Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (1 μέλη και 120 επισκέπτες)

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Σημερα σε πρωινη βόλτα δυστυχως δεν ειχα ιντερνετ αλλα θα γραψω οσες θυμαμαι.
Φωκαιας 27 ισογειο η Σαρα με μαύρα εσώρουχα τα κλασικα που φοράει πάντα με μαυρες ψηλες καλτσες.
Φωκαιας 27 οροφος η Καμελια. Ολοι λενε τα καλυτερα αλλα αυτη η φατσα ειναι αντισεξουαλικη για μενα.
Φωκαιας 24 δεν θυμαμαι ονομα αλλα η τσατσα ανακοινωσε μια νεαρα βραζιλιανα η οποια απο κωλο οντως εφερνε σε βραζιλιανικο κ ειχε λιγο το ψευδο των βραζιλιανων που μιλανε ελληνικα.
Φυλης 65 οροφος ηταν η γνωστη πιτσιρικα Σονια με ωραιο κορμι αλλα οι κριτικες ειναι διφορουμενες.
Φυλης 86β η Τινα καλο κομματι με λιγο κρεμαστα μασταρια αλλα κατι δεν μου εκανε κλικ.
Φιλιππιδου 11α ηταν ενα ωραιο κοντοπουτανο η Νικολ με ωραιο κωλαρακι κ φατσουλα
Φιλιππιδου 11β δυο κοπελες Ελενη κ Μαρια η ορωτη με φουλ προγραμμα ενω η Μαρια δεν εδινε κωλο.
Ελαχιστη κινηση κ πολυ ζεστη. Μονο η Νικολ μου τραβηξε λιγο το ενδιαφερον αλλα τελικα προχωρησα στην δροσια του aircondition στο σπιτι μου καθως δεν ειχα πολυ ορεξη

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Ρε παιδιά φιλίππιδου 11α για μια Γιάσμιν τζάσμιν ξέρουμε τπτ η καινούριο φρούτο;

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Φυλής 71Α Χριστίνα νέο barely legal πιπίνι! Τιμήθηκε θα ανεβάσω και μια κριτική να βρίσκεται...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η Χριστινα ειναι σε εμφανιση το καλυτερο πιπινι κοντοπουτανο της Φυλης. Λεπτη, σφιχτο κορμι, ακωλη, φοβερο βυζι, γλυκια φατσα, χαμογελο και το κυριοτερο, φρεσκαδα! Ενα προσον που λειπει απο τις περισσοτερες πουτανες τις εποχης.

Στο Φωκαιας 24 παιζουν δυο πιπινια κοντοπουτανα. Η Νικολ ειναι η πιο ομορφη, αλλα βγαινει στο σαλονι μουτρωμενη. Καταλαβαινουμε ολοι πως θα ειναι στο δωματιο. Η Ελενη ειναι πιο τσουπωτη και σε καβαλαει στον καναπε για να σε αναγκασει με αγχος να περασεις. Καποιος να της πει οτι βρωμαει το στομα της.

Φιλλιπιδου ισογειο ηταν το κοντοπουτανο Γιασμιν. Φουλ προγραμμα.

Φωκαιας 17 με τσατσα την Ευα ενα μπαζο που δε βλεπεται.

Ιουλιανου 71 καινουριο κοντοπουτανο Νικολ μπαμπατσικη οχι χοντρη. Δε μου αρεσε.

Διδυμου 27 εκπληκτικη εικοσαχρονη τσατσα!

Διδυμου 20 καινουρια παρουσια Αννα χοντρη εικοσαρα.

Διπλα η Αλιονα μες στην τσαντιλα. Μακρια!

Διδυμου 16 η γκιλφ Βικτωρια. Λεπτο κορμι, παραξενη φατσα για γουστα.

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Στο Φωκαιας 24 παιζουν δυο πιπινια κοντοπουτανα. Η Νικολ ειναι η πιο ομορφη, αλλα βγαινει στο σαλονι μουτρωμενη. Καταλαβαινουμε ολοι πως θα ειναι στο δωματιο. Η Ελενη ειναι πιο τσουπωτη και σε καβαλαει στον καναπε για να σε αναγκασει με αγχος να περασεις. Καποιος να της πει οτι βρωμαει το στομα της.

Σημερα αυτες οι δυο επαιζαν το πρωι σε φιλιππιδου 11α και 11β αντιστοιχα... Οπως ακριβως τα λες... Η νικολ ωραιο κομματι αλλα δεν εσκασε εστω λιγο το χειλακι της, ενω η ελενη καθοταν 10 λεπτα στα ποδια μου κ λιγο ηθελα να την πεταξω καταχαμα γιατι δν με αφηνε να φυγω... Επρεπε να ειχε φαει γαριδακια πριν γιατι οντως μυριζε παρα πολυ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σε ποια βάρδια αυτά, Δούκα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η νικολ κανει φουλ προγραμμα  αλλα  δεν χαμογελαει και το σαλοναρισμα καταλαβαινεις τη θα ακολουθησει στο δωματιο την  ελενη την    ξανθια την  εχω γαμησει μια  φορα  και στο φιλιππιδου 11 α  οταν δουλευε  μια φορα    ειχα  παει  με  τον  vril  και δεν με αφηνε να φυγω μου ειχε  κλεισει  τον  δρομο 

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Η Χριστινα ειναι σε εμφανιση το καλυτερο πιπινι κοντοπουτανο της Φυλης. Λεπτη, σφιχτο κορμι, ακωλη, φοβερο βυζι, γλυκια φατσα, χαμογελο και το κυριοτερο, φρεσκαδα! Ενα προσον που λειπει απο τις περισσοτερες πουτανες τις εποχης.

Απίστευτο φυσικότατο βυζί και πέτρα στην αφή (με την καλή έννοια). Όντως ζεστό σαλονάρισμα σε προδιαθέτει θετικά.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω γαμαω    συγκεκριμενες    πουτανες και  δεν    χρειαζομαι  ιδιαιτερο  ψαξιμο, 

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Νικόλ και Ελένη πολύ μέτριες εμφανισιακά κατά τη γνώμη μου. Ειδικά η Ελένη στο πρόσωπο είναι ψιλομπάζο. Όταν πέρασα και τις είδα ήταν και οι δύο με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα λες και τους φαγαν το μπιφτέκι τους.  :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
το θεμα ειναι να περναμε καλα    διοτι το προσωπο και το σαλοναρισμα ειναι  μεγαλη  παγιδα  δενμ χρειαζεται να τρωμε  φολες

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Που ρε σεις η Τζινα που εσκαγε το χαμογελο σε επαιρνε απο το χερι κ το χαιροσουν... μου χει στοιχισει πολυ η απουσια της...κλεινει χρονο σε λιγες μερες κ δεν βλεπω να γυριζει

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
το θεμα ειναι να περναμε καλα    διοτι το προσωπο και το σαλοναρισμα ειναι   μεγαλη  παγιδα  δενμ χρειαζεται να τρωμε  φολες

Είναι συνδυασμός δεν αντιλέγω. Αλλά άμα η άλλη είναι μπάζο όσο καλή και να ναι μέσα πόσο να σε φτιάξει...Πάντως αρκετά καλή περίπτωση το Χριστινάκι.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
το προσωπο δεν με νοιαζει  εγω  κοιταω  το  σαλοναρισμα  και    να ειναι χαρουμενη  η  οχι  η  κοπελα    και  πηγαινω παντα νωρις στην    βαρδια  ωστε να ειναι  ξεκουραστη  και οχι κουρασμενη    εχω ακουσει για  περιπτωσεις που  αξιζουν και  εχουν βγει  φολες 

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
η τζινα ηταν μουναρα αλλα   δεν ειναι  ευκολα να  επιστρεψει

το πασχα που ειχα ξανα ρωτησει μια τσατσα μου ειχε πει πως ηταν Ελλαδα εκεινο το διαστημα αλλα μαλλον δεν την αφηνε ο γκομενος για να δουλεψει... Εκτος αν το χει ριξει σε κανα στουντιο που αντε να την βρεις ή ανεξαρτητη κ καλα... Μαλλον χαθηκε το κορμι.. Το μονο που ισως μπορουμε να ελπιζουμε ειναι να κανει το διαλειμμα της κ απο χειμωνα να την ξανα δουμε... ειχε λειψει κ παλιοτερα για καμποσο διαστημα...
Αλλα ηταν κ μουναρα κ ΣΟΥΠΕΡ απο υπηρεσιες... Δεν εχω πετυχει αναλογη ακομα κ σημερα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
το πασχα που ειχα ξανα ρωτησει μια τσατσα μου ειχε πει πως ηταν Ελλαδα εκεινο το διαστημα αλλα μαλλον δεν την αφηνε ο γκομενος για να δουλεψει... Εκτος αν το χει ριξει σε κανα στουντιο που αντε να την βρεις ή ανεξαρτητη κ καλα... Μαλλον χαθηκε το κορμι.. Το μονο που ισως μπορουμε να ελπιζουμε ειναι να κανει το διαλειμμα της κ απο χειμωνα να την ξανα δουμε... ειχε λειψει κ παλιοτερα για καμποσο διαστημα...
Αλλα ηταν κ μουναρα κ ΣΟΥΠΕΡ απο υπηρεσιες... Δεν εχω πετυχει αναλογη ακομα κ σημερα
Η Αλβανιδουλα γραφει ακομα στο φεισμπουκ οτι ειναι Αθήνα. Εξαιρετικη στο κρεβατι, πραγματικα δεν κολλας στην, εθνικοτητα με τετοιο καβλιαρικο μωρο, προθυμο να σε ικανοποιησει πολυ προστυχα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γασπαρη πες την τσατσα της Γιασμιν να μην κρυβει το μωρο οταν λεει το προγραμμα. Δεν υπαρχει πιο ηλιθιο πραγμα να περιμενουμε την τσατσα να τελειωσει τις μαλακιες της για να δουμε την πουτανα. Δε δημιουργει σασπενς οπως νομιζουν. Κανει κεντρο της προσοχης την τσατσα που κανεις δε θελει να γαμησει (εκτος αν ειναι η τσατσα του Δ27. Αμα βγει στο κλαρι αυτο το μωρο θα χρεοκοπησουν οι ανταγωνιστες).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom