Κοίτα, για να σ' το πώ κι αλλιώς, όταν πας Μετάξι ξέρεις ότι θα γαμήσεις. Όταν πας σε κλαμπ, κατά 99% θα γαμήσεις τη χούφτα σου. Γι' αυτό και δεν ταιριάζει το Πλυντήριο μέσα στο κλίμα της όλης περιοχής. Αφαιρεί κάτι από τη γοητεία της τσάρκας ρε παιδί μου.
Εγω παντως θα συμφωνισω μεναν αλλον συναγωνιστη που ελεγε κυριως για φυλης που πανε τα σκυλια τους βολτα.
Και θα προσθεσω πως αυτα τα μερη ειναι ανδροκρατουμενα και μονο ο φοβος τους και η αποφυγη ξενων (Γυναικες) απο τα μερη μας ειναι ο σεβασμος τους προς εμας.
Και για να μην ξεφευγουμε χθες εκανα μια βολτα απο Ιασωνος 11 το βραδυ. Ονοματα δεν πολυκρατησα εκτος απο
Ελενη στο Ι19 στον οροφο που οταν την ειδα ντυμενη να φευγει για το σπιτι της μου αρεσε περισσοτερο. Απλο προγραμα
Μονικα στο 20β η γνωστη.
στο 20α μια καινουργια κατα την τσατσα ψηλη μαυρομαλα ωραιο σχετικα σωμα. Νομιζω ή γκαμπριελα ή αντριαννα. Δεν την εχω ξαναδει. Απλο προγραμα
Στα πρωτα νουμερα της Ιασωνος οι τσαταδες εξαφανισμενες και οι πουτανες καθοντουσαν στην πορτα. Δεν ειχε κοσμο γενικοτερα. Αναδουλειες. Αλλα δεν αξιζε καμια τους.
Στο Ι27 η τσατσα ηθελε να μας πει το καφε. Εμφανιστηκε μια κοπελα ξανθια με πιασηματα ωραιο φαινομενικα βυζι. Δεν θυμαμαι προγραμμα ουτε ονομα.
Στο Ι31 η γραια τσατσα ακουγε παραγγελιες για ποτα απο τους πελατες. Μας ενημερωσε οτι το αστερι της κανει το τσιγαρο και ερχεται σε 5 λεπτα. Ή Σαρα ή Σουζανα ειπε. Δεν περιμενα.
Στο 30β Η τζουλια και αλλη μια μετρια.
Στο 33 τρεις κοπελες. Μια ξανθια Αννα νομιζω, μια μελαχροινη με πιασιματα και η Σιμονα. Μπηκα με Σιμονα ΠΑΛΙ. Ωραια περασα.
Σε Μεγαλου Αλεξανδρου μεταξυ Ιασωνος και Κολωνου ολα ειχαν ρωσιδες.
Εγω παντως φοβηθηκα!
Μπηκα και σε τρια σπιτια στην Κολωνου αλλα δεν θυμαμαι ουτε ονοματα ουτε προγραματα εκτος απο Κ32Γ νομιζω που θα σας προτεινα να κανετε μια βολτα γιατι εχει μια ξανθια με μια ΚΩΛΑΡΑ. Αν και ειμαι βυζολατρης παρα κωλολατρης αυτος ο κωλος ακομα ειναι στα ματια μου!!!
Συγνωμη που δεν μπορω να δινω καλυτερες ενημερωσεις...