ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
καταλαβα αυτη η τσατσα ειναι μουναρος στο δ27
..όντως ''μετράει'' και το ξέρει..Γασπαρη πες την τσατσα της Γιασμιν να μην κρυβει το μωρο οταν λεει το προγραμμα. Δεν υπαρχει πιο ηλιθιο πραγμα να περιμενουμε την τσατσα να τελειωσει τις μαλακιες της για να δουμε την πουτανα. Δε δημιουργει σασπενς οπως νομιζουν. Κανει κεντρο της προσοχης την τσατσα που κανεις δε θελει να γαμησει (εκτος αν ειναι η τσατσα του Δ27. Αμα βγει στο κλαρι αυτο το μωρο θα χρεοκοπησουν οι ανταγωνιστες).
Έληξε άδοξα ο έρωτας του καλοκαιριού σου >πολλα κλειστα σπιτια σημερα στην πρωινη βαρδια σε φυλης, διδυμου, περιξ της Λιοσιων,
πηραν αδεια οι κοπελες
Επισης η Λωρη απο Αγκυρας 12 επεστρεψε στην πατριδα της , αγνωστο ποτε θα ξαναρθει
φιλε hotvenom η σαρα ειναι πολυ ομορφο μουνακι το μουνι λογικο μου φαινεται να ειναι δουλευμευνο αφου δεν κανει κωλο και το βυζι της ειναι μικρο αλλα αν τα ειχε ολα θα ηταν αλλου συμφωνεις ομως οτι αξιζει το 20 ευρω
2 φορες... ;)εμένα μου φάνηκε σαν να έχει γεννήσει το μουνακι της.
2 φορες... ;)
και γω αυτο το διλημμα εχω,αν ειναι η νικολ η καινουργια που λενε που κανει κωλο θα σου προτεινα να πας και να μου πεις εντυπωσεις,θα παω και γω αρκει να την πετυχω!εγω εχω σοβαρο θεμα δεν ξερω ποια να γαμησω σημερα το βραδυ η το απογευμα πειτε καμια ιδεα καλη
Aπό ενδιαφέρουσα αναφορά εξωθεσμικου σήμερα το πρωί στο Φωκαίας 27 υπογειο (το πάλαι ποτέ .. Κλάρας :o) Παρούσαι αι Βιολέττα και Έλενα , αμφότεραι σε φουλ και με αρκετή κίνηση. Εντύπωση δημιούργησε λέει το ότι η ανατολική cougar τσα2 =με κοντά ξανθά μαλλιά ('τσατσά λεβεντιά," οπως διαβάζω τώρα στην σημερινή κριτική του fluffy) , κατά την επίδειξη των κορασίδων έπιανε και έγλυφε το βυζι της Έλενας ... :o Ξέρουμε κάτι επ 'αυτού ? Περνάει μήπως και εκεινη μέσα σε ..τριπλό ?!
Aπό ενδιαφέρουσα αναφορά εξωθεσμικου σήμερα το πρωί στο Φωκαίας 27 υπογειο (το πάλαι ποτέ .. Κλάρας :o) Παρούσαι αι Βιολέττα και Έλενα , αμφότεραι σε φουλ και με αρκετή κίνηση. Εντύπωση δημιούργησε λέει το ότι η ανατολική cougar τσα2 =με κοντά ξανθά μαλλιά ('τσατσά λεβεντιά," οπως διαβάζω τώρα στην σημερινή κριτική του fluffy) , κατά την επίδειξη των κορασίδων έπιανε και έγλυφε το βυζι της Έλενας ... :o Ξέρουμε κάτι επ 'αυτού ? Περνάει μήπως και εκεινη μέσα σε ..τριπλό ?!