Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (1 μέλη και 123 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Διδύμου 20..(Αντριάνα)

Άκουσα ότι κάνει στοματικό χωρίς χρήση προφυλακτικού..αν είσαι "καθαρός"

1)αληθεύει?

2) είναι επικίνδυνο??

όσο και αν το θέλω άλλο τόσο διστάζω..!!

πείτε να ξέρω σας παρακαλώ! :'( :helpplea:

Υ.Γ Συγγνώμη αν σας κουράζω ...αλλά υπάρχει ανησυχία σε τέτοια θέματα.
σου απάντησα και πριν ζήτα της το βιβλιάριο της να δεις άμα περνάει από εξετάσεις αλλά εκεί μιλάμε για μπουρδέλο εκεί όλα παίζονται μην σε πάρω και στο κεφάλι μου .

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
σου απάντησα και πριν ζήτα της το βιβλιάριο της να δεις άμα περνάει από εξετάσεις αλλά εκεί μιλάμε για μπουρδέλο εκεί όλα παίζονται μην σε πάρω και στο κεφάλι μου .

Σε ευχαριστώ amc_anthony13 για τις πολύτιμες συμβουλές σου...

Πάω να την πέσω τώρα...bye :zzzzz:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εκτος απο αυτες επαιζαν μια Ελενη στο Φ 59 πανω πολυ χαλι μιλαμε.

Τα παραλες,δεν είναι και τόσο χάλια.Και στο δωμάτιο είναι εξαιρετική.Ιδίως όταν ήταν στην Αγίου Πέτρου,που δεν είχε και πολύ κόσμο όπως στη Φυλής,ήταν ιδιαίτερα άνετη και δε βιαζόταν καθόλου.Φυσικά αν δε σου αρέσει είναι λογικό να μην μπεις.

Η Ρίτα από το ισόγειο του 71 εθεάθη πουθενά;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η Ρίτα από το ισόγειο του 71 εθεάθη πουθενά;
Tελευταια φορα εντοπισθηκε να δουλευει στο Ιασωνος44(δεν ειμαι σιγουρος για το νουμερο)ειναι το καινουργιο σπιτακι της Ιασωνος χαμηλα πριν την Αχιλλεως!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Επισκέπτης
Τα παραλες,δεν είναι και τόσο χάλια.Και στο δωμάτιο είναι εξαιρετική.Ιδίως όταν ήταν στην Αγίου Πέτρου,που δεν είχε και πολύ κόσμο όπως στη Φυλής,ήταν ιδιαίτερα άνετη και δε βιαζόταν καθόλου.Φυσικά αν δε σου αρέσει είναι λογικό να μην μπεις.
Sorry imaginas.gr αλλα για τα δικα μου standard θα μπορουσα να πω οτι χειροτερα απο χαλια !!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το συγκεκριμενο σπιτακι ειναι πεντακαθαρο κι απο οσο ξερω δεν δεχεται και ξενους!

Επέτρεψε μου να διατηρώ μια επιφύλαξη για το αν δέχεται ή όχι ξένους.Με την οικονομική κρίση που υπάρχει-πραγματικά ή θεωρητικά είναι άλλη συζήτηση-οι κοπέλες προκειμένου να διατηρήσουν το εισόδημα τους ή και να το αυξήσουν,αναγκάζονται να παίρνουν ξένους.Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα,αφού και στη Φυλής παίρνουν ξένους.Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι ασφαλής μια βόλτα σε εκείνη την περιοχή και ιδίως στην απογευματινή βάρδια τώρα που νυχτώνει νωρίς...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Sorry imaginas.gr αλλα για τα δικα μου standard θα μπορουσα να πω οτι χειροτερα απο χαλια !!!

:cheesy: Ok.Πάντως η πιο άσχημη που κυκλοφορεί στη Φυλής πρέπει να είναι με διαφορά η Μπάρμπαρα.Όσες φορές την έχω δει,μου θυμίζει ξωτικό και φεύγω!

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδεια, ζηταω συγνωμη αν ειμαι λιγο εκτος θεματος κ αν σας κουρασω με το αναλυτικο μου μηνυμα. Ειμαι ενας 35αρης ελευθερος και ωραιος, μεχρι τωρα εχω σταθερες γκομενες, εχω αποχη απο το σπορ του μπουρδελου εδω κ χρονια κ εχω χασει ακρες.Επειδη οπως καταλαβαινεται δεν μπορω να διαβασω 600 σελιδες, θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου δωσεται τα φωτα σας ετσι απλα κ συνοπτικα. Ψαχνω πουτανα με κυρια στοιχεια, να μην βιαζεται κ να κανει πολυ καλο κρεβατι.Δεν με νιαζει τοσο πολυ η ηλικια η χωρα προελευσης κ ισως κ η ηλικια, αλλα μονο να μην εινια βιαστικη κ να κανει καλη περιποιηση. Αν μπορειτε ας μου πειτε ,Σας ευχαριστω εκ των προτερων

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
καλημερα παιδεια, ζηταω συγνωμη αν ειμαι λιγο εκτος θεματος κ αν σας κουρασω με το αναλυτικο μου μηνυμα. Ειμαι ενας 35αρης ελευθερος και ωραιος, μεχρι τωρα εχω σταθερες γκομενες, εχω αποχη απο το σπορ του μπουρδελου εδω κ χρονια κ εχω χασει ακρες.Επειδη οπως καταλαβαινεται δεν μπορω να διαβασω 600 σελιδες, θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου δωσεται τα φωτα σας ετσι απλα κ συνοπτικα. Ψαχνω πουτανα με κυρια στοιχεια, να μην βιαζεται κ να κανει πολυ καλο κρεβατι.Δεν με νιαζει τοσο πολυ η ηλικια η χωρα προελευσης κ ισως κ η ηλικια, αλλα μονο να μην εινια βιαστικη κ να κανει καλη περιποιηση. Αν μπορειτε ας μου πειτε ,Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Τζινα Καλυμνου 36 11-5 πρωι

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τα παντα κανει δεν βιαζεται ειναι καθαρη και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι νταβατζης της
προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο, ολοι εδω απλα κοιταμε να ενημερονωμαστε κ να ανταλασουμε γνωμες, δεν υπονοησα κατι. Θυμαμαι παλια εκει δουλευε κ μια νανα που τον επερνε τσιμπουκι φοβερο

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο, ολοι εδω απλα κοιταμε να ενημερονωμαστε κ να ανταλασουμε γνωμες, δεν υπονοησα κατι. Θυμαμαι παλια εκει δουλευε κ μια νανα που τον επερνε τσιμπουκι φοβερο
Ακομα εκει ειναι φιλε!
Βραδυ,αν και ουτε που θα πλησιαζα τωρα! ;)

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Τα περι νταβατζη δεν τα ανεφερα για σενα απλως ενα απο τα χομπυ των νεοελληλων ειναι η καχυποψια. Η Νανα δουλευει στο ιδιο μερος καθε απογευμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom