Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (32 μέλη και 232 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
ο κυριος βασιλης απο φυλης 84  εχει    πολυ  γελιο  με  αυτα  που  λεει    ξεχασα και  περιστατικο για την κοπελα  την μαρι απο  φωκαιας 17  ισογειο    την πεμπτη που ειχα παει για τσαρκα  την ειδαμε την κοπελα  και ενος τυπου η ευα του  την ειπε και του ειπε  να της εδινε  3000 ευρω ωστε να την ειχε ολή μερα  και  να την πηγαινε μπουζουκια 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
ο κυριος βασιλης απο φυλης 84   εχει    πολυ   γελιο   με   αυτα  που  λεει    ξεχασα και  περιστατικο για την κοπελα   την μαρι απο   φωκαιας 17  ισογειο    την πεμπτη που ειχα παει για τσαρκα  την ειδαμε την κοπελα  και ενος τυπου η ευα του   την ειπε και του ειπε  να της εδινε   3000 ευρω ωστε να την ειχε ολή μερα   και   να την πηγαινε μπουζουκια 

Μας ειχε πιασει με την παρεα μου εξω απ το μαγαζι και μας ελεγε ιστοριες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
ο βασιλης εχει υοσο γελιο οπως  και  ο  αρης  ο  τσατσος  πολυ  γελιο 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
Βαλεντινα, καστανη σγουρομαλλα, ωραιο προσωπο γιατι οχι,ανοιχτοχρωμα ματια, κανονικο σωμα με λευκο δερμα. Τελικα εδω εγινε και η καταθεση μου. Πολλα προκατακτικα απο την κοπελα, δεκτικη σχεδον σε ολα αν και σε μια σταση ποναγε και μου ζητησε να αλλαξουμε, αλλα καθ' ολη τη διαρκεια του αγωνα μου εδεινε την εντυπωση οτι εκτελουσε μηχανικες, ρομποτικες κινησεις και οταν περναγαμε απο τη μια σταση στην αλλη περναγαμε με ρυθμο αστραπη. Να το πω καλυτερα και ενω η κοπελα εκατσε το κλασικο 10λεπτο μεσα στο δωματιο, παρ' ολα αυτα ενιωσα οτι ολα εγιναν πολυ γρηγορα(αλλαγες, κινησεις, φιλια, ντυσιμο, ξεντυσιμο κτλ.)  :huh:.

Ετσι ακριβως και εμενα με αγχωνει, γι' αυτο την εχω βαλει στον παγο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
πάντως στην βόλτα μου την Κυριακή στο Μεταξουργείο στην πρώτη βαρδια εγώ στο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α το ισόγειο είδα την Ειρήνη αλλά μαζί της κλασσικά δούλευε η Φωτεινή Γκμοχ... επίσης
Κολωνου 53 εγώ είδα την Κατερίνα και στο
Κολωνου 48 τις Αντζελα και Βαλερια...
βέβαια κατά τον θορ...εγώ δεν είμαι εγκριτος και έγκυρος  :grin: :cheesy: :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά από βόλτα που έκανα κατέληξα στο Κωνσταντινουπολεως 166α, πέτυχα μετά από πολύ καιρό που έλειπε την μιλφ Νικόλ, την τιμησα θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Σχετικό με τη νομική διάσταση του θέματος στη Γερμανία το παρακάτω:

Γερμανία: Παράνομο το σεξ δίχως προφυλακτικό με ιερόδ-ουλες
Τι να μας πει και η Γερμανία διαλυμένη χώρα είναι.Ενώ εμείς με την εξαιρετική νοοτροπία μας έχουμε πάει μπροστά :2funny:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Γνωριζει καποιος αν η νικολ απο κωσταντινουπολεως εχει εργαστει και σε φυλης περσυ?σε καποιο οικο διπλα απο το 84 ανακαινισμενο

μηπως ηταν ξανθια τοτε?

ναι ητανε, την ειχα παρει στο φ71 οροφος

και μενα μου ειχε ορμηξει...επειδη δεν μου εδινε κωλο και το επαιζε τρελα ειχα βγαλει τη καποτα και της πεταξα τα φλοκια στα μαλλια
Άλλη λέτε.
Σύμφωνα με πληροφορίες φίλου πριν δύο περίπου χρόνια η τωρινή Νικόλ από Κων166 δούλευε σαν Νέλυ στο 71 το πάνω και ήταν μελαχρινή όπως τώρα.
Μαζί της για ένα διάστημα ήταν η Νικόλ η ξανθιά με τα τατουάζ που έδινε επίσης κώλο για λίγο.Αυτή ήταν και στο Φ69 το κάτω  μαζί με την Λάουρα την βυζαρού που τώρα είναι στο 67 και μάλλον είναι αδερφές.Αυτήν λέτε.
Η τότε Νέλυ εμφανίστηκε για λίγο στο Χωματιανού το πάνω σαν Έλλη μαζί με την Αντριάννα που είναι ακόμα εκεί και τώρα συνεχίζει στο 166 ως Νικόλ και πάντα μελαχρινή.Μάλλον πριν πάει Χωματιανού ήταν και στο 72 όπως έγραψε ο Digweed.
Και οι δύο η τότε Νέλυ τώρα Νικόλ και η τότε Νικόλ έχουν περάσει και από στούντιο.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Άλλη λέτε.
Σύμφωνα με πληροφορίες φίλου πριν δύο περίπου χρόνια η τωρινή Νικόλ από Κων166 δούλευε σαν Νέλυ στο 71 το πάνω και ήταν μελαχρινή όπως τώρα.
Μαζί της για ένα διάστημα ήταν η Νικόλ η ξανθιά με τα τατουάζ που έδινε επίσης κώλο για λίγο.Αυτή ήταν και στο Φ69 το κάτω  μαζί με την Λάουρα την βυζαρού που τώρα είναι στο 67 και μάλλον είναι αδερφές.Αυτήν λέτε.
Η τότε Νέλυ εμφανίστηκε για λίγο στο Χωματιανού το πάνω σαν Έλλη μαζί με την Αντριάννα που είναι ακόμα εκεί και τώρα συνεχίζει στο 166 ως Νικόλ και πάντα μελαχρινή.Μάλλον πριν πάει Χωματιανού ήταν και στο 72 όπως έγραψε ο Digweed.
Και οι δύο η τότε Νέλυ τώρα Νικόλ και η τότε Νικόλ έχουν περάσει και από στούντιο.

Ολόσωστος ο παίκτης  :cool2: και για το μικρό πέρασμα της Νέλυς/Νικόλ από Χωματιανού μετά Φυλής 72 και λίγο πριν την Κωνσταντινουπόλεως όπου βρίσκεται τώρα.

Στο Φυλής 71 άνω ήταν όπως τώρα (μελαχροινότατη δηλαδή) και απλά για την (χρωματική!) ιστορία,η Νικόλ/Νέλυ όταν δούλεψε στο Φυλής 72,είχε γίνει ξανθιά και ήταν..... :S

Πάντως είτε Νέλυ,είτε Νικόλ-είτε μελαχροινή,είτε ξανθιά,φόλα ήταν και τότε,φόλα είναι και τώρα.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Καλημερα και καλη εβδομαδα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Eίστε επιστήμονες  !  :)  Σας  τιμώ  με ηρωικον επίγραμμα   ! ---> Congratulations   to you  all.  Για   infos   Νέλλης  και .. Νικόλ  !    :)

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Ολόσωστος ο παίκτης  :cool2: και για το μικρό πέρασμα της Νέλυς/Νικόλ από Χωματιανού μετά Φυλής 72 και λίγο πριν την Κωνσταντινουπόλεως όπου βρίσκεται τώρα.

Στο Φυλής 71 άνω ήταν όπως τώρα (μελαχροινότατη δηλαδή) και απλά για την (χρωματική!) ιστορία,η Νικόλ/Νέλυ όταν δούλεψε στο Φυλής 72,είχε γίνει ξανθιά και ήταν..... :S

Πάντως είτε Νέλυ,είτε Νικόλ-είτε μελαχροινή,είτε ξανθιά,φόλα ήταν και τότε,φόλα είναι και τώρα.
Μου έχει αρνηθεί κωλο η φόλα  :vomit:

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
μαγκες καμια καλη προταση σαν την Αθηνα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Το πήρες απόφαση κι εσύ και ψάχνεις για υποκατάστατα;  :cheesy:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom