Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (12 μέλη και 93 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
πουτανες στα κρεβατια σας  :grin: :grin: :grin:!!μια και σημερα για τον ΠΙΤΣΙ  :rockon: :rockon: :rockon:!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙ  :rockon: :rockon: :rockon:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ο GANGSTA XZ , με την αναφορα του αυτη , υποχρεωνει την ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΞΗ , σε προσκυνημα στην λογοτεχνικη του δεινοτητα ! Ο νεος Ντοστογιεφσκυ , ανατελλει στο bourdela.com ! Tα σεβη μου !

Ωωω!! :o Παντοδύναμε δυνάστη των απανταχού κορασίδων ταπεινά υποκλίνομαι στην αφεντιά σου!.. Είσαι πάντα ευσπρόσδεκτος να απολαύσεις από κοντά όλους τους πειρασμούς που συναντάμε στο διάβα μας!Και πάλι χαιρετώ τον μαύρο καβαλάρη πάνω στο μηχανοκίνητο και βενζινοφάγο άλογό του!  :rockon: :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
συναγωνιστες την καλησπερα μου!!!περασα κατα τις 2 απο φυλης 71 το κατω με την τσατσα ευα,και βγαινει ενας μουναρος τρελος!!!!η τσατσα λεει απο σλοβενια!!!ποια η γνωμη σας;μαλακια εκανα που δεν την ραβδισα;αλλα ειχε πολυ κοσμο

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Στο Κολωνού 27Α αξίζει να λαχανιάσετε ανεβαίνοντας τις σκάλες καθώς θα βρείτε στο τέλος τους την Αλένα ..μια τσέχα ύψους 1.85 παρακαλώ στα τακούνια επάνω με κοντό πλατινέ μαλλί και ζουμερό κορμί.Ο πίτσι δεν άντεξε και αυτό το ζουμερό κορμί το έβαλε στον "αποχυμωτή" !
μαγγες περιμενουμε λεπτομερειες γιατι ειναι τρελο μωρο αυτο ! Την ειχα δει κι εγω να βγαινει σε αυτο το αχανες μπουρδελοσαλονο και ειχα παθει πλακα !!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
συναγωνιστες την καλησπερα μου!!!περασα κατα τις 2 απο φυλης 71 το κατω με την τσατσα ευα,και βγαινει ενας μουναρος τρελος!!!!η τσατσα λεει απο σλοβενια!!!ποια η γνωμη σας;μαλακια εκανα που δεν την ραβδισα;αλλα ειχε πολυ κοσμο
αυτή την λένε Μύριαμ όπου ήταν πριν κάτι μήνες στο 59 κάτω μπορώ να σου κατά την γνώμη μου καλή αλλά πάει ανάλογα με της ημέρες της . για μια φορά καλή είναι .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ιδού η πιο λεπτομερής ενημέρωση ιππότη μου!Πάλι με πρόλαβες! :cheesy: :cheesy:

Αποστολή σήμερα λοιπόν στο [glow=red,2,300]Μεταξουργείο[/glow] μετά τις 23.00 με σκοπό να καταγραφούν όσα περισσότερα πορνίδια γινόταν!Μαζί ο αρχηγός πίτσι που ήταν πραγματικά ακράτητος(όχι λιοσίων),ο πιστός ιππότης skidoo η αλλιώς chevalier fidele!.. όπως θα λέγετε από δω και πέρα και ο kanonieris7!

Αρχίζουμε από Κολωνού 11.. στον όροφο είχε πάλι τα ίδια μια νταρντάνα άσπρη αλλά μετά τις 24.00 παίρνει τη θέση της η Μαρίζα η πολυπόθητη μαύρη γαζέλα!

Στο ισόγειο ξανθιά με μακριά κυματιστά μαλλιά,μέτριο στήθος αλλά πολύ ωραίο κώλο από αυτούς που προκαλούν να τους χώσεις μπατσιά.. ήταν η 2η μέρα της στη δουλειά σύμφωνα με τη σερβιτόρα του μυστικού δείπνου

Στο υπόγειο της ίδιας οδού ήταν η Κατερίνα(όχι η γνωστή) η οποία βγήκε απ'το δωμάτιο λίγο τσαντισμένη δελεάζοντας τον πίτσι να την τιθασεύσει αλλά τελικά φάνηκε φιλεύσπλαχνος και δεν μπήκε!Αδύνατη με βυζιά που δε γεμίζουν ούτε το μισό της παλάμης.

Κολωνού 30Α είχε πάρει θέση η Τζοάννα..

Δίπλα ακριβώς στο 30Β πιτσιλιόταν η Κέλλυ .. με.. εκπληρωμένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις αν με καταλαβαίνετε.

Στο 32Β ήταν ένα τυπικό πορνίδιο του Μεταξουργείου με ικανοποιητικό στήθος.. nothing more nothing less

Στο Κολωνού 27Α αξίζει να λαχανιάσετε ανεβαίνοντας τις σκάλες καθώς θα βρείτε στο τέλος τους την Αλένα ..μια τσέχα ύψους 1.85 παρακαλώ στα τακούνια επάνω με κοντό πλατινέ μαλλί και ζουμερό κορμί.Ο πίτσι δεν άντεξε και αυτό το ζουμερό κορμί το έβαλε στον "αποχυμωτή" !

Κολωνού 27Β στο ισόγειο δούλευε η Ντίνα(η τζίνα κατι τέτοιο) που ήταν παλιά στο Φυλής 69Β..Κοντή με λεπτή μεσούλα και βυζάρες.. τι άλλο να ζητήσει κανείς?

Στον πεζόδρομο της ακολασίας ξεκινήσαμε απ'το .. Ιάσωνος 19Α που βρήκαμε στο ισόγειο την Βερόνικα που έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστές.

Απέναντι στο Ιάσωνος 20Γ είχε κοπέλα μετρίου αναστήματος με καυλιάρικη φωνή και μακριά μαύρα μαλλιά.. (παλιά είχε και ένα ταττού με χειλάκια στον κώλο της).. το όνομα της μας το είπε με περίεργη βαλκανιορωσσοπροφορά και δεν το καταλάβαμε.. κάτι σε Τζαστίνα ήτανε.

Παρακάτω.. Ιάσωνος 30Α είχε βάρδια η ξανθομαλλούσα Πηνελόπη η οποία με 15€ σας δίδασκε την ομηρρου οχύσσια ενώ με 30€ έπαιρνε τον Οδυσσέα και τους μνηστήρες μαζί!Έκανε και ζαπαρτού δηλαδή.Ωραίο αδύνατο πορνίδιο με θρεμένο βυζί.

Στο 30Β .. αδύνατο πορνίδιο με μακριά κατσαρά μαλλιά και μια αγριάδα στο βλέμμα λες και έχασε το στοίχημα για έναν αγώνα.. :tickedoff:

Ιάσωνος 27Α η Άννα.. ένα τυπικό αδύνατο ρουμανίδιο με πρόσωπο όμορφης ελλεινίδας.

Ιάσωνος 36 .. η Ρεμπέκα μια τογκολέζικη θεότητα με τέλειο κώλο! :-*

Ιάσωνος με Λεωνίδου γωνία .. νέα παραλαβή από τη χώρα του Μπερμπάτοφ ονόματι Σάντρα μα καθόλου σαν-άντρα αλλά αντίθετα πολύ θυληκή πάνω στα κόκκινα γοβάκια της σαν άλλη σταχτομπούτα που περίμενε τον πρίγκηπα να ικανοποιήσει το αφράτο κορμάκι της!Η κοπέλα φαινόταν πολύ νέα και είχε ωραίο πρόσωπο παρ'ότι το μπουρδέλο αυτό μας είχε συνηθήσει σε πουτάνες από τη εποχή του jurasic park!

Λεωνίδου 28 στο ισόγειο λεγόταν Ιουλία και με 15€ έδινε και το "παξιμάδι" για βίδωμα.Θα την χαρακτήριζα αλβανομιλφέιγ.

Στο όροφο της Λεωνίδου 28 μια μέτρια αλλά δε θυμάμαι καλά.Παρακαλώ τον ιππότη να συμπληρώσει!

Κεραμεικού 13 στο ισόγειο.. αν έχετε μυωπία άνω των 10 βαθμών θα τη λατρέψετε.. :grin:

Στο Κεραμεικού 15Α ένα πουτανάκι με μέτριο σώμα και μια μύτη σα μπουγατσομάχαιρο..

Κεραμεικού 15Β .. πετίτ ξανθιά ρουμάνα με βυζιά μικρότερα απ'τα δικά μου αλλά χαριτωμένη και αξιαγάμητη.Έλενα τη λένε και όλοι μπουρδελιάρηδες κλαίνε..

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 είχε γαζέλα με ωραίο σωματάκι που με λίγη φαντασία θα είναι σαν να γαμάτε τη Ναόμι Κάμπελ!

:rockon: :rockon: :rockon:
Μακραν η καλυτεροτερη ενημερωση που εχω διαβασει!
RESPECT gangstaXZ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ωραια ενημερωση gangsta :rockon:,αυτο που γραφεις..

τι ωρα ητανε ,και ποια η εντυπωση του πιτσι μετα τη συνευρεση?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αυτή την λένε Μύριαμ όπου ήταν πριν κάτι μήνες στο 59 κάτω μπορώ να σου κατά την γνώμη μου καλή αλλά πάει ανάλογα με της ημέρες της . για μια φορά καλή είναι .
thanks φιλε,παντως συμφωνα με τα γουστα μου ειναι τρελο μωρο!!!!!

Επισκέπτης
ωραια ενημερωση gangsta :rockon:,αυτο που γραφεις..

τι ωρα ητανε ,και ποια η εντυπωση του πιτσι μετα τη συνευρεση?
το εν λογο πορνιδιο το εχο στεγανοποιισει στον αποχιμοτι μου τουλαχιστον 3 φορες!
θα ελεγα ποσ ειναι μια ενδιαφερουσα προκλισι για το επιπεδο του μεταξιου που πρεπει να δοκιμασει ενασ μπουρδελιαρισ!!
το πορνιδιο καταρχιν προσφερει πολι ορεο φραπεδακι!σου βαζει τιν καποτουλα ,αρχιζει να καταπινι το κρεατινι ορεκτικο κανοντασ κικλικεσ κινισεισ του κεφαλιου τισ...μια περιεργι τεχνικι τσιμπουκοματοσ!προτι φορα τι σινανταο σε πορνι...
και μετα προσφερει ενα γριγορο και καυλοιδεσ φραπεδακι βαζοντασ στιν καποτιτσα durex λαδακι!!!!!
μετα αρχιζει το γνοστο σε ολουσμασ ροντεο ιδονισ!
τιν καλπαζεισ οποσ εσι γουσταρισ!
απο πανο,ιεραποστολικο,dogy style!
οσο για χαδια στιν αρχι τισ ιεροτελεστιασ σου χαιδευει τιν πουτσα με τα ψιλοκρεμαστα βιζιια τισ....και γενικα σε χαιδευει τιν ορα του πιτσιλισματοσ...απο φιλια ντεμι ντεμι ι καταστασι...
κανα διο μπορισ να τισ ριξεισ στο λεμουδακι...απο κι και περα αρχιζι να τραβιετε χορισ ομοσ να θιμονι!διακριτικο πορνιδιο τρομαρα του!!!
αξιζει ενα πιτσιλισμα!!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
το εν λογο πορνιδιο το εχο στεγανοποιισει στον αποχιμοτι μου τουλαχιστον 3 φορες!
θα ελεγα ποσ ειναι μια ενδιαφερουσα προκλισι για το επιπεδο του μεταξιου που πρεπει να δοκιμασει ενασ μπουρδελιαρισ!!
το πορνιδιο καταρχιν προσφερει πολι ορεο φραπεδακι!σου βαζει τιν καποτουλα ,αρχιζει να καταπινι το κρεατινι ορεκτικο κανοντασ κικλικεσ κινισεισ του κεφαλιου τισ...μια περιεργι τεχνικι τσιμπουκοματοσ!προτι φορα τι σινανταο σε πορνι...
και μετα προσφερει ενα γριγορο και καυλοιδεσ φραπεδακι βαζοντασ στιν καποτιτσα durex λαδακι!!!!!
οσο για χαδια στιν αρχι τισ ιεροτελεστιασ σου χαιδευει τιν πουτσα με τα ψιλοκρεμαστα βιζιια τισ....και γενικα σε χαιδευει τιν ορα του πιτσιλισματοσ...απο φιλια ντεμι ντεμι ι καταστασι...
κανα διο μπορισ να τισ ριξεισ στο λεμουδακι...απο κι και περα αρχιζι να τραβιετε χορισ ομοσ να θιμονι!διακριτικο πορνιδιο τρομαρα του!!!

[size=14pt]ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙ!!!![/size]

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ιδού η πιο λεπτομερής ενημέρωση ιππότη μου!Πάλι με πρόλαβες! :cheesy: :cheesy:

α ρε φίλε..... αυτά είνια ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!
το έχω στα υποψιν...
ευχαριστώ... ;)

Επισκέπτης
μερικεσ ορεσ ακομα και ι λαμπρι στιγμι πλισιαζει.............

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Συμφωνω οτι ειναι το καλυτερο κρεας του μεταξιου
ειναι αρχοντοπουτανα !

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μόλις γύρισα από τσάρκα. Δεν έχω γερή μνήμη οπότε θα πω μόνο για τις δύο καταθέσης μου. Φ67 αντί της Λαρίσσας μια κοντή πολύ νέα και όμορφη με μαύρα μαλλιά. Μέσα στο δωμάτιο απόδοση χάλια. Πίπα 5'' και κομοδίνο. Ούτε καν τέλειωσα. Της ρίχνω ΜΑΥΡΟ. Συνεχίζω και Φ59 επάνω μια 30+. Ελενα μου είπε από Ρωσσία (καλά όλες Ρωσίδες γίνανε). Πολύ καλή συμετοχή, γλύψιμο παντού. Αυτή το άξιζε το εικοσάρικο.

Ερώτηση για μια νεαρή ξανθιά στη Φωκαίας ισόγειο (το πρώτο αριστερά καθώς κατεβαίνουμε από Φυλής). Την έχει πάρει κανείς να πει εντυπώσεις;

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Παιδια εχετε καμια ιδεα αν εφυγε η λαρισσα απο τη φυλης?πηγα σημερα και την εψαχνα στο 69β,αλλα δεν ηταν...μετα γυρισα ολη τη περιοχη αλλα δεν τρελαθηκα με κανενα πορνιδιο..η πιο εντυπωσιακη η ηλιαννα στο 84β,αλλα εχω προτερη κακη εμπειρια...

Και 2 ερωτησεις..η αννουλα η πολωνεζα εχει βαλει σιλικονη στο στηθος η απλα το κανει να φαινεται τουμπανο το σουτιεν..την ειχα παρει παλια,ηταν εξαιρετικη εμπειρια με πανεμορφο προσωπο,αλλα πεσμενο στηθος..αν το φτιαξε να την ξαναδοκιμασου..

και 2η ερωτηση..η αγ.πετρου που στο διαολο ειναι στη φυλης????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χθεσινοβραδινη τσαρκα μη ολοκληρωμενη χωρις να θυμαμαι ονοματα
ωρα 00:30-4:00
κολωνου 30:γλυκο μελαχρινο μουνακι μετριου αναστηματος ομορφουλικο,πολυ καλο για το μεταξουργιο
κολωνου 30Β:ξανθο νταρντανομουνικο κοριτσι με υπεροχο κολο και ανεπτιγμενες πλατες...δυνατο κομματι,ισως να το πηδηγα

λιωσιον 91:επισης καλο ξανθο μουνακι με αψεγαδιαστο σωμα και πολυ καλες αναλογιες,δεν φαινεται να ειναι καιρο στο επαγγελμα

Χωματιανού 11Β:το κατ εμε πολυ δυνατο γερμανικης προελευσεως μιλφ με κοκκινοπο μακρυ μαλλι σχετικα κοντο με καλοστεκουμενο ακομα σωμα για την ηλικια της..μελλοντικος μου στοχος..

σε ολα τα εκ δεξιων οπως ανεβαινεις της οδου φωκαιας επικρατουσε η εξης φαση:ολες ειχαν πολυ ομορφα σωματα με τελεια κολαρακια αλλα ειχαν ολες κατι στην φατσα που με χαλαγε,σκουροχρωμο προσωπο με ελαφρυ μουστακακι(κατι σαν γυφτε)

στο φωκαιας 24:σπαστικια τουρλοκολη μαυρουλα....
φωκαιας 22:ξανθο μιλφακι,οχι πολυ μεγαλο με πολυ ομορφο σωμα και πολυ ευχαριστη,ειμουν ετοιμος να μπω μιας και η υπηρεσια με σκλαβωσε....

πηγα και σε αλλα αλλα δεν θυμαμαι κατι αξιολογο,πολλες κοκκαλιαρες και κοντοπουτανα που δεν με τραβανε...

για φιναλε περασα απ το στουντιο της φραντζη 47 οπου μετα απο ολη τη βρωμα και τα ετοιμοροπα του μεταξουργιου και της λιωσιων καταλαβαινεις γιατι πληρωνεις το 50αρικο...ευγενεστατος τσατσος,πεντακαθαρα τα παντα..ολα αψογα...η κοπελα,ενα ψηλο ευγενεστατο,γλυκουλικο με υπεροχο σωμα μελλαχρινο μωρακι που επισης με σκλαβωσε κι ημουν ετοιμος να μπουκαρω αλλα ειναι περιοδος που τα 50ευρα σπανιζουν και δεν ειμαστε για ανοιγματα.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom