ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Εγω αυτη την μονικα την γαμησα τρεις φορες περασα καλα
Ώρα 18:00
Φυλής 71Β η Μαίρη με ωραία σέξυ αμφίεση και η Τζίνα
Φυλής 84Α η Μόνικα, πιπίνι γύφτικο αδύνατη με ωραίο σωματάκι, επιθετικό σαλονάρισμα. Μου θύμισε λίγο την Εύα τη μασατζού από Μάρνη 28 αλλά χωρίς το αγελαδινό βλέμμα. Έντονα βαμμένα χείλια ροζ.
Πιπίνου 118 η Καίτη και η Κρίστυ
η εν λογω κορασιδα εκδίδεται 2η βαρδια στο φ86 οροφος, ειχε και αγγελια στο badoo kai mamba
γαμιεται απίστευτα καλα είναι εκφυλη και σεξομανης... θα χασει πραγματικα οποιος δεν την γαμησει...
monika η ελενα στο ονομα.
Μετά την εν λόγω ενημέρωση, έτρεξα να προλάβω το κελεπούρι.
Άνθρακας ο θησαυρός. Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά πολύ φόλα.
Πίπα με δόντ. 30", δεν έβγαλε ούτε σουτιέν - ούτε στριγκάκι. Απλά τα παραμέρισε.Ήθελε να τελειώσω στο 3-λεπτο. Έφαγε κόκκινη και ησύχασα.
Ακολουθεί κριτική.
Από τα νεύρα μου, δεν κοίταξα άλλους οίκους.
ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις που υπαρχει καποιος ελαχιστος κοσμος!
Η Φυλης ηταν γεματη πιρφορους νωριτερα. Καταστρεψαν την πιατσα.
με λιγα λογια ειναι δυο μονικες ? που η μια λεγετε και ελενη ?
Προφανώς η δεύτερη κοπέλα λέγεται Έλενα σε αυτό το σπίτι και όχι Μόνικα.
.......ισως αλλα γραφουν κατι για ενοχλητικη τσατσα !
εσυ ποιανου κλωναρι εισαι ? απο που κρατα η σκουφια σου ?
Λατρεύω να κάνω έρωτα στις όμορφες και καθαρές πουτάνες που οι άλλοι δεν μπορούν να γαμήσουν γιατί δεν τους γλείφουν τα αρχίδια ή δεν τους αφήνουν να μαλακίζονται.
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 19 πάνω: Νατάσα, αδιάφορη για μένα
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα, πανέμορφο πλάσμα
Λατρεύω να κάνω έρωτα στη Γκαμπριέλα. Λατρεύω να κάνω έρωτα στις όμορφες και καθαρές πουτάνες που οι άλλοι δεν μπορούν να γαμήσουν γιατί δεν τους γλείφουν τα αρχίδια ή δεν τους αφήνουν να μαλακίζονται.
νομιζω ναιΠροφανώς η δεύτερη κοπέλα λέγεται Έλενα σε αυτό το σπίτι και όχι Μόνικα.
περασμα και απο παολινα την καλυμνιωτισα , εφτιαξε νεο λουκ στο μαλλι ποιο ανοιχτοχρωμο μιας και μπηκε η ανοιξη και τα λουλουδια ανθιζουν !