Τα χαράματα ανέβηκα στο Ιάσονος 33 για τη Σιμόνα,η τσατσά με ενημέρωσε ότι ήταν στο δωμάτιο μια ευτραφής,έφυγα.Πήγα απέναντι στο 30 στον όροφο,ο υπηρέτης είπε ότι η Σιμόνα ήταν δωμάτιο,περίμενα,βγήκε μια ομολογουμένως καλοστεκούμενη συμπαθητική milf με babydoll,με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμά της,ο υπηρέτης έκανε τον ανήξερο για τη συνωνυμία.Πώς με τσαντίζει η κουτοπονηριά!Αν με έπειθε στα ίσα να περάσω,θα δοκίμαζα,μην με περνάς για χαζό...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
καβλαμπιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα η αντριανα απο διδυμου ξερςι κανεις που παιζει????
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Ιωαννίνων 5
Ένα μπουρδέλο - υπόδειγμα, με καινούργιες και λειτουργικές υποδομές.
Η Λάουρα μου φόρεσε μια καπότα σφιχτή σαν κάλτσα διαβαθμισμένης συμπίεσης για κιρσούς.
Της πρότεινα να μου φορέσει μια δική μου, πολυτελείας.
Σχολίασε ότι οι πολυτελείς καπότες δεν είναι ανθεκτικές, ενώ ανθεκτικές είναι όσες έχουν γεύσεις (φράουλα, σοκολάτα, κτλ).
Στην προχωρημένη ηλικία σου ούτε που θα μου σηκώνεται
οπότε φόρα ότι να'ναι και τράβα πήδα ότι προλαβαίνεις
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Μετά από ρομαντικό καφέ στην παρακμιακή πιάτσα με τους μύστες COBRA1986 και vril ο δρόμος με έβγαλε στο Μεταξουργείο.
Εκεί αφού είδα διάφορα τέρατα κατέληξα στο να περάσω με την Καρίνα την ξανθιά στο Κολωνού 11 υπόγειο.
Είδα για άλλη μια φορά την κατάντια των ρωσίδων πουτάνων. Όλες χοντρές μπάζα στραβόκανες και κωλόγριες παρακαλώντας μπας
και βάλουν κανέναν πελάτη. Αντίθετα όλες οι ΑλβανοΡουμάνες σε νέες ηλικίες με καλύτερα κορμιά και πρόσωπα. Έτσι εξηγείτε
και το επίπεδο δυσκολίας από κάτι μπαζοκυνηγούς απαξιωμένους τραγελαφικούς αυτιάγγκουρες που κυνηγούν ρώσικα πουρά και τα
πηδάνε σε κάτι ακριτικά μπουρδέλα. Σκέτη ανωμαλία Πως μετά αυτοί να γαμήσουν καμιά μουνάρα ?
Εκεί αφού είδα διάφορα τέρατα κατέληξα στο να περάσω με την Καρίνα την ξανθιά στο Κολωνού 11 υπόγειο.
Είδα για άλλη μια φορά την κατάντια των ρωσίδων πουτάνων. Όλες χοντρές μπάζα στραβόκανες και κωλόγριες παρακαλώντας μπας
και βάλουν κανέναν πελάτη. Αντίθετα όλες οι ΑλβανοΡουμάνες σε νέες ηλικίες με καλύτερα κορμιά και πρόσωπα. Έτσι εξηγείτε
και το επίπεδο δυσκολίας από κάτι μπαζοκυνηγούς απαξιωμένους τραγελαφικούς αυτιάγγκουρες που κυνηγούν ρώσικα πουρά και τα
πηδάνε σε κάτι ακριτικά μπουρδέλα. Σκέτη ανωμαλία Πως μετά αυτοί να γαμήσουν καμιά μουνάρα ?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
[size=16pt]Μόνο στην πιάτσα αγαλλιάζει η ψυχή μου ...[/size]
COBRA1986
[size=12pt]Ελπίζω να τα ξαναπούμε αδερφέ ! [/size]
COBRA1986
Άσας Κωλάντερος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σημερινή ενημέρωση από την πρωινή βάρδια, όπου έψαχνα σαν τρελός τον Παρακμιακό:
Μεγαλέκου 28
Ελένη: Μπαζάκι ευτραφές, που κάνει και εξτρά (κατά τα λεγόμενα της τσα2)
Μπιάνκα (πρώην Λαβίνια): Το ντροπαλό κοριτσάκι έχει γίνει πολύ σέξυ τελευταία.
Τιμήθηκε με αναπάντεχα καλές εντυπώσεις.
Ιάσωνος 19
Εσμεράλδα (κάτω): Νέα κοπέλα, υποτίθεται. Ξανθό, μετριοκαλής εμφάνισης μιλφάκι.
Έλεν (πάνω): Μολδαβή προστυχόφατσα με 69 στο μενού. Θα τιμηθεί σύντομα.
Ιάσωνος 44 (δεξιά)
Τάνια: Νέα παρουσία. Μιλφάκι χαρούμενο και ομιλητικό.
Μεγαλέκου 28
Ελένη: Μπαζάκι ευτραφές, που κάνει και εξτρά (κατά τα λεγόμενα της τσα2)
Μπιάνκα (πρώην Λαβίνια): Το ντροπαλό κοριτσάκι έχει γίνει πολύ σέξυ τελευταία.
Τιμήθηκε με αναπάντεχα καλές εντυπώσεις.
Ιάσωνος 19
Εσμεράλδα (κάτω): Νέα κοπέλα, υποτίθεται. Ξανθό, μετριοκαλής εμφάνισης μιλφάκι.
Έλεν (πάνω): Μολδαβή προστυχόφατσα με 69 στο μενού. Θα τιμηθεί σύντομα.
Ιάσωνος 44 (δεξιά)
Τάνια: Νέα παρουσία. Μιλφάκι χαρούμενο και ομιλητικό.
Άσας Κωλάντερος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[size=16pt]Η αναζήτηση του Παρακμιακού στην πιάτσα θα είναι από τώρα και στο εξής το κύριο μέλημα σε όλη μου τη ζωή! Για μένα τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό![/size][size=16pt]Μόνο στην πιάτσα αγαλλιάζει η ψυχή μου ...[/size]
COBRA1986
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ωραιος ασας κωλαντερος
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Τα χαράματα ανέβηκα στο Ιάσονος 33 για τη Σιμόνα,η τσατσά με ενημέρωσε ότι ήταν στο δωμάτιο μια ευτραφής,έφυγα.Πήγα απέναντι στο 30 στον όροφο,ο υπηρέτης είπε ότι η Σιμόνα ήταν δωμάτιο,περίμενα,βγήκε μια ομολογουμένως καλοστεκούμενη συμπαθητική milf με babydoll,με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμά της,ο υπηρέτης έκανε τον ανήξερο για τη συνωνυμία.Πώς με τσαντίζει η κουτοπονηριά!Αν με έπειθε στα ίσα να περάσω,θα δοκίμαζα,μην με περνάς για χαζό...
Η Σιμονα που ειναι στο 33 και η Σιμονα στο 30 ειναι το ιδιο ατομο αν δεν το γνωριζεις. Η οποια ειναι milf και πολυ καλη. Αλλη Σιμονα στο Μεταξι δεν γνωριζω. Εσυ ποια Σιμονα ψαχνεις?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μεσημερι, διάλειμμα απο τη δουλεια και τσαρκα με το κοστουμι για να εντυπωσιασμο των κορασιδων!
Μεγα Αλεξανδρου 22 οροφος ηταν μια Μαρια με ωραιες καμπυλες, μεγαλα βυζια, προσωπο σημαδεμενο. Ξανθια. Ρωσιδα. Μου τραβηξε το ενδιαφερον.
Μαραθωνος δεξι. Αννα, νεαρη, λεπτη, ομορφη σλαβικη φατσα, μαλλον πεσμενο στηθος κατω απ το ολοσωμο. Γλυκια.
Μεγα Αλεξανδρου 22 οροφος ηταν μια Μαρια με ωραιες καμπυλες, μεγαλα βυζια, προσωπο σημαδεμενο. Ξανθια. Ρωσιδα. Μου τραβηξε το ενδιαφερον.
Μαραθωνος δεξι. Αννα, νεαρη, λεπτη, ομορφη σλαβικη φατσα, μαλλον πεσμενο στηθος κατω απ το ολοσωμο. Γλυκια.
Συνεύρεση με την Αντριάνα από Χωματιανού 11Β χθες το απόγευμα γύρω στις 6. Αδύνατος σωματότυπος που μ' αρέσει. Με γούφτωσε στο σαλόνι και έπαιζε με το "μαρουλάκι" μου. Αυτή η χειρονομία της με έκανε να περάσω στα ενδότερα. Είχαμε χημεία και πέρασα καλά. Μόνο ιεραποστολική στάση κάναμε αλλά έμεινα στο δωμάτιο 10 λεπτά. Θα ξαναπάω για να δοκιμάσω τη Γκάμπυ.
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Επιβεβαιώνω το Picker για τη συγκεκριμενη(ΦΟΛΑ). Αλλαζει ονομα κατά διαστήματα, μηπως ξεγελασει κανενα ανυποψιαστο θυμα.....H ξανθιά Εσμεράλδα στο Ιάσωνος 19 κάτω είναι η Λόλα - νόμιζω έτσι τη λέγανε - που ήταν στο Ιάσωνος 30 και στο Ιάσωνος 33.
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μεσημερι, διάλειμμα απο τη δουλεια και τσαρκα με το κοστουμι για να εντυπωσιασμο των κορασιδων!
Στο Μαραθώνος 59 ισόγειο (το δεξί) πρέπει να είδες την (Γι)άννα,
την γνωστή, απλά η βουλγαρα τσα2 το 'τρώει' το (Γι)...χεχεχε
Η Γιάννα έχει στητο βυζακι, και γενικά κορμαρα, εκτός από
τη μαγική γλώσσα της.
Στο Μαραθώνος 59 ισόγειο (το δεξί) πρέπει να είδες την (Γι)άννα,
την γνωστή, απλά η βουλγαρα τσα2 το 'τρώει' το (Γι)...χεχεχε
Η Γιάννα έχει στητο βυζακι, και γενικά κορμαρα, εκτός από
τη μαγική γλώσσα της.
ανννα , γιαννα ... η ξανθια που δουλευε στο ισογειο μεταμεσονχτια με το ονομα ντιανα ... ειναι αλλη απο αυτη που λετε η γυρισε ;
Με τη Σιμόνα με τους κοιλιακούς,που μάλλον εννοείς,έχω περάσει αρκετές φορές στο Ιάσονος 19 κάτω από πέρυσι το καλοκαίρι που πρωτοήρθε.Στο Ιάσονος 30 πάνω μόνο δυο-τρεις φορές.Γι'αυτήν μπήκα το πρωί,κι ο τσάτσος έκανε τον... Κινέζο ότι δεν την ήξερε!Η Σιμονα που ειναι στο 33 και η Σιμονα στο 30 ειναι το ιδιο ατομο αν δεν το γνωριζεις. Η οποια ειναι milf και πολυ καλη. Αλλη Σιμονα στο Μεταξι δεν γνωριζω. Εσυ ποια Σιμονα ψαχνεις?
Ενημέρωση για λίγα σπιτάκια μετά από σύντομη διακοπή ρεύματος παρακαλώ.
Φυλής 54β Χριστίνα μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και φτιαγμένο βυζί, λίγο άκωλη μου φάνηκε.
Φυλής 65 ισόγειο ψηλή κοπέλα μελαχρινή μπαμπάτσικη. Μάλλον είναι αυτή που αναφέρεται και ως μπασκετμπολίστρια.
Φυλής 65 όροφος Ντιάνα. Α-Γ-Α-Λ-Μ-Α!!!!! Είχα να τη δω κανα τρίμηνο το κορίτσι δεν ξέρω τι κάνει αλλά έχει φτιάξει σωματάρα. Απίστευτο μωρό. Απορώ πως και δεν είναι σε studio η να τα παίρνει χοντρά σαν call girl.
Φωκαίας 19 Σόνια μετά τη Ντιάνα πιστεύω το καλύτερο μωρό στη γύρω περιοχή.
Φωκαίας 17α Ρωξάνη πολύ όμορφο πρόσωπο αντικειμενικά, κανονικό σώμα με πιασίματα, μικρό σχετικά αλλά σφιχτό στήθος, κωλάρα με αρκετή κυτταρίτιδα όμως.
Διδύμου 22, 20 κλειστά.
Φυλής 54β Χριστίνα μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και φτιαγμένο βυζί, λίγο άκωλη μου φάνηκε.
Φυλής 65 ισόγειο ψηλή κοπέλα μελαχρινή μπαμπάτσικη. Μάλλον είναι αυτή που αναφέρεται και ως μπασκετμπολίστρια.
Φυλής 65 όροφος Ντιάνα. Α-Γ-Α-Λ-Μ-Α!!!!! Είχα να τη δω κανα τρίμηνο το κορίτσι δεν ξέρω τι κάνει αλλά έχει φτιάξει σωματάρα. Απίστευτο μωρό. Απορώ πως και δεν είναι σε studio η να τα παίρνει χοντρά σαν call girl.
Φωκαίας 19 Σόνια μετά τη Ντιάνα πιστεύω το καλύτερο μωρό στη γύρω περιοχή.
Φωκαίας 17α Ρωξάνη πολύ όμορφο πρόσωπο αντικειμενικά, κανονικό σώμα με πιασίματα, μικρό σχετικά αλλά σφιχτό στήθος, κωλάρα με αρκετή κυτταρίτιδα όμως.
Διδύμου 22, 20 κλειστά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K