Και δυο κουβεντες για τη σημερινη μου καταθεση στη Χριστιανα. Ειχα καιρο να τη δοκιμασω, και το ισπανικο που ανακοινωθηκε στο σαλονι εγινε δελεαρ για να ξαναπερασω, αν και δεν μου πολυαρεσε απο εμφανιση(κυριως στο σωμα) οπως τις προηγουμενες φορες. Προσωπο ακομα ομορφο και με αυτες τις πανεμορφες ματαρες, σωμα πλεον με κοιλιτσα και πιασιματα, στηθος αισθητα κρεμασμενο,μαλακο με ραγαδες γυρω γυρω στη βαση και μουνι πηγαδι, ασε που μου φανηκε και πιο χοντρο :S. Στο δωματιο τωρα και με τη χριστιανα σε οποια σταση και να δοκιμασαμε, να εχει παρει ενα βλεμμα ιδιο με της αγελαδας. Ενα βλεμμα οχι κλασσικο μελαγχολικο, στεναχωρο αλλα χαζοχαρουμενης απαθειας να κοιταει το υπερπεραν. Δεν μπορουσα να διακρινω αν σκεφτοταν, γελαγε, αγανακτουσε. Ειδικα στο ιεραποστολικο και ο τροπος που κοιταγε το ταβανι ολα τα λεφτα
. Καπου εκει και για να σπασω ολο αυτο το σκηνικο παω να τη φιλησω στο μαγουλο επιτηδες αν και ηξερα την καταληξη, και η χριστιανα να τραβιεται αποτομα.
-δεν κανω φιλια, μου λεει,
-και ποιος σου ειπε οτι εγω κανω, της απαντησα,
-ε τοτε τι το κανεις,
-ηθελα να σε δοκιμασω,
-δεν ακουσες το προγραμμα, οτι λεει το κανω οτι δε λεει δεν το κανω.
Και για το βοιδοβλεμμα σου δεν ανακοινωθηκε κατι στο σαλονι, ειπα απο μεσα μου αλλα μια χαρα το ειχες σε ολη τη διαρκεια της συνευρεσης. Και στη τελικη χεστηκαμε για τα φιλια της χριστιανας, μια χαρα και απλοχερα τα παιρνουμε απο τους αλλους μουναρομουναρους του συγκεκριμενου οικου. Το κερασακι στην τουρτα, στο πενταλεπτο, ναι ακριβως στο πενταλεπτο γιατι βαζω το κινητο διπλα στο κομοδινο του κρεβατιου για να μπορω να βλεπω την ωρα, μου λεει αντε μωρο μου τελειωνε
. Ειχε ακουσει οτι ειχε μπει αλλος συναγωνιστης στο σαλονι, και το μυαλο της ηταν ηδη στο να τσιμπησει τον επομενο πελατη. Α και για το ισπανικο για το οποιο περασα, δεν ειχα πλεον καμμια διαθεση και ορεξη να κανω. Κλεινοντας, η χριστιανα θα πρεπει να καταλαβει οτι αν θελει να εχει πελατες, θα πρεπει να βελτιωσει τις υπηρεσιες της και οχι να στηριζεται αποκλειστικα στην εμφανιση της, εμφανιση που ετσι κι αλλιως δεν διαθετει πλεον.