Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (16 μέλη και 340 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλή χρονια   :hi:   Δυστυχώς   για μένα η σημερινή βόλτα δεν επιφύλασσε καλά πράγματα μετά απο τσάρκα αρχικά κολονου και εν συνέχεια στα αρχικά της Ιάσονος ανηφόριζα για τα πάνω μαγαζιά πάνω απο την Κεραμεικού κανένα αναμένο φως όμως με το που πάω να δω πιο καλά με κοιτάει ένα πρεζόνι πάω να φύγω ειρθε γρήγορα κοντά μου αναφέροντας μου και καλά γιατί έστριψα όταν τον είδα κλπ κλπ εν συνέχεια μου αρπάζει τα γυαλιά και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε και καλά ταυτότητα για να δει εάν είμαι Έλληνας και για να μην σας πολυλογώ μου ψείρισε 2 50αρικα που είχα στο πορτοφόλι όλα κ όλα και μου έδωσε τα γυαλιά πίσω μαζί με την ταυτότητα ΠΡΟΣΟΧΗ παρά πολύ συναγωνιστές ειδικά το βράδυ στην Ιάσονος ειδικά εκεί που δεν υπάρχουν φώτα απο τα μαγαζιά που είναι ανοιχτ α και πάλι καλή χρονια με υγιεια τύχη γιατί χρειάζομαστε

η περιοχη εκει ειναι γκετο , η θα σε κλεψουν ή θα σου σπασουν το αμαξι.
εμενα μου εχουν σπασει το αμαξι 2 φορες, 1 φορα χτυπαγε ο συναγερμος της μηχανης την ωρα που πηδαγα στο δωματιο και μια αλλη φορα μου την επεσαν μαυριδεροι να με κλεψουν. εχω πλεον να πατησω κατι χρονια εκει και φυσικα δεν ξαναπαω

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Μου έχουν φάει κινητό. Με απείλησαν ο ένας με μαχαίρι και ο άλλος με σύριγγα και μου ζήτησαν και το ρολόι.
Είμαι και γομάρι. Τέλος οι μαγκιές. Παλιά στην Φυλής είχα κουτουπώσει δυο Αλβανούς που με έστησαν στον τοίχο. Γενικώς δεν ξαναπατάω μόνος μου. Γούσταρα την φάση να πηγαίνω μόνος μου αλλά πλέον όχι. Ούτε μηχανή ούτε αυτοκίνητο.
Αν δεν πάθεις δεν βάζεις μυαλό.
Την στήνουν πλέον και απέξω από studio τελευταία και την πέφτουν σε πελάτες όταν βγαίνουν, όχι αναγκαστικά πρεζάκια. Αλλοδαποί κυρίως που κάνουν ότι συζητούν μεταξύ τους, μετά σε ρωτάνε τάχα κάτι και στην πέφτουν.

:zombie: :zombie: :zombie:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.763
Πόντοι
3.760
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλή χρονια   :hi:   Δυστυχώς   για μένα η σημερινή βόλτα δεν επιφύλασσε καλά πράγματα μετά απο τσάρκα αρχικά κολονου και εν συνέχεια στα αρχικά της Ιάσονος ανηφόριζα για τα πάνω μαγαζιά πάνω απο την Κεραμεικού κανένα αναμένο φως όμως με το που πάω να δω πιο καλά με κοιτάει ένα πρεζόνι πάω να φύγω ειρθε γρήγορα κοντά μου αναφέροντας μου και καλά γιατί έστριψα όταν τον είδα κλπ κλπ εν συνέχεια μου αρπάζει τα γυαλιά και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε και καλά ταυτότητα για να δει εάν είμαι Έλληνας και για να μην σας πολυλογώ μου ψείρισε 2 50αρικα που είχα στο πορτοφόλι όλα κ όλα και μου έδωσε τα γυαλιά πίσω μαζί με την ταυτότητα ΠΡΟΣΟΧΗ παρά πολύ συναγωνιστές ειδικά το βράδυ στην Ιάσονος ειδικά εκεί που δεν υπάρχουν φώτα απο τα μαγαζιά που είναι ανοιχτ α και πάλι καλή χρονια με υγιεια τύχη γιατί χρειάζομαστε

Παρε δυο φιλους σου και πηγαινετε παλι στο ιδιο σημειο ιδια ωρα.Αν τον ξαναπετυχετε σπαστε του το κεφαλι μεχρι να δειτε μυαλα στο πεζοδρομιο.Τα πρεζακια ειναι απλα θρασυδειλα.

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Με αρκετή κίνηση από πλευράς κόσμου,στην τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο επιγραμματικά έχουμε τα εξής...

Ενημέρωση αφιερωμένη στα αγνά μέλη του site που θρέφτηκαν και ανατράφηκαν μόνο με αγνά προιόντα  :rockon:

Ιασ.20 δεξιά:
Το όμορφο υδροκέφαλο πιπινοΒιβάκι.
Καλή χρονιά,φιλΈ. :hi:
Μου αρέσει που θα "έφευγε" (σε αυτάκια το έφευγε) για την χώρα της,όπως μου είπε τις προάλλες.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
120 επισκέπτες και 34 μέλη διαβάζουν αυτό το θέμα-να τα λέμε και αυτά παιδιά! :orchestra:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Γεια χαρά σε όλους και καλή μας χρονιά! Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο μήπως ξέρει κανείς ποια κορίτσια εργάζονται; Είδα στους δίπλα που λέγανε για μια Λώρη και αναρωτιόμουν αν πρόκειται για τη Λώρη που εργαζόταν παλαιότερα σε Κολωνού και πιο παλιά σε Κεραμεικού..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.430
Πόντοι
24.596
Παρε δυο φιλους σου και πηγαινετε παλι στο ιδιο σημειο ιδια ωρα.Αν τον ξαναπετυχετε σπαστε του το κεφαλι μεχρι να δειτε μυαλα στο πεζοδρομιο.Τα πρεζακια ειναι απλα θρασυδειλα.
ετσι ρε μαγκα,μην μασατε γενικα,αν σε δουν φοβισμενο τοτε αποθρασυνονται,καντε και καμια πολεμικη τεχνη,και αν σας κολλησει κανεις αρχιστε στον στα κλωτσομπουνιδια μεχρι να γινει μελιτζανι :priest: :priest: :zombie:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.430
Πόντοι
24.596
το μεσημερι στην κολωνου δυο αντρες,ο ενας βοηθουσε τον τυφλο φιλο του να μπαινει στα μπουρδελα.respect,ομορφη εικονα :hi:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Καλη χρονια σε ολους κ ολες....εγω χθες βολταρησα στην 2η βαρδια.Παντου πακηδες
κ στην ιασωνος λιγο πριν φτασεις στην αγησιλαου εκει υπηρχαν πρεζονια.
Ισως δεν μου την επεσαν γιατι υπηρχαν κ αλλοι κοντα...πακηδες κ 1-2 ελληνες.

Αν κ μου εχουν συμβει πολλα στο παρελθον,πιστευω οτι μεχρι τις 10 (ειδικα σαββατο με πολυ κοσμο) ειναι μειωμενες οι πιθανοτητες για πεσιμο.Ειναι κ το τυχερο του καθενος κ η κακια στιγμη.

Γυρισα πανω απο 15 σπιτια.
Συνοπτικα,λιγες οι ''καλες'' κοπελες.Απο τις θετικες εντυπωσεις:

Κολωνού 32Α (& Λεωνίδου) μια αδυνατουλα μελαχροινη με σκουρο δερμα(εκει εγινε καταθεση).

Στο παραδιπλα στον οροφο μια ξανθια με κοντο μαλλι,μετριο προσωπο αλλα ποδαρες κ πολυ καλη ''αθλητικη-σφιχτη'' κωλαρα,15 ευρω.

Στο διπλανο (παλι στον οροφο)μια ρωσιδα ψηλη με λευκο δερμα κ ωραια ματια.Εκει θα εμπαινα αλλα με το που βγηκε για σαλοναρισμα βγηκε κ απο το δωματιο ενας μερακλης πακης με μια μουστακα ''νααα!!!''.  :S

Στην ακρη Κολωνού 30Α πολυ καβλομιλφακι η τσατσα  :dancing:
Στο σπιτι που ειναι η Ζανα,στον οροφο επανω μια χοντρη μελαχροινη ρωσιδα με καραβυζαρες.Καποια στιγμη αξιζει αυτη μονο για μια τελειωτικη ισπανικη.

Στα αρνητικα:

To 1/3 απο τα σπιτια κλειστα,90% πακηδες αντι για ελληνες η εστω αλβανους,2-3 κοπελες εβριζαν τους παντες αν δεν εμπαινες και τελος 1 στις 5 οι κοπελες που βλεπονται.

καλη χρονια με καλα  :knockinb: σε ολους κ ολες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.035
Πόντοι
10.686
Γεια χαρά σε όλους και καλή μας χρονιά! Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο μήπως ξέρει κανείς ποια κορίτσια εργάζονται; Είδα στους δίπλα που λέγανε για μια Λώρη και αναρωτιόμουν αν πρόκειται για τη Λώρη που εργαζόταν παλαιότερα σε Κολωνού και πιο παλιά σε Κεραμεικού..
Τις προηγούμενες μέρες ήταν κλειστό.Μέχρι την επιστροφή της Ανίτας δεν νομίζω να δουλεύει κάποια σταθερή εκεί,καμιά γυρολόγο ρεπατζού θα βρίσκεις.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Οκ φίλε, ευχαριστώ  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Λίγο νωρίτερα επιγραμματικά στην κεντρική αγορά...

Φυλής 71 όροφος:
Η Χριστίνα.Μελαχροινή,με όμορφο πρόσωπο και με καλό αδύνατο σώμα.Με απλό.

Το διπλανό 71 ισόγειο ήταν κλειστό.

Φυλής 69 όροφος:
Η Τζουλιάννα.Η γνωστή ξανθιά κοπέλα με το ζουμερό κορμί.
Με πρωκτικό στο μενού της.

Το διπλανό 69 ισόγειο ήταν κλειστό.

Φυλής 86 ισόγειο:
Η Ειρήνη.Κοντή,ξανθιά,θηλυκό πρόσωπο και σώμα γεμάτο με ψιλοκωλάρα την οποία και δίνει.

Ο διπλανός όροφος του 86 ήταν κλειστός.

Φυλής 84 όροφος:
Η Λώρα.Η καστανή πιπίνα με το κοριτσίστικο προσωπάκι και το αδύνατο σώμα.
Με 69.

Φυλής 84 ισόγειο:
Κλασσικά η Σόνια η μελαχροινή αλογοπιτσιρίκα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Απέναντι τα 65άρια ήταν κλειστά.

Φυλής 67:
Η μελαχροινή βυζοΛάουρα.Με 69.

Φυλής 59:
Στο ισόγειο,η Άννα η καστανόξανθη κοντή κοπέλα με το γεμάτο κορμί.
Με πρωκτικό.
Στον όροφο,η καστανή πιπινοΝικόλ,με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο σώμα.Με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 74:
Η Αλεξάνδρα.Η καστανή σκουρόδερμη πιτσιρίκα.Θηλυκό μούτρο,πορνοσταρική εμφάνιση.Με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 66 αριστερά:
Η Λίζα.Μελαχροινή,πολύ μέτρια στο πρόσωπο,περίεργα ψιλοατσούμπαλο κορμί με λίγα πιασίματα.Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66 δεξιά:
Η γνωστή Άννα-Ιλόνα,ξανθιά με θηλυκό πρόσωπο και με καλό σώμα.

Φυλής 56:
Η Ναταλί,η ξανθιά γλυκοπρόσωπη ζουμερή πιτσιρίκα με το γεμάτο στήθος.

Φυλής 54 ισόγειο:
Η Χριστίνα,η καστανή μουναροπιπίνα.Όμορφο γκομενίστικο πρόσωπο και ωραίο κορμί-κλασσικά γυμνόστηθη στο σαλόνι.

Ο διπλανός όροφος τού 54 ήταν κλειστός.

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Η Αλίνα.Καστανόξανθη πιτσιρίκα,πονηρό μουτράκι,ζουμερή,με γεμάτο στήθος.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ο διπλανός όροφος τού 17 ήταν κλειστός.

Φωκαίας 19:
Η Άννα.Η κοντή μελαχροινή μιλφ με το ψιλοσπασμένο πρόσωπο.
Με φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας 25 όροφος:
Η Ελένη.Ξανθιά,αδύνατη,με μέτριο-αδιάφορο πρόσωπο.Με κώλο στο μενού της.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Η Τζώρτζια.Όμορφη πιτσιρίκα.Ξανθιά,ωραίο πρόσωπο,καλό σώμα,σχετικά αδύνατη.Με πρωκτικό.
Μαζί της η Βανέσα.Μελαχροινή μιλφ,με χαρακτηριστικά άγριο πρόσωπο και με ακανόνιστο αλλά όχι ατσούμπαλο κορμί.Δίχως κώλο πλέον.

Φωκ.27 υπόγειο: Χριστίνα.
Φωκ.27 ισόγειο: Τζανίνα.
Φωκ.27 όροφος: Καμέλια.
Φωκ.24: Σόφι.

Στη Διδύμου...

Διδυμου 27:
Η Τζούλια το μελαχροινό μιλφοθωρηκτό και η Αλιόνα η ξανθιά μιλφογκίλφ.

Διδύμου 22:
Η Τάνια,η ψηλή μελαχροινή αλογομούρα με κορμί με πιασιματάκια.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα.

Διδύμου 20:
Η Γιάννα,η μελαχροινή κοντή αδύνατη κοπέλα με το συμπαθητικό πρόσωπο.

Διδύμου 18 ισόγειο:
Κλασσικά η Αλιόνα.

Διδύμου 18 υπόγειο:
Η Βαλεντίνα,η ξανθιά κατσαρομάλλα με συμπαθητικό πρόσωπο βλαχοπούλας και με σώμα με λίγα πιασίματα.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου-και τελειωτικό στο στόμα.

Διδύμου 16:
Η Μόνικα,η ξανθιά γκιλφοκουμπαρομπεμπέκα.

Διδύμου 7 δεξιά:
Η Αουρόρα,η πρώην Άννα από το Μεταξουργείο,το ξανθό Ρωσιδοπιπινάκι,με όμορφο πρόσωπο και σώμα τοπικά ζουμερό.Ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.

Κλειστά τα Διδύμου 7 αριστερά και Διδύμου 8 ισόγειο.

frankie wilde

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλή χροννιά σε όλλους
Μπράβο στον Digweed ξεκίνησε πολύ δυνατά φέτος

Σχετικά με το 
Κολ.11 όροφος:
Η Σοφία.Μελαχροινός μπόγος με άσχημη φάτσα αλλά με γεμάτες βυζάρες.
Υπηρεσία αλλά και κοπέλα (για τους ενδιαφερόμενους) η όμορφη γυρολόγος τσιγγανοΧριστίνα η ψηλή με το ωραίο αδύνατο κορμί.

Ποία χριστίνα  ειναι αυτή και τι πρόγραμα κάνει?

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Ενημέρωση αφιερωμένη στα αγνά μέλη του site που θρέφτηκαν και ανατράφηκαν μόνο με αγνά προιόντα  :rockon:
Καλή χρονιά μεγάλε ελπίζω να συνεχίσεις και φέτος το ίδιο δυναμικά :hi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.273
Πόντοι
14.615
Καλησπέρα και καλή χρονιά στους περισσότερους...αλλα ειδικά στους μεγάλους γνήσιους ενημερωτες δηλαδή στον προφεσορα και στον Φανουρη....
...
...και οι υπόλοιποι;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
η βλακεία ήταν που σάστισα και πήγα να ανοίξω και διάλογο μαζί του για αυτό που τον ενόχλησε

Αυτο ειναι το κλασικο κολπο καθε εγκληματια. Πως θα κερδισει στιγμαιαια την εμπιστοσυνη σου ωστε να σε σταματησει απο αντιδραση/φυγη και να μπορεσει να σε πλησιασει. Αλλοι περπατανε αδιαφορα προς το μερος σου, αλλοι σου λενε τσαμπουκαλιδικα ελα να σου πω για να τρομαξει και να παγωσεις, αλλοι σου δειχνουν ενα χαρτι και σου ζητανε να διαβασεις μια διευθυνση στα ξενα, αλλοι σου προσφερουν χειραψια (κολπο αράβικο), αλλοισε ρωτανε ομαδα που ειναι τα μπουρδελα οσο ενας κοντος ερχεται απο πισω σου και σου ψειριζει τις τσεπες (κολπο αλβανικο). Απο φοβο δεν  τραβας τα ματια σου απ τον ενα και δε βλεπεις τον αλλο.

Ο ψημενος στην πιατσα, σαν τον καρχαρια, δεν σταματαει να κινειται ποτε, δεν απανταει σε κανεναν, αν δει κινδυνο τρεχει, αν καταφερουν να τον πλησιασουν χτυπαει και μετα τρεχει. Ανα πασα στιγμη στο δρομο υπαρχουν ματια επανω σας που σας κοβουν, σας ζυγιζουν. Ποτε δεν βαζετε χερι στην τσεπη σαν να ψαχνετε για λεφτα, ποτε δεν ανοιγεται τσαντες να κοιταξετε μεσα, ποτε δε βγαζετε εξω πορτοφολι, παντα κοιτατε γυρω σας, πισω σας και προχωρατε προς συγκεκριμενη κατευθυνση.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.282
Πόντοι
7.865
Αυτο ειναι το κλασικο κολπο καθε εγκληματια. Πως θα κερδισει στιγμαιαια την εμπιστοσυνη σου ωστε να σε σταματησει απο αντιδραση/φυγη και να μπορεσει να σε πλησιασει. Αλλοι περπατανε αδιαφορα προς το μερος σου, αλλοι σου λενε τσαμπουκαλιδικα ελα να σου πω για να τρομαξει και να παγωσεις, αλλοι σου δειχνουν ενα χαρτι και σου ζητανε να διαβασεις μια διευθυνση στα ξενα, αλλοι σου προσφερουν χειραψια (κολπο αράβικο), αλλοισε ρωτανε ομαδα που ειναι τα μπουρδελα οσο ενας κοντος ερχεται απο πισω σου και σου ψειριζει τις τσεπες (κολπο αλβανικο). Απο φοβο δεν  τραβας τα ματια σου απ τον ενα και δε βλεπεις τον αλλο.

Ο ψημενος στην πιατσα, σαν τον καρχαρια, δεν σταματαει να κινειται ποτε, δεν απανταει σε κανεναν, αν δει κινδυνο τρεχει, αν καταφερουν να τον πλησιασουν χτυπαει και μετα τρεχει. Ανα πασα στιγμη στο δρομο υπαρχουν ματια επανω σας που σας κοβουν, σας ζυγιζουν. Ποτε δεν βαζετε χερι στην τσεπη σαν να ψαχνετε για λεφτα, ποτε δεν ανοιγεται τσαντες να κοιταξετε μεσα, ποτε δε βγαζετε εξω πορτοφολι, παντα κοιτατε γυρω σας, πισω σας και προχωρατε προς συγκεκριμενη κατευθυνση.
Είσαι ωραίος και μετράς.Στην τελική αν δεν ξέρεις κάποιον,δεν δίνεις σημασία.99,9% είναι κόλπο να σε κλέψουν.Αν κάποιος ήθελε πληροφορίες μπορεί να βρεί τα τόσια μαγαζιά εκεί τριγύρω.Αν ψάχνει μπουρδέλα και δεν τα βλέπει εκεί είναι τουλάχιστον χαζός.Τώρα αν βλέπει πρέζάκηδες,αλβανά κτλ να τον πλησιάζουν στο άσχετο και κάθεται σαν χάνος...Τι να πώ;;Πάντως έχουμε αγριέψει.Όσο για μέτρα αυτοάμυνας,τύπου tazer και σπρέι πιπεριού,σε τρέχουν και δεν φτάνεις.Το ίδιο ισχύει και για μαχαίρι.Κατσαβίδι θα μπορούσες να έχεις,το οποίο και καλά χρησιμοποιείς αμυνόμενος,αλλά και πάλι βρίσκεις μπελά και σε τρέχουν αυτόφωρα.Δυστυχώς η δικαιοσύνη μας αφήνει ξεβράκωτους απέναντί τους...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.273
Πόντοι
14.615
Αυτο ειναι το κλασικο κολπο καθε εγκληματια. Πως θα κερδισει στιγμαιαια την εμπιστοσυνη σου ωστε να σε σταματησει απο αντιδραση/φυγη και να μπορεσει να σε πλησιασει. Αλλοι περπατανε αδιαφορα προς το μερος σου, αλλοι σου λενε τσαμπουκαλιδικα ελα να σου πω για να τρομαξει και να παγωσεις, αλλοι σου δειχνουν ενα χαρτι και σου ζητανε να διαβασεις μια διευθυνση στα ξενα, αλλοι σου προσφερουν χειραψια (κολπο αράβικο), αλλοισε ρωτανε ομαδα που ειναι τα μπουρδελα οσο ενας κοντος ερχεται απο πισω σου και σου ψειριζει τις τσεπες (κολπο αλβανικο). Απο φοβο δεν  τραβας τα ματια σου απ τον ενα και δε βλεπεις τον αλλο.

Πολύ σωστά!
Προσθέτω, ότι αποφεύγεις να περπατάς στο πεζοδρόμιο ή την άκρη του δρόμου, ενώ προτιμάς να περπατάς στο μέσο του οδοστρώματος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom