Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (32 μέλη και 228 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Στο Διδύμου 20 ήταν σε ντουέτο η μιλφ Τζίνα,λεπτή,με κόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων της η οποία δηλώνει Ελληνίδα και μαζί της ήταν μία καινούρια με ξανθά πλατινέ μαλλιά άτω απο τους ώμους,γεματούλα με βυζάρες
====
Μαλλον , η  γνωστη  και απο Αγκ 12 αριστερά, Ιωάννα, η οποια μετά  τριμηνη απουσία γύρισε  στο Διδ 20 . Τα εχει βάψει ξανθά και έχει παχύνει αισθητα , δηλ οπως  ήταν πρωτοεμφανισθείσα  /  και ακομα παραπάνω..

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
μαγκες γενικα κυριακη 3 βαρδια εχει κινηση η δε γαμαει κανεις για φυλης και φωκαιας λεω .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129

πω πω πω το σκισα το πιπινι στο φωκαιας 25 την Χριστίνα.. με ποναει λιγο ο πουτσος μου τωρα απο το δυνατό γαμησι..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
Bosco   κυριακη δεν εχει τοσο πολυ κοσμο στην τριτη βαρδια  φυλης και φωκαιας   περισστερο το σαββατο εχει η  την παρασκευη εχει κοσμο

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
πω πω πω το σκισα το πιπινι στο φωκαιας 25 την Χριστίνα.. με ποναει λιγο ο πουτσος μου τωρα απο το δυνατό γαμησι..

Την είδα κι εγώ κορμάκι κωλαράκι μακρι ίσιο ξανθοβαμενο μαλλί
όμορφη φατσουλα κάνει και 69 είπε η τσα2, μια χαρά, την έβαλα
στα προσεχώς.

Υ.Γ. διόρθωση: εγώ είδα την τζωρτζια στο Φωκ 25β.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Την είδα κι εγώ κορμάκι κωλαράκι μακρι ίσιο ξανθοβαμενο μαλλί
όμορφη φατσουλα κάνει και 69 είπε η τσα2, μια χαρά, την έβαλα
στα προσεχώς.

Υ.Γ. διόρθωση: εγώ είδα την τζωρτζια στο Φωκ 25β.

σημερα η χριστινα ηταν στο φωκ 25 πανω. το 69 το λεει η τσατσα στο σαλονι αλλα μεσα δεν παιζει.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επιγραμματικά στην πρώτη βάρδια στο Μεταξουργείο είχαμε τα εξής:

Στην Κολωνού...

Κολ.11 όροφος: Σάντρα,νέα κοπέλα.Καστανόξανθη Μολδαβοπιπίνα,ασπρουλιάρα,με συμπαθητικό κοριτσίστικο προσωπάκι και κορμί καλό αλλά όχι εντελώς στεγνό.

Κολ.11 ισόγειο: Η Λάουρα η ψηλή καστανόξανθη μικρή-από Ιάσωνος 19β και Καλλέργη 33.

Κολ.15α: Η Άννα η μελαχροινή πολύ αδύνατη με τα γυαλάκια της.

Κολ.15β: Η Κορίνα η σκουρόδερμη καστανόξανθη γεματούλα με το γλυκό πρόσωπο.

Κολ.23α: Η Κορίνα η ξανθιά σκουρόδερμη με το καλό κανονικών διαστάσεων σώμα-η γνωστή από Διδύμου 8,Τροφωνίου 11 και Ιωαννίνων 3.

Κολ.23β: Η Ναταλί η ξανθιά μιλφογκίλφ με το λαρυγγοτσιμπουκάκι.

Κολ.27 όροφος: Η Λυδία η γνωστή μελαχροινή μιλφ.

Κολ.27 υπόγειο: Η Γωγώ η κοντή καστανή (πλέον) κοπέλα με το συμπαθητικό πρόσωπο και το σχετικά καλό σώμα-με το πρωκτικό.

Κολ.27 ισόγειο: Η Λάουρα η μελαχροινή μουναροπιπίνα.

Κολ.30 ισόγειο: Η ωραία ξανθιά Ντάρια με την καλή γεμάτη κορμάρα.

Κολ.30 όροφος: Το κάτω μαγαζί έκλεινε καθώς έφευγε η Αντριάννα η γνωστή αδυνατούλα με τα γυαλάκια ενώ στο πάνω μαγαζί ήταν η Γιούλια/Ιουλία.
Καστανή,με κοντό μαλλί,με όμορφο πρόσωπο και ωραίο πιανούμενο κορμί.

Κολ.32 ισόγειο: Η μικρή όμορφη Νίκη.

Κολ.45 αριστερά: Η Στεφανία η γνωστή τσιγγανοκοπέλα από το Κολ.27 υπόγειο,με το ωραίο λάτιν σώμα,με βυζάρες και κωλάρα - σαν μικρογραφία της Γκαμπριέλας από τα μεγάλα νούμερα της Φυλής.

Κολ.47 ισ.: Η Ιωάννα η μελαχροινή ψιλογεμάτη πιτσιρίκα με το συμπαθητικό πρόσωπο.

Κολ.47 όροφος: Η Λίζα η μελαχροινή μαγκιόρα μιλφ και μια Τζούλια που δεν είδα.

Κολ.53: Η ξανθιά Βαλέρια και η Άντζελα η γνωστή ωραία μιλφ.
Κλειστά τα Κολωνού 32 υπόγειο και 45 δεξιά.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στην Ιάσωνος...

Ιασ.1α: Η Μαρίνα η μελαχροινή πολύ αδύνατη μιλφ.
Κλειστό το Ιασ.1β.

Ιασ.1γ: Η Μπιάνκα η μικρή μελαχροινή γλυκοπρόσωπη γεματούλα.

Ιασ.2α: Η Αλεξάνδρα η ξανθιά γεμάτη πρώην υπηρεσία.

Ιασ.2β: Η Νικόλ η κοντή μελαχροινή χοντρούλα.

Ιασ.10: Ισόγειο,η Νικόλ η μελαχροινή  γλυκοπρόσωπη γεματούλα.
Στον όροφο,η Άννα η όμορφη καστανόξανθη πιπίνα με το ωραίο κορμί.

Ιασ.19 άνω: Η Οξάννα.
Νέα κοπέλα.Μελαχροινή πιτσιρίκα με συμπαθητικό  Μολδαβοπροσωπάκι και κορμί με λίγα πιασίματα.

Ιάσ.20β: Η Αντελίνα η γνωστή γυρολόγος.
Τα Ιασ.19α και 20α,20 γ ήταν κλειστά.

Ιασ.27: Η Ναταλί η πολύ αδύνατη κοντή μελαχροινή πιτσιρικούλα.

Ιασ.30 άνω: Η Μαρία η τσιγγανοκοπέλα με το μέτριο πρόσωπο και το γεμάτο σώμα.

Ιασ.30 κάτω: Η μικρή αδύνατη γλυκιά Άντζελα με μαλλί κομμωτηρίου.

Ιασ.31 νέο: Η Σάρα η καστανή μιλφ με το χαρακτηριστικό ταλαιπωρημένο πρόσωπο.

Ιασ.33: Η Μαρία το ξωτικό με καλό αδυνατισμένο κορμί-μελαχροινή πλέον.

Ιασ.36: Η Μαρία η Ρωσίδα,η γνωστή μελαχροινή χοντρούλα μιλφ.

Ιασ.37 ισόγειο: Η Βιβή η συμπαθητική μελαχροινή πιτσιρίκα.

Ιασ.44 δεξιά: Η Τάνια.Ξανθιά μιλφ,με θηλυκό Ρωσιδοπρόσωπο,ασπρουλιάρα,με σώμα με ωραία πιασίματα.

Ιασ.44 αριστερά: Η Μαρία η φυλακόβια.

Ιασ.46 όροφος: Η Λάουρα,ξανθιά πιτσιρίκα,σχετικά ψηλή,με όμορφο πρόσωπο και με κορμί όχι εντελώς στεγνό

Ιασ.46 δεξιά: Η Τόνια η μελαχροινή γεματούλα Βουλγάρα με το φουλ πρόγραμμα.

Ιασ.46 αριστερά: Η Σάρα μελαχροινή χοντρούλα με  ψιλογλυκό πρόσωπο.

Επίσης:

Μεγ.Αλεξάνδρου 28 παλαιό: Η Πάολα η γνωστή πιτσιρικονταρντανοπούλα.

Μεγ.Αλεξάνδρου 28 νέο:
Δεξιά,η Μπιάνκα η γνωστή αδυνατούλα και η Μικαέλα (αν χρησιμοποιεί και εδώ αυτό το όνομα) η μελαχροινή γυρολόγος χοντρούλα.
Αριστερά,η Λώρη (Μαρία η Τσέχα) και η βουβαλοΠατρίτσια με κάτι σαν περούκα.

Μεγ.Αλεξάνδρου 25: Δεξιά,η Βίκυ η μελαχροινή προστυχάντα με το ωραίο πρόσωπο.
Αριστερά,η Σοφία η γνωστή καστανή νταρντάνα-γυρολόγος μιλφ.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο: Η Ειρήνη η μελαχροινή αδύνατη μιλφ με το όμορφο πρόσωπο και η Άντζελα η μελαχροινή νταρντάνα.

Κολοκυνθούς 38 ισόγειο: Η Λίλη η μελαχροινή βυζαρού με το κατσαρό μαλλί.
Ο όροφος κλειστός.

Κολοκυνθούς 63: Δεξιά,η Ελένη ξανθιά ψιλοαδύνατη μιλφ με το σπασμένο πρόσωπο.
Το αριστερό μαγαζί ήταν κλειστό.

Λεωνίδου 28 ισόγειο: Η Μαρία.Μελαχροινή πιτσιρίκα,κοντή με γλυκό πρόσωπο και σώμα με ωραία πιασιματάκια.

Λεωνίδου 28 όροφος: Η γνωστή ξανθιά όμορφη Αννίτα.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Για παμε για παμε, σημερα δευτερη απογευματινη, φυλης.

φυλης 54α οροφος: Ναταλι κλασικα η ξανθια ρωσιδα, μετριο προσωπο, σωμα με πιασιματα.
φυλης 54β ισογειο: Ελενα καστανη γλυκο ομορφο προσωπο οχι ομως και ομορφο σωμα. Ολοι οι αλλοι οικοι της μοντελοαλυσιδας κλειστοι. Επεσε ομαδικη περιοδος.
φυλης 59: Μια μελαχρινη με ισιο μαλλι, τραχυ πολυ προσωπο.
φυλης 61: Τζουλια ξανθια με ισιο μακρυ μαλλι, ομορφο προσωπο, ωραιο σωμα, γενικα ωραια γυναικα. Μαζι της μια κοντη μελαχρινη μετρια κατσαρομαλλα. Με πρωκτικο η δευτερη. Επισης οι κοπελες κανουν μονες τους την υπηρεσια.
φυλης 65α οροφος: Ναταλια, καινουργια ξανθια, κανονικο προς νταρντανεξ σωμα, προσωπο επιπεδο πατημενο αυτο που λεμε βλαχοφατσα.
φυλης 65β ισογειο: Κοντουλα μελαχρινη, λιγο κατσαρο το μαλλι μεχρι τους ωμους, κανονικο σωμα, γλυκο προσωπο αλλα μεχρι εκει οχι κατι περισσοτερο.
φυλης 84α ισογειο: Σονια ο μελαχρινος πιπινομουναρος. Σαλοναρισμα τσαχπινικο αερατο, ο κυρ Βασιλης να βαραει το ντεφι(οπου ντεφι το στομα και το λεγειν του) και η Σονια να λικνιζεται στους ρυθμους του. Και τι λικνισμα  :erection:.
φυλης 71α ισογειο: Χρυσα ομορφος καστανος μουνος. Φολα ξεφολα θα δοκιμαστει λιαν συντομως.
φιλιππιδου 11 ισογειο: Νικολ, πιπινι τοσο δα μικρο. Με καυλαντισε πολυ στο σαλοναρισμα, εκατσε στα γονατα μου, μου πιασε πουτσο και αρχιδια, στο τσακ να περασω αλλα τελικα....
φιλιππιδου 11 οροφος Αννυ η πορνοσταρ, ξανθο μακρυ μαλλι, μετριο προς καλο προσωπο, σωμα αν και πιο αδυνατο απο την τελευταια φορα που την ειδα, ακομα ομως περισσοτερο ζουμερο και χοντρο απο οσο πρεπει. Επισης ξυρισε και την τουφιτσα που ειχε πανω απο το μουνι.
φωκαιας 7 υπογειο δεξια: Εμμυ ξανθια πλεον και σωμα αδυνατο οπως παντα.
φωκαιας 9: Ειρηνη η μελαχρινη βουλγαρα. Μ' αρεσει αυτη η γυναικα, δεν ξερω μου βγαζει κατι το αρχοντικο. Οπως παντα και με πρωκτικο στο προγραμμα. Μακραν η πιο ωραια που δινει κωλο στη φυλης. Και ακομα παραπερα θα ελεγα.
φωκαιας 17 ισογειο: Μαρια μελαχρινη, καλουτσικο προσωπακι, ζουμερο σωματακι σε καμμια ομως περιπτωση χοντρο. Κατι σαν τη Ρωξαννη το λαγουδακι ενα πραγμα.
φωκαιας 25 οροφος: Χριστινα με καστανο κατσαρο μακρυ μαλλι, αδυνατο σωμα, προσωπο ομως μετριο με μεγαλη μυτη αν προσεξα καλα.
φωκαιας 25 ισογειο: Τζωρτζια, πλατινε ισιο μακρυ μαλλι κομμωτηριου, πολυ ομορφο προσωπο και ωραιο σωμα. Οτι πιο ωραιο ειδα σημερα, αλλα απο προσωπικη μου εμπειρια φολα μεσα στο δωματιο. Ελπιζω συντομα καποιος συναγωνιστης να με διαψευσει και να εχει βελτιωθει κατα τη διαρκεια του αγωνα. Αμαρτια απο το θεο να μην ξαναδοκιμαστει μια τετοια ομορφια  :-.
φωκαιας 24: Γκαμπυ η ακεντραριστη και αλλη μια που φωναζε μεσα απο το δωματιο. Οσο με καυλωσε με τις φωνες της τοσο ξενερωσα μολις την ειδα. Κοντοχοντρο στρογγυλοκεφαλο ξανθο μπαζακι.
διδυμου 7β: Εμιλυ μελαχρινο πιπινακι. Η συγκεκριμενη μια μ' αρεσει μια δε μ' αρεσει, ασπρο μαυρο, ασπρο μαυρο. Σημερα διαλεξα τα ασπρα, μου αρεσε δηλαδη.
διδυμου 18 υπογειο: Βαλεντινα, καστανη σγουρομαλλα, ωραιο προσωπο γιατι οχι,ανοιχτοχρωμα ματια, κανονικο σωμα με λευκο δερμα. Τελικα εδω εγινε και η καταθεση μου. Πολλα προκατακτικα απο την κοπελα, δεκτικη σχεδον σε ολα αν και σε μια σταση ποναγε και μου ζητησε να αλλαξουμε, αλλα καθ' ολη τη διαρκεια του αγωνα μου εδεινε την εντυπωση οτι εκτελουσε μηχανικες, ρομποτικες κινησεις και οταν περναγαμε απο τη μια σταση στην αλλη περναγαμε με ρυθμο αστραπη. Να το πω καλυτερα και ενω η κοπελα εκατσε το κλασικο 10λεπτο μεσα στο δωματιο, παρ' ολα αυτα ενιωσα οτι ολα εγιναν πολυ γρηγορα(αλλαγες, κινησεις, φιλια, ντυσιμο, ξεντυσιμο κτλ.)  :huh:.

Αυτα και απο μενα μυστες του ερωτα και της ηδονης  :sunglasses:.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
high  voitage  ωραια  ενημερωση μαζι με την γκαμπυ στο φωκαιας 24 ηταν η ελενη η ξανθια 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
η τζωτζια  απο φωκαιας 25 ισογειο  ωραιο  μωρο αλλα μου βγαζει  πολυ  φολιλα και  δεν τρωω  ευκολα  φολα  θα βαλω φιλο  να την  δοκιμασει 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
η κοπελα    που ειδες στο φυλης 65 β  αννα την λενε καινουργια πρεπει  να  ειναι 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
η τζωτζια  απο φωκαιας 25 ισογειο   ωραιο  μωρο αλλα μου βγαζει   πολυ  φολιλα και   δεν τρωω  ευκολα  φολα   θα βαλω φιλο   να την   δοκιμασει 
γιωργο αμα κερνας γαμησι την δοκιμαζω και εγω ωστε να φαω εγω τη φολα και οχι εσυ.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Ωραιος Γιωργο, για τις επισημανσεις σου.  :thumbsup:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
συμφωνο μαζι σου και για  την ειρηνη την βουλγαρα  απο  φωκαιας  9  πολυ ωραιο κολαρακι αυτη την κοπελα  την  γαμαγα    οταν δουλευε  φωκαιας  17 ισογειο  και τωρα ενα γαμησακι  το χρειαζεται 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
νικολ   απο  φιλιππιδου που   ειδες   εχει   πολυ μπλα μπλα  στο σαλονι πριν λιγο  καιρο εδινε και   κολαρακι   αλλα    το  σταματησε  χανει  στην  φατσα  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom