοτσιδακια και φαινοταν ακομα μικροτερη, μπιμπελο.
φυλης 66α: Αννα Ιλονα η ξανθια ρωσιδα μουναρα καυλιαρα ψωναρα, στο δωματιο.
φυλης 59 ισογειο: Νικολ επιτελους την πετυχα και εγω οπου και κατεθεσα, οχι επειδη με τρελανε εμφανισιακα αλλα νεο φρουτο στην πιατσα, ηθελα να δοκιμασω. Εμφανισιακα μετριο προς καλουτσικο προσωπο, σχετικα πλατομουρα που της δινουν ποντους και την ανεβαζουν πολυ οι πρασινες γατισιες ματαρες της. Μαλλια ισια καστανα μεχρι το υψος των ωμων της, σωμα στεγνο αδυνατο με λευκο δερμα και στηθος μικρο με ρωγες ομως που ανταποκρινονται στα χαδια και στα ρουφηγματα. Στον αγωνα τωρα λιγα πραγματα, πιπα με σκουφακι γρηγορη εντονη για να σε κανει να τελειωσεις γρηγορα και να παει στον επομενο, 6 λεπτα μεσος ορος στα δωματια, δυο στασεις πρωτα ιεραποστολικο οπου εκλεβε τρελα σαν μελος σπειρας αλβανων, δευτερη και τελευταια σταση στα τεσσερα  οπου εδω την ζορισα λιγο παραπανω, επρεπε να τιμησει και λιγο το εικοσαρικο που εδωσα.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Καλη χρονια αλανια σε ολους ανεξαιρετως μια μπουρδελοπαρεα ειμαστε.
Τωρα σε λιγα σπιτακια δευτερη απογευματινη.

φυλης 59 ισογειο: Νικολ επιτελους την πετυχα και εγω οπου και κατεθεσα, οχι επειδη με τρελανε εμφανισιακα αλλα νεο φρουτο στην πιατσα, ηθελα να δοκιμασω. Εμφανισιακα μετριο προς καλουτσικο προσωπο, σχετικα πλατομουρα που της δινουν ποντους και την ανεβαζουν πολυ οι πρασινες γατισιες ματαρες της. Μαλλια ισια καστανα μεχρι το υψος των ωμων της, σωμα στεγνο αδυνατο με λευκο δερμα και στηθος μικρο με ρωγες ομως που ανταποκρινονται στα χαδια και στα ρουφηγματα. Στον αγωνα τωρα λιγα πραγματα, πιπα με σκουφακι γρηγορη εντονη για να σε κανει να τελειωσεις γρηγορα και να παει στον επομενο, 6 λεπτα μεσος ορος στα δωματια, δυο στασεις πρωτα ιεραποστολικο οπου εκλεβε τρελα σαν μελος σπειρας αλβανων, δευτερη και τελευταια σταση στα τεσσερα  οπου εδω την ζορισα λιγο παραπανω, επρεπε να τιμησει και λιγο το εικοσαρικο που εδωσα.
Εμένα μου πήρε ακα πίπα τις προάλλες. Το άλλαξε και αυτό; Κάνει πουστιά και με το 69,δεν αφήνει στο δωμάτιο.  >:(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Πριν λίγη ώρα στοχευμένα επέστρεψα στο Φυλής 109β ,έψαχνα την Ντανιελα  ,όταν πήγαινα απόγευμα είχε γυρίσει πρωί όταν πήγαινα πρωί ξαναγυριζε απόγευμα, στην απογευματινή Μου βόλτα η υπηρεσία μου είπε ότι τώρα θα δουλεύει στις 2300 ,μαζί της συνέχιζε η Ζανα απο το απόγευμα(κάνουν παρτουζα με 30 ευρώ),είδα λοιπόν την Ντανιελα λεπτή με μαύρο μαλλί με ξανθιές τούφες μικρό βυζι (και σακουλιασμενο) φέρει τα του στο μπράτσο, φορουσε και μια φουστιτσα ,πρόγραμμα ακα τελειωτικό και αυταρχικό, τιμήθηκε, ήταν η δεύτερη κατάθεση της χρονιάς και αυτή επιτυχημένη όπως και η απογευματινή, θα ακολουθήσει κριτική. Το 2017 ξεκίνησε πολύ καλά.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αυτο δεν χρειαζεται να υπαρχουν ουτε κοντρες ουτε βρισιες    

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλή χρονια  :hi:  Δυστυχώς  για μένα η σημερινή βόλτα δεν επιφύλασσε καλά πράγματα μετά απο τσάρκα αρχικά κολονου και εν συνέχεια στα αρχικά της Ιάσονος ανηφόριζα για τα πάνω μαγαζιά πάνω απο την Κεραμεικού κανένα αναμένο φως όμως με το που πάω να δω πιο καλά με κοιτάει ένα πρεζόνι πάω να φύγω ειρθε γρήγορα κοντά μου αναφέροντας μου και καλά γιατί έστριψα όταν τον είδα κλπ κλπ εν συνέχεια μου αρπάζει τα γυαλιά και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε και καλά ταυτότητα για να δει εάν είμαι Έλληνας και για να μην σας πολυλογώ μου ψείρισε 2 50αρικα που είχα στο πορτοφόλι όλα κ όλα και μου έδωσε τα γυαλιά πίσω μαζί με την ταυτότητα ΠΡΟΣΟΧΗ παρά πολύ συναγωνιστές ειδικά το βράδυ στην Ιάσονος ειδικά εκεί που δεν υπάρχουν φώτα απο τα μαγαζιά που είναι ανοιχτ α και πάλι καλή χρονια με υγιεια τύχη γιατί χρειάζομαστε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Ευχαριστουμε για τη διασωση εικοσαευρου!

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλή χρονια   :hi:   Δυστυχώς   για μένα η σημερινή βόλτα δεν επιφύλασσε καλά πράγματα μετά απο τσάρκα αρχικά κολονου και εν συνέχεια στα αρχικά της Ιάσονος ανηφόριζα για τα πάνω μαγαζιά πάνω απο την Κεραμεικού κανένα αναμένο φως όμως με το που πάω να δω πιο καλά με κοιτάει ένα πρεζόνι πάω να φύγω ειρθε γρήγορα κοντά μου αναφέροντας μου και καλά γιατί έστριψα όταν τον είδα κλπ κλπ εν συνέχεια μου αρπάζει τα γυαλιά και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε και καλά ταυτότητα για να δει εάν είμαι Έλληνας και για να μην σας πολυλογώ μου ψείρισε 2 50αρικα που είχα στο πορτοφόλι όλα κ όλα και μου έδωσε τα γυαλιά πίσω μαζί με την ταυτότητα ΠΡΟΣΟΧΗ παρά πολύ συναγωνιστές ειδικά το βράδυ στην Ιάσονος ειδικά εκεί που δεν υπάρχουν φώτα απο τα μαγαζιά που είναι ανοιχτ α και πάλι καλή χρονια με υγιεια τύχη γιατί χρειάζομαστε
Δεν είχε καθόλου κόσμο τριγύρω να τρέξεις προς τα κει ή να βάλεις τις φωνές;

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
τερμα πάνω στην Ιάσονος όχι ,γιατί ήταν όλα κλειστά τα σπίτια για κακή μου τύχη  Μόνο κάτι δικοί  του ήτανε που κάτι φτιάχνανε  ,η βλακεία ήταν που σάστισα και πήγα να ανοίξω και διάλογο μαζί του για αυτό που τον ενόχλησε και μετά έγινε ότι έγινε αντί να το βάλω στα πόδια θεώρησα ότι δεν θα κινδυνέυσω ήτανε πρώτη φορά που μου συνεβει τέτοιο συμβάν

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
τερμα πάνω στην Ιάσονος όχι ,γιατί ήταν όλα κλειστά τα σπίτια για κακή μου τύχη  Μόνο κάτι δικοί  του ήτανε που κάτι φτιάχνανε  ,η βλακεία ήταν που σάστισα και πήγα να ανοίξω και διάλογο μαζί του για αυτό που τον ενόχλησε και μετά έγινε ότι έγινε αντί να το βάλω στα πόδια θεώρησα ότι δεν θα κινδυνέυσω ήτανε πρώτη φορά που μου συνεβει τέτοιο συμβάν
Συναγωνιστά έχει παραγίνει το κακό με τους πρεζάκηδες και τους "τσαμπουκάδες" τους.Όχι μόνο εκεί,αλλά και σε όλο το κέντρο.Άκου να ζητήσει ταυτότητα για να δεί αν είσαι Έλληνας...Αυτός δηλαδή τι είναι;Τα ζόμπι δεν έχουν άποψη και πατρίδα.Αστα διάλα.Και εμένα πήγαν να με ψειρίσουν και μάλιστα μέρα μεσημέρι πριν καμία πενταετία στο ίδιο σημείο.Ήμουν τυχερός που ήταν 2 ζουμπάδες σε χάλια κατάσταση.Ο ένας είχε αυτοσχέδιο μαχαίρι απο σπασμένο μπουκάλι.Δεν έκανα τίποτε.Απλά άνοιξα το βήμα μου και έφυγα.Δεν άξιζε τον κόπο κάτι παραπάνω.Είσαι τυχερός που έφυγες σώος και δεν σου έκαναν καμία μαλακία επιπλέον.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλη χρονια και απο μενα ,εγω παντα παρκαρο εξω ακριβος απο το μπουρδελο που θα παω..Οταν κανω βολτες σπανια πλεον  αλλα οταν κανω προσπαθο και εχω αγριο υφος και ψαροτικο βλεμα...σχεδον τους προκαλο και δεν ενοχλουν ετσι...Ειμαι και λιγο σαν σαικο οποτε ολα καλα...Περα απο αυτα που ειναι και θεμα τυχης μουν ζητηση αρκετοι συγνωμη πρεζακια ενοω που εχουμε τρακαριατι και βαρανε ενεσιμα και εχω πει δεν εχω προβλημα αλλα μην μενοχλησετε γιατι θα σας λιοσο με το αμαξι μου κυριολεκτικα!!επισης εχω παντα πανο μου ρευμα πιστολακι και σπρει με δακρυγονο!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Η δική μου πρώτη κατάθεση της χρονιάς ήταν στο παρακμιακό Ιάσονος 31 στο υπόγειο με την Ουκρανή ξανθιά μιλφ Μαρία (αυτό που έχει είσοδο από τον πεζόδρομο,όχι αυτό στο βάθος που εκδίδεται η μελαχρινή φολομουνάρα Μόνικα-Αλεξάνδρα από Φυλής 71 και 84).Δεύτερη φορά που την τίμησα,φαίνεται ότι εκτιμάει τους πελάτες που ξεχωρίζουν εμφανισιακά και πολιτισμικά από τους μαυριδερούς ανατολίτες που έχουν πλέον καταλάβει το Μεταξουργείο,και προσπαθεί να τους ευχαριστήσει στο μέτρο του δυνατού!Κάνει απλό πρόγραμμα με ''69'',ορχεολειχία και τελειωτικό στο στήθος.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Πρεζάκιας μπάτσος? ?
Το νικ σου παραπέμπει σε κάποιον που είναι γνώστης της κατάστασης στην γύρω περιοχή.
Αλλά μάλλον δεν. . .
Οκ σορρυ, περα από την πλάκα σε τετοιες κατάστασης καλο είναι να έχουμε στο νου μας ότι του γρήγορου η μάνα δεν έκλαψε πότε!
Και εγώ πριν κάνα μήνα πάρα λίγο να τις φάω από 2 αλγερινους όταν τους σταμάτησα από το να ψυρισουν την τσάντα μιας ανυποψιαστης κοπελιάς. Έκανα το ίδιο λάθος, πήγα να ανοίξω συζήτηση, έφαγα μια, έδωσα μία και μετά θυμήθηκα ότι έχω κάτι φτερά στα πόδια. Όλα αυτά στην Πειραιώς, 200 μέτρα από ομόνοια  τίγκα στον κόσμο αλλά κανένας δεν... ΑΝ θα το ξανακάνω? Φυσικά και ναι! Με την διαφορά ότι αμέσως μετά θα γίνω καπνός!!

Επίσης ας έχουμε στο νου μας ότι ότι σπέρνεις  θα θερισεις, σε ατομικό επίπεδο έως επίπεδο κοινοτικού συνόλου. Αυτό ως μια ελάχιστη 《τροφή για σκέψη 》 και όποιος θέλει τρώει!
Καλή(τερη) χρονιά σε ΟΛΟΥΣ τους μπουρδελιαρηδες! Υγεία και καλά μυαλά!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ας πω και εγώ!
Πρώτη κατάθεση της χρονιάς έγινε την πρωτοχρονιά πρωί πρωί στο Ιασονως 33 στην κοντομαλλα Άννα ενώ μέσα στο σαλόνι και έξω στο δρόμο πέταγε ένα σμυνος από μεθυσμενους- γκαγκανιασμενους μπουρδελιαρηδες. Μπήκα καρφί καθώς τον τελευταίο καιρό περνάω πολύ καλά μαζί της!
Επίσης πριν κάτι μέρες πέρασα με την Μαρια στο 44 στην νυχτερινή βάρδια επειδή είχε κωλο στο μενού. Η κοπέλα αποδείχτηκε ΆΚΡΩΣ ρομαντική!
Η πληροφορία αυτή παραθετετε για αυτούς που θέλουν να αποφύγουν τέτοιες καταστάσεις!
Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους μπουρδελιαρηδες για την βοήθεια που προσφέρουν, με την σειρά μου θα προσπαθήσω αυτό τον χρόνο να είμαι πιο χρήσιμος για το παρόν θρεντ!
Υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Μάγκες καλή χρονιά!Στο Μεταξουργείο υπάρχει κάποια μαυρούλα?Δεν μπορώ να βρω πουθενά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom