Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (29 μέλη και 292 επισκέπτες)

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
28/12/2008/Απόγεμα. Σεξ κάτω από αντίξοες συνθήκες,Σεξ μετ' εμποδίων.Τα εμπόδια ήταν η συμπεριφορά κι ο χρόνος!65Α(δίπλα από το βενζινάδικο) η Σελένα(μακρια μαλιά ξανθοκάστανα ,βυζαρες~4 και κωλαρα που με ξεγέλασαν) βιαστική ,απότομη και παραπονέθηκε για την πληθώρα των στασεων όταν τις ειπα απ'το πισωκολλητό που ειχε διαρκεια καποια δευτερολεπτα να γυρισει κανονικά(2η σταση!!).Έλεγε position position τι position μωρή μόλις 2 στασεις με το ζόρι!Και απ την αρχή u finish??Αν δεν τελειωνα γρήγορα στοιχημα πως θα φευγε!Τα βυζιά της τα κρτατούσε μη τυχόν και τ'ακουμπησω.Καθόλη τη διάρκεια σκεφτομουν το χαμένο 20 αρικο..Εφυγε και δε χαιρετησε καν.Μερικές φορές λεω δεν καθομαι καλύτερα σπίτι μου να τραβήξω μαλακία..

Επίσης απ' τη mini τσάρκα

Φυλής 67 Μελαχρινή μέτρια
Φυλής 71Β(μπλέ πόρτα):Μελάχρινή ρουμάνα Ντέπυ νομιζω, με ωραίο πρόσωπο και κώλο.Αναρωτιέμαι γτ δεν μπήκα εκεί...

Επισκέπτης
Φραντζή 47 10:00 - 17:00
αν γίνεται ήθελά να σε ρωτήσω ,είδα ότι για 71 λέει η βαρβαρα το πρωι φουλ προγραμμα στο λαντιες αθεν. ξέρεις που είναι τα απογευματα δευτερας τρίτης? γιατί μόνο από απογευμα και μετά μπορώ να κάνω κάτι.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αν γίνεται ήθελά να σε ρωτήσω ,είδα ότι για 71 λέει η βαρβαρα το πρωι φουλ προγραμμα στο λαντιες αθεν. ξέρεις που είναι τα απογευματα δευτερας τρίτης? γιατί μόνο από απογευμα και μετά μπορώ να κάνω κάτι.
κάποιες φορές είναι σε διπλοβάρδιες, για αλλού δεν νομίζω να δουλεύει εκτός άμα την πάρεις σαν call girl .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
κάποιες φορές είναι σε διπλοβάρδιες, για αλλού δεν νομίζω να δουλεύει εκτός άμα την πάρεις σαν call girl .
Σωστα Αντωνη μονο στο 71πανω εχει εντοπισθει να δουλευει δεν μετακινειται απο σπιτια σε σπιτια οπως αλλες  ;) Αν δεν την βρεις xanthi κανε μια γυροβολια κι οτι σου γυαλισει χτυπα το μην το πολυσκεφτεσαι ενα 20αρικο ειναι!

Επισκέπτης
φίλε αν δείς τις κριτικές μου συνήθως δεν κολλάω στα λεφτά. σαν μαλ τα τρώω.αλλά για να είμαι σίγουρος να την δω.σήμερα δεν μπόρεσα γιατί ήρθα από πανω με 9 ώρες ταξίδι.πολύ κίνηαη.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
φίλε αν δείς τις κριτικές μου συνήθως δεν κολλάω στα λεφτά. σαν μαλ τα τρώω.αλλά για να είμαι σίγουρος να την δω.σήμερα δεν μπόρεσα γιατί ήρθα από πανω με 9 ώρες ταξίδι.πολύ κίνηαη.
Απλα μην περιμενεις οτι η Μπαρμπαρα ειναι κανας μουναρος  ;)
Εχει κορμαρα δεν λεω αλλα στο προσωπο δεν ειναι να την κοιτας και πολυ!
Γι αυτο ειπα οτι σου γυαλισει χτυπα το...και για εξτραδακια οι περισσοτερες
αν δουν μαρουλι δεν λενε οχι!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
φιλε μου αξιζη τιν επισκεψη ειναι αρκετα ανεκτικη αλλα απο οτι καταλαβα μονο πρωινα δουλευη!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Απλα μην περιμενεις οτι η Μπαρμπαρα ειναι κανας μουναρος  ;)
Εχει κορμαρα δεν λεω αλλα στο προσωπο δεν ειναι να την κοιτας και πολυ!
Γι αυτο ειπα οτι σου γυαλισει χτυπα το...και για εξτραδακια οι περισσοτερες
αν δουν μαρουλι δεν λενε οχι!!
οχι δεν ειναι ομορφη  εχει ενα τροπο να σε κερδιζη πελατη! εξαλου απο εσας τιν εμαθα, τοση διαφιμηση που τις κανατε επρεπε να περνατε και ποσοστα!

Επισκέπτης
ναι. αν δεις το λαντιες αθεν την έχει και σε μια φαίνεται κάπως(να πάρω και μια σακούλα-χιχι?)δύσκολα βρίσκεις βουλγάρες όμορφες. άκου και μένα που είμαι κάτω από βουλγαρία. μάλιστα ετοιμάζεται birthday party φίλου πάλι στο bansko-πάλι σχετικά τέτοια εποχή.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
οχι δεν ειναι ομορφη  εχει ενα τροπο να σε κερδιζη πελατη! εξαλου απο εσας τιν εμαθα, τοση διαφιμηση που τις κανατε επρεπε να περνατε και ποσοστα!
Σε καμια κοπελα δεν κανουμε διαφημιση  ;)
Η Μπαρμπαρα διαφημιστηκε λογω των υπηρεσιων της μεσα απο τις κριτικες διαφορων ατομων και σιγουρα οχι απο εμενα και οσα παιδια συμμετεχουμε πολυ σε αυτο το θρεντ!Η αληθεια ειναι
οτι αυτη τη στιγμη στην Φυλης οπου και να πας ειναι σαν ρουλετα δεν ξερεις τι θα σου τυχει...εκτος ισως απο την Τανια στο Φυλης134 που προσφερει σταθερα μια πολυ καλη περιποιηση!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μεγαλε εμεινες ευχαριστημενος ή οχι?

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Σε καμια κοπελα δεν κανουμε διαφημιση  ;)
Η Μπαρμπαρα διαφημιστηκε λογω των υπηρεσιων της μεσα απο τις κριτικες διαφορων ατομων και σιγουρα οχι απο εμενα και οσα παιδια συμμετεχουμε πολυ σε αυτο το θρεντ!Η αληθεια ειναι
οτι αυτη τη στιγμη στην Φυλης οπου και να πας ειναι σαν ρουλετα δεν ξερεις τι θα σου τυχει...εκτος ισως απο την Τανια στο Φυλης134 που προσφερει σταθερα μια πολυ καλη περιποιηση!
μαλον δεν καταλαβατε τον σκεπτικισμο μου!
ενοουσα οτι τιν εβλεπα ΤΟΠ σε αξιολογισης τον τελευταιο καιρο! Παντως κανει οτι μπορη να φιγεις αδειος! εγω δεν ειμαι θαμωνας τον οικον ανοχης τελευταια φορα που ειχα παει ηταν το 1997 με μια ντανιελα ρουμανα καπου στην κω/λεως στο μεταξουργειο.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Γεια σας μαγκες και χρονια πολλα!!εχω ακουσει τοσα αλλα δεν την εχω τιμησει..ξερετε τι βαρδια δουλευει η βαρβαρα στο φυλης 71???θελω να ριξω το τελευταιο για το 2008...ευχαριστω

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Γεια σας μαγκες και χρονια πολλα!!εχω ακουσει τοσα αλλα δεν την εχω τιμησει..ξερετε τι βαρδια δουλευει η βαρβαρα στο φυλης 71???θελω να ριξω το τελευταιο για το 2008...ευχαριστω
πάντα πρωινά παίζει κάποιες φορές όμως παίζει και απόγευμα δλδ διπλοβάρδια  ;) ;) ;) .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

ωραίος...

...και "ωριακός" ο συναγωνιστής Ζwnianos21!!!

...για να "λάβουμε τα όνειρα εκδίκηση"  :cool2:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Διδύμου 20..(Αντριάνα)

Άκουσα ότι κάνει στοματικό χωρίς χρήση προφυλακτικού..αν είσαι "καθαρός"

1)αληθεύει?

2) είναι επικίνδυνο??

όσο και αν το θέλω άλλο τόσο διστάζω..!!

πείτε να ξέρω σας παρακαλώ! :'( :helpplea:

Υ.Γ Συγγνώμη αν σας κουράζω ...αλλά υπάρχει ανησυχία σε τέτοια θέματα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom