ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ωραιος η σονια απο φωκαιας 19 ειναι ομορφο μωρο συμφωνο και ναι φιλε ειδες την ελενα στο φυλης 65 ισογειο
H Ντιανα δουλευε σε στουντιο πριν από τέσσερα χρονια στη γνωστη γερμανικη αλυσιδα, αλλα για καποιους λογους, υποβιβαστηκε στο εικοσαρικο.Ενημέρωση για λίγα σπιτάκια μετά από σύντομη διακοπή ρεύματος παρακαλώ.
Φυλής 65 όροφος Ντιάνα. Α-Γ-Α-Λ-Μ-Α!!!!! Είχα να τη δω κανα τρίμηνο το κορίτσι δεν ξέρω τι κάνει αλλά έχει φτιάξει σωματάρα. Απίστευτο μωρό. Απορώ πως και δεν είναι σε studio η να τα παίρνει χοντρά σαν call girl.
.
όχιΚάνει ελεύθερο ? η Ντιανα.
Η Ντιάνα δούλευε Φυλής, έφυγε πήγε σε στούντιο και γύρισε πίσω πάλι για τον ίδιο λόγο που γυρίζουν όλες.H Ντιανα δουλευε σε στουντιο πριν από τέσσερα χρονια στη γνωστη γερμανικη αλυσιδα, αλλα για καποιους λογους, υποβιβαστηκε στο εικοσαρικο.
Πραγματικα είναι πολυτελεια για τη Φυλης...
Γι' αυτό έχει γεμίσει μουνάρες η Φυλής; Βαράνε μύγες στα στούντιο και υποβιβάζονται αναγκαστικά στο 20ρικο;Η Ντιάνα δούλευε Φυλής, έφυγε πήγε σε στούντιο και γύρισε πίσω πάλι για τον ίδιο λόγο που γυρίζουν όλες.
Στα στούντιο το 50άρι όμως ακατέβατο. Δεν πειράζει, ας κλείσουν να έρθουν όλες Φυλής.η αλλη σου λεει καλυτερα φυλης να παρει κανενα φραγκο διοτι 50 ευρω δυσκολα δινει καποιος τωρα
Συγχαρητήρια στον μέγιστο Zidane και περιμένουμε ηχητικό και από την μεγάλη του
μελαχρινή αγάπη που την έχουμε θαυμάσει να ποζάρει και σε αμάξι ! Εύγε Zidane !
Η Ντιάνα όντως είναι πολύ καλή, μουναρομούναρος και δε βιάζεται στο δωμάτιο. Απλά έχει αυτό το κακό ότι είναι σοβαρή και το social time της είναι ανύπακτο.
Δεν τη βρήκα, μου είπαν ότι σταμάτησε. Σαν πολύ λίγο δεν έκατσε; Ποιος ξέρει..Αυτό ακριβώς. Τελικά φίλε το κανες το ψυχικό με την Άρτεμη από Φιλιππίδου ή όχι;
Η Αρτεμης πως ήταν εμφανισιακά ,μήπως πολύ αδύνατη;Δεν τη βρήκα, μου είπαν ότι σταμάτησε. Σαν πολύ λίγο δεν έκατσε; Ποιος ξέρει..
Μια καστανή, δε θυμάμαι λεπτομέρειες με μια φορά που την είδα. Όχι και κοκκαλιάρα, αδύνατη πάντως.Η Αρτεμης πως ήταν εμφανισιακά ,μήπως πολύ αδύνατη;