Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (6 μέλη και 156 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Δε μου έκανε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ειναι κάτι που μπυ πολυαρέσει, οπότε δε νε πείραξε. Πάντως περιποιήθηκε για τα καλά και τα μπαλάκια.
Παλια ηταν πολυ πιο τουμπανο και στο προγραμμα και στον τροπο τωρα εχει πεσει πολυ την τελευταια φορα που πηγα ξενερωσα πανντελως

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
στην σημερινή μου απογευματινή βόλτα επιτέλους πριν από μερικά λεπτά πέτυχα την Αλιονα στο Φυλής 109β, ξανθιά με ύψος 1.73 με μοντελε σώμα 1.5αρι σακουλιασμενο βυζι λόγω θηλασμού,με ακα τελειωτικο, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου, δυνατό σημείο το τσιμπουκι της αν έκανε 69 το αποφεύγει λέγοντας (μιλάει μόνο αγγλικά) ότι έχει βάλει ειδική κρέμα για γαμισι θα ήταν τέλεια. μαζί της δούλευε και η Νατάσα
Την δοκίμασα και εγώ χθές. Στα θετικά συμφωνώ στο καλό τσιμπούκι, το ωραίο χαμόγελο και την ευγένεια της. Στά αρνητικά το πλαδαρό μικρό βυζί , ο πλαδαρός κώλος και το ότι η υπηρεσία κτύπησε την πόρτα στα 7 λεπτά ! (χρονομετρημένα) . Πεταμένο εικοσάρικο...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πολυ καλο μνημονικο εκτος κ αν εχω βρεθει με την κοπελα... κ για να μην την θυμαμαι δεν πρεπει... που δουλευει για να την τσεκαρω?

Συναγωνιστή η Ζάνα είναι από τα κορίτσια που απλά ΔΕΝ ξεχνάς.Είτε σου άρεσε η φάση μαζί της είτε οχι.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Πήγαινε φυλής 109β(στο ισόγειο) αν είσαι τυχερός και δουλεύει σήμερα η Αλιόνα....πέτυχες τζάκ πότ... :pipa1:

Ειδάλως,πήγαινε μετά τις 11 το βράδυ, βέργας 3 να πάρεις την Αλεξάνδρα(λένε ότι τα καταπίνει κιόλας) :rockon: :pipa3:

Η Σακίρα είναι αυτη ή αλλη?

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Συναγωνιστες ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο μιλφ στην πιατσα αυτη την στιγμη

julianblack21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές. Γνωρίζετε αν η Ντιάνα απο φυλής 65 συνεχίζει τα απογεύματα; Χθες απουσίαζε παντως.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πρωινή περιήγηση στους οίκους ηδονής.

Κωνσταντινουπόλεως 206: Η Άννα.Τί ωραία γυναίκα!
Καστανόξανθη,με όμορφο πρόσωπο-ωραία μάτια και γαλλική μυτούλα.
Με σχετικά λεπτό σώμα με στητό βυζάκι και με προκλητικό μιλφοκωλαράκι.
Με 69.

Τροφωνίου 11 όροφος: Η Μπετάρα.Ωραίο πληθωρικό θηλυκό.
Αεράτη,πιανούμενη κορμάρα με τις βυζάρες της,με τα όλα της!
Με τελειωτικό στο στήθος.
Το άλλο 13άρι μόλις άνοιγε.

Τροφωνίου 11 όροφος: Η Άννα,μελαχροινή κοντή και αδύνατη μιλφογκιλφ με ψιλοτρομακτική φάτσα βγήκε στο σαλόνι με νυχτικό!
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και 69.Μπλιαχ!
Και η Τζούλια το βυζοτέρας που κοιτάζοντάς με λάγνα με το βοδινό βλέμμα της μού είπε πως αν θέλω μού κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Το διπλανό ισόγειο 11άρι ήταν κλειστό.

Παιωνίου 47: Η Κωνσταντίνα η μελαχροινή παχύδερμη,ετοιμάζονταν για τον επόμενο πελάτη και την τσάκωσα να βγαίνει από το μπάνιο με τα αγελαδίσια μαστάρια της φόρα παρτίδα.Τα βάσταγε από δω,τα κράταγε από κει,τα ζούλαγε παραπέρα...
Βυζοθόλωσα...

Βέργας 2: Η Αντριάννα η (νυν) μελαχροινή και πρώην ξανθιά με το γεμάτο στήθος που δούλευε στα Φωκαίας 24 και 27.
Με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Μαζί της η Βερόνικα ένα ξανθό μιλφογκιλφ με σπασμένο πρόσωπο και με σχετικά αδύνατο κορμί -δεν ξέρω πόσα και τι ακριβώς έκρυβε το ημίφως και το μεσοφώρι.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό.

Βέργας 3: Δεξιά,Στέλλα η μελαχροινή νταρντάνα και Αλεξία μια ξανθιά ιδίου κυβισμού με την Στέλλα αλλά με πιο όμορφο πρόσωπο.Δεν ξέρω ποια είναι η πιο βαριά.
Ανακοινώθηκε απλό και για τις δυο.

Αριστερά,η μελαχροινή κοντούλα Εύα με το γλυκό πρόσωπο και τα ωραία πιασιματάκια της,με ελεύθερο στοματικό στο μενού της.
Μαζί της η Έλλη που όσο πάει και αγριεύει η φάτσα της αλλά στο σώμα μένει αδύνατη όπως ήταν-και κλασσικά με πρωκτικό στο πρόγραμμα.

Στον όροφο,η ψηλή ξανθιά όμορφη Μαρίνα.Με μοντελέ κορμί-μικρόβυζη βέβαια αλλά με κωλαράκι ποίημα και με ωραία κλασσική Ρωσιδόφατσα!
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικό.

Βέργας 6 υπόγειο: Η Μπάρμπορα στα κέφια της και με τα παραπανίσια κιλά της.
Αυτοπαρουσιάστηκε και ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και αυταρχικό για τους μερακλήδες.

Βέργας 6 ισόγειο: Η Μαριάννα η γνωστή καστανή μιλφ με τις ωραίες βυζάρες που κάνει τα πάντα εκτός κώλου όπως ανακοινώθηκε.

Εξηκίου 18 αριστερά: Μια Σοφία ξανθιά ζουμπουρλή μιλφ που χασκογελούσε κάνα μισάωρο στο δωμάτιο με έναν γλυκύτατο παπούλη.

Εξηκίου 18 μεσαίο: Νικόλ,μελαχροινή κοντοπούτανη πιτσιρίκα,γλυκοπρόσωπη,με πιασιματάκια και με συμπιεσμένο στήθος μέσα σε δυο-τρία νούμερα μικρότερο απ'το κανονικό της σουτιέν.

Εξηκίου 18 δεξιά: Η γνωστή νταρντανοΜιράντα η Βραζιλιάνα με πρωκτικό στο πρόγραμμα.

Χωματιανού 11 όροφος:Η Αντριάννα το μελαχροινό πιπινάκι με το ωραίο λεπτό σώμα και με το απίθανο κωλαράκι-φορούσε κι ένα πολύχρωμο μαγιουδάκι σήμερα και ήταν μπουκιά και συγχώριο!
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος.

Το διπλανό ισόγειο 11άρι ήταν κλειστό,όπως και τα Λιοσίων 76 και 73.

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά: Η μελαχροινή πιπινοΝικόλ,με το πολύ όμορφο πρόσωπο και με αρκετά αδυνατισμένο σώμα-χάθηκε το βυζί αλλά τονίστηκε το κωλί της το οποίο και (λέει ότι) δίνει.

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά: Η Δούκισσα μελαχροινή μιλφονταρντάνα με πολλά περιττά λίπη αλλά με μικρό στήθος και η ψηλή Αλεξάνδρα,ξανθιά μιλφ με θηλυκό πρόσωπο και με γεμάτο κορμί,καλό στήθος αυτή.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69 και οι δυο.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο: Η Αγάπη.Ψηλή,μελαχροινή με μέτριο πρόσωπο.
Ψιλονταρντάνα αλλά όχι απωθητική και με ωραία ζουμερή κωλάρα!
Με ελεύθερο στοματικό στα 30 ευρώ και ελεύθερο στοματικό συν πρωκτικό στα 40 ευρώ.

Ιωαννίνων 3 όροφος: Η Μελίσα η Βραζιλιάνα όπως παρουσιάστηκε απ'την οποία θυμάμαι ένα ζευγάρι τσιμπουκόχειλα και δυο τουμπανιασμένα κωλομάγουλα.
Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι κάνει φουλ πρόγραμμα εκτός από κώλο!!!

Ιωαννίνων 5: Η ξανθιά ζουμερή Κατρίν με την ωραία κωλάρα που στο σαλονάρισμα έχει πάρει τα χούγια της Κάρλας:είσοδος-εμφάνιση-κοφτή στροφή-αποχώρηση.
Με φουλ πρόγραμμα.

Παρασίου 36: Μπέτυ η μελαχροινή σκουρόδερμη κοντή ιθαγενόφατσα και Μαρία η τρελλοκοτσιδού την οποία είχε κλείσει συναγωνιστής για ωριαίο ξεμονάχιασμα.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Να πω κι εγω σ' ένα γρηγορο περασμα λιγο μετα τις 11 το πρωι σε μερικα που ειδα :

Φυλης 71  :  Η Μαιρη(όχι η σχιστομάτα που δουλευει ως επι το πλειστον στη τριτη βαρδυα)
Φυλης 69Β :  Η τσουπωτή Ειρηνη, με ωραιο χαμογελο και θετικη αύρα.
Φυλής 67  :  Η Μαιρη(μελαχρινη πλεον που δε της παει καθολου), κι ένα ξανθο κουτσουρο, η Σισσυ.
Φυλης 84Β :  Η ξανθια μολδαβη Σαρα που βαριόταν που ζουσε..... :tired:

Φιλιππίδου 11Β : Η Νικολ,η πιτσιρικα με ωραιο σωμα, αλλα με μετριο προσωπο. Η τσατσα μου ειπε ότι κανει "σουπερ φουλ" πρόγραμμα. Και τη ρωταω εγω. Τι είναι το σουπερ φουλ πρόγραμμα? Και μου απανταει ελευθερο στοματικο, και κωλαρακι... :uglystupid: Τι να της πεις τωρα.....Να πω ότι είναι η τσατσα που δουλευε πιο παλια στο Φωκαιας 19, και προσφάτως για πολύ καιρο στο Κολωνου 15 το αριστερο, με τη Παολα και χαρακτηριστικο της, να σιχτηριζει οποιον δε περναει. Βεβαια δεν εκανε το λαθος να μου πει κατι...

Φωκαιας 17Α : Η Αλινα.
Φωκαιας 25Α : Η γνωστη Βαλεντινα από Διδυμου 18 υπογειο.
Φωκαιας 25Β : Η Αννα η "πολωνεζα" που μονο πολωνεζα δε θυμιζει, από το χρωμα που' χει παρει.
Φωκαιας 24  : Η Ηλεκτρα, η αδυνατη με τα μακρια μαυρα μαλλια.

Να σημειωσω ότι το Φυλης 84α τελεί υπο ανακαίνηση. Καιρός ήταν....
:hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παλια ηταν πολυ πιο τουμπανο και στο προγραμμα και στον τροπο τωρα εχει πεσει πολυ την τελευταια φορα που πηγα ξενερωσα πανντελως

Νιωθει μια δυσαρεσκεια πιστευω... Ισως πρεπει σαν μπουρδελιαρηδες να της κανουμε ενα δωρο, συμβολικο, για να την ευχαριστησουμε για τα χρονια προσφορα της. Η αχαριστια ειναι ασχημη.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εκλεκτικε   συμφωνο για το φυλης 84 α   επρεπε να   ανακαινιστει   η νικολ αυτη απο φιλιππιδου 11  α δεν ειναι και τοσο   στα  γουστα  μου   την  ηλεκτρα την ειδα και εγω  αλλα ισως   την  ξαναγαμησω    αλλα την βαριεμαι

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Χθες το απόγευμα στο Μεταξουργείο πήγα να περάσω Ιάσωνος 43 με μια γλυκιά κοπέλα νομίζω Ιωάννα το όνομά της.Και ένας γραβατωμένος τσάτσος με πέρασε για μικρό και μού ζήτησε ταυτότητα!!! :new_shocked:
Δεν είμαι πιτσιρικάς και ούτε μικροδείχνω αλλά αυτός ήταν πολύ βλάκας! :uglystupid:  :uglystupid:

Τέλος πάντων έχοντας περιέργεια να δω πού θα το πάει αλλά και για να τον αποστομώσω έβγαλα και ταυτότητα και ακόμη και τότε δεν μ'άφησε να μπω.  :helpplea:
Τί τραβατρόμπας είναι αυτός; :jerking:
Και μάλλον γενικά τα ίδια κάνει γιατί βγαίνοντας τσαντισμένος κάτι συναγωνιστές με ρώτησαν ο μαλάκας ο γραβατάκιας είναι τσάτσος;Και μόλις τους είπα ναι,έφυγαν σούμπιτοι.Πάμε να τους δώσουμε λεφτά και το παίζουνε καμπόσοι.
ΜΑΥΡΟ να μην ξαναπατήσει κανείς εκεί με τον γραβατωμένο βλάκα  :jerking:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=26.msg7109087#msg7109087 date=1470749821]
Χθες το απόγευμα στο Μεταξουργείο πήγα να περάσω Ιάσωνος 43 με μια γλυκιά κοπέλα νομίζω Ιωάννα το όνομά της.Και ένας γραβατωμένος τσάτσος με πέρασε για μικρό και μού ζήτησε ταυτότητα!!! :new_shocked:
Δεν είμαι πιτσιρικάς και ούτε μικροδείχνω αλλά αυτός ήταν πολύ βλάκας! :uglystupid:  :uglystupid:

Τέλος πάντων έχοντας περιέργεια να δω πού θα το πάει αλλά και για να τον αποστομώσω έβγαλα και ταυτότητα και ακόμη και τότε δεν μ'άφησε να μπω.  :helpplea:
Τί τραβατρόμπας είναι αυτός; :jerking:
Και μάλλον γενικά τα ίδια κάνει γιατί βγαίνοντας τσαντισμένος κάτι συναγωνιστές με ρώτησαν ο μαλάκας ο γραβατάκιας είναι τσάτσος;Και μόλις τους είπα ναι,έφυγαν σούμπιτοι.Πάμε να τους δώσουμε λεφτά και το παίζουνε καμπόσοι.
[/quote]

ονλι γκρικ ειναι εκει;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=26.msg7109087#msg7109087 date=1470749821]

Και μάλλον γενικά τα ίδια κάνει γιατί βγαίνοντας τσαντισμένος κάτι συναγωνιστές με ρώτησαν ο μαλάκας ο γραβατάκιας είναι τσάτσος;Και μόλις τους είπα ναι,έφυγαν σούμπιτοι.

[/quote]

Ο γνωστός γραβατάκιας τσάτσος που δούλευε παλιότερα Φυλής 59 και πιο πρόσφατα Φυλής 136,Φωκαίας 7 και έκανε και εκεί κάτι τέτοια κουφά!

(Το Ιάσωνος 43 δεν είναι ονλυ γκρηκάδικο)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Το Ιασωνος 43 είναι "all people around the world"..... ;)

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
παρασκευη βραδυ στο ιωαννινων 3 οροφο συνευρεθην με την εντιμη λατινα σαρα 20 ευρω

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
περασα πριν από κα'να 2-ωρο από το πιππινου 118 ειδα την χριστινα ωραιο μουνι και πιππινακι όμως από κριτικες που εχω διαβασει αναφερουν ξεπετες κτλ οποτε διστασα να μπω :( :( :(
καλα εκανα λετε?????θα το εκλαιγα το 20-ρικο?????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom