Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (12 μέλη και 153 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
ενημερωνουμε  πολλοι  αλλα δεν μπορουμε    ολες    τις   μερες 

Δεν μιλάω για άτομα τα οποία γράφουν στο site.
Αν κάνεις βόλτα, θα δεις πάρα πολύ κόσμο. Κάνα δυο από αυτούς αν έγραφαν κάτι θα ήταν πολύ καλύτερα.
Αυτό λέω....  :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
πως θα γραψουν αυτοι που κανουν βολτα πολλοι θελουν να ειναι ανωνυμοι  και να μην γραφουν τιποτα υπαρχουν και καποιοι που  γνωριζουν πολλα για τις τανες αλλα δεν θελουν να γραψουνε

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Jeune Premier μηπως η Ελονα που λες, ειναι η Ιλονα απο Αχιλλεως 48Β και Μαραθωνος γωνια, γιατι μοιαζουν απο την περιγραφη που κανεις. Ρωταω γιατι αν ειναι αλλη κοπελα, να παω να τσεκαρω απο κοντα το πιπινακι. Τωρα αν ειναι η ιδια και σε σχεση με τη Λειλα που δοκιμασες, επειδη εχω περασει και με τις δυο(σαββατο με τη Λειλα) να πω οτι μεσα στο δωματιο ειναι λιγο καλυτερη η Ιλονα, αλλα ως προς την εμφανιση θεωρω  πιο ομορφη τη Λειλα, ασε που κανει και καλυτερο τσιμπουκι.
Δεν την γνωρίζω δυστυχώς φίλε μου την Ιλόνα απο Αχιλλέως ώστε να σου απαντήσω με βεβαιότητα αλλά φίλοι μου είπαν ότι είναι όντως αυτή.Εμφανισιακά μου άρεσε περισσότερο η Ελονα από τη Λειλά.Ίσως λόγω των γαλάζιων ματιών.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Ωραια ενημερωση με χρησιμες πληροφοριες που δεν βρισκουμε αλλου!
Σ ευχαριστώ Δούκα.Δυστυχώς δεν γνωρίζω την πιάτσα τόσο καλά όσο άλλα παιδιά αλλά ότι μπορώ κάνω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
αν ενημερωνεις μια χαρα ειναι  αλλα να γνωριζεις  ολη την πιατσα δεν ειναι  ευκολο για ολους  η να πας σε ολες τις πιατσες για ενημερωση σε μια βαρδια

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
Και δυο κουβεντες για τη σημερινη μου καταθεση στη Χριστιανα.

Μάλλον τη δασκαλεύει κάποιος γι' αυτή την αντιμετώπιση...
Πριν δύο (2) χρόνια , στο Φωκαίας 25 ,ήταν τελείως διαφορετική...

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Όχι σαν τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ που βλέπεις στο δρόμο ημίγυμνες και θέλουν μόνο να προκαλούν. Τράβα στο μπουρδελάκι μωρή ΧΑΜΟΥΡΑ να προσφέρεις στην κοινωνία, που θέλεις μόνο να ρίχνεις χυλόπιτες και να προκαλείς. Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker.
Πίκερ ο Τουλ :headbang2:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
η χριστιαννα φαινεται οτι ειναι φολα  δυστυχως καποιες κοπελες δεν σεβονται

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Και δυο κουβεντες για τη σημερινη μου καταθεση στη Χριστιανα. Ειχα καιρο να τη δοκιμασω, και το ισπανικο που ανακοινωθηκε στο σαλονι εγινε δελεαρ για να ξαναπερασω, αν και δεν μου πολυαρεσε απο εμφανιση(κυριως στο σωμα) οπως τις προηγουμενες φορες. Προσωπο ακομα ομορφο και με αυτες τις πανεμορφες ματαρες, σωμα πλεον με κοιλιτσα και πιασιματα, στηθος αισθητα κρεμασμενο,μαλακο με ραγαδες γυρω γυρω στη βαση και μουνι πηγαδι, ασε που μου φανηκε και πιο χοντρο  :S. Στο δωματιο τωρα και με τη χριστιανα σε οποια σταση και να δοκιμασαμε, να εχει παρει ενα βλεμμα ιδιο με της αγελαδας. Ενα βλεμμα οχι κλασσικο μελαγχολικο, στεναχωρο αλλα χαζοχαρουμενης απαθειας να κοιταει το υπερπεραν. Δεν μπορουσα να διακρινω αν σκεφτοταν, γελαγε, αγανακτουσε. Ειδικα στο ιεραποστολικο και ο τροπος που κοιταγε το ταβανι ολα τα λεφτα  :uglystupid:. Καπου εκει και για να σπασω ολο αυτο το σκηνικο παω να τη φιλησω στο μαγουλο επιτηδες αν και ηξερα την καταληξη, και η χριστιανα να τραβιεται αποτομα.
-δεν κανω φιλια, μου λεει,
-και ποιος σου ειπε οτι εγω κανω, της απαντησα,
-ε τοτε τι το κανεις,
-ηθελα να σε δοκιμασω,
-δεν ακουσες το προγραμμα, οτι λεει το κανω οτι δε λεει δεν το κανω.
Και για το βοιδοβλεμμα σου δεν ανακοινωθηκε κατι στο σαλονι, ειπα απο μεσα μου αλλα μια χαρα το ειχες σε ολη τη διαρκεια της συνευρεσης. Και στη τελικη χεστηκαμε για τα φιλια της χριστιανας, μια χαρα και απλοχερα τα παιρνουμε απο τους αλλους μουναρομουναρους του συγκεκριμενου οικου. Το κερασακι στην τουρτα, στο πενταλεπτο, ναι ακριβως στο πενταλεπτο γιατι βαζω το κινητο διπλα στο κομοδινο του κρεβατιου για να μπορω να βλεπω την ωρα, μου λεει αντε μωρο μου τελειωνε  :headbang:. Ειχε ακουσει οτι ειχε μπει αλλος συναγωνιστης στο σαλονι, και το μυαλο της ηταν ηδη στο να τσιμπησει τον επομενο πελατη. Α και για το ισπανικο για το οποιο περασα, δεν ειχα πλεον καμμια διαθεση και ορεξη να κανω. Κλεινοντας, η χριστιανα θα πρεπει να καταλαβει οτι αν θελει να εχει πελατες, θα πρεπει να βελτιωσει τις υπηρεσιες της και οχι να στηριζεται αποκλειστικα στην εμφανιση της, εμφανιση που ετσι κι αλλιως δεν διαθετει πλεον.
Πάντα καραφολάρα ήταν,κουτοπόνηρη και ξεπετατζού.Και ωραία μόνο στην όψη στην αφή μοιάζει με πανιασμένο λουκουμά.Στο καλό και να μην μας γράφει.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Πρώτη φορά που συμφωνώ τόσο πολύ ν μαζί σου!

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
περιεργια, ποσοι εχετε κολισει τιποτα απο τα ακα κ τα ακα τελιοτικα?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
και αλλες και αλλες κοπελες ειναι φολες  jeune Premier  καμια φορα δεν μπορουμε να συμφωνουμε παντα υπαρχουνε καποιες φορες που θα συμφωνησουμε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
δεν εχω κολησει ποτε μου  τιποτα απο ακα τσιμπουκια  ακα γαμησι δεν κανω  φιλε  tsingiringi

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
αποθεωνω την βικτωρια η οποια εκανε μεγαλη επιστροφη υστερα απο 8 χρονια!την ειδα σημερα το απογευμα διδυμου 16 α.με 8υμηθηκε μετα παο 8 χρονια!σαν πιτσιρικας τοτε την ειχα παρει παρα πολλες φορες και στο εν λογω οικο και στο αδερφο οικο στην αλκαμενους! :wanker: μου ειπε οτι παντρευτηκε .παραμενει μεγαλη μουναρα! :kneel: :kneel: :kneel: :wanker: :wanker: :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια υπαρχει καμια Φυλης που να κανει ισπανικο τελειωτικο με τα κωλομερια;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom