Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
...είναι φόλα
Htan ωραιο ροκ γκομενιδιο αλλα καλυτερα που δε τη γαμησα.
...είναι φόλα
η αθηνα ηταν καυλα
Άλλη λέτε.
Σύμφωνα με πληροφορίες φίλου πριν δύο περίπου χρόνια η τωρινή Νικόλ από Κων166 δούλευε σαν Νέλυ στο 71 το πάνω.
ναι φιλε pussy wagon αυτη απο φωκαιας 27
περασμα 2η βαρδια απο κων/πολεως 166 οπου ηταν η πανεμορφη μουναρα νικολ, απιστευτο μωρο
επισης στο στουντιο 132 η υπηρεσια ανακοινωσε απλο προγραμμα με 30ε.
Δεν επιμένω.Αφού το επιβεβαιώνεις δεν θα διαφωνήσω.τυπε μου δεν έγραψα πουθενα οτι γαμησα μια νικολ στο φ71 πανω, εγραψα ότι εχω γαμησει τη νικολ του Κων 166 στο φ71 πανω που τοτε οπως λες σωστα ειχε το ονομα νελλυ και θυμαμαι καλα ηταν καστανοξανθα τα μαλλια της.
δεν ξεχνω ποιες εχω γαμησει.
ναι... γιατι στο μη εκπτωτικο προγραμμα αξιζουν τα λεφτα τουςΑυτα τα στουντιο στο εκπτωτικο προγραμμα κανουν ξεπετα. Δεν αξιζουν τα λεφτα τους.
Φίλε είδα φωτογραφία της Ροδίκας φτιαγμένη και μακιγιαρισμένη μάλιστα.Με όλο το συμπαθειο αλλά αν αυτή είναι πριγκίπισσα εγώ είμαι ο σουλτάνος της Βαβυλώνας.Εντάξει έχει ωραία μπλε μάτια (αν είναι και αληθινά κιόλας).Αυτό.Μετά είναι απλά μια ομορφουλα κοπελίτσα.Αν δεν σου λένε και τίποτα τα μπλε μάτια γάμα τα.περασμα 2η βαρδια απο κων/πολεως 166 οπου ηταν η πανεμορφη μουναρα νικολ, απιστευτο μωρο
Εμενα μου ειχε πει οτι μενει μακρυα και για αυτο φευγει πιο νωρις.Άκρως έκτακτη καταδρομική στη Φωκαίας πριν λίγο παρέα με φίλο.Σκοπος μου να γαμήσω την Ναταλί στο Φωκαίας 9 δεξιά.Δυστυχώς αν και ήταν μόλις 16:20 μας είπε ότι είχε κλείσει.
Συμφωνω οτι η Αλεξια και η Νικολ ειναι πιο ομορφες απο την Ροδικα.Ομως η Ροδικα δουλευει στο 10ρικο ενω η Νικολ θελει 20ρικο και η Αλεξια 15ρι.Φίλε είδα φωτογραφία της Ροδίκας φτιαγμένη και μακιγιαρισμένη μάλιστα.Με όλο το συμπαθειο αλλά αν αυτή είναι πριγκίπισσα εγώ είμαι ο σουλτάνος της Βαβυλώνας.Εντάξει έχει ωραία μπλε μάτια (αν είναι και αληθινά κιόλας).Αυτό.Μετά είναι απλά μια ομορφουλα κοπελίτσα.Αν δεν σου λένε και τίποτα τα μπλε μάτια γάμα τα.
Η Νικόλ που ανέφερες ή η Αλέξια που παίζει πλέον Μετάξι είναι επιοικως μια κλάση πάνω.Και το 166 Μετάξι δεν θεωρείται;
Δεν μιλάω για επιδόσεις κλπ καθαρά για εμφάνιση.Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι η Αλεξια έχει πράσινα μάτια.
ειμαι της ιδιας αποψης. Ηθελα να γραψω μια κριτικη για τη Ροδικα, να μιλησω περι απομυθοποιησης και περι "χαμηλων στανταρ", και μιλαω καθαρα για την εμφανιση.Φίλε είδα φωτογραφία της Ροδίκας φτιαγμένη και μακιγιαρισμένη μάλιστα.Με όλο το συμπαθειο αλλά αν αυτή είναι πριγκίπισσα εγώ είμαι ο σουλτάνος της Βαβυλώνας.Εντάξει έχει ωραία μπλε μάτια (αν είναι και αληθινά κιόλας).Αυτό.Μετά είναι απλά μια ομορφουλα κοπελίτσα.Αν δεν σου λένε και τίποτα τα μπλε μάτια γάμα τα.
Η Νικόλ που ανέφερες ή η Αλέξια που παίζει πλέον Μετάξι είναι επιοικως μια κλάση πάνω.Και το 166 Μετάξι δεν θεωρείται;
Δεν μιλάω για επιδόσεις κλπ καθαρά για εμφάνιση.Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι η Αλεξια έχει πράσινα μάτια.
Αν εννοείς τη Νικόλ στο υπόγειο, τη λεπτή μαυρομάλλα, τότε μάλλον η τεστοστερόνη σου είχε χτυπήσει κόκκινο και έβλεπες ό,τι ήθελες...περασμα 2η βαρδια απο κων/πολεως 166 οπου ηταν η πανεμορφη μουναρα νικολ, απιστευτο μωρο
...
Αν εννοείς τη Νικόλ στο υπόγειο, τη λεπτή μαυρομάλλα, τότε μάλλον η τεστοστερόνη σου είχε χτυπήσει κόκκινο και έβλεπες ό,τι ήθελες...
Παιδιά αυτές οι κοπέλες ειναι2η βάρδια???ειμαι της ιδιας αποψης. Ηθελα να γραψω μια κριτικη για τη Ροδικα, να μιλησω περι απομυθοποιησης και περι "χαμηλων στανταρ", και μιλαω καθαρα για την εμφανιση.
Μετα ομως, τα εβαλα κατω ολα, εννοειται οτι ειναι VFM, θυμηθηκα και την κωλαρα της με το στενο μουνακι της, και ειπα να μην "ριξω" εστω και ελαχιστα τις μετοχες της γιατι ηταν οντως αποδοτικοτατη και πολυ πολυ καυλωμενη -αν και λογω περασμενης ωρας θα ειχε καποια κουραση-
θα ξαναπαω καποια στιγμη