Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
μου εκανε δωρο γαμησι και στα γενεθλια μου εκανε δωρο και σουβλακια μου εχει αγορασει και τοστ και αναψυκτικο
Απο που τα σουβλακια;
μου εκανε δωρο γαμησι και στα γενεθλια μου εκανε δωρο και σουβλακια μου εχει αγορασει και τοστ και αναψυκτικο
φιλε δουκα κοντα στο αχαρνων 85 ψητοπολειο το αριστον
Βολτούλα χτες από Πιπίνου 118. Παρούσες η Ναταλί και η Λάνα. Η Λάνα έχει αδυνατίσει, έχουν μακρύνει τα ξανθά μαλλιά της και έχει γίνει τούμπανο. Φορούσε δε ένα ολόσωμο λύκρα λευκό, σκισμένο σε διάφορα επίμαχα σημεία και φορούσε και πορνοτάκουνα περιοπής. Δεν ήθελα και πολύ. Στο δωμάτιο της ψιλοκατέβασα το λύκρα και εκείνη έστησε την κωλάρα της στον καθρέφτη προσφέροντά μους μεγαλειώδες θέαμα. Της είχα βάλει δάχτυλο μέχρι που μούσκεψε ενώ εκείνη με πίπωνε μέχρι που με στράγγιξε. Χαμόγελο, μπανάκι και γειά σας. Ακολουθεί ενημέρωση.
Tην ειδα σημερα μετα την πρωινη ενημερωση σουΠρωινή περιήγηση στους οίκους αμαρτίας.
Πιπίνου 118: Η ξανθιά (πλέον) Χριστίνα η γνωστή πιτσιρίκα που παρεμπιπτόντως δεν της πάει καθόλου το ξανθό και επίσης ξανθιά Λάνα που την είδα για πρώτη φορά από τότε που αδυνάτησε.Πραγματικά άλλος άνθρωπος!
Ανακοινώθηκε βασιλικό τσιμπούκι...
Πρωινή περιήγηση στους οίκους αμαρτίας.
Ελευθερο στοματικο και οι δυο και τελειωτικο στο στομα.Κωλο καμια τους δεν δινει.Πρωινή περιήγηση στους οίκους αμαρτίας.
Διδύμου 8 κάτω: Ελένη με την ξανθιά φράντζα και Βερόνικα η άλλη γνωστή ψιλογεματούλα μιλφ.
Δεν θυμάμαι τίποτα από προγράμματα.
Τσεκαρε προσφατες ενημερωσεις απογευματινης βαρδιας λιγες σελιδες πισω.εγω προσωπικα δεν εχω να σου προτείνω αυτο το καιρο κατι στη συγκεκριμενη βαρδια μιας και δεν κυκλοφορω..Παιδιά παίζει κάτι καλό σε ελεύθερο τελειωτικό στοματικό σημερα προς τις 10.30;
Ευχαριστώ
Τσεκαρε προσφατες ενημερωσεις απογευματινης βαρδιας λιγες σελιδες πισω.εγω προσωπικα δεν εχω να σου προτείνω αυτο το καιρο κατι στη συγκεκριμενη βαρδια μιας και δεν κυκλοφορω..
Ευχαριστώ φίλε. Έριξα μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες, αλλά δε βλέπω καλα λόγια για κάποια κοπέλα. Μόνο ενημέρωση υπηρεσιών..
Αν κάποιος ξέρει κάτι καλό για ελεύθερο τελειωτικό στοματικό κατά τις 10.30 το βραδυ, ας πει παρακαλώ κάτι..
Ευχαριστώ πολύ
φιλε εχω παει με τοσες πουτανες και κανονικες γυναικες που αυτη η κοπελα μου κανει το καλυτερο τσιμπουκι με ηρεμει η κοπελα αυτη
Καλησπέρα παιδιά!
Προς όσους ειναι ακόμη Αθήνα και συνεχίζουν τον αγώνα, μία ερώτηση.
Παίζει τέτοιες μέρες καμία στην περιοχή της φυλής, έμπειρη στο ελεύθερο στοματικό, στυλ Ζάνας..;; Προς 10 το βράδυ θα πάω προς τα εκεί.
Αν όχι πείτε απλά αν παιζει κάτι αξιοπρεπές γενικά.
Ευχαριστώ,
Άρης
δεν ξερω την ζανα που λες αλλα φιλιππιδου το βραδυ που βρισκονται στο 11α κ 11β η λιζα κ αννυ το εχουν πολυ καλα το στοματικο... θα τον χασεις