Για παμε για παμε, σημερα δευτερη απογευματινη, φυλης.
φυλης 54α οροφος: Ναταλι κλασικα η ξανθια ρωσιδα, μετριο προσωπο, σωμα με πιασιματα.
φυλης 54β ισογειο: Ελενα καστανη γλυκο ομορφο προσωπο οχι ομως και ομορφο σωμα. Ολοι οι αλλοι οικοι της μοντελοαλυσιδας κλειστοι. Επεσε ομαδικη περιοδος.
φυλης 59: Μια μελαχρινη με ισιο μαλλι, τραχυ πολυ προσωπο.
φυλης 61: Τζουλια ξανθια με ισιο μακρυ μαλλι, ομορφο προσωπο, ωραιο σωμα, γενικα ωραια γυναικα. Μαζι της μια κοντη μελαχρινη μετρια κατσαρομαλλα. Με πρωκτικο η δευτερη. Επισης οι κοπελες κανουν μονες τους την υπηρεσια.
φυλης 65α οροφος: Ναταλια, καινουργια ξανθια, κανονικο προς νταρντανεξ σωμα, προσωπο επιπεδο πατημενο αυτο που λεμε βλαχοφατσα.
φυλης 65β ισογειο: Κοντουλα μελαχρινη, λιγο κατσαρο το μαλλι μεχρι τους ωμους, κανονικο σωμα, γλυκο προσωπο αλλα μεχρι εκει οχι κατι περισσοτερο.
φυλης 84α ισογειο: Σονια ο μελαχρινος πιπινομουναρος. Σαλοναρισμα τσαχπινικο αερατο, ο κυρ Βασιλης να βαραει το ντεφι(οπου ντεφι το στομα και το λεγειν του) και η Σονια να λικνιζεται στους ρυθμους του. Και τι λικνισμα
.
φυλης 71α ισογειο: Χρυσα ομορφος καστανος μουνος. Φολα ξεφολα θα δοκιμαστει λιαν συντομως.
φιλιππιδου 11 ισογειο: Νικολ, πιπινι τοσο δα μικρο. Με καυλαντισε πολυ στο σαλοναρισμα, εκατσε στα γονατα μου, μου πιασε πουτσο και αρχιδια, στο τσακ να περασω αλλα τελικα....
φιλιππιδου 11 οροφος Αννυ η πορνοσταρ, ξανθο μακρυ μαλλι, μετριο προς καλο προσωπο, σωμα αν και πιο αδυνατο απο την τελευταια φορα που την ειδα, ακομα ομως περισσοτερο ζουμερο και χοντρο απο οσο πρεπει. Επισης ξυρισε και την τουφιτσα που ειχε πανω απο το μουνι.
φωκαιας 7 υπογειο δεξια: Εμμυ ξανθια πλεον και σωμα αδυνατο οπως παντα.
φωκαιας 9: Ειρηνη η μελαχρινη βουλγαρα. Μ' αρεσει αυτη η γυναικα, δεν ξερω μου βγαζει κατι το αρχοντικο. Οπως παντα και με πρωκτικο στο προγραμμα. Μακραν η πιο ωραια που δινει κωλο στη φυλης. Και ακομα παραπερα θα ελεγα.
φωκαιας 17 ισογειο: Μαρια μελαχρινη, καλουτσικο προσωπακι, ζουμερο σωματακι σε καμμια ομως περιπτωση χοντρο. Κατι σαν τη Ρωξαννη το λαγουδακι ενα πραγμα.
φωκαιας 25 οροφος: Χριστινα με καστανο κατσαρο μακρυ μαλλι, αδυνατο σωμα, προσωπο ομως μετριο με μεγαλη μυτη αν προσεξα καλα.
φωκαιας 25 ισογειο: Τζωρτζια, πλατινε ισιο μακρυ μαλλι κομμωτηριου, πολυ ομορφο προσωπο και ωραιο σωμα. Οτι πιο ωραιο ειδα σημερα, αλλα απο προσωπικη μου εμπειρια φολα μεσα στο δωματιο. Ελπιζω συντομα καποιος συναγωνιστης να με διαψευσει και να εχει βελτιωθει κατα τη διαρκεια του αγωνα. Αμαρτια απο το θεο να μην ξαναδοκιμαστει μια τετοια ομορφια :-.
φωκαιας 24: Γκαμπυ η ακεντραριστη και αλλη μια που φωναζε μεσα απο το δωματιο. Οσο με καυλωσε με τις φωνες της τοσο ξενερωσα μολις την ειδα. Κοντοχοντρο στρογγυλοκεφαλο ξανθο μπαζακι.
διδυμου 7β: Εμιλυ μελαχρινο πιπινακι. Η συγκεκριμενη μια μ' αρεσει μια δε μ' αρεσει, ασπρο μαυρο, ασπρο μαυρο. Σημερα διαλεξα τα ασπρα, μου αρεσε δηλαδη.
διδυμου 18 υπογειο: Βαλεντινα, καστανη σγουρομαλλα, ωραιο προσωπο γιατι οχι,ανοιχτοχρωμα ματια, κανονικο σωμα με λευκο δερμα. Τελικα εδω εγινε και η καταθεση μου. Πολλα προκατακτικα απο την κοπελα, δεκτικη σχεδον σε ολα αν και σε μια σταση ποναγε και μου ζητησε να αλλαξουμε, αλλα καθ' ολη τη διαρκεια του αγωνα μου εδεινε την εντυπωση οτι εκτελουσε μηχανικες, ρομποτικες κινησεις και οταν περναγαμε απο τη μια σταση στην αλλη περναγαμε με ρυθμο αστραπη. Να το πω καλυτερα και ενω η κοπελα εκατσε το κλασικο 10λεπτο μεσα στο δωματιο, παρ' ολα αυτα ενιωσα οτι ολα εγιναν πολυ γρηγορα(αλλαγες, κινησεις, φιλια, ντυσιμο, ξεντυσιμο κτλ.)
.
Αυτα και απο μενα μυστες του ερωτα και της ηδονης
.