XPEP
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 231
- Πόντοι
- 5.760
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
Έχουμε κανένα Μαγαζί που να παίζει μεσημέρι και να έχει και κωλαρακι ;
Μιλάμε για φυλής η Μεταξουργείο
Τι ώρες δουλεύει και σε ποιο σπιτάκι τη βρίσκουμε φίλος?Αλιονα το καλύτερο τσιμπουκι
Τι ώρες δουλεύει και σε ποιο σπιτάκι τη βρίσκουμε φίλος?
Ευχαριστώ φίλε...Διδιμου 18 απογευμα
Πληροφορία για τους παραμένοντες στο κλεινόν άστυ την περίοδο των γιορτών,θα παραμείνουν στις επάλξεις η Νίκα στο Ιάσονος 36,με απουσία τριών ημερών την Πρωτοχρονιά,η Άναμπελ στο Ιάσονος 31,και η Γωγώ στο Κολωνού 27.Αντίθετα,η Ανίτα στο Λεωνίδου 28 όροφος θα λείψει κανά εικοσαήμερο.
Επίσης στην Καλύμνου:
Καλύμνου 48 ισόγειο:
Η Πωλίνα η μελαχροινή μιλφ που είχα να τη δω αρκετό καιρό και από εκεί που τη θυμόμουν σκελετωμένη βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι και έχει κάνει κωλάρα!
..μετά από έξοδο με κολλητούς Κυριακή βράδυ,κι ενώ έχω πιεί τα τσιπουράκια μου,οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο..στανταράκι μου η Νικόλ στο Κων/λεως 166 στον ημιόροφο,η οποία όμως [αν και φιλότιμη,τρομερή εργάτρια της ηδονής]δεν είναι πάντα συνεπής στις εμφανίσεις της στο πορνοπαλκοσένικο..[μιλάω για τη Νικολ με τα κοντά μαλλιά κι όχι τη λεπτή ντίβα του υπογείου]..αφού έλειπε πάω Φωκαίας όπου έχω ακούσει πως παίζει η Μίρα από Φ109,Μαραθώνος..όντως ήταν εκεί [στο μεσαίο δεύτερο από αριστερά με την κόκκινη πόρτα]..μπάνικο κορμί με βύζους,ποδάρες,ωραίο αέρα και τίμια στο γαμήσι..ξεκίνησε με χάδια και ωραία πίπα με όλα τα εξτρα,στήθηκε σεμιναριακά στα τέσσερα και μετά από κανα δεκάλεπτο- που δέχτηκε σκληρό γαμησάκι αδιαμαρτύρητα-της ζήτησα να με τελειώσει με πίπα,όπως κι έκανε,βγάζοντάς μου τον έξω στεγνό..το δωμάτιο σχετικά καθαρό,η υπηρεσία δεν ενόχλησε κι η Μιροσλάβα σούπερ..Δυστυχώς δεν τσαρκάρω όπως παλιά,οπότε η συμβολή μου στο site είναι φτωχή..ευχαριστώ όσους το κάνουν άδολα και με απίστευτη συνέπεια..τα σέβη μου..
Το πρωί στην Κολωνού το 30 ισόγειο κλειστό, στον 1ο μία μελαχρινή ψηλή με 3αρια στήθη, στον 2ο η Λίκα, στο 32Γ η Μπέλλα ... η Νατάσσα έφυγε ?
Σκελετωμένη?!?!?!
Έχει χάσει κιλά?!?!?!
..να'σαι καλά φίλε..Πολυτιμότατη είναι η συμβολή σου!![]()
Ούτε την προηγούμενη εβδομάδα την είχα βρειΓια κάνα δυο ημέρες η Νατάσα ρεπάρει.
Aν πετυχεις στο διδυμου 8 το ισογειο την ελενη και τη βερονικα να δουλευουν μαζι ορμα...νομιζω πως η βερονικα μου ειχε πει πως θα λειπει για τις γιορτες...οποτε λιγο υπομονη..προσφερουν και οι δυο αυτο που θες..Συνάδελφοι, παίζει στη Διδύμου κανένα δυνατό MILF/GILF δίδυμο για ακα στοματικό/τελειωτικό σε duo; Με έχουν πιάσει τα άρρωστά μου και έχω δουλειά προς τα εκεί απόψε.