Είμαστε πολλοί,αλλά είμαστε σκόρπιοι... (Οι γλυφομουνάκηδες εννοώ,μην παρεξηγηθώ)!Τέλος, ευτυχως στο Φωκ 19 πέτυχα το μοντελοπιπινακι τη Σονια,
όπου το λουλουδακι Σπαρταρισε στα χείλη μου... χεχεχε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 32 υπόγειο: Λάουρα η γνωστή από απέναντι
Ακριβώς επειδή είναι τόσο δύσκολη γκόμενα αλλά έχει τόσο φοβερό πρόσωπο και σώμα και τρομερά ανοίγματα, τρελαίνομαι να τη γαμάω. Πάνω στην ώρα της υπέρτατης ηδονής (κατά rigormortis) και καθώς τη γαμούσα γονατιστός με αυτήν ανάσκελα σε πλαγιαστή στάση και με το αριστερό της πόδι στον ώμο μου και καθώς το δεξί μου χέρι έσφιγγε τον σηκωμένο αριστερό της γλουτό και το αριστερό μου χέρι εφάρμοζε στο δεξί της πλευρό με ανεβοκατεβάσματα στην κοιλίτσα της και στα υπέροχα βυζιά της, έλαβε χώρα ο εξής καυτός διάλογος:
- Σ' αγαπάω μωρό μου
- Ως το μουνί και πίσω
- Σ' αγαπάω καύλα μου
- Ως το μουνί και πίσω
- Γιατί είσαι τόσο δύσκολη γκόμενα;
- Έτσι γουστάρω
Ακριβώς επειδή είναι τόσο δύσκολη γκόμενα αλλά έχει τόσο φοβερό πρόσωπο και σώμα και τρομερά ανοίγματα, τρελαίνομαι να τη γαμάω. Πάνω στην ώρα της υπέρτατης ηδονής (κατά rigormortis) και καθώς τη γαμούσα γονατιστός με αυτήν ανάσκελα σε πλαγιαστή στάση και με το αριστερό της πόδι στον ώμο μου και καθώς το δεξί μου χέρι έσφιγγε τον σηκωμένο αριστερό της γλουτό και το αριστερό μου χέρι εφάρμοζε στο δεξί της πλευρό με ανεβοκατεβάσματα στην κοιλίτσα της και στα υπέροχα βυζιά της, έλαβε χώρα ο εξής καυτός διάλογος:
- Σ' αγαπάω μωρό μου
- Ως το μουνί και πίσω
- Σ' αγαπάω καύλα μου
- Ως το μουνί και πίσω
- Έτσι γουστάρω
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.136
- Πόντοι
- 506
τις αγαπαει και τρωει και χιλοπιτεςΣτάση για σεμινάριο!Τις δαμάζεις τις πουτάνες,Picker!
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 6.925
Στην πρωινή βάρδια
Φωκαίας
9 ευτραφής μελαχρινή νεαρά με μεσοφόρι και μικρό στήθος με το που ήρθε επιτέθηκε με το μόνο προσόν που θεωρούσε ότι έχει τα φιλιά στο στόμα και γύρω
17 ισόγειο η Τζοάνα ξανθιά ψηλή κοπέλα με 2,5αρι στήθος και ωραίο κορμί σε απλό αλλά με χύσιμο στο στήθος
19 μελαχρινή μοντελέ κορμί μικρό στητό στήθος όμορφη σε απλό και όνλυγκρηκ
24 η Κατερίνα (βλ. ενημέρωση professorx)
27 ισόγειο η Καρολινα (βλ. ενημέρωση professorx) επιθετική στο σαλόνι με χούφτωμα, γλωσόφιλλα κλπ λόγω ερημιάς
27 υπόγειο Σύλβια & Νάντια (βλ. ενημέρωση professorx)
17 όροφο η Μιχαελα μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος σε απλό
Φιλιππίδου 11 ισόγειο η Αννυ πορνοστάρ και στον όροφο η Καμέλια σε φουλ
Φυλής
Φυλής 65 η Χριστιάννα ξανθιά ψηλή με κρεμαστά στήθια 3αρια
84 πάνω η Ιζαμπελα (βλ. ενημέρωση professorx)
Φυλής 67 η Μαρία με ακάλυπτο 2αρι στήθος και φουλ πρόγραμμα
71 κώρω η Λολίτα πιπίνι κοντοπούτανο ξανθιά με 2αρι στήθος γλυπτό και μεγάλη κολάρα αλλά καρντασιαν σε απλό
54 η Ναντια ξανθιά με 1,5αρι στήθος και ομοίως μεγάλη κολάρα αλλά καρντασιαν σε απλό
86 κάτω μελαχρινή κοπέλα με πανέμορφο κορμί, στήθος 2αρι και πεταχτά μουνόχειλα σαλονάριζε ολόγυμνη
69 όροφο η Τζούλια σε φουλ
69 ισόγειο μελαχρινή με μικρό στήθος χαλαρό αυτοπαρουσιάστηκε και μετά την ψευτοκαβλάντα κριτίκαρε την αποχώρηση μου
Φωκαίας
9 ευτραφής μελαχρινή νεαρά με μεσοφόρι και μικρό στήθος με το που ήρθε επιτέθηκε με το μόνο προσόν που θεωρούσε ότι έχει τα φιλιά στο στόμα και γύρω
17 ισόγειο η Τζοάνα ξανθιά ψηλή κοπέλα με 2,5αρι στήθος και ωραίο κορμί σε απλό αλλά με χύσιμο στο στήθος
19 μελαχρινή μοντελέ κορμί μικρό στητό στήθος όμορφη σε απλό και όνλυγκρηκ
24 η Κατερίνα (βλ. ενημέρωση professorx)
27 ισόγειο η Καρολινα (βλ. ενημέρωση professorx) επιθετική στο σαλόνι με χούφτωμα, γλωσόφιλλα κλπ λόγω ερημιάς
27 υπόγειο Σύλβια & Νάντια (βλ. ενημέρωση professorx)
17 όροφο η Μιχαελα μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος σε απλό
Φιλιππίδου 11 ισόγειο η Αννυ πορνοστάρ και στον όροφο η Καμέλια σε φουλ
Φυλής
Φυλής 65 η Χριστιάννα ξανθιά ψηλή με κρεμαστά στήθια 3αρια
84 πάνω η Ιζαμπελα (βλ. ενημέρωση professorx)
Φυλής 67 η Μαρία με ακάλυπτο 2αρι στήθος και φουλ πρόγραμμα
71 κώρω η Λολίτα πιπίνι κοντοπούτανο ξανθιά με 2αρι στήθος γλυπτό και μεγάλη κολάρα αλλά καρντασιαν σε απλό
54 η Ναντια ξανθιά με 1,5αρι στήθος και ομοίως μεγάλη κολάρα αλλά καρντασιαν σε απλό
86 κάτω μελαχρινή κοπέλα με πανέμορφο κορμί, στήθος 2αρι και πεταχτά μουνόχειλα σαλονάριζε ολόγυμνη
69 όροφο η Τζούλια σε φουλ
69 ισόγειο μελαχρινή με μικρό στήθος χαλαρό αυτοπαρουσιάστηκε και μετά την ψευτοκαβλάντα κριτίκαρε την αποχώρηση μου
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 2.420
Ως το μουνί και πίσωΠριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Σ' αγαπάω μωρό μου
- Ως το μουνί και πίσω
- Σ' αγαπάω καύλα μου
- Ως το μουνί και πίσω
- Έτσι γουστάρω
Αν και ακατάλληλη μέρα για μπουρδελότσαρκες,ρίσκαρα και δοκίμασα τη νέα άφιξη στο Κολωνού 30 2ος όροφος,τη νεαρή Ρωσίδα Βικτώρια, ξανθιά λευκόδερμη με ανοιχτόχρωμα μάτια,σχετικά ψηλή με μεσαίο πεσμένο στήθος και λίγα πιασιματάκια.Με κέρδισαν το χαμόγελο και η θετική αύρα που απέπνεε η όλη παρουσία, και δικαιώθηκα εν μέρει.Αρνήθηκε ευγενικά να τη γλείψω,(δεν θα μου ξεφύγει όμως την επόμενη φορά...),έκανε ικανοποιητικά προκαταρκτικά, πίπα με προφύλαξη και καλό μούλιασμα αρχιδιών,και στο σεξ συμμετείχε με ευλογοφανή επιφωνήματα. Η συνεννόηση στην Αγγλική. Θα δουλεύει 8μ.μ.-8π.μ.,με μια δεύτερη δοκιμή σε ώρες και μέρες με λιγότερη περατζάδα θα βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Απογευματινη ενημερωση στη Μεταξουπολη, στη δευτερη βαρδυα, με το φιλο και συναγωνιστη Επιρρεπή. (19:30 - 21:00)
Στην Ιασονος :
1α : Η σιτεμενη Μαρινα.
1β δεξια : Η χοντρομπαλιτσα Καρινα.
1β αριστερα: Η ΦΟΛΑ ξανθια μεγαλοκοπελα Ριτα, και η νεα, μετριας εμφανισης μικρη Τανια.
10 ισογειο : Η επισης νεα ξανθια Αννα, με καλυτερη διαθεση, και με ελαφρυ χαμογελακι στο σαλονι.
10 οροφος : Το μουμπουκακι Χριστινα. Απ' ότι αποδειχθηκε στη συνεχεια, ηταν κατά τη γνωμη μου, ότι καλυτερο ειδαμε σημερα. Θα παρει σειρα, και θα τιμηθεί συντομα, μιας και η μερα, δε προσφεροταν για καταθεση. Πραγματικα, ένα γλυκο του κουταλιου είναι...
19 ισογειο : Η Αννα, που εκτος από το ωραιο προσωπακι που εχει, δεν εχει να προσφερει απολυτως τιποτ' άλλο. Και περπαταει σα συγκαμενη...
19 οροφος : Η ξανθια Νατασα.
20α : Η Ντανα, που ξεκολλησε από τον διπλανο οροφο.
20β : Η Τζωρτζια, από κεραμεικου 15, και από το διπλανο 20γ.
20γ : Ο "κουβας" Ρομπερτα.
27 υπογειο : Η ξανθια Ελενη, σταθερα εκει.
30 υπογειο : Η "εγχρωμη" Τζουλια.
30 οροφος : Η ΦΟΛΑ Λολα, με τη Σιμονα, από το Ιασονος 19 ισογειο.
36 : Η μιλφ Νικα, με τη συμπαθητικη ξανθουλα Βανεσσα.
37 ισογειο : Το στυλιαρι Καρινα.
44 διαδρομος : Η κοντουλα Κλαρα.
44 δεξια : Η ΦΟΛΑ Μονικα.
46 δεξια : Η ξανθια Ανκα.
Στη Κολωνου:
11 ισογειο : Η Μισελ με το πλουσιο στηθος, από το onlygreekadiko.
11 υπογειο : Η Τζουλια.
15 δεξια : Η Αννα η φρυδατη.
15 αριστερα : Η Παολα, απο το πρωι εκει...
23 ανακτορο : Η Γκαμπριελλα, απο το Ιασονος 20α.
23 υπογειο : Η τροφαντη Μαρινελλα. Η Φλωρα, θα είναι 'κει αυριο το απόγευμα.
27 ισογειο : Η τσιγγανο-Λειλα.
30α : Η ξανθια μιλφ Μαρια.
30β,1ος οροφος : Η μιλφ Αννα.
30β,2ος οροφος : Η μελαχρινη κοντουλα Χριστινα, και η newcomer ξανθια Βικτωρια. Αρκετα συμπαθητικη και γλυκεια παρουσια, με θετικη αυρα στο σαλονι.
32γ υπογειο : Η Μαρια, απο το Ιασονος 33, και 30 υπογειο και οροφος.
32α : Η ξανθια αδυνατη Μεγκυ.
32α : Η χυμωδης Μελισσα.
53 : Ένα μπαζο, που το ελεγαν Ελενη...
Στη Μεγαλου Αλεξανδρου:
25 δεξια : Η Σαντρα.
25 αριστερα : Η Καρμεν.
28 δεξια : Η Πατριτσια, χαλι μαυρο....
15 : Εδώ δυο μπαζα, Η Κατερινα, και η Βικυ. Παρε τη μια, και χτυπα την άλλη.....
Στη Λεωνιδου:
28 ισογειο : Η Κατερινα, και η Ρωξαννη. Σταθερο διδυμο τελευταια εκει.
Καλο βραδυ σε ολους.
Στην Ιασονος :
1α : Η σιτεμενη Μαρινα.
1β δεξια : Η χοντρομπαλιτσα Καρινα.
1β αριστερα: Η ΦΟΛΑ ξανθια μεγαλοκοπελα Ριτα, και η νεα, μετριας εμφανισης μικρη Τανια.
10 ισογειο : Η επισης νεα ξανθια Αννα, με καλυτερη διαθεση, και με ελαφρυ χαμογελακι στο σαλονι.
10 οροφος : Το μουμπουκακι Χριστινα. Απ' ότι αποδειχθηκε στη συνεχεια, ηταν κατά τη γνωμη μου, ότι καλυτερο ειδαμε σημερα. Θα παρει σειρα, και θα τιμηθεί συντομα, μιας και η μερα, δε προσφεροταν για καταθεση. Πραγματικα, ένα γλυκο του κουταλιου είναι...
19 ισογειο : Η Αννα, που εκτος από το ωραιο προσωπακι που εχει, δεν εχει να προσφερει απολυτως τιποτ' άλλο. Και περπαταει σα συγκαμενη...
19 οροφος : Η ξανθια Νατασα.
20α : Η Ντανα, που ξεκολλησε από τον διπλανο οροφο.
20β : Η Τζωρτζια, από κεραμεικου 15, και από το διπλανο 20γ.
20γ : Ο "κουβας" Ρομπερτα.
27 υπογειο : Η ξανθια Ελενη, σταθερα εκει.
30 υπογειο : Η "εγχρωμη" Τζουλια.
30 οροφος : Η ΦΟΛΑ Λολα, με τη Σιμονα, από το Ιασονος 19 ισογειο.
36 : Η μιλφ Νικα, με τη συμπαθητικη ξανθουλα Βανεσσα.
37 ισογειο : Το στυλιαρι Καρινα.
44 διαδρομος : Η κοντουλα Κλαρα.
44 δεξια : Η ΦΟΛΑ Μονικα.
46 δεξια : Η ξανθια Ανκα.
Στη Κολωνου:
11 ισογειο : Η Μισελ με το πλουσιο στηθος, από το onlygreekadiko.
11 υπογειο : Η Τζουλια.
15 δεξια : Η Αννα η φρυδατη.
15 αριστερα : Η Παολα, απο το πρωι εκει...
23 ανακτορο : Η Γκαμπριελλα, απο το Ιασονος 20α.
23 υπογειο : Η τροφαντη Μαρινελλα. Η Φλωρα, θα είναι 'κει αυριο το απόγευμα.
27 ισογειο : Η τσιγγανο-Λειλα.
30α : Η ξανθια μιλφ Μαρια.
30β,1ος οροφος : Η μιλφ Αννα.
30β,2ος οροφος : Η μελαχρινη κοντουλα Χριστινα, και η newcomer ξανθια Βικτωρια. Αρκετα συμπαθητικη και γλυκεια παρουσια, με θετικη αυρα στο σαλονι.
32γ υπογειο : Η Μαρια, απο το Ιασονος 33, και 30 υπογειο και οροφος.
32α : Η ξανθια αδυνατη Μεγκυ.
32α : Η χυμωδης Μελισσα.
53 : Ένα μπαζο, που το ελεγαν Ελενη...
Στη Μεγαλου Αλεξανδρου:
25 δεξια : Η Σαντρα.
25 αριστερα : Η Καρμεν.
28 δεξια : Η Πατριτσια, χαλι μαυρο....
15 : Εδώ δυο μπαζα, Η Κατερινα, και η Βικυ. Παρε τη μια, και χτυπα την άλλη.....
Στη Λεωνιδου:
28 ισογειο : Η Κατερινα, και η Ρωξαννη. Σταθερο διδυμο τελευταια εκει.
Καλο βραδυ σε ολους.
liontari123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Φιλιππίδου 11πανω ηλεκτρα με φουλ πολύ όμορφη κοπέλα καινούργια πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο αλλά μου φάνηκε ότι έχει κάποιο διανοητικό πρόβλημα κρίμα ...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
Η ηλεκτρα την πηρα και εγω με καλες εντυπωσεις
Φιλιππίδου 11πανω ηλεκτρα με φουλ πολύ όμορφη κοπέλα καινούργια πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο αλλά μου φάνηκε ότι έχει κάποιο διανοητικό πρόβλημα κρίμα ...
Η ηλεκτρα την πηρα και εγω με καλες εντυπωσεις
Ο ξάδερφος έχει φτιάξει ένα χαρέμι στο Φιλιππίδου 11,με την Άνυ στο ρόλο της πρώτης συζύγου,και με τις άλλες κορασίδες να διαγκωνίζονται να πάρουν σειρά!Σήμερα γάμησα την 'Αντζυ του Γασπάρη.
Πολύ καλό ακα τσιμπούκι και χύσιμο μισά στο στόμα μισά στα βυζιά.
Φεύγοντας πετάγεται ο τσάτσος ότι ήθελε κι αυτός.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
Εκανα παρτουζα εχθες καμελια με ηλεκτρα ωραια φαση και εχθες το πρωι πηρα την γυναικα μου την αννυ την ξεσκισα. Σκληρα
Ξάδερφε,δεν είσαι εντάξει!Κουφέτα δεν φάγαμε...Εκανα παρτουζα εχθες καμελια με ηλεκτρα ωραια φαση και εχθες το πρωι πηρα την γυναικα μου την αννυ την ξεσκισα. Σκληρα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
Και πηρα παρτουζα. Αντζυ με ηλεκτρα
Επισκέπτης
Ο ξάδερφος έχει φτιάξει ένα χαρέμι στο Φιλιππίδου 11,με την Άνυ στο ρόλο της πρώτης συζύγου,και με τις άλλες κορασίδες να διαγκωνίζονται να πάρουν σειρά!
Χαρέμι, ἀρχηγέ, φτιάχνουμε - ἀν μᾶς παίρνει - μὲ κορασίδες ἐλεύθερης βοσκῆς, ὄχι μὲ πουτάνες.
Φυσικὰ δὲν ὑπάρχει τίποτα κακὸ στὸ χόμπυ μας. Μὴ μπερδεύουμε ὅμως τὰ σώβρακα μὲ τὶς γραβάτες.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.045
- Πόντοι
- 41.129
Χαρέμι, ἀρχηγέ, φτιάχνουμε - ἀν μᾶς παίρνει - μὲ κορασίδες ἐλεύθερης βοσκῆς, ὄχι μὲ πουτάνες.
Φυσικὰ δὲν ὑπάρχει τίποτα κακὸ στὸ χόμπυ μας. Μὴ μπερδεύουμε ὅμως τὰ σώβρακα μὲ τὶς γραβάτες.
τα χαρεμια τυπε μου τα αποτελουσαν υποδουλωμένες γυναικες, χειροτερη κατασταση δηλαδή από κορασιδες που επελεξαν να ανοιγουν τα ποδια για ευκολο χρημα και να περνανε καλα ταυτόχρονα.
χαρεμι με κορασιδες ελευθερας βοσκης δεν νοείται.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Καλημέρα μύστες καμία ρομαντική πρόταση για απογευματινή βάρδια?
Επισκέπτης
τα χαρεμια τυπε μου τα αποτελουσαν υποδουλωμένες γυναικες, χειροτερη κατασταση δηλαδή από κορασιδες που επελεξαν να ανοιγουν τα ποδια για ευκολο χρημα και να περνανε καλα ταυτόχρονα.
χαρεμι με κορασιδες ελευθερας βοσκης δεν νοείται.
Μὲ τὴ σημερινὴ ἔννοια τὸ εἶπα. Ἕνας (σχετικὰ) νέος, (σχετικὰ) ἐμφανίσιμος, (σχετικὰ) οἰκονομημένος ἐλεύθερος ἄνδρας θὰ ἔπρεπε νὰ παίζει μὲ 2-3-4 ταυτοχρόνως. Ἀλλιῶς γιατὶ δὲν δημιουργεῖ οἰκογένεια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις