Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (1 μέλη και 117 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Γασπαρη πες την τσατσα της Γιασμιν να μην κρυβει το μωρο οταν λεει το προγραμμα. Δεν υπαρχει πιο ηλιθιο πραγμα να περιμενουμε την τσατσα να τελειωσει τις μαλακιες της για να δουμε την πουτανα. Δε δημιουργει σασπενς οπως νομιζουν. Κανει κεντρο της προσοχης την τσατσα που κανεις δε θελει να γαμησει (εκτος αν ειναι η τσατσα του Δ27. Αμα βγει στο κλαρι αυτο το μωρο θα χρεοκοπησουν οι ανταγωνιστες).
..όντως ''μετράει'' και το ξέρει..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
πολλα κλειστα σπιτια σημερα στην πρωινη βαρδια σε φυλης, διδυμου, περιξ της Λιοσιων,
πηραν αδεια οι κοπελες  :(
Επισης η Λωρη απο Αγκυρας 12 επεστρεψε στην πατριδα της , αγνωστο ποτε θα ξαναρθει

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
σήμερα στην πρωινή βάρδια φυλης :

Φωκαίας 27Β η εσωτερική πόρτα αριστερά με την ξύλινη σκάλα
είχε την Σάρα, και μια άλλη που δεν είδα, πολύ όμορφο το
μωρό πρόσωπο κορμί και της αρέσει και το σπατουλαρισμα... χεχεχε
οπότε ταιριαξαμε. Πέρασα όμορφα, αλλά για να είμαι αντικειμενικος
να αναφέρω και λίγα αρνητικά: το βυζακι μικρό αλλά ξεφουσκωτο,
και το μουνακι πολύ δουλεμενο (φαρδυ).

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
πολλα κλειστα σπιτια σημερα στην πρωινη βαρδια σε φυλης, διδυμου, περιξ της Λιοσιων,
πηραν αδεια οι κοπελες  :(
Επισης η Λωρη απο Αγκυρας 12 επεστρεψε στην πατριδα της , αγνωστο ποτε θα ξαναρθει
Έληξε άδοξα ο έρωτας του καλοκαιριού σου >:(
Του χρόνου πάλι,ο Βογλης με την Αναμπελ και εσύ με την μαμά της :)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε    hotvenom    η σαρα ειναι πολυ ομορφο μουνακι το μουνι λογικο μου φαινεται να ειναι δουλευμευνο αφου δεν    κανει  κωλο  και το βυζι της ειναι μικρο αλλα  αν τα ειχε ολα θα ηταν αλλου  συμφωνεις ομως οτι αξιζει το 20 ευρω

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
φιλε    hotvenom    η σαρα ειναι πολυ ομορφο μουνακι το μουνι λογικο μου φαινεται να ειναι δουλευμευνο αφου δεν    κανει  κωλο   και το βυζι της ειναι μικρο αλλα  αν τα ειχε ολα θα ηταν αλλου   συμφωνεις ομως οτι αξιζει το 20 ευρω

Αξίζει το μωράκι και είναι και καβλιαρικο άμα του κάνεις κλικ,
εμένα μου φάνηκε σαν να έχει γεννήσει το μουνακι της.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αν  της κανεις κλικ σου δινει γλωσσοφιλα  το μωρο  αυτο να  το φας ειναι 

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Πες τα Πορνε μου... χεχεχε

γι αυτό και το ξεφουσκωτο βυζακι,  εμ φαίνονται
αυτά τα πράγματα, μου φαίνεται θα πάω για Κριστι
να φχαρηστηθω σφιχτο μουνακι, έλεος, δεν τις
μπορώ τις μανούλες !!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω εχω    σοβαρο θεμα δεν ξερω ποια να γαμησω σημερα το βραδυ η το απογευμα πειτε καμια ιδεα    καλη

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
εγω εχω    σοβαρο θεμα δεν ξερω ποια να γαμησω σημερα το βραδυ η το απογευμα πειτε καμια ιδεα    καλη
και γω αυτο το διλημμα εχω,αν ειναι η νικολ η καινουργια που λενε που κανει κωλο θα σου προτεινα να πας και να μου πεις εντυπωσεις,θα παω και γω αρκει να την πετυχω!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η νικολ η καινουργια χανει στο   σαλοναρισμα   και δεν δινω ευκολα 20 ευρω σε καποια που δεν με ενθουζιαζει  μαλλον θα παω σε αλλη  επιλογη    απο φωκαιας  η  φιλιππιδου

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Aπό ενδιαφέρουσα αναφορά εξωθεσμικου  σήμερα  το πρωί  στο Φωκαίας  27 υπογειο (το πάλαι  ποτέ  .. Κλάρας :o)  Παρούσαι αι Βιολέττα  και   Έλενα  ,  αμφότεραι  σε φουλ και με αρκετή κίνηση. Εντύπωση   δημιούργησε   λέει το ότι η   ανατολική cougar  τσα2 =με κοντά  ξανθά  μαλλιά ('τσατσά λεβεντιά," οπως διαβάζω τώρα στην σημερινή κριτική του fluffy) , κατά  την επίδειξη  των  κορασίδων έπιανε και  έγλυφε το βυζι της  Έλενας  ... :o  Ξέρουμε  κάτι επ 'αυτού ? Περνάει μήπως και εκεινη  μέσα  σε ..τριπλό ?!  :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Aπό ενδιαφέρουσα αναφορά εξωθεσμικου  σήμερα  το πρωί  στο Φωκαίας  27 υπογειο (το πάλαι  ποτέ  .. Κλάρας :o)  Παρούσαι αι Βιολέττα  και   Έλενα  ,  αμφότεραι  σε φουλ και με αρκετή κίνηση. Εντύπωση   δημιούργησε   λέει το ότι η   ανατολική cougar  τσα2 =με κοντά  ξανθά  μαλλιά ('τσατσά λεβεντιά," οπως διαβάζω τώρα στην σημερινή κριτική του fluffy) , κατά  την επίδειξη  των  κορασίδων έπιανε και  έγλυφε το βυζι της  Έλενας  ... :o  Ξέρουμε  κάτι επ 'αυτού ? Περνάει μήπως και εκεινη  μέσα  σε ..τριπλό ?!  :)

Και η χοντρη τσατσα του 24 της πιανει το βυζι. Προφανως τους εχουν κανει φροντιστηρια. Και οποιος τσιμπησει.

Ελπιζω να μη δουλεψει με τσατσο τον Αρη γιατι θα ερθει αυτος διπλα μας και θα μας χαιδευει το μπουτι.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Ενδιαφέρον ερώτηση.....θα με ενδιέφερε και εμένα......αν μάθει κάποιος συναγωνιστής.....πάντως σε δεύτερη προσπάθειά μου να πείσω την υπηρεσία "κολλητήρι""στο φ86 ισόγειο....μου λέει είμαι καθαρίστρια αγόρι μου..δε τα κάνω αυτά.....εκεί καύλωσα περισσότερο....της λέω θα επανέλθω να σε πείσω...με χαιρέτησε....και άφησε πάλι στο πόρνικο μυαλό μου ανοιχτό το ενδεχόμενο.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ελπιζω να μη δουλεψει με τσατσο τον Αρη γιατι θα ερθει αυτος διπλα μας και θα μας χαιδευει το μπουτι.
===

:cheesy: Mα … πουρκουά ?.. Ουί .. Μπιεν συρ ..μποκού  ντε  ρυτίντ .. ντε μπαντανά α λα τετ, ε  λε σεφ ιντιέν ε  οριεντάλ α  λα ρύ  ντε  Ντιντυμού.. αβάν  λα γκερ ,, :cheesy:

Επισκέπτης
Αμα η τσατσα ειναι μια μουναρα περιποιημενη αδυνατη σαν ιταλιδα πρωην πορνοσταρ, της ειχα κανει προταση παλιοτερ και μου χε ριξει ακυρο

Εντιτ: κι αλλες βεβαια μου χαν ριξει ακυρο και μετα εγιναν πουτανες

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω μονο την  εικοσαχρονη    τσατσα   του Διδυμου 27 θα γαμουσα απο τσατσαδες  δεν γαμαω και μια τσατσα μου την ειχε πεσει αλλα της εδωσα  ακυρο  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom