Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (5 μέλη και 144 επισκέπτες)

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Καλησπερα. Επειδη δε θα προλαβω να παω απογευματινή, ποια πιστεύετε οτι ειναι η καλυτερη απο αποψη εμφάνισης, ανεξαρτητου υπηρεσιων στην 3η βραδινη αυτο το διαστημα? Ψηνομουνα για ντιανα η σονια σημερα αλλα δε προλαβαινω...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Καλησπερα. Επειδη δε θα προλαβω να παω απογευματινή, ποια πιστεύετε οτι ειναι η καλυτερη απο αποψη εμφάνισης, ανεξαρτητου υπηρεσιων στην 3η βραδινη αυτο το διαστημα? Ψηνομουνα για ντιανα η σονια σημερα αλλα δε προλαβαινω...

Αννα Ιλονα Φ66. Ρωσιδα καυλομουνο με ματαρες.. βαλτη στα 4 και γαματη με λυσσα, εχει πανεμορφη κωλαρα..

Την εχω τιμησει καμια 50αρα φορες..

Μη σου πω οτι μου τη θυμισες και παιζει να κατεβω να της πατησω εναν..  :think:

Εγγρ.
3 Μαΐ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Αννα Ιλονα Φ66. Ρωσιδα καυλομουνο με ματαρες.. βαλτη στα 4 και γαματη με λυσσα, εχει πανεμορφη κωλαρα..

Μη σου πω οτι μου τη θυμισες και παιζει να κατεβω να της πατησω εναν..  :think:

+100

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1

Μη σου πω οτι μου τη θυμισες και παιζει να κατεβω να της πατησω εναν..  :think:

Η αννα ιλονα ειναι μια ψηλη ξανθια με μεγαλα ψευτικα βυζια κωλαρα και δουλευει στο ισογειο με εναν τσατσο με γυαλια? Αν ειναι αυτη θα τιμηθεί την επόμενη φορα!
Απογοητευτικη σημερα η βόλτα. Μονο το γωνιακό Φωκαίας 27 πανω και κάτω πλέον φέρνει κάτι του γούστου μου. Πάνω η Αλεξία με την Γκάμπυ και κάτω η Σαρα. Τιμήθηκε η Σάρα η οποία έχει βελτιωθεί πάρα πολυ στην πίπα. Γενικά πολύ νέκρα και τιποτα το αξιόλογο ειδικά στα κεντρικά Φυλής. Τέλος αξίζει να ανφερθεί οτι ο Τσατσος απο Φιλιππίδου έλειπε και στη θέση του ήταν μια άλλη!

Είδα επίσης φωκαίας εκεί που συνήθως δουλεύει η Σόνια μια άλλη κοντούλα μελαχρινή η οποία κατα τις 23:30 - 23:45 έφευγε μαζί με την Τσατσα. Ξέρουμε ποια είναι? Καλή φάνηκε.

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Η αννα ιλονα ειναι μια ψηλη ξανθια με μεγαλα ψευτικα βυζια κωλαρα και δουλευει στο ισογειο με εναν τσατσο με γυαλια? Αν ειναι αυτη θα τιμηθεί την επόμενη φορα!
Απογοητευτικη σημερα η βόλτα. Μονο το γωνιακό Φωκαίας 27 πανω και κάτω πλέον φέρνει κάτι του γούστου μου. Πάνω η Αλεξία με την Γκάμπυ και κάτω η Σαρα. Τιμήθηκε η Σάρα η οποία έχει βελτιωθεί πάρα πολυ στην πίπα. Γενικά πολύ νέκρα και τιποτα το αξιόλογο ειδικά στα κεντρικά Φυλής. Τέλος αξίζει να ανφερθεί οτι ο Τσατσος απο Φιλιππίδου έλειπε και στη θέση του ήταν μια άλλη!

Είδα επίσης φωκαίας εκεί που συνήθως δουλεύει η Σόνια μια άλλη κοντούλα μελαχρινή η οποία κατα τις 23:30 - 23:45 έφευγε μαζί με την Τσατσα. Ξέρουμε ποια είναι? Καλή φάνηκε.

καλα εβαλαν την Γκαμπυ μαζι με την Αλεξια? χωρις μεροκαματο θα μεινει παλι η ακεντραριστη

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
αν εγινε αυτο φιλε   η ακεντραριστη δεν θα βγαλει φραγκο

Ναι κι ομως. Πριν καμια ώρα γυρισα. Εντάξει δεν ειναι άσχημη η Γκάμπυ αλλα οταν γυρνάει και φάινεται ο κώλος της Αλεξίας δε μπορείς να κοιτάξει πουθενά αλλού!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η  γκαμπυ μονο μονη της   μπορει να   βγαλει φραγκο την   εχω γαμησει πιο πολυ  για πλακα  απο ολες της αλυσιδας χανει σε συκριση

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
την αλεξια την    εχω γαμησει   αρκετες φορες οπως   και την σαρα   ολες τις τανες εχω παρει της αλυσιδας εκτως απο   την αγαπη την  μιλφ    και την ανδιαννα που   πηγε   βεργας   και την αντζελα  και την ροζαλιντα την μιλφ

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Ναι κι ομως. Πριν καμια ώρα γυρισα. Εντάξει δεν ειναι άσχημη η Γκάμπυ αλλα οταν γυρνάει και φάινεται ο κώλος της Αλεξίας δε μπορείς να κοιτάξει πουθενά αλλού!

η Αλεξια εχει τιμηθει συνολικα 4 φορες )2 περυσι το καλοκαιρι, 2 φετος)...ειδικα απο πανω αν ειναι κουναει αυτο το κωλι κ την μεσουλα τρομερα

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Αλέξια πολύ καλή (3 φορές εγώ!)! Και με Γκάμπυ που είχα μπεί είχα περάσει πολύ καλα. Απλά δεν έχει αυτό το κάτι που έχουν κάποιες άλλες της αλυσίδας.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η εμφανιση χαλαει την γκαμπυ θεωρω εγω απο τις αλλες τις  αλυσιδας 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τώρα το πρωί στην αμαρτωλή Κολωνού...

Κολωνού 11 όροφος: Η Νάντια ένα γυφτοειδές κοντούλικο καχεκτικό με εντελώς μέτρια και ψιλοζαρωμένη φάτσα.

Κολωνού 11 ισόγειο: Η Άννα.Μελαχροινή κατσαρομάλλα νταρντανοπούλα με σχετικά γλυκό πρόσωπο-σχετικά είπαμε...Με 69.

Κολωνού 11 υπόγειο: Η μελαχροινή γεματούλα Μαίρη με το πονηρό αλβανοπρόσωπο-βετεράνος πλέον και γνωστή ως η Μαίρη η κουτσή.

Κολωνού 15 αριστερά: Η Λάουρα η ψηλή ασπρουλιάρα πιτσιρίκα με το νόστιμο προσωπάκι και με σώμα με πιασιματάκια.

Κολωνού 15 δεξιά: Η Τζωρτζιάννα το ωραίο μελαχροινό πιπινοστύλιαρο αν και τη χαλάει το ψιλοτραχύ προσωπάκι της.Με 69.

Κολωνού 23 αριστερά: Μια Νέλη,περίεργη σκουρόδερμη ιθαγενόφατσα,μικρή σε ηλικία και με πιασιματάκια δεν ήξερε πού πατάει και που βρίσκεται από την αμηχανία της.Με 69.

Κολωνού 23 δεξιά: Λάουρα,μελαχροινή μικρούλα,ψιλογεματούλα,άχρωμη και εντελώς αδιάφορη.Με 69.

Κολωνού 27 όροφος: Η Κατερίνα η μελαχροινή μιλφ με το περίεργο κεφτεδοειδές κορμί.
Και όμως ρε παιδιά πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο!
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69.

Κολωνού 27 υπόγειο: Η μουτρωμένη Γωγώ από τις λίγες εναπομείνασες (τίμιες) κωλατζούδες του Μεταξουργείου.

Κολωνού 27 ισόγειο: Η Λάουρα το μελαχροινό μουναροπιπινάκι που μόλις την είδαν 3 Πακιστανοί στο σαλόνι,τα μάτια τους έκαναν όπως του Σκρουτζ όταν βλέπει λεφτά-ενώ η Λάουρα έγινε καπνός.Με απλό πρόγραμμα - και αν...

Κολωνού 30 ισόγειο: Η (κλασσικά ολόγυμνη) ξανθιά Ντάρια με το αγαλματένιο στήθος βγήκε στο σαλόνι και αυτοθαυμάζονταν στον καθρέφτη!

Κολωνού 30 όροφος:
Κάτω,η Αλίνα η μελαχροινή αδύνατη μικρούλα.Με απλό.
Επάνω,η Ντάνα η ξανθιά νταρντάνα με τις βυζάρες της έξω αλλά δίχως δουλειά και με μούτρα - το χαρτί το μάζευε στον κάτω όροφο η Αλίνα.

Κολωνού 32β: Η Μέγκυ το ξανθό αδύνατο καυλοπιπινάκι με το ωραίο στητό (σαν ψεύτικο είναι!) στήθος.Με απλό πρόγραμμα και με 15 ευρώ.

Κολωνού 32 υπόγειο: Βρε καλώς το Τζοαννάκι στο 10αρικάκι!!!Η αδύνατη κοπέλα με το όμορφο προσωπάκι που κάνει κάτι  γκεστ και στο Φωκαίας 19.
Μόνο με 69 στο Μεταξουργειώτικο πρόγραμμά της.

Κολωνού 32 ισόγειο: Η μικρή γλυκιά Νίκη με το αγγελικό προσωπάκι και το λεπτεπίλεπτο κορμί.
Με απλό.

Κολωνού 47 κάτω: Η Άντρεα,η μελαχροινή γλυκοπρόσωπη χοντρούλα που έπαιζε συνήθως στα Ιάσωνος 44 και 46 και τελευταία στο Μεγ.Αλεξάνδρου 25.Με απλό.
Ο όροφος ήταν κλειστός.

Κολωνού 48: Η Άντζελα,η ωραία καστανή μιλφ με εντυπωσιακά εξτρήμ (για την ηλικία της) μπλε εσώρουχο-κορμάκι που όπισθεν είχε μόνο ένα σχεδόν ανύπαρκτο κορδόνι!

Κολωνού 53: Η Ντάνα η μελαχροινή νταρντάνα με το βαρύ βυζοπυροβολικό της στη φόρα!Με προκλητική κωλάρα,με ωραίες μπουτάρες και με απλό πρόγραμμα.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
να πω και γω οτι τιμησα χθες την αλεξια ,πρωτη μερα μετα τις διακοπες της οπως ειπε, ενταξει οταν βλεπεις αυτο το κορμακι θες να το σπασεις ποια γκαμπυ τωρα .
απλα θελει να σε ξεπεταξει λιγο γρηγορα και αυτο ειναι το μονο της αρνητικο .χθες πρεπει να  ειχε τρια συνεχομενα δωματια με το που επιασε ,παρολα αυτα τιμηθηκε επειδη
δεν δουλευαν χθες η λειλα και η μαργκω στο βεργας 3 .

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Πριν από λιγη ωρα :

Αλκιβιαδου 16α - Η ξανθια αγελαδα Πατριτσια με "όλα στο φουλ".

Αλκιβιαδου 16β - Η μελαχρινη ζουμερη πιτσιρικα Νικολ, με ελευθερο στοματικο τελειωτικο, και κωλο στο "μενου" της.

Αλκιβιαδου 16γ - Η "θρυλικη" Σονια(με τελειως αδειο σαλονι!)

Εγγρ.
3 Μαΐ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Χαλλό,

ας γράψω και εγώ για να ενημερώσω αλλά και να εξασκήσω την μνήμη μου.

Κατέβηκα σήμερα με έναν φίλο μου για μια βόλτα στην φυλής και ξεκινήσαμε από το

Φ109 ισόγειο, όπου περιμέναμε περίπου ένα τέταρτο μέχρι να δούμε την κοπέλα και όπως ήταν φυσικό ξεκινήσαμε να συζητάμε με τον φίλο μου για άκυρα θέματα όπως οι συνθήκες εργασίας κάποιων ανθρώπων στις εταιρείες που δουλέυουμε και πώς έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Τέσπα ξεπίδησε μια λεπτή κοπέλα με όνομα Αλιόνα που γενικά μας φάνηκε μέτρια. Συζητόντας αποχωρήσαμε και μετατοπιστήκαμε στο
Φ109 όροφορος όπου και εκεί περιμέναμε κανά 10λεπτο και βγήκε μια ξανθιά γεματούλα αλλά όχι χοντρή κοπέλα με πλούσιο στήθος ακα και κώλο. Ο φίλος μου την ρώτησε αν το βυζί είναι ψεύτικο και αυτή τον ρώτησε την τον νοιάζει ενοχλημένη και αποχωρήσαμε.

Περνόντας από το

Φ99 δεν μπόρεσα να μηχανευτό κάποια απάτη για να βάλω τον φίλο μου να μπει μόνος του μέσα οπότε του αποκάλυψα απλόχερα το target group του συγκεκριμένου οίκου.

Κατηφορίσαμε και φτάσαμε στο

Φ71 ισόγειο όπου ήταν μια ψηλή κοπελίτσα που δεν συγκράτησα το όνομά της.

Στο δίπλα μαγαζάκι ήταν μια μελαχροινή ψηλή νταρντάνα ψηλοχαλαρή με 69 κωλο και ακα αν θυμάμαι καλά.

Στο αμέσως επόμενο ήταν δυό κοπέλες ασχημούλες, από τις οποίες φάγαμε aggro και κάτσαν πάνω μας και δεν λέγανε να φύγουνε.

Περάσαμε σε όλα αυτά τα σπιτάκια που είχαν μέτριες κοπέλες και δεν θυμάμαι ονόματα με μόνη διαφορά το

Φ65 όροφος που αφού απολαύσαμε τον μονόλογο του τσάτσου είδαμε μια όμορφη μελαχροινή λεπτή κοπελίτσα με όμορφο πρόσωπο και ελαφίσια χάρη οπότε την κρατήσαμε στην ατζέντα μας.

Περνόντας απέναντι στο υπόγειο που ουσιαστικά είναι δύο μπουρδέλα και το κατάλαβα εκείνη την ώρα πήγαμε δεξιά για να δούμε μια ξανθιά γεματούλα με απλό πρόγραμμα.

Περνόντας πάλι απέντανι, από την μερία των μονών αριθμών της Φυλής μπήκαμε στο υπογειάκι που είναι το επόμενο από την Φ65(περπατόντας ανάποδα την φορά των αριθμών)

εκεί ήταν η Τζούλια, ξανθιά όμορφούλα κάπου στα 25 πρέπει να είναι με απλό πρόγραμμα. Εκεί ο φίλος μου ρώτησε αν μπορεί να την χύσει στο πρόσωπο και αυτή απάντησε πως μπορεί να την χύσει όπου θέλει αρκεί να φοράει καπότε και εκεί γελάσαμε λίγο.

Επόμενος σταθμός

Φ66Α(δεξιά) μπήκαμε, είδαμε πολύ κόσμο και βγήκαμε. Δεν ρωτήσαμε καν ποια είναι μέσα.

Συνεχίσαμε και φτάσαμε στο

Φ56 όπου ήταν μέσα μια μέτρια ξανθούλα που καθώς μπαίναμε αποχωρούσε ένας άνθρωπος και κάναμε να φύγουμε και εμείς και η κοπελίτσα εκείνη την ώρα είπε στο φίλο μου "ψεύτικο χαμόγελο"....βγαίνοντας, ο άθρωπος που έβγαινε πρίν προσέθεσε "ενώ το δικό της ήταν αληθινο"...γελάσαμε πάλι.

Περνόντας δίπλα στο

Φ54Β με την κόκκινη/ροζ πόρτα, η τσατσά μας ενημέρωσε πως έχει δύο κοπέλες, την Ντεννίσα από ρουμανία, μια όμορφη μελαχροινή με ωραίο βυζί και καλό κωλαράκι, και η Βαλέρια η ρωσσίδα που ήταν και αυτή όμορφή, προσωπικά μ άρεσε πιο πολύ με ωραίο δυνατό κωλαράκι.

Ο φίλος μου πήρε την Ντεννίσα και εγώ περίμενα στο σαλόνάκι μέχρι να τελειώσει και να μου πει ότι η κοπέλα ήταν πολύ καλή.

Μπήκαμε στο αμάξι, σκάσαμε ένα φέκι και φύγαμε.

Αυτα.

!!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Χαλλό,

ας γράψω και εγώ για να ενημερώσω αλλά και να εξασκήσω την μνήμη μου.

Κατέβηκα σήμερα με έναν φίλο μου για μια βόλτα στην φυλής και ξεκινήσαμε από το

Φ109 ισόγειο, όπου περιμέναμε περίπου ένα τέταρτο μέχρι να δούμε την κοπέλα και όπως ήταν φυσικό ξεκινήσαμε να συζητάμε με τον φίλο μου για άκυρα θέματα όπως οι συνθήκες εργασίας κάποιων ανθρώπων στις εταιρείες που δουλέυουμε και πώς έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Τέσπα ξεπίδησε μια λεπτή κοπέλα με όνομα Αλιόνα που γενικά μας φάνηκε μέτρια. Συζητόντας αποχωρήσαμε και μετατοπιστήκαμε στο
Φ109 όροφορος όπου και εκεί περιμέναμε κανά 10λεπτο και βγήκε μια ξανθιά γεματούλα αλλά όχι χοντρή κοπέλα με πλούσιο στήθος ακα και κώλο. Ο φίλος μου την ρώτησε αν το βυζί είναι ψεύτικο και αυτή τον ρώτησε την τον νοιάζει ενοχλημένη και αποχωρήσαμε.

Περνόντας από το

Φ99 δεν μπόρεσα να μηχανευτό κάποια απάτη για να βάλω τον φίλο μου να μπει μόνος του μέσα οπότε του αποκάλυψα απλόχερα το target group του συγκεκριμένου οίκου.

Κατηφορίσαμε και φτάσαμε στο

Φ71 ισόγειο όπου ήταν μια ψηλή κοπελίτσα που δεν συγκράτησα το όνομά της.

Στο δίπλα μαγαζάκι ήταν μια μελαχροινή ψηλή νταρντάνα ψηλοχαλαρή με 69 κωλο και ακα αν θυμάμαι καλά.

Στο αμέσως επόμενο ήταν δυό κοπέλες ασχημούλες, από τις οποίες φάγαμε aggro και κάτσαν πάνω μας και δεν λέγανε να φύγουνε.

Περάσαμε σε όλα αυτά τα σπιτάκια που είχαν μέτριες κοπέλες και δεν θυμάμαι ονόματα με μόνη διαφορά το

Φ65 όροφος που αφού απολαύσαμε τον μονόλογο του τσάτσου είδαμε μια όμορφη μελαχροινή λεπτή κοπελίτσα με όμορφο πρόσωπο και ελαφίσια χάρη οπότε την κρατήσαμε στην ατζέντα μας.

Περνόντας απέναντι στο υπόγειο που ουσιαστικά είναι δύο μπουρδέλα και το κατάλαβα εκείνη την ώρα πήγαμε δεξιά για να δούμε μια ξανθιά γεματούλα με απλό πρόγραμμα.

Περνόντας πάλι απέντανι, από την μερία των μονών αριθμών της Φυλής μπήκαμε στο υπογειάκι που είναι το επόμενο από την Φ65(περπατόντας ανάποδα την φορά των αριθμών)

εκεί ήταν η Τζούλια, ξανθιά όμορφούλα κάπου στα 25 πρέπει να είναι με απλό πρόγραμμα. Εκεί ο φίλος μου ρώτησε αν μπορεί να την χύσει στο πρόσωπο και αυτή απάντησε πως μπορεί να την χύσει όπου θέλει αρκεί να φοράει καπότε και εκεί γελάσαμε λίγο.

Επόμενος σταθμός

Φ66Α(δεξιά) μπήκαμε, είδαμε πολύ κόσμο και βγήκαμε. Δεν ρωτήσαμε καν ποια είναι μέσα.

Συνεχίσαμε και φτάσαμε στο

Φ56 όπου ήταν μέσα μια μέτρια ξανθούλα που καθώς μπαίναμε αποχωρούσε ένας άνθρωπος και κάναμε να φύγουμε και εμείς και η κοπελίτσα εκείνη την ώρα είπε στο φίλο μου "ψεύτικο χαμόγελο"....βγαίνοντας, ο άθρωπος που έβγαινε πρίν προσέθεσε "ενώ το δικό της ήταν αληθινο"...γελάσαμε πάλι.

Περνόντας δίπλα στο

Φ54Β με την κόκκινη/ροζ πόρτα, η τσατσά μας ενημέρωσε πως έχει δύο κοπέλες, την Ντεννίσα από ρουμανία, μια όμορφη μελαχροινή με ωραίο βυζί και καλό κωλαράκι, και η Βαλέρια η ρωσσίδα που ήταν και αυτή όμορφή, προσωπικά μ άρεσε πιο πολύ με ωραίο δυνατό κωλαράκι.

Ο φίλος μου πήρε την Ντεννίσα και εγώ περίμενα στο σαλόνάκι μέχρι να τελειώσει και να μου πει ότι η κοπέλα ήταν πολύ καλή.

Μπήκαμε στο αμάξι, σκάσαμε ένα φέκι και φύγαμε.

Αυτα.

!!

Φ65 Οροφος=Σονια, μολις ετιμηθη, πραγματικα πολύ ομορφη, με γαματο προσωπο! απολαυση μεγαλη να της βλέπεις να σου μπουκωνει το παπαρι...σχετικα διεκπαιρεωτικη (όπως συνηθίζεται με τις νεαρες), εγω την χαρηκα δυνατα, κ πλακωθηκαμε στα φιλακια την ενιωσα την γυναικα!

επισης, ετσεκαρισθη Διδ 27, την τσατσα....WTF??????
τι παιζει μ αυτή την φαση ρε μαγκες?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 1β αριστερά: Ρίτα

Επειδή αυτή την κοπέλα την έχω θάψει τελείως, νιώθω σήμερα την ανάγκη να πω κάποια θετικά πράγματα. Είναι πολύ όμορφη για τα γούστα μου και όποτε τη βλέπω δεν μπορώ να μην μπω αν και είναι απίστευτη φόλα. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι ότι φοβάται την πούτσα και δεν ανοίγει τα πόδια της κανονικά αλλά "κρατάει κόντρα". Όμως, παρόλα αυτά, οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο 1 φορά έχω φύγει άχυστος. Έστω και με δυσκολία, ακόμα και με αυτή τη ρηχή διείσδυση που επιτρέπει, επειδή αυτή η γκόμενα μου αρέσει πολύ πάντα τελειώνω. Σήμερα στα πανέμορφα λεπτά πόδια της φόραγε απλές σαγιονάρες, οι οποίες ως ποδολάγνο με τρελαίνουν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φ65 Οροφος=Σονια, μολις ετιμηθη, πραγματικα πολύ ομορφη, με γαματο προσωπο! απολαυση μεγαλη να της βλέπεις να σου μπουκωνει το παπαρι...σχετικα διεκπαιρεωτικη (όπως συνηθίζεται με τις νεαρες), εγω την χαρηκα δυνατα, κ πλακωθηκαμε στα φιλακια την ενιωσα την γυναικα!

επισης, ετσεκαρισθη Διδ 27, την τσατσα....WTF??????
τι παιζει μ αυτή την φαση ρε μαγκες?
Είναι οντως τοσο καλη η τσατσα στο Διδυμου 27;Εγω στο Κωνσταντινουπόλεως 206 παλια ειχα περασει με τη κοπελα στο δωματιο αλλα ειχα παθει πλακα με τη νεαρη υπηρεσια.Πανεμορφη,αλλα εκατσε για λιγο μονο εκει,δε τη ξαναδα.Της ειχα κανει προταση αν περναει στο δωματιο αλλα επειδή δε καταλαβαινε φαινεται και πολύ καλα,νομιζε ότι ηθελα να μπει στο δωματιο και να παιρνει ματι.Οποτε δε καρποφορησε η προσπαθεια με τσατσα.Επισης ειχα κανει προταση παλαιοτερα και σε μια ομορφουλα μελαχρινη υπηρεσια  στο Διδυμου  αλλα αρνηθηκε ευγενικα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom