Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (2 μέλη και 100 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
Λυπαμαι τον επομενο..αν υπηρχε θα πηγε ξεθεωμενη κ θα μπει μετα να γραψει μετριες οι υπηρεσιες της κοπελας χαχαχαχα

χαχα ναι τυπε ειχε και αλλα δυο δωματια μετα από εμενα, αλλα σιγα μην την βγαλουν και φολα, λιγοι γαμαμε καλα και δυνατα τις κορασιδες, οι πιο πολλοι
πανε να τις πιασουν γκομενες και κάθονται και μιλανε μεσα στα δωματια αντι να γαμανε.  :vomit:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγη ώρα με αρκετή ζέστη και με λιγοστή κίνηση στην αγορά είχαμε επιγραμματικά τα εξής:

Διδύμου 7 αριστερά-Βικτώρια η ψηλή καστανή νταρντάνα με απλό πρόγραμμα.
Το διπλανό 7άρι ήταν κλειστό.

Διδύμου 8α-Λίλιαν,ξανθιά μιλφ,ωραίο θηλυκό και κορμί με προκλητικά πιασιματάκια.
Με 69.

Διδύμου 16-Αλίνα η γνωστή μιλφ με το πλατινέ μαλλί,με λευκό κορμάκι-εσώρουχο και τις δυο βυζάρες της έξω!

Διδύμου 18 κάτω-Βαλεντίνα η καστανόξανθη κατσαρομάλα με το κανονικό κορμί και με το ωραίο στητό στήθος.
Με ελεύθερο στοματικό σε στόμα και στήθος.

Διδύμου 18 πάνω-Ελένη το ξανθό αδύνατο μιλφογκιλφ.Με φουλ.

Διδύμου 20-Τζίνα,η Ελληνίδα αδύνατη μιλφ με το ψιλοτρομακτικό πρόσωπο.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Διδυμου 27-Τζούλια η θηριώδης.Με φουλ.

Αλκιβιάδου 16α-Ντενίσα,ψηλή μελαχροινή,ωραίο (και ολόγυμνο στο σαλόνι) κορμί!
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο.

Αλκιβιάδου 16β-Νικόλ, μελαχροινό  κοντοπούτανο πιπινοειδές.
Από τα πιο ενδιαφέροντα που είδα σήμερα:
Έχει γλυκό προσωπάκι,σώμα με ωραία πιασιματάκια και για τους βυζολάγνους,με γεμάτο στήθος που δείχνει μεγαλύτερο λόγω του ύψους της.
Συμπαθητικά αμήχανο στο σαλόνι.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό σε στόμα και στήθος και πρωκτικό.

Φυλής 86 κάτω-Τίνα,η καστανοκκοκινομάλλα Ρουμανίτσα με το ωραίο κορμί και το γεμάτο στήθος.Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στήθος κοιλιά και 69
Ολόγυμνη και αυτή στο σαλόνι.
Τα διπλανά 86 και 84 ήταν κλειστά.

Φυλής 65 κάτω-Έλενα η ψηλή νταρντάνα.

Φυλής 69 πάνω-Κρίστυ,το κοντό μελαχροινό πιπινάκι με το ωραίο κορμάκι,το στητό βυζόνι -και με μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα.Με 69.

Φυλής 69 κάτω-Ειρήνη,ξανθιά γεματούλα με θηλυκό πρόσωπο.
Μικρόστηθη βέβαια αλλά με ωραία ψωμομένη κωλάρα την οποία και δίνει.

Φιλιππίδου 11 κάτω-Γιασμίν,κοντή μελαχροινούλα με σχεδόν καρέ μαλλί και με περίεργο ψιλοατσούμπαλο κορμί.
Η Γιασμίν που δούλευε στη Φυλής 65 πάνω.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,ποδολαγνείες,αυταρχικά,μασαζάκια-δεν θυμάμαι για κώλο.

Φιλιππίδου 11 πάνω-Άννα η γνωστή και ως πορνοστάρ.
Με ατσούμπαλο κορμί και ιδίως ο κώλος της;Εντελώς ασουλούπωτος πλέον.
Με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου ο Κύπριος πουστρότσατσος ειρωνικός με όσους είχαν το...θράσος να φεύγουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Και η χοντρη τσατσα του 24 της πιανει το βυζι. Προφανως τους εχουν κανει φροντιστηρια. Και οποιος τσιμπησει.

Ελπιζω να μη δουλεψει με τσατσο τον Αρη γιατι θα ερθει αυτος διπλα μας και θα μας χαιδευει το μπουτι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πηγα και εγω  φιλιππιδου  11   α  ειδα   την  γιασμιν εμενα αυτη δεν μου αρεσε τοσο πολυ μου φανηκε για φολα    και εριξα ενα   γαμησακι στο  φιλιππιδου 11 β στην  αννυ την πορνοσταρ  ωραια περασα  ξανα με αυτο το μωρο να αδυνατησει λιγο και θα το ξαναγλεντησω το μωρο  η τσιμπουκαρα της   με   ηρεμησε   η αννυ εχει τον τροπο της μαζι μου ο  αντυ  ο  τσατσος  με  κερασε     χυμο  

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
πηγα και εγω  φιλιππιδου  11   α  ειδα   την  γιασμιν εμενα αυτη δεν μου αρεσε τοσο πολυ μου φανηκε για φολα    και εριξα ενα   γαμησακι στο  φιλιππιδου 11 β στην  αννυ την πορνοσταρ  ωραια περασα  ξανα με αυτο το μωρο να αδυνατησει λιγο και θα το ξαναγλεντησω το μωρο  η τσιμπουκαρα της   με   ηρεμησε   η αννυ εχει τον τροπο της μαζι μου ο   αντυ  ο   τσατσος  με  κερασε     χυμο  

απο πιπα στον εξαφανιζει αλλα εχει βαλει καπου 6-8 κιλα κ ο κωλος εχει γινει ενιαιος με τα μπουτια της πλεον

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολλα με εξιταρουνε πανω  της    θελω να  την γαμαω  δηλαδη γαμαω την σαρα την καμελια την αντζυ τοσες πουτανες γαμαω  με την αννυ εχω κολησει πολυ  διοτι περναω καλα μαζι της και αν δεν την γαμαω κατι  γινεται    και εχω κανει  διαφορα πραγματα  μαζι της 

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
πολλα με εξιταρουνε πανω   της    θελω να  την γαμαω   δηλαδη γαμαω την σαρα την καμελια την αντζυ τοσες πουτανες γαμαω  με την αννυ εχω κολησει πολυ  διοτι περναω καλα μαζι της και αν δεν την γαμαω κατι  γινεται     και εχω κανει  διαφορα πραγματα  μαζι της 

Mετα απο τοση χορηγια, σε εχει βαλει ποτε στο δωματιο χωρις να σου παρει χρημα; Δεν εννοω να σε κρατησει αρκετη ωρα παραπανω, εννοω να ξηγηθει τσαμπα γαμησακι

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μου εκανε δωρο γαμησι και στα γενεθλια μου εκανε δωρο και  σουβλακια μου εχει  αγορασει  και τοστ και αναψυκτικο 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε εχω παει με τοσες πουτανες και κανονικες γυναικες που αυτη  η  κοπελα  μου κανει το καλυτερο  τσιμπουκι  με ηρεμει η κοπελα  αυτη 

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
μου εκανε δωρο γαμησι και στα γενεθλια μου εκανε δωρο και  σουβλακια μου εχει  αγορασει   και τοστ και αναψυκτικο  

Αφού σε ξέρει ότι γράφεις (και θα γράψεις) στο ίντερνετ και για αυτήν και για τα υπόλοιπα κορίτσια του (αγαπημένου της) αφεντικού των συγκεκριμένων μαγαζιών,φτηνά σού'χει ξηγηθεί Γιώργο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
το ξερω το αφεντικο  των μαγαζιων αυτων    εγω κανω την δουλεια   μου γαμαω και φευγω  ολα καλα και ησυχα   ειπαμε με τανες μεχρι  εκει τιποτα παραπανω προσεχω τα ορια μου με ολες τις γυναικες 

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Έτσι.Βράχος Γιώργαρε! :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
προσεχουμε φιλε για  να εχουμε να γαμαμε καλα καλα  γαμησια  σου  ευχομαι  φιλε

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!

Προς όσους ειναι ακόμη Αθήνα και συνεχίζουν τον αγώνα, μία ερώτηση.

Παίζει τέτοιες μέρες καμία στην περιοχή της φυλής, έμπειρη στο ελεύθερο στοματικό, στυλ Ζάνας..;; Προς 10 το βράδυ θα πάω προς τα εκεί.

Αν όχι πείτε απλά αν παιζει κάτι αξιοπρεπές γενικά.

Ευχαριστώ,
Άρης

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πρωινή περιήγηση στους οίκους αμαρτίας.

Περγάμου 27: Η θηριώδης Όλγα και η θεία Εύα.

Αλκαμένους 117: Η Αλίνα η γνωστή μιλφ με το πλατινέ μαλλί και το θηλυκό,παλαιάς και ωραίας,κοπής πρόσωπο.

Ρεμούνδου 20: Η μικροσκοπική Λώρα με το νυσταγμένο πρόσωπο και το ωραίο λεπτεπίλεπτο κορμάκι.Με απλό πρόγραμμα.

Ρεμούνδου 21 κάτω: Έλένη,μελαχροινή σκουρόδερμη μετριόφατσα σχετικά αδύνατη αλλά με γεμάτο κυτταριδοκώλο.
Με ελεύθερο στοματικό,"χύσιμο στα βυζάκια" και 69.
Το διπλανό 21 ήταν κλειστό.

Αγ.Πέτρου 7: Η ξανθιά ψιλοτουμπανιασμένη Εβελίνα με ωραίο λευκό ημιδιαφανές κορμάκι-εσώρουχο.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Καλύμνου 36: Η ξανθιά ψηλή γεμάτη Ναταλί με το θηλυκό πρόσωπο κάπνιζε αραχτή στο σαλόνι!
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό.

Καλύμνου 48 δεξιά: Η όμορφη Κατερίνα με το κοντό πλατινέ μαλλί και με όχι κακό σωματάκι αν και το μεσοφόρι κρύβει και η ψηλή,μικρότερη σε χρόνια από την Κατερίνα αλλά βαρύτερη νταρντανοΧριστίνα.
Με απλό η πρώτη,με 69 η δεύτερη.

Το Πωλινόσπιτο ήταν κλειστό.

Φυλής 200: Η γνωστή ξανθιά σγουρομάλλα Τάνια με την κωλάρα της αν και κάπως αδυνατισμένη και η Δανάη,καλό μελαχροινό πιπινοκαβλιτσέκι με θηλυκό προσωπάκι-με ωραίο κορμάκι και ολοστρόγγυλο κωλίδιο.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και για τις δυο.

Φυλής 134 πάνω: Η Έλενα το ξανθό κοντό καυλίδι με τα σιλικονάτα βυζόμπαλα.

Φυλής 109 κάτω: Η Βίκυ η καστανή μιλφ με τα ελαφρώς σκιστά μάτια και με παραπάνω κιλά από τότε που δούλευε στη Διδυμου 27.
Κάποιες νύχτες δουλεύει στην Ιάσωνος 46 επάνω-καλά σερί το πηγαίνει;
Με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και 69.

Φυλής 109 πάνω: Η Άντζελα η ξανθιά μιλφ με τα ωραία πιασίματα και το γεμάτο στήθος.
Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.

Τα υπόλοιπα Πιπίνου 65,Φυλής 136 και 134 ήταν κλειστά.

Φυλής 71 κάτω: Μαρία.Καστανή,σχετικά ψηλή,με κανονικό σωματάκι και με ωραίο βυζί-αν και πιο ωραίος ήταν ο τρόπος που τα έτριβε στο σαλόνι.
Με γυαλάκια για τους φετιχιστές και με προφορά τύπου "έλα να γκαμηθούμε",κάνω καλό γκαμήσι" για τους βιτσιόζους.
Με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 71 πάνω: Λίλη που πήγαν τα βυζά σου;
Ψηλή,μελαχροινή,ωραία γυναίκα αλλά το νταρντανέ της πήγαινε περισσότερο.

Φυλής 69 κάτω: Η Ειρήνη η ξανθούλα με το θηλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί-μικρόβυζη μεν,κωλαρού δε.Με πρωκτικό.

Φυλής 69 πάνω: Εύα,ψηλή ξανθιά μιλφ,ασπρουλιάρα,με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο όχι εντελώς στεγνό κορμί.Με 69.

Φυλής 67: Μαρία η γνωστή μελαχροινή πιτσιρίκα με το ωραίο σώμα με ελεύθερο στοματικό και 69 και η Σίσυ,ξανθιά πιτσιρίκα γενικά μέτρια εμφανισιακά,δίχως κάτι το ιδιαίτερο ούτε σε πρόσωπο ούτε σε κορμί.

Φυλής 65 κάτω: Η Χριστιάννα η ξανθιά μουνάρα με τις ωραίες βυζάρες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65 πάνω: Η Σόνια η μελαχροινή πιπινοαλόγα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και με 69.
Η μία απ'τις δυο κοπέλες της διαδρομής που είχε συνεχόμενα δωμάτια.

Φυλής 84 πάνω: Η Σάρα η ξανθιά ασπρουλιάρα Μολδαβή με το γλυκό πρόσωπο και με κορμί με πιασιματάκια.
Με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος.

Τα υπόλοιπα 84 και 86 ήταν κλειστά.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Η Μαρία η κοντή ξανθιά Αλβανίδα με την προστυχόφατσα και με ελαφρώς γεμάτο σώμα.

Φιλιππίδου 11 όροφος: Η Νικόλ το μελαχροινό πιπινάκι με το γλυκό πρόσωπο και το ωραίο σωματάκι.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.

Τα Φυλής 61 και 59 ήταν κλειστά.

Φυλής 74: Δεξιά,η ψηλή μελαχροινή μιλφ Βανέσα με τα σκιστά μάτια και με το ελαφρώς ζουμερό σώμα.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος.
Αριστερά,η Σύλβια καστανόξανθη κοπέλα με όμορφο πρόσωπο,με σχετικά αδύνατο σώμα και με ωραίο κωλαράκι!

Τα Φυλής 66 ήταν κλειστά.

Φυλής 56: Η Νάντια η κοντούλα με την ζουμερή κωλάρα.

Φυλής 54 κάτω: Η Έλενα η μελαχροινή γλυκοπρόσωπη μικρούλα με το ωραίο σωματάκι.
Με 69.
Το διπλανό 54 όροφος ήταν κλειστό.

Φωκαίας 9: Δεξιά η όμορφη πιτσιρίκα Ναταλί.
Αριστερά μια Κλάρα ψηλή σκουρόδερμη νταρντανοπερίπτωση,μπαζοειδής κατάσταση με ελεύθερο στοματικό.
Τα Φωκαίας 7 ήταν κλειστά.

Φωκαίας 17 κάτω: Η ωραία Ξένια ολόγυμνη στο σαλόνι σε απλό πρόγραμμα και η Αλίνα η πιτσιρίκα με τα γεμάτα κρεμαστά βυζιά με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος και με 69 στο μενού της.

Φωκαίας 17 πάνω: Μικαέλα η άχρωμη μελαχροινή Μολδαβή με το ελαφρώς ζουμερό σώμα,δίχως εξτρήμ κωλοκόρδονα σήμερα!
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαίας 19: Η Τζοάννα.
Ξανθιά,αδυνατούλα πιτσιρίκα,αρκετά ενδιαφέρουσα,με όμορφο προσωπάκι και με αρκετά τατουαζάκια.Μικρόβυζη μεν αλλά με κωλαράκι ποίημα!
Μέχρι τώρα τα υπόλοιπα πρωινά δουλεύε στο Μεταξουργείο,στη Μεγ.Αλεξάνδρου 28.
Παλαιά κοπέλα στο κουρμπέτι.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος και 69.

Φωκαίας 25 πάνω: Η Βαλεντίνα η καστανόξανθη σγουρομάλλα με το γλυκό βλαχοπροσωπάκι και το καλό σωματάκι.
Με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό σε στόμα και στήθος.

Φωκαίας 25 κάτω: Η Μόνικα ή Αλεξάνδρα όπως την έλεγαν πριν από λίγες ημέρες.
Ωραία μελαχροινή Ρουμανοπιπίνα,με όμορφο πρόσωπο,καλό κορμάκι (αν και με ψιλοσάπιο βυζί) και με κωλαράκι ποίημα!
Με ελεύθερο στοματικό και 69.

Φωκαίας 27 κάτω: Βιολέτα η μελαχροινή γεματούλα με φουλ πρόγραμμα και Ροζαλίντα η ξανθιά αδύνατη μιλφ με το σιλικονάτο στήθος για την οποία ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Φωκαίας 27 ισόγειο:Η Σιμόνα η ωραία μελαχροινή πιτσιρίκα με τον προκλητικά ζουμερό κώλο με ελευθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα/στήθος-όχι στόμα όπως έλεγε και σήμερα η ίδια.

Φωκαίας 27 όροφος: Η γνωστή Καμέλια.

Φωκαίας 24: Η Σαμπρίνα μια  κοντή μελαχροινή πολύ σκουρόδερμη τσιγγανοκατάσταση,μετριοπούλα για να μη πω μπαζομπούλα.
Με φουλ πρόγραμμα.

Διδύμου 7α: Η Βικτώρια η μελαχροινή ψηλή με το νταρντανέ κορμί.
Πιο περιποιημένη και πιο όμορφη σήμερα και αρκετά ξεθαρεμένη στο σαλόνι με τριψίματα και καυλαντίσματα!Είδες η μοντελοαλυσίδα;;;
Με 69.

Το διπλανό 7άρι ήταν κλειστό.

Διδύμου 8 κάτω: Ελένη με την ξανθιά φράντζα και Βερόνικα η άλλη γνωστή ψιλογεματούλα μιλφ.
Δεν θυμάμαι τίποτα από προγράμματα.

Διδύμου 16: Η Αναστασία η ξανθιά θλιμμένη βυζαρού και μια Βερόνικα,ξανθό μιλφ με περίεργα μάτια και με ατσούμπαλο αν και όχι χοντρό κορμί.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69 και για τις δυο.

Διδύμου 18 υπόγειο: Η Αλίνα η  μελαχροινή τροφαντή μιλφοβυζαρού,με τα πάντα εκτός κώλου στο μενού της.

Διδύμου 18 ισόγειο: Η Ελένη η ξανθιά αδύνατη γκιλφ με υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.

Διδύμου 20: Η Τζίνα η αδύνατη καστανή μιλφ που στην φάτσα φέρνει στη Λίλυ από τα Παρατράγουδα της Πάνιας.

Το Διδύμου 22 εδώ και καιρό κλειστό.

Διδυμου 27: Η Λώρα (ή Βαλεντίνα όπως την έλεγαν εδώ πριν από λίγο διάστημα) η μικρή μελαχροινή με τους σιλικονάτους βύζους (η πρώην ξανθιά Τζούλια από Φυλής 109) με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και η Φωτεινή το μελαχροινό μιλφάλογο-η δεύτερη που είχε συνεχόμενα δωμάτια!

Ιουλιανού 71: Η θηριώδης μελαχροινή Τζούλια με το κλασσικό μαύρο κολλητό φορεματάκι της με φουλ πρόγραμμα.

Πιπίνου 118: Η ξανθιά (πλέον) Χριστίνα η γνωστή πιτσιρίκα που παρεμπιπτόντως δεν της πάει καθόλου το ξανθό και επίσης ξανθιά Λάνα που την είδα για πρώτη φορά από τότε που αδυνάτησε.Πραγματικά άλλος άνθρωπος!
Ανακοινώθηκε βασιλικό τσιμπούκι...

Αχαρνών 85: Ελένη,καστανή νταρντάνα,με γλυκό πρόσωπο αλλά με σώμα γεμάτο ιδίως από τη μέση και κάτω!

Μαγνησίας 11: Ελένη,κοντή,ζουμπουρλή,γλυκοπρόσωπη με γεμάτο βυζάκι-αυτά πρόλαβα να συγκρατήσω μια και πέρασε στο σαλόνι σαν ζωντόβολο.
Το Μαγνησίας 1 ήταν κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom